A Bytecoin (BCN) a legkorszerűbb, névtelen kriptovaluta

Míg Bitcoin (BTC) az egész világon megismerteti az embereket a kriptovaluta erejével, nem hiányzik hibái nélkül, mint például a kettős kiadási támadások és a nyílt blokklánc átláthatósága. Sokan tévesen úgy vélik, hogy a Bitcoin névtelen, bár valójában; az összes BTC tranzakció a blokkláncára vezethető vissza. Azok, akik többet akarnak a kriptovalutától, találkozzanak Bytecoin (BCN), kettős költésálló és valóban névtelen kriptovaluta.

A Bytecoin története, specifikációi és a Dark Web Origin

A Bytecoin-t két évvel ezelőtt a sötét háló szakadékában fejlesztették ki, ahol a lappangás Tor védelmét igényli, és valóban magán pénzügyi tranzakciók felajánlására készült. A Bytecoin fejlesztői a közelmúltban jelentős frissítéseket hajtottak végre, és elindul az összes marketing program. Azok, akik „bájtot” akarnak venni a nagy testvér világméretű felügyeleti államából, fel kell szerelniük magukat az ehhez szükséges BCN-rel.

Míg számos érme, főleg Darkcoin, Boolberry, Monero sőt még DuckNote 2014. június hónap folyamán az anonim érmemozgás során figyelem középpontjába kerültek, és az utolsó három ugyanazt a CryptoNote protokollt használja, mint a BCN. A Darkcoin viszont nem kínálja azt a magánéletet, amelyet a legtöbb feltételez, mint Darksend még nincs teljesen végrehajtva. Más szóval, számítson arra, hogy a BCN még nagyobb vonzerőt kap, és vonzóbbá teszi azokat, akik anonim tranzakciókat lehetővé tevő kriptovalutát keresnek, mivel az ilyen kezdeményező. Érdemes megemlíteni, hogy a Bytecoin a CN technológia első olyan megvalósítása, amely valaha belépett a kriptopénzek világába. Mivel más névtelen érmék esnek mellé, a BCN-nek a fejlesztők és a marketing csapat köteles a csúcsra tolni.

A Bytecoin magja – CryptoNote

Ahhoz, hogy képet kapjunk a BCN potenciáljáról, először meg kell szereznünk a CryptoNote protokoll megértését. A CryptoNote protokollt a Bytecoin-nal együtt fejlesztették ki 2012 júliusában. A CryptoNote protokoll célja az érmék további decentralizálása és a tömeges megfigyelés ellenállása. Amíg a világhatóságok továbbra is a tömegeket mindenlátó, mindent tudó állapotba terelik, a CryptoNote óriási csomópontot helyez el terveiben. Akik látják a szabadság szükségességét, használhatják a CryptoNote által kínált technológiát, és részt vehetnek automatikus, decentralizált, névtelen pénzügyi tranzakciókban.

A CryptoNote protokoll nyomonkövethetetlen fizetéseket kínál a gyűrűs aláírás technológiájának felhasználásával. Ez lehetővé teszi az üzenet aláírását egy csoport nevében. Míg a megfigyelők láthatják, hogy egy csoport átment, addig nem tudják pontosan meghatározni az átadást egy adott egyénhez.

A CryptoNote protokoll összekapcsolhatatlan tranzakciókat is kínál. A kifizetések több egyszeri cím között vannak felosztva, amelyeket csak az a személy kaphat, akinek megvan a helyes nyilvános kulcsa. Más szavakkal, a megfigyelők nem tudják meghatározni az átutalás összegét.

A CryptoNote érmék, a BCN-hez hasonlóan, ellenállnak a blokklánc-elemzésnek. Azok, akik megpróbálják értelmezni a BCN-transzfereket, útjuk során számos akadályba ütköznének, mivel a nem ismétlődő, egyszeri vegyes kulcsú címek csengő aláírásban tévútra vezetik őket.

Bytecoin Bányászat

Bányászat Bytecoin, és más CryptoNote-alapú érmék a PoW bányászatra támaszkodhatnak, a CryptoNight algoritmus használatával. Ezért ez a pénznem igazságos az egyes bányászokkal szemben, ahogy van ASIC ellenálló. Windows, Linux és Mac felhasználók számára vannak pénztárcák. Azok, akik további információkra vágynak a konkrétumokról és a linkekről, felkereshetik a BCN-t hivatalos honlapján vagy azok közösségi weboldal.

