A Paycoin sikere veszélyesebb lehet, mint kudarc

Paycoin az utóbbi időben rengeteg sajtót kapott, akárcsak a mögötte álló társaság, GAW bányászok / GAW Labs.  A Paycoin nem tartotta fenn a „várható” 20 dolláros árszintet, amit Josh Garza és a GAW Miners kijelentettek, hogy a befektetők hajlandók lennének fizetni érte, és hogy a GAW megpróbálna fenntartani. A közösség visszahatása könyörtelen volt. A Paycoin problémái bonyolultak, de mielőtt ebbe belemennék, elő kell vennem ezt a cikket egy kis Coin Brief történetével a GAW-val. Ha át szeretne ugrani a következő oldalra, ahol a cikknek azt a részét kezdem, amelyik a Paycoinra összpontosítva kattintson ide.  Egyébként olvassa tovább.

GAW bányászok és érme rövid

Ezt a cikket elöljáróban meg kell említenem valamit, amire a közösség tagjai rámutattak: A Coin Brief a GAW hirdetéseit szolgálja. Ha nem használja az adblockert, valószínűleg ezt is láthatja. Nagyon sok negatív visszajelzést kaptunk erről, és megértem az ellenségeskedést. A GAW az utóbbi néhány hónapban megbélyegzett, és ez a Paycoin bevezetése óta fokozódott. Felkértek minket a hirdetések eltávolítására, de ezt könnyebb megmondani, mint megtenni. A megjelenített hirdetések olyan megjelenítések, amelyeket előzetesen fizettek, és azoknak meg kell maradniuk mindaddig, amíg ezeket a megjelenítéseket meg nem jelenítik, vagy amíg a GAW nem bizonyítja számunkra a bűncselekmények tényleges igazolását. Őszinte ember vagyok, és meghatalmazás alapján a Coin Brief egy őszinte oldal. Jó lelkiismerettel nem térhetünk vissza a GAW-val kötött megállapodásra. Ennek ellenére a megállapodás kiterjed az általuk vásárolt benyomások kiszolgálására, és semmi másra. Nem kapunk további kifizetéseket a hirdetéseikre leadott kattintásokért, és a Coin Brief-ről eltávolítottuk az összes GAW kapcsolódó / hivatkozó program hivatkozást..

A Coin Brief akkor kezdte nyomon követni a GAW Miners-t, amikor először kezdték el értékesíteni a Scrypt ASIC-okat. A legjobb ajánlatok, gyors szállítás és barátságos személyzet volt. Felvettem a kapcsolatot a PR osztályukkal, és sikerült biztosítani egy e-mail alapú hozzáférést interjú Josh Garzával.  Abban az időben a GAW szétzúzta a versenyüket, a Bitcoin bányagépek értékesítésébe is belekezdett, és úgy tűnt, nagyszerű munkát végzett. Azóta azonban, kezdve a Hashlet bevezetésével, és továbblépve a Paycoin, Paybase, Hashstakers stb. Irányába, valami nem látszott.

Ez alatt az idő alatt nem sokat írtam a GAW-ról, azon túl, hogy néhány sajtóközleményt publikáltam, miközben megpróbáltam rájönni, mit csinálnak. A közösség a Hashlets elindítása óta azt üvölti, hogy átverés vagy ponzi, de ez még soha nem állt jól velem. Természetesen teljesen lehetséges, hogy a GAW átverés, amint ez korábban megtörtént, és megismétlődik, de még nem láttam meggyőző bizonyítékokat. Ennek ellenére a közelmúlt eseményei és a bemutatott adatok negatívan befolyásolták az imázsukat, valamint a hozzájuk kapcsolódó személyek képét.

Mindig igyekszem a helyzet minden szögét megvizsgálni, ahelyett, hogy következtetésekre vonnám magam. Mindig úgy tűnt, hogy más magyarázatnak kell lennie arra, hogy miért válnak át a nyereséges, a bányászati ​​hardvereket árusító üzleti modellről egy olyanra, amely nagy valószínűséggel veszteséges, mint például a felhő „bányászati ​​erő” értékesítése jövedelmezőségi garanciával . Természetesen a bányászati ​​hardveripar visszaesésben volt, és volt értelme, hogy megpróbálhatnak valami újra áttérni … de ez az „új” dolog elkerülhető volt. A válasz erre természetesen a Paycoin (XPY). Paycoin, amint azt a Paycoin fehér könyv, valójában zseniális ötlet, ugyanakkor szörnyű … legalábbis azok számára, akik támogatják a kérdés néhány kérdését Bitcoin címmel jött létre.

Interjú interjúban Josh Garza, Ismét

Amikor először hallottam a „Hashcoinról”, a Paycoin eredeti, ideiglenes nevéről és a kapcsolódó szolgáltatásokról, írtam egy cikket, amelynek címe:GAWMiners: Mi a HashCoin, HashBase és HashPool?”Ez a cikk jóslat volt arról, hogy mit tervez a GAW. Bizonyos szempontból reménykedtem, mert úgy tűnt, van némi lehetőség egy igazán fantