A Bitmain visszavág a DDOS Group ellen

Bitmain a világ egyik legnagyobb bányászati ​​berendezéseket gyártó vállalata és a felhőbányászat üzemeltetője Hashnest és bányászati ​​medence Antpool.

A vállalat nemrégiben e-mailt küldött az ügyfeleknek annak érdekében, hogy átláthatóak legyenek és felkészítsék őket az esetleges kiesésekre. Az e-mail elolvasott,

Kedves Bitmain Ügyfél,

Ma reggel kaptunk egy aggódó e-mailt egy hackertől, akik DDoS támadással fenyegették a Bitmaint és szolgáltatásainkat, és váltságdíjat követeltek a támadás megakadályozására. A Bitmain elkötelezett amellett, hogy a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa felhasználóinknak, és a jövőben sem fog ilyen típusú támadásokat meghívni a hackerek igényeinek engedve..

A hackerek bebizonyították, hogy valóban képesek végrehajtani a DDoS-t, és ez nem teljesen üres fenyegetés, bár nem ismerjük teljes képességeiket. A következő napokban, Bitmaintech.com, AntPool, AntPool.com, és&nbs p;Hashnest.com időszakos kieséseket tapasztalhat. Csapatunk keményen dolgozik azért, hogy az esetleges támadások hatása a lehető legkisebb legyen.

Azoknál az ügyfeleknél, akik az AntPoolon bányásznak, kérjük, ellenőrizze, hogy megfelelően konfigurálta-e a biztonsági mentési készleteket, ha nem tud hozzáférni az AntPool szolgáltatáshoz..

A HashNest felhasználók számára a bányászati ​​kifizetések a szokásos módon folytatódnak, és nem kell aggódni a kieső bevételek miatt.

Értékesítéssel kapcsolatban, ha nem tud hozzáférni fő weboldalunkhoz, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet velünk a következő címen: [e-mail védett].

Köszönjük, hogy ez idő alatt viseltetek velünk. 

Minden jót,

Bitmain

Az e-mailt több felhasználó gyorsan újraküldte, és később a Coin Fire olvasói e-mailben megerősítették. A Coin Fire további információkért és megjegyzésekért fordult a Bitmainhez.

A Bitmain képviselői megerősítették, hogy a Bitmain szolgáltatáscsaláddal szembeni fenyegetések valósak voltak a Coin Fire szerkesztői csoportja előtt. E-maileket is kaptak a zsarolóktól, amelyekből kiderült, hogy a DDOS támadók egy ismert csoportja áll a fenyegetések mögött.

A támadók e-mailt küldtek a Bitmain legtöbb alkalmazottjának, és bitcoin fizetését követelték, különben a támadások tovább növekednek. A DD4BC csoport e-mailje olvasható,

Szia,

Az első bemutatkozás:

http://blogs.akamai.com/2014/12/dd4bc-anatomy-of-a-bitcoin-extortion-campaign.html

http://bitcoinbountyhunter.com/bitalo.html

http://cointelegraph.com/news/113499/notorious-hacker-group-involved-in-excoin-theft-owner-accuses-ccedk-of-withholding-info

Vagy csak keresd meg a Google-on a „DD4BC” oldalt, és további információkat találsz.

Tehát itt a sor.

Hacsak nem fizet 10 BTC-t [átdolgozva] 12 órán belül, a medence szerverei súlyos DDoS támadásnak vannak kitéve.

Fizessen, és soha többé nem fog hallani rólunk.

Általában először támadunk, majd megkérjük a BTC-t, hogy álljon meg, de mivel a medencéje túl nagy, az egyik legnagyobb Bitcoin-készlet, időt adunk arra, hogy először cselekedjen, mert tisztában vagyunk azzal, hogy akár 1 óra offline is sokkal nagyobb kár akkor 10 BTC.

12 óra, mert nem ugyanabban az időzónában vagyunk, és Kínában reggel van, ezért szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy volt-e ideje cselekedni.

Bizonyítva, hogy ez nem üres fenyegetés, most egy kis támadást indítunk a szerverein – [IP REDACTED]. Ne aggódjon, hogy nem lesz nehéz, és csak 1 órán keresztül fog működni, így a szerver nem lesz nullirányítva.

De ha nem fizetik, akkor az összes szerver végleg leáll.

Felhívjuk figyelmét, hogy nem lesz könnyű enyhíteni a támadásunkat, mert a jelenlegi UDP árvíz teljesítményünk 400-500 Gbps.

FONTOS: Nem is kell válaszolnia. Csak fizessen 10 BTC-t a [REDACTED] -nek – megtudjuk, hogy te vagy az, és soha többé nem hallasz rólunk.

De ha figyelmen kívül hagy minket, a támadás megkezdődik, és a leállási ár a 20 BTC-re megy, és minden késés napján folyamatosan emelkedik.

EGYÉB IDŐ: Ez egyszeri fizetés. Fizessen, és soha többé nem fog hallani rólunk!

Köszönöm.

A DD4BC csoportot sokan ismerik a kriptovaluta közösségben erről a taktikáról. Tavaly a csoport megtámadta a GreatBigBit, a Nitrogren Sports, a Bitalo és számos más szolgálatot, amelyek ugyanazokat az igényeket támasztották.

A csoport eredetileg a bitcoin szerencsejáték-oldalakat célozta meg, tudván, hogy közülük sokan képtelenek segítséget kérni a rendvédelmi tisztviselőktől. Azóta kibővítették és elkezdték támadni a híroldalakat, az online rádiószolgáltatásokat, a bitcoin bányászati ​​készleteket, a tőzsdéket és más kriptovaluta szolgáltatásokat.

Ahelyett, hogy meghajolna a DD4BC csoport követelményeinek, a Bitmain csapata azzal töltötte el a 10 BTC-t, hogy felajánlotta a fejében tovább Bitcoin fejvadász. Ez merész lépés a Bitmain csapat számára, akik elkerülhetetlenül meghívhatják a támadókat, hogy ennek következtében erősebben ütjenek; azonban a DD4BC és hasonló csoportok nyomása előtt hajlandó vállalatok és helyszínek egyszerűen felbátorítják a támadókat, hogy folytassák az ipar más helyszíneinek zsarolását. A Coin Fire korábban hasonló kéréseket kapott névtelen csoportoktól, amelyeket nem fizettek meg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me