A Bitcoin jövője fényes: az árcsökkenés és az evolúció

Mivel biztos vagyok abban, hogy az ezt olvasó emberek 99% -a tisztában van azzal, hogy a Bitcoin nemrégiben jelentősen visszaesett, és meglehetősen gyors ütemben. Ez nem lepett meg, mivel a Bitcoin hagyományosan a volatilitás mintáját követte, amelyet stabilizálás, majd további volatilitás követett. Ami meglepett, az a közösség sok emberének reakciója volt. Olyan sok ember siet, hogy megtalálja az okát, miért történt ez, és nem hagyja abba a racionális végiggondolást, sem az A Bitcoin története.

Teljes nyilvánosságra hozatal: Bitcoin, Reddcoin és Ethereum

Szinte teljesen befektettem a digitális pénznemekbe általában, kivéve a készpénzt, amelyre szükségem van az egyes számlákhoz és a mindennapi élethez, és kis mennyiségeket tartok a pénznemek széles skálájából. Pénzeszközeim nagy része azonban bent van Bitcoin, Reddcoin, és Ethereum.  Bár nyilvánvaló, miért szerepel a Bitcoin a listán, mivel ez az oka annak, hogy egyáltalán létezik a kriptopénzipar, amikor megemlítem a másik két embert, néha összezavarodik. Ez nem egy kísérlet a tétem fedezésére, ahogyan azt egyesek szeretik, sokkal inkább annak megértése, hogy ez az út a kriptopénzbe valójában nem a Bitcoin-tal kezdődött, hanem az azt megelőző több digitális valutával, és a Bitcoin sem a vége. Nincs vége. A dzsinn kifogyott a palackból.

Tehát azt kell gondolnom, hogy a Bitcoin meg fog bukni! Jobb?

Egyáltalán nem. Teljesen várom a Bitcoin növekedését és fejlődését. Hogy ez az evolúció hogyan fog kinézni, meghaladja a megjóslási képességemet, mivel számos út vezethet. A Bitcoin növekedése azonban hihetetlenül organikus jellegű volt, ideértve a replikációt és a szaporodást is, ezért van ma ilyen sokféle kriptovaluta. Ez az oka annak is, hogy a kriptovaluták túlnyomó többsége néhány éven belül meghal.

Noha zseniális volt a Bitcoin létrehozása, ez a fiat valuták kudarcainak elkerülhetetlen következtetése, kombinálva a technológia hihetetlen fejlődésével, amely az 1900-as évek közepén kezdődött, és azóta folyamatosan gyorsul, valamint a társadalom egészének evolúciója szabadabb, individualista, gondolkodó kultúra felé. Satoshi nélkül valószínűleg nem rendelkeznénk a Bitcoin-val 2009-ben. Ugyanakkor, ha nagyon fényes személyek voltak, akik hasonló ötleteket folytattak abban az időben, nagyon valószínű, hogy mára valami nagyon hasonló létezne.

A Bitcoin kezelésére létrehozott problémák nem szűntek meg, és a Bitcoin egyszerű megoldási eleganciája nem csökkent. Teljesen arra számítok, hogy folytatja az elterjedt elfogadás útját, és ezáltal sikerül egyensúlyt teremteni a társadalom, a kormányok és a világ gazdasága között … vagy legalábbis óriási ugrás lesz a jobboldalon irány.

Akkor miért a Reddcoin és az Ethereum?

Csak ember vagyok, és csak egy bizonyos időm van arra, hogy kutassam az összes lehetőséget ebben a hatalmas, titkosított tájban, amelyet létrehoztak. Sok érdekes valuta létezik, és ha több idő jut mindegyik kutatására, biztos vagyok abban, hogy a portfólióm kevésbé súlyozódik e kettő felé. Ennek ellenére az összes általam elemzett pénznem közül (és jelentős időt töltöttem több tucatnyi pénznem kutatásával) a Reddcoin és az Ethereum rendelkezik a legnagyobb lehetőséggel két nagyon fontos üresség kitöltésére, amelyekre a Bitcoin nem, és nem szabad. , mivel ez elvonná az igazi céljától.

