20 Bitcoin-experter du bör följa på Twitter

Sociala medier är ett utmärkt verktyg för att lära dig mer om Bitcoin och andra kryptovalutor, men du måste veta var du ska leta. Inga bekymmer, vi är här för att hjälpa till.

Här är en lista med 20 Bitcoin-experter som du bör följa på Twitter.

1. Roger Ver

1

Roger Ver, även känd som ”Bitcoin Jesus”, är en välkänd Bitcoin-ängelinvesterare och kryptovalutaevangelist. Strax efter Bitcoins skapande investerade Ver över en miljon dollar i nya Bitcoin-startups som Blockchain, Ripple och BitPay.

2. Erik Voorhees

bitcoin expert twitter

Erik Voorhees är främst känd som grundare och delägare av Bitcoin-spelwebbplatsen Satoshi Dice. Den panamanska entreprenören har dock gjort mycket mer som att grunda Bitcoin-företaget Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

bitcoin expert twitter

Jinyoung Lee Englund är vice vd för strategi vid Digital Currency Council, ett företag med huvudkontor i New York City. Hon var tidigare chef för kommunikation och affärsutveckling vid Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

bitcoin expert twitter

Möt grundaren och VD för San Francisco-baserade Pantera Capital, ett värdepappersföretag fokuserat på Bitcoin och andra digitala valutor. Dan Morehead grundade sitt investeringsföretag 2003 och fokuserade ursprungligen på globala makro hedgefondinvesteringar.

5. Jeff Garzik

bitcoin expert twitter

Jeff Garzik var en Bitcoin-kärnutvecklare på BitPay mellan maj 2013 och december 2014. Men Garzik har också varit upptagen med sitt eget projekt: Dunvegan Space Systems, en fysisk, virtuell och ekonomisk infrastruktur som möjliggör rymdutforskning och rymduppgörelse.

6. Elizabeth Ploshay

bitcoin expert twitter

Ploshay är en upptagen kvinna. Account manager på BitPay är också en rådgivare på BitGive Foundation och styrelseledamot i Bitcoin Foundation.

7. Bobby Lee

bitcoin expert twitter

Förutom att vara medlem i Bitcoin Foundation är Bobby Lee också VD för Shanghai-baserade Bitcoin exchange BTC China, världens näst största kryptovalutahandelsplattform.

8. Catheryne Nicholson

bitcoin expert twitter

Nicholson är VD och grundare av BlockCypher, en plattform som gör det möjligt för utvecklare att enkelt bygga, övervaka och säkra alla blockchain-applikationer.

9. Tony Gallippi

bitcoin expert twitter

Gallippi är medgrundare och nuvarande ordförande för Bitcoin betalningsprocessor BitPay, världens största kryptovalutakassabehandlare.

10. Perianne Boring

bitcoin expert twitter

Perianne Boring är grundaren och presidenten för Chamber of Digital Commerce, en branschorganisation som representerar intressen för det digitala tillgångssamhället baserat i Washington, DC. Hon är också grundaren av Congressional Bitcoin Education Day.

11. Ofir Beigel

12

Bitcoin-entreprenören Ofir Beigel är grundaren av 99Bitcoins och han gjorde nyligen listan över 150 Bitcoin-experter att följa på Twitter.

12. Victoria van Eyk

13

Victoria van Eyk är inte bara en bidragsgivare till CoinDesk och Bitcoin Magazine utan också VP Community Development på ChangeTip.

13. Jon Matonis

bitcoin expert twitter

Matonis är inte bara grundare av Bitcoin Foundation utan också en expert för digitala pengar, erkänd kryptoekonom och allmän talare.

14. Connie Gallippi

bitcoin expert twitter

Connie Gallippi, syster till BitPays grundare Tony Gallippi, är grundaren av BitGive Foundation och en kryptovalutasupportör med mer än ett decenniums erfarenhet inom ideell sektor.

15. Gavin Andresen

bitcoin expert twitter

Denna “all-around geek” är faktiskt chefsvetenskapsmannen vid Bitcoin Foundation. Den Massachusetts-baserade kryptovalutaexperten är också den ledande Bitcoin-utvecklaren på TruCoin.

16. Emily Spaven

bitcoin expert twitter

Spaven är en av de mest erkända Bitcoin-journalisterna där ute. Förutom att vara CoinDesk chefredaktör skriver hon också för Forbes och arbetade en gång för Google.

17. Andreas M Antonopoulos

bitcoin expert twitter

Antonopoulos är utan tvekan en av de mest respekterade Bitcoin-experterna någonsin. Den Kalifornienbaserade informationssäkerhetsexperten, teknikentreprenören och författaren reser runt i världen och delar kunskap om Bitcoin och kryptovalutavärlden.

18. Brian Forde

bitcoin expert twitter

Den tidigare seniorrådgivaren för Vita huset för mobil- och datainnovation är nu chef för digital valuta vid MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

20

Medgrundare och VD för Bitcoin exchange Coinbase är känd för att dela sina djärva förutsägelser på sociala medier.

Patrick Byrne

21

VD för den globala online-återförsäljaren Overstock.com är också en välkänd personlig frihetsförespråkare och Bitcoin-supporter.

Glömde vi någon viktig? Låt oss veta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me