5 fantastiska Bitcoin-berättelser som delas av Redditors

Internet är en fantastisk källa till fantastiska berättelser, och Reddits r / Bitcoin är inte ett undantag. Under de senaste åren gick flera Redditors och Bitcoiners till den sociala plattformen för att dela sina berättelser och erfarenheter om att upptäcka, köpa och sälja kryptovaluta. Några av dem vann stora, andra förlorade mycket, men alla lärde sig något.

1. Bitcoin som botemedel mot depression och ångest

tummen upp-926080_640För några år sedan var Redditor Daurgothoth deprimerad, orolig och gränsparanoid. ”Ett stort intresse för politik och ekonomi i kombination med en offentlig utbildning kommer att göra det mot människor idag. Under hela den offentliga utbildningsmaskinen undrade jag … Varför gör de saker på det här sättet? Jag menar att det är 2000-talet och vi lever i det rikaste landet i världen. ”

Då föddes Bitcoin, men Daurgothoth förstod inte riktigt kryptovalutans potential vid den tiden. Emellertid erövrade Bitcoin så småningom denna Redditor: “Om du verkligen tror på Bitcoins kärnprinciper måste den fria marknaden vara ganska viktig för dig. Om du tror som jag gör att den fria marknaden är den mest kraftfulla än att det inte finns något behov av våld av något slag. Vår produkt är mycket överlägsen allt annat på marknaden idag och den kan anpassa sig så fort vi behöver den, så vi kommer att vinna. ”

Den här Bitcoiner avslöjade sedan att han planerade att bli fiatfri senast den 1 januari 2015. ”Det är dags för mig att anta plan B. Igår meddelade jag min avsikt att helt avskärma mig från fiats pengarsystem senast den 1 januari 2015. Jag kommer att få betalt i Bitcoins kommer jag att betala mina räkningar i Bitcoins. Jag kommer att investera i Bitcoins och jag kommer att säkra mina egna Bitcoin-investeringar. ”

Vi undrar om han gjorde det!

Källa

2. Crypto-ånger

bitcoin reddit”Jag gick först in i Bitcoin 2012. En Bitcoin var värt $ 4 vid den tiden. Jag blev omedelbart ansluten och visste att Bitcoin skulle bli enorm en dag. Tyvärr var jag också väldigt fattig. Det mesta jag hade råd att köpa var $ 400 (100 BTC). ” Detta är hur SuperDuperDerpBerättelsen startar på Reddit.

”Priset rörde sig inte mycket, så jag slutade kontrollera efter några veckor. När jag kom tillbaka till det en månad senare hade priset stadigt ökat till $ 8 per mynt. Förvånad över min lilla stormfall och tänkte att det var för tidigt för Bitcoin att verkligen ta fart, sålde jag alla 100BTC för $ 800 och planerade att köpa in igen när priset sjönk. ” Men han gjorde det aldrig. ”Jag såg den klättra och klättra tills jag äntligen köpte tillbaka $ 100, vilket gav mig 8 BTC.

“Jag lät mina känslor få det bästa av mig och panik såldes / köpte några gånger under turbulensen 2013 och senast var jag tvungen att sälja några BTC eftersom jag var i allvarliga straights”, tillägger Redditor till sin berättelse.

”Nu har jag lite över 2BTC och har det marginellt bättre än jag var 2012. Jag vill tro att om jag hade varit ekonomiskt bekväm 2012 skulle jag ha köpt en bit BTC för att spara långsiktigt och inte skulle ha varit så snabbt att sälja. Men vem vet? Det krävs pengar för att tjäna pengar. ”

Källa

3. Den äldre Bitcoiner

bitcoin redditRedditor suveränt liv delade sin berättelse på Reddit när han var 65 år. Några år tidigare köpte han sin första BTC när de bara var $ 6 och övergav sig helt till kryptovalutans befogenheter..

”Jag tror att detta [Bitcoin] är framtiden. Jag vet också att detta är den största frihetsteknologin som utvecklats under min livstid, och jag är glad att se framstegen och utvecklingen i detta utrymme. ”

Allt detta förstärker idéerna i en bok jag läste 2000, Sic Itur Ad Astra (Detta är vägen till stjärnorna), av astrofysikern Andrew Galambos. Han hävdade att friheten aldrig skulle komma via valurnan, genom revolution, protester eller våld, utan via teknik och den fria marknaden.

Han förutspådde att frihet skulle vara en produkt som människor skulle vilja och att friheten skulle levereras – inte av politiker och andra sociopatiska bedragare, utan av begåvade människor som producerar produkter och tjänster som förstärker sådan frihet.