A Reddcoin szükséges támogatást nyújt a mikrotranzakciókhoz

Reddcoin decentralizált digitális pénznem - érme rövidenReddcoin megvan a lehetősége arra, hogy valóban a Társadalmi Pénznem legyen. Sok olyan pénznem töltődik be, amely részmunkaidőben betöltheti ezt a szerepet, de egyik sem rendelkezik ilyen lézerrel erre a konkrét célra, egy ilyen erős fejlesztői csapattal kombinálva. Számos olyan pénznem létezik, amelyek potenciálisan felhasználhatók a mikrotranzakciókban, de véleményem szerint a legtöbb ezt rosszul teszi. A mikrotranzakcióknak hasznos céljaik vannak a való világban, és nagyszerűek jótékonysági célokra, tömeges finanszírozásra stb., De nem ott fogják megkapni a vontatást. Az online jótékonyság, a tömeges finanszírozás, a borravaló és valójában az összekapcsolódás erőssége, amelyet ma mindannyian tapasztalunk, a közösségi hálózatokban rejlik. A Myspace úttörő szerepet töltött be, a Facebook „tökéletesítette”, és most alapvető elmozdulást váltott ki a világ interakciójában.

Azzal összpontosítva, hogy a közösségi hálózatok pénzneme legyen, a Reddcoin nagy valószínűséggel e rendszerek pénznemévé válik, és ezáltal az általuk működtetett mikrotranzakciók pénznemévé válik. Persze, a Bitcoin mostantól harmadik felek rendszerein keresztül használható a közösségi hálózatokon, és ez egyelőre elegendő lesz, de ez meghiúsítja a decentralizált hálózat célját. A Bitcoin hamarosan teljes mértékben decentralizált csere, de ez nem fogja teljesen megoldani a problémát. Azonban a Bitcoin blokklánc közvetlen felhasználása a mikrotranzakciók végrehajtásához két okból is tarthatatlan: A tranzakciós díjak túl magasak (és csak növekedni fognak), és az a duzzanat, amelyet a Bitcoin blokkláncnak okozna, és a hálózatra nehezedő megterhelés, a Bitcoin rendeltetésszerű használatát sokkal nehezebb fenntartani.

A Reddcoin ezt úgy oldja meg, hogy decentralizált rendszert biztosít, amely ebben a pillanatban nem támaszkodik a bányászatra, és ezért olyan hálózattal rendelkezik, amelyet fenntartani olcsón és alacsony tranzakciós díjakkal. Ezen túl, a pénztárca grafikus felhasználói felületén keresztül elősegíti a társadalmi interakciókat, és elegendő számmal rendelkezik az emberi psziché megnyugtatásához szükséges likviditással. Ennek az arénának a többi valutával szembeni előnyei lenyűgözőek, és az a tény, hogy ezt kevesebb idő alatt teljesítette, mint a többi valutát, mivel fiatalabb, mint a legtöbb „verseny”, azt mondja nekem, hogy nagy valószínűséggel sikerrel jár.

Az Ethereum biztosítja az új típusú hálózatokhoz szükséges támogatást

Ethereum 55 millió eladottEthereum egyike azoknak a „forradalmi” elképzeléseknek, amelyek eleinte lehetetlennek tűnnek, de hihetőbbé válnak, ha megnézik az elvégzett munkát, és meghallgatják azokat az embereket, akik fejlesztik.