A Bytecoin fejlesztői csoport és a CyptoNote rendszer fejlődése

Mivel a Bytecoin teljesen decentralizált és nyílt forráskódú, lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy a protokoll tetején dolgozzanak, lehetővé téve a fejlesztés számára, hogy ne a privatizált, hanem a közösségközpontú legyen. A fejlesztők a közelmúltban fejlesztettek az API-n, lehetővé téve bárki számára a kívánt módosításokat. Például a legújabb frissítéssel a több aláírás funkció elérhetővé vált a Bytecoin felhasználói számára.

Noha valóban névtelen kriptovalutára van szükség ebben a világban, a fejlesztőcsapat és a Bytecoin frissített marketingstratégiája érdekelt leginkább. A BCN el fogja fogadni az anonim funkciókat kereső emberek körét, ha tisztában vannak azzal, amit a BCN kínál.

A Bytecoin fejlesztőcsapata tíz fő, és valamennyi résztvevője a saját szakterületének szakértője. A 10-ből legalább 7 rendelkezik diplomával vagy PhD-val a számítástechnika, a matematika, az alkalmazott matematika, a menedzsment, a számítástudomány és a mérnöki doktori fokozatok között. a kémia és az információkezelés területén. A fennmaradó 3 közül az egyik autodidakta programozó, a másiknak közgazdász diplomája van, a végső tag végzettsége ismeretlen, mivel személyes adatait titokban tartja. Ezek a diplomák a világ több, nagyra értékelt egyeteméről származnak, beleértve a Harvardot, az MIT-et és az Oxfordot.

Ezen a Bytecoinon túl azért is kiemelkedik a piac többi kriptovalutája közül, mert több mint két éve létezik, ami eonok a kriptopénz területén. A BCN átélte növekvő fájdalmait, és készen áll arra, hogy elfogadják azokat, akik automatikus, névtelen fizetési lehetőséget keresnek.

Bytecoin’s Community

A Bytecoin közösségi részvételt keres. Más szavakkal, a BCN sikere közvetlenül azoktól az emberektől függ, akik a BCN protokollt használják és fejlesztik. A szabadságharcosok és azok, akik ki akarnak állni a nagy testvérfigyelő államok ellen szerte a világon, egy lépéssel előttük maradhatnak, ha a BCN-t pénzügyi tranzakciók lebonyolítására használják..

A BCN közösség visszaadja azokat a szervezeteket is, amelyek népszerűsítik a szólásszabadságot, a magánéletet és az oktatási csoportokat. A BCN támogatja a Khan Akadémiát, a Tor projektet és a Gépi Intelligencia Kutatóintézetet.

Az írás idején a BCN a 12. helyet foglalja el a CoinMarketCap-on, ez egy csodálatos bravúr egy érmén, amely nagyon kevés promócióval rendelkezik az elmúlt két évben. A Bytecoin közösség úgy döntött, hogy 2014 az aktív promóció és egy felhasználóbarát felület fejlesztésének éve. Várható, hogy a piaci kitettség az elkövetkező néhány évben nagymértékben növeli a BCN értékét.

Mivel a legtöbb kriptovaluta-felhasználó nagyra értékeli az anonim tranzakciókat, a BCN-hez való párosítás az égben zajló mérkőzés lenne. Akik most ismerkednek meg először a kriptovalutával, azoknak a területen korábban tapasztalt tapasztalatok nélkül is képesnek kell lenniük a BCN használatára, miután a pénztárca felületén felhasználóbarát fejlesztések történtek. Az igazság az, hogy a legtöbb ember nem sokat tud jelenleg a BCN-ről, de ez hamarosan megváltozik.

Hol vásárolhatok Bytecoins-t?

Azok, akik érdeklődnek a Bytecoin által kínált szolgáltatások iránt, megkezdhetik a bányászatot a processzorukkal, vagy megvásárolhatják a Poloniex, vagy a Hitbtc két népszerű kriptovaluta-csere webhelyen. Várható, hogy a Bytecoin más nagy nevű kriptovalutákra is kiterjed, mint pl Cryptsy, a közeljövőben.

A Bytecoin az elmúlt két évben nőtt fel, és egy fontos funkciót kínál, amelyhez a Bitcoin nem képes. Egyszerű és egyszerű, a Bytecoin valóban névtelen pénzügyi tranzakciókat kínál. A BCN marketingtevékenysége éppen most kezdődött, ami okot adott a befektetőknek és a mindennapi felhasználóknak a fedélzetre ugrásra. Azok, akik szeretnék megakadályozni a kormányok bepillantó szemeit az üzletükben, természetesen párosulnak a Bytecoin-nal, hatékonyan lehetővé téve az uralkodás szabadságát..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me