Nu, bara 14 år senare, ser jag sanningen i Galambos ord, att teknik och den fria marknaden levererar det som hittills var omöjligt – frihet för mänskligheten.

Denna Redditor hävdade att han var “glad över att leva i en sådan tid i historien, att bevittna förändringen i hur unga människor tänker – och förhoppningsvis att se en hel del frihet i det som återstår av mitt eget liv.”

Källa

4. Hur BTC förstörde den här mannens liv. Typ…

bitcoin redditÅr 2010 italienska Redditor Rengade – som identifierade sig själv som Guido – fick reda på Bitcoin och bryter några. Eftersom han inte förväntade sig att kryptovalutan skulle växa så mycket, glömde han typ av sina digitala mynt och slutade förlora dem när han köpte en ny dator och en ny hårddisk.

Men 2014 märkte Guido det ökande priset på Bitcoin och kom ihåg om sin kryptovaluta. ”Jag blev chockad över hur ett litet virtuellt mynt som bryts av datorer kunde ha nått så mycket pengar. Jag hade några Bitcoins och sökte överallt, men ingenting, inte en enda 0.000000001. ” Han försökte sedan investera lite pengar, men utan framgång eller stora vinster.

”Sedan den dagen jag ångrar varje minut i mitt liv, kunde jag ha förändrat det för alltid och hjälpt min familj och mina vänner. Jag tänkte aldrig på att vara miljonär och jag vill inte, men – jävla – 20 € 2010 och nu kunde mitt liv ha varit annorlunda. Jag kan inte sova (…) och nu ser jag en psykolog som hjälper mig, men ingenting. Jag ångrar hela tiden. ”

Vid den här tiden börjar sakerna bli ännu mörkare för Guido. “Jag är så dålig att fatta beslut att jag inte ens kan avsluta mitt liv.”

”Jag är beroende av dessa siffror i plånboken. (…) Ingen verkar förstå mig, de säger bara att ”livet fortsätter”, men det är inte sant. Hur kan mitt liv fortsätta med denna typ av lidande? Jag vet inte ens varför jag skriver här till främlingar, men jag behöver förmodligen någon som kan övertyga mig om att livet verkligen fortsätter, att att missa [Bitcoin] -tåget kan vara ett tecken på något annat. Jag vet inte riktigt att jag inte är här för att tigga om Bitcoins, jag försöker hitta lite känslomässig hjälp eftersom jag inte kan fortsätta leva. ”

Källa

5. Den stora investeraren

bitcoin redditRedditor kryptokomikon tog till Reddit mycket nyligen för att dela sin framgångshistoria. ”För flera år sedan såg jag Bitcoin klättra från $ 20 till $ 256 och sedan krascha. Jag ville köpa under körningen men kunde inte dra avtryckaren. Efter kraschen väntade jag på att Bitcoin skulle dö, men det gjorde det inte, så jag läste vitboken och blev omedelbart ansluten. ”

Denna Bitcoiner började sedan ackumuleras när BTC var runt $ 95 och slutade när varje kryptomynt passerade över $ 330. Cryptocomicon såg ungefär 1/4 av sin position på returen till cirka 1 020 dollar, efter 1 200 dollar. “Vid den tiden ägde jag cirka 220 BTC gratis och tydligt.”

”Jag har ackumulerats, mestadels i intervallet 220 – 280 under denna utökade korrigering. Bitcoin är 2,6 procent av min nettovärde. Det egna kapitalet är 70 procent, guldtackan 16 procent och silvertackan är sju procent. Av dessa ser jag det egna kapitalet som det överlägset mest riskabla. ”

Och det är här cryptocomicon ändrar sin ton från att berätta sin historia till att marknadsföra Bitcoin som en pålitlig investering. ”Till de som är skeptiska till Bitcoin visar jag dem helt enkelt diagrammen och säger: varför har Bitcoin inte dött? Jag var på ett av de tidiga samtalen för Andreas A. Han sa att Bitcoin antingen är värt ingenting eller värt mycket. Jag håller med.”

Nu ser denna Redditor Bitcoin i de vanliga nyheterna varje dag och han vet att det mesta av rikedomarna där ute är en illusion. ”När nästa finansiella kris inträffar kommer människor att ställas inför ett kritiskt behov av att reda ut vilken rikedom som är en illusion och vilken rikedom som är verklig. Jag förväntar mig att Bitcoin kommer ut ur detta kaos som en enorm vinnare. ”

Källa

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me