Hallottam olyan embereket, akik azt mondták, hogy „az Ethereum felváltja a Bitcoin-t”, vagy hogy „a Bitcoin egyszerűen frissíthető, hogy biztosítsa az Ethereum funkcionalitását.” Bár mindkét állítás technikailag lehetséges, egyikük sem valószínű. Ésszerűbb eredmény az, hogy az Ethereum olyan keretet biztosít, amelyben a Bitcoin hatékonyabban használható, míg a Bitcoin biztosítja a keret létrehozásához szükséges alapot és támogatást. Szimbiotikus kapcsolat lenne, amelyben a kettő közötti szinergia olyan rendszert hoz létre, amely nagyobb, mint annak részei.

Természetesen ez nem magyarázza meg, hogy az Ethereum milyen „igényt” vagy „ürességet” tölt be. Ennek hátterében az áll, hogy olyan embert tölt be, amely korábban nem volt felismerhető … vagy legalábbis senki sem ismerte fel, hogy volt módja a jelenlegi technológiával való feltöltésre. Sok más Crypto 2.0 rendszer olyan szerződésen alapuló interakciókat nyújt, amelyekre mindenképpen szükség van, és amelyek nagyon jól azonosíthatók. Az Ethereum esetében azonban a nyílt végű programozhatóság adja meg erejét.

Az Ethereum képes meghaladni a valutát és a szerződéseket, nem pedig a kriptopénz következő, hanem maga az internet következő szakaszává válni. Ezen túlmenően végre biztosíthatja a Bitcoin számára a teljes decentralizáció lehetőségét azáltal, hogy szétszereli az utóbbi néhány olyan iparágat, amelyek nagy befolyással vannak rá. Ha az Ethereum alkotói sikeresek lesznek, láthatjuk, hogy a kriptopénz világ keveredik az interneten. Az új, integrált, ugyanakkor decentralizált és autonóm rendszer révén a lehetőségek meghaladják a képzeletemet. A világ fejlesztői döntenek a továbbiakról. Mivel eddig több mint 28 000 BTC-t fektettek be, az Ethereum csapatának elegendő erőforrással kell rendelkeznie ennek a rendszernek a létrehozásához, különösen a már elvégzett munka mennyiségével.

Az emberek azt állították, hogy „2014 a Bitcoin éve”, és ez eddig is igaz volt. Az ár nem mutatja, de ennek oka van. Láthatja az elfogadás arányában, a növekvő Bitcoin-alapú vállalatokba történő befektetésekben, a kormányzati érdeklődésben és bizonyos körökben növekvő félelemben. Arra számítok azonban, hogy 2015 lesz a „Decentralizált Autonóm Vállalatok Éve”, ahol az Ethereum biztosítja a platformot, amelyre fel lehet építeni őket.

Mostanra biztos vagyok benne, hogy kíváncsi vagy, hogyan viszonyul ez a Bitcoin legutóbbi áreséséhez. Nos, egyszerre tesz és nem is.

A Bitcoin legújabb ára csökken

A Bitcoin a legutóbbi árcsökkenés sok ember számára fájdalmas, de kiszámítható volt, ha odafigyelt. A jelek mindenütt körülvették, hogy ez fog történni, és ez még nem a világ vége. A Bitcoin valószínűleg helyreáll, mint mindig, és folytatja az általános emelkedő tendenciát. Azok számára azonban, akiket elkapott a bizonytalanság, megpróbálom felvázolni néhány oka ennek a visszaesésnek … legalábbis abból, amit látok. 100% -ban biztos vagyok abban, hogy nem mindent fedek le, mert minden ármozgásnak vannak rejtett szereplői és véletlenszerű egyéniségei, amelyek ilyen vagy olyan módon befolyásolják. Néha ez szándékos, máskor pedig nem, de a hatás továbbra is fennáll.

A Bitcoin árdiagramai csökkenést jeleztek

Míg egyik szerzőnk, Evan, általában ellenzi a bonyolult algoritmusok és számítások használatát a piaci mozgások előrejelzésének megkísérléséhez, de még ő is egyetért abban, hogy szélesebb körű elemzés gyakran megmutatja a piac általános gondolkodásmódját. Ezen túlmenően az a tény, hogy az emberek elemzik a diagramokat, hatással van az árra, mivel az emberek elemzésük alapján kereskednek. Ez egy olyan rendszer, amely önmegvalósító jóslatokat hoz létre.

