Beginner’s Guide to Bitcoin Cloud Mining

Beginner’s Guide to Bitcoin Cloud Mining

A felhőbányászat olyan általános kifejezés, amelyet azoknak a webhelyeknek adnak, amelyek havi díjat számítanak fel a kriptovaluta bányászatáért cserébe. Ebben a bejegyzésben részletesen kitérek arra, hogy mi a felhőbányászat, és leleplezem az igazságot annak jövedelmezőségéről.

Felhőbányászati ​​összefoglaló

A felhőbányászat olyan kifejezés, amely leírja azokat a vállalatokat, amelyek lehetővé teszik az általuk üzemeltetett és fenntartott bányászati ​​hardver bérlését fix díj és a bevétel egy részének fejében. Ez alapvetően azt jelenti, hogy távolról is bányászhat, anélkül, hogy drága bányászati ​​hardvereket kellene vásárolni.

A legtöbb, ha nem az összes, a felhőbányászatban dolgozó vállalat vagy egyszerű átverés, vagy nem hatékony üzleti modellen dolgozik. Hatástalanul azt értem, hogy vagy pénzt veszít, vagy kevesebbet keres, mint amennyi lenne, ha csak Bitcoins-t vásárolna és tartana.

Ez dióhéjban a felhőbányászat. Ha részletesebb áttekintést szeretne kapni a felhőbányászatról és egy konkrét jövedelmezőségi elemzésről, olvassa tovább. A következőkkel foglalkozom:

1. Hogyan működik a felhőbányászat?

Mivel a Bitcoins bányászata otthon olyan hihetetlenül drága, sokan olyan olcsóbb megoldásokat keresnek, amelyek nem magukban foglalják az áramot felemésztő és gyorsan elavult hardverek vásárlását..

Ennek tükrében a felhőbányászat tökéletes megoldásnak tűnik: hash energiát „bérel” távoli, hűvös helyen található bányászoktól. A felhő bányavállalat gondoskodik a bányászok fenntartásáról, és Ön megosztja a művelet bevételeit.

Túl elfoglalt a saját kereskedelméhez? Fedezze fel a Copy Trading szolgáltatást az eToro-n

Ha google-ben keresgéled a „felhőbányászat” kifejezést, végtelen lehetőségeket találsz a fedélzetre ugrásra. Ezen webhelyek többsége rengeteg zavaró számot mutat (különösen, ha újonc vagy), és azt ígérik, hogy a felhőbányászat „a legkönnyebb és leghatékonyabb módszer a Bitcoins megszerzésére”.

Tehát minden rendben van, kivéve, hogy nem mindig számíthat ezekre a vállalatokra az ígéret teljesítéséhez.


2. A legjobb felhő bányászati ​​szolgáltatások

Nehéz egy adott felhő bányavállalatot ajánlani, mivel ezek a vállalatok gyakran teljes csalások. Van azonban néhány legális lehetőség.

Legit felhő bányászati ​​vállalatok

Amikor azt mondom, hogy legit, nem nyereségesre vagy jó hírűre gondolok, csak arra a tényre utalok, hogy tulajdonképpen hardver és bitcoin-tulajdonosok.

Három ismert példa a Genesis Mining, a Bitclub Network és a Hashflare. Azonban ezeket a vállalatokat mélyebben megvizsgáltam, és mindegyikben hatalmas vörös zászlók jelennek meg.

Lose Lose helyzet

A legális felhőbányászati ​​vállalatok fő modellje a „veszít veszít” paradigma. Ha a Bitcoin drágul, kevesebbet fog keresni, mintha csak most vásárolta volna meg. Ha csökken – nem keres semmit, és valószínűleg elveszíti a befektetett pénzt.

Írtam róla széles körben itt a múltban, de így működik dióhéjban:

A felhőalapú bányászati ​​szerződés fizetése mellett, amely általában fix összeg, a vállalatok karbantartási díjat számítanak fel. A karbantartási díj a bányászati ​​hardver üzemeltetésének, hűtésének, tárolásának stb. Költsége. A karbantartási díjat általában USD-ben számolják bányászati ​​teljesítményegységenként (pl. 0,14 USD / TH).

Mivel a bányászati ​​bevétel Bitcoin-ban halmozódik fel, és a karbantartási díjakat fiatban fizetik, ha a Bitcoin ára csökken, a bevétel nem biztos, hogy elegendő a folyamatos karbantartás fedezésére. Ebben az esetben a vállalat csak felmondja a bányaszerződését visszatérítés nélkül.