Valamikor aktív Bitcoin-napi kereskedő voltam, és nagyon jó voltam benne. Ha valamivel nagyobb összeggel kezdtem volna, valószínűleg mostanáig eléggé gazdag lennék, és valóban visszatérhetnék hozzá, vagy kereskedhetnék a tőzsdén, és elég jól teljesíthetnék magamnak. Azonban nem szerettem a napi kereskedést, mint munkát, és manapság inkább az altcoin-kereskedelem kis lendületeihez ragaszkodom. Ennek ellenére még mindig szeretnék időről időre elemezni a grafikonokat, visszatekerve azokat, ahová utoljára néztem, majd hosszú távú rendszeremet használva, hogy meglássam, hol kötöttem volna kereskedéseket.

Bitcoin diagramok medve jeleket mutatnak

Amíg van egy Bitcoin árdiagram itt a Coin Brief-en, ez nem az általános fókuszunk, és ezért még nem rendelkezik a valódi elemzéshez szükséges eszközök mélységével. Ez a jövőben változni fog, de egyelőre használnom kell Bitcoinwisdom ennek bemutatására:

Az első Bitcoin értékesítési pont a Bitcoin bölcsességénFigyelje meg a kék és a sárga (rövid távú) vonalakat, amelyek keresztezik a lila (középtávú) vonalakat

A napi kereskedési napjaim alatt felszámoltam volna az összes BTC-t, amikor a sárga és a kék is átment a lila alá. Ez július 24-én egy $ 610-600-os kijárathoz vezetett volna. Ez önmagában nem jelzi a végzetet és a komorságot. Ez számomra erős bearish jel, de visszapattanhat. Ez a jel (vagy ennek a bullish irányú fordítottja) nagyon óvatos megfigyelési szakaszba sodorna. Azokkal a szabályokkal, amelyeket magam szabtam meg a napi kereskedés során, miközben az ilyen típusú jelek mutatkoztak, pénzeszközeim legalább 50% -át USD-ben tartanám, a másik 50% -ot pedig rövid távú kereskedelemhez használhatnám (például megragad egy kis BTC-t az alján, amelyet nem sokkal később lát, majd eladja újra a következő tetején).

A Bearish Bitcoin piac második jele

Ez 100% fiat-ba tett volna, amíg nem láttam változást:

Adjon el Bitcoin-t és várjon a BitcoinWisdom-on - Coin BriefAugusztus 6-án mind a sárga, mind a világoskék vonal (rövid távon) a sötétkék (hosszú távon) alatt található. Ez nagyon medve jel.

Ezt láthatja az első diagramban is, de itt szerettem volna kiemelni. Ha mindkét rövid távú mutató be van kapcsolva a hosszú távú mutató alatt, ez azt jelzi, hogy 100% -ban fiatalként maradok. Nem Bitcoin vásárlása egyáltalán, amíg mindkét rövid táv vissza nem állt a hosszú távon, és vagy jelentős ideig ott maradt, vagy jelentősen fölé ugrott. Ehelyett megfordultak körülötte.

A Bitcoin kemény medve trendjének végleges megerősítése

Ez elvezet minket az utolsó lépéshez, ahol most tartunk, és kereskedők szerte a világon figyelik az alját:

Bitcoin Strong Bearish trend megerősítve a BitcoinWisdom - Coin Brief oldalonAugusztus 16-án a sötétkéken átmenő (hosszú távú) lila vonal (középtávon) megerősíti az ERŐS medve trendet, amely már elég nyilvánvaló volt

Most annak az ellentétes végén vagyunk, ahol a július 24-i első eladást megelőző hetekben voltunk. Ezen a ponton én lennék, és valószínűleg sok más kereskedő is várna változást. A mai eredmények ígéretesek voltak, és elkezdhetik kiegyenlíteni a rövid távú mutatókat. Amint a világoskék és sárga rövid távú indikátorok kissé felfelé mutatnak, és a purplemid kifejezés ellaposodik, újra kereskedni kezdenék, és ha a világoskék a sárgát a lilán át vezeti, az egy újabb all-in lenne a Bitcoin-on (azzal a lehetőséggel, hogy 50% -ot felhasználjon a kereskedelemhez).

Megfigyeltem, hogy ugyanez az eseménysorozat többször is előfordult a Bitcoin múltjában, és minden alkalommal, amikor napközbeni kereskedés közben történt, jelentős nyereséget értem el, ha felemeltem az alját, és visszatértem. Ennek a tendenciának azonban mögöttes okai vannak azon túl, hogy a kereskedők csak manipulálják a piacot indikátorok segítségével önbeteljesítő jóslatok megalkotására. Valójában ezért használtam a kereskedés során a fentiekben bemutatott kereskedési módszert, mivel ez elég hatékony volt a „zaj” eltávolításában..

A Bitcoin növekvő elfogadása a nagyvállalatok részéről

A Dell most elfogadja a Bitcoin-ot

Ez sok embernek visszafelé hangzik, de a nagyvállalatok úgy döntenek, hogy elfogadják a Bitcoin-ot jelentős eladási nyomást jelent.  Mivel általában USD-vel vagy valamilyen más állam által kibocsátott valutával kell fizetniük beszállítóiknak, hajlamosak az összes, vagy a legtöbb bitcoin kifizetésére, amellyel fizetnek. Ez a lefelé irányuló nyomás azonban csökken az ár csökkenésével, mivel az emberek vagy addig tartják a BTC-t, amíg többet nem érnek, vagy már vásároltak bármilyen terméket, amit akartak a kérdéses vállalattól. Ennek ellenére elsőre paradoxonnak tűnik. A Bitcoin növekedéséhez több emberre van szükség, hogy elkezdjék használni. Ahhoz, hogy többen elkezdjék használni, több vállalatnak el kell fogadnia. Ha azonban több vállalat elfogadja, az áringadozásokat okoz, amelyek az új felhasználókat habozzák a merülésben. Szerencsére ez egyáltalán nem paradoxon, és csak egy része annak a növekvő fájdalomnak, amelyet a Bitcoinnak meg kell tapasztalnia, miközben a mainstream elfogadás felé dolgozik . Két fontos tényezőre kell emlékezni arról, hogy a nagyvállalatok elfogadják a Bitcoint.

A nagyvállalatok befolyásolják az egyéneket a Bitcoin használatának megkezdéséhez

A Bitcoin-ot elfogadó nagyvállalatoknak nettó pozitív a Bitcoin ára és a hálózat egésze. Egy új cég, amely elfogadja a Bitcoin-t, nagyon arra késztetheti az embereket, akik a kerítésen voltak, hogy megpróbálják kipróbálni. Ezen emberek némelyike ​​tétovázhat, ha látja, hogy az ár lefelé lendül, mások viszont már kutatták, vagy elkezdik kutatni a történelmet, és látják, hogy az ilyen ingadozások gyakoriak. Akik kutatták, vagy úgy döntenek, hogy csak vesznek egy kis BTC-t, vagy csatlakoznak a kereskedőkhöz, és megpróbálják elkapni az alját. Miután elértük a feneket, és az ár ismét emelkedni kezd, a fennmaradó egyedek egy része a fedélzetre ugrik, mivel félelmeik eltűnni kezdenek

A nagyvállalatok befolyásolhatják a kisebb és nagyobb cégeket, hogy elfogadják a Bitcoin-t