Itt van pontos idézet a Genezis bányászatából:

Abban az esetben, ha egy szerződés veszteségessé válik (vagyis a kifizetés nem fedezi a karbantartási díjat), az ebből eredő napi kifizetés nulla lesz. Ezt követően a szerződés 60 napig folytatódik … Ha a szerződés ebben az időszakban nem tér vissza nyereségessé, azt felmondják ….

Másrészt, ha a Bitcoin ára a holdra lő, akkor a bányászati ​​nehézségek általában megnőnek, így a bányászai kevésbé nyereségesek. Összegezve: mindkét esetben valószínűleg jobban jár, ha csak megvásárolja és birtokolja a Bitcoins-t. Vagy kevesebbet veszít, vagy többet keres.

Ha gyors keresést végez az interneten, vagy akár elolvassa a saját véleményemet ezekről a vállalatokról, nagy mennyiségű ajánlást talál azoktól az emberektől, akik a 2018-ban kezdődött hosszú kriptotélen felmondták szerződésüket..

Átverés felhő bányavállalatok

A legitim felhőbányászati ​​társaságokon kívül teljes átverésünk is van. Amikor a Bitcoin lendületet vett, sok ponzi séma jött létre, amelyek közül a leghíresebbek voltak Bitcoin megtakarítások és bizalom, Bitconnect és OneCoin.

Ponzi másik neve a „Pyramid Scheme”. Ez egyfajta befektetési konstrukció, ahol a részvételhez pénzt kell befektetnie. Azok, akik először jöttek be, fizetnek az utánuk érkezőknek. Végül a kifizetések valamilyen oknál fogva leállnak, és a piramis alján lévő embereknek semmi sem marad.

Véleményem szerint (és tisztelt másokat is) a felhőbányászati ​​vállalatok többsége egyszerű Ponzi-séma. Ez azt jelenti, hogy ezeknek a vállalatoknak valójában nincsenek távoli telephelyű bányászati ​​fúrótornyai, és az Ön által fizetett pénzt az idősebb ügyfelek és maga a társaság kifizetésére használják.

A legtöbb ember nem fog vádat emelni, ha néhány száz dollárt lopnak el tőlük, így amikor a cég csődbe megy, vagy egyszerűen eltűnik, már csak egy rakás dühös ember marad. Hé, velem is megtörtént …

4. Végezze el saját kutatását

Ha még mindig nem vagy meggyőződve arról, és le akarsz menni a felhőbányászat útján, győződj meg róla, hogy bőséges kutatást végez, mielőtt elővennéd a pénztárcádat. Ezt javaslom:

Keresse meg a hivatkozásokat

A web szinte minden csaló weboldalán van valaki, aki már posztolt róla. Vagy keressen a BitcoinTalk-on információkat az adott vállalatról, vagy keresse fel a következő címet: BadBitcoin a jól ismert csalások listájához.

Ha már átverték, és nem talált semmilyen hivatkozást, azt tanácsolom, hogy tegyen közzé egy ilyen webhelyet, hogy segítsen más felhasználóknak.

Ne fektessen be többet, mint amennyit megengedhet magának a veszteségnek

Valószínűleg a legfontosabb tipp – ha belefogsz a felhőbányászatba, akkor tedd apránként, és SOHA (és SOHA gondolok SOHA) többet fektess be, mint amennyit elveszíthetsz. E társaságok többségének munkája az, hogy apránként becsábítanak, és ha egyszer megkapja a nagy pénzt, előzetes értesítés nélkül bezárnak.

A Bitcoin átverés teszt

Kidolgoztam saját módszertanunkat a különböző Bitcoin-tal kapcsolatos webhelyek ellenőrzésére. Ez egy olyan kérdéssor, amely végül egy nagyon jó ötletet ad Önnek, ha a megtekintett webhely átverés vagy sem. A tesztet itt teheti meg.


5. Következtetés – A felhőbányászat nyereséges-e?

Ha a tanácsomat akarja – maradjon távol a felhőbányászattól. Túl sok kérdőjel van ezen a területen, hogy ez legitim legyen.

Úgy gondolom, hogy ha komolyan gondolja a Bitcoinba történő befektetést, akkor jobb, ha megvásárolja a Bitcoin-t és tartja, nem pedig bányász.

Ha volt saját tapasztalata a felhőbányászattal kapcsolatban, szívesen értesülnék róla az alábbi megjegyzések részben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me