Míg minden olyan vállalat, amely a Bitcoin elfogadása mellett dönt, ad némi eladási nyomást, a piac növekedésével ez az eladási nyomás az egész kisebb% -ává válik. Mivel a nagyvállalatok befolyásolják a többi vállalatot a Bitcoin elfogadásában, két dolog fog történni:

Természetesen a Bitcoin alkalmazása nem okozza EZT a csökkenést. Az eladási nyomás közel sem elég ahhoz, hogy komoly összeomlást okozzon a Bitcoin Price-ban, és az esetleges lefelé irányuló nyomást ezen a ponton általában ellensúlyozták volna. Vannak más tényezők is.

A kormányszabályozás szigorítja a Bitcoin-t

Benjamin Lawsky BitLicense-t hoz a Bitcoin ellen

Nem fogok sok időt tölteni ezzel a témával, amint azt már annyiszor említettem, de ez fontos tényező. A BitLicense New York-ban, betiltása Ecuador, lehetetlen szabályozás Argentína, és sok más kérdés, amelyet a múltban tárgyaltunk, mind hozzájárulnak a Bitcoin negatív nyomásához. Ez a nyomás azonban – ilyen vagy olyan formában – évek óta fennáll. Még mielőtt az Egyesült Államok kormányának bármely része komolyan megvitatta volna a szabályozásokat, a szabályozástól való félelem mindig lefelé irányuló nyomást jelentett a Bitcoinra. A szabályozás minden említése nyomást okozott. Valahányszor egy kormány kedvezőtlen módon tárgyalta a Bitcoin-ot, vagy törvényi szabályokat vitatott meg, ami annak hiányos megértésén alapult, hogy mi is a Bitcoin valójában, vagy negatívan hatott-e. Ez azonban nagy lökést jelent, mert New York az Egyesült Államok és potenciálisan a világ pénzügyi központja (egyes esetekben vitatható).

Szerencsére, bármi is legyen a New York-i BitLicense-szabályozás, ez is elmúlik. Vagy New York kimarad a Bitcoin-ból, ami fájni fog, de nem lesz a világ vége, vagy az emberek csak megkerülik a szabályozásokat. Legjobb esetben, a BitLicense teljesen megújult, és ízletesebbé varázsolják. Ha nem ez, akkor a szabályozás valószínűleg kiégeti magát, mivel a Bitcoin tovább növekszik, és a New York-i emberek pénzügyileg szenvedni kezdenek, mert képtelenek törvényesen használni anélkül, hogy nevetséges eljárásokon mennének keresztül..

Egyéb kriptovaluták a Bitcoin Marketcap-ből

Altcoin piacok a Cryptsy Pull-on keresztül a Bitcoin Marketcap-jéből

Ez egy nagy, és sok embert felidegesít, akik csak a Bitcoin-ba fektetnek be. Ez az oka annak, hogy a cikk első részében megemlítettem az Ethereumot és a Reddcoint. Amikor a Bitcoin leesik az árában, akkor sok altcoin is. Azonban ezek közül az altcoinok közül sok a Bitcoin kapcsán is gyarapodik, és így a teljes digitális valuta piaci felső korlát nagyobb részét elfogyasztja. Ahelyett, hogy egy külső erő lefelé nyomást gyakorolna rá, inkább arra gondolok, hogy ez inkább a Bitcoin lehúzása, mivel felemelik magukat.

Bár ennek számos oka van, néhányat szeretnék kiemelni, mivel valójában inkább pozitívak, mint negatívak.

A Bitcoin az Altcoin számára jobb, mint a Bitcoin a Fiat számára

Ennek a húzóerőnek az egyik nagy oka az, hogy az altcoinok azoknak a felhasználóknak adnak helyet azoknak a felhasználóknak, akik nem akarják eladni a BTC-t USD-ért (vagy más kormányzati pénznemért), hogy tárolhassák alapjaikat, amikor a Bitcoin megcsappan. Ezek olyan alapok, amelyek valószínűleg visszaállnak Bitcoin-ba, amikor az ár ismét emelkedni kezd. Még ha nem is, ez továbbra is magasabbra teszi a digitális valuták teljes piaci kapacitását, mint amekkora lenne, ha a pénzeszközöket fiatért adnák el, és nem később vásárolnák fel.

Az altcoinok tesztelési alapot jelentenek, és az altcoinok Bitcoinhoz viszonyított piaci részesedése egy szavazási rendszer

Az Altcoins az új funkciók, ötletek és termékek tesztelő terepe. Annak ellenére, hogy korábban kiemeltem az Ethereumot és a Reddcoin-t, mivel ezek számomra kiemelkednek olyan dologként, amely túlmutatna azon, hogy csak “altcoin” -nak tartsák, ami nem jelenti azt, hogy csak ők lennének. Elég sok kriptovaluta dolgozik, amelyek valóban névtelen tranzakciók és pénztárcák létrehozásán fáradoznak, amit minden bizonnyal a közösség nagy része kíván. Mások a „Crypto 2.0” különböző stílusain dolgoznak, olyan funkciókkal, amelyek jelentősen meghaladják a valutát. Aztán vannak érmék, mint pl Myriadcoin, amelyek kipróbálják a hash algoritmus egyedülálló megvalósítási módjait. A Myriad 5 egyidejű hash algoritmust használ, ami arra késztette fejlesztőjüket, hogy javaslatot tegyen a új típusú egyesített bányászat, ahol egy érmét össze lehet egyesíteni, kiválasztott számú algoritmussal bányászni lehet, miközben más algoritmusokat, amelyek nem egyesülnek, bányászni lehet.

Minden altcoin, amely valami újat vezet be, vagy a paraméterek, algoritmusok, terjesztési rendszerek vagy célok különböző kombinációját próbálja ki, értékes szolgáltatást nyújt a kriptovaluta közösség számára, és potenciálisan a világ egészének. A digitális fejlődésnek tanúi vagyunk a verseny és a szelekció révén. Minél gyorsabb, biztonságosabb, hasznosabb, ellenállóbb a támadásra, piacképesebb, hatékonyabb vagy általában „értékesebb” egy valuta, annál valószínűbb, hogy emelkedni fog. A klónozott, fejletlen vagy haszontalan kudarcra van ítélve.

Az altcoinok nem ártanak a Bitcoinnak. Csak a kriptopénz növekedését segítik elő. Új embereket hoznak be, akik nem ismerik a Bitcoin félelmét, és ezeket gyakran átváltják Bitcoin-felhasználókká. Elősegítik a versenyt. Decentralizáltabb környezetet teremtenek a decentralizált devizák számára, ami önmagában elképesztő fejlemény.

A Bitcoin ára helyreáll, a Bitcoin jövője pedig forradalom lesz

Sokan azt állítják, hogy a Bitcoin forradalmi, de a forradalom még nem igazán történt meg. Jön, de türelmesnek kell lennünk. Az ár csökkenhet és fel-le áramolhat, és a Bitcoin piaci hulláma valószínűleg továbbra is sokkal nagyobb amplitúdóval és gyakorisággal bír, mint más piacok, de ez rendben van. Végül, mint korábban mondtam, a dzsinn nem tehető vissza az üvegbe.

A Bitcoin és a kriptovaluták digitális pénznemei itt maradnak. Forradalmasítani fogják a világot, ilyen vagy olyan módon. Bár én és sokan mások azt szeretnénk gondolni, hogy pontosan tudjuk, mi fog történni, vagy hogyan fog történni, az az igazság, hogy valószínűleg teljesen tévedünk. Nem hiszem, hogy bárki a mai bolygón valóban megérti, mivé válnak az efféle decentralizált rendszerek, de egyet tudok: alig várom, hogy megtudjam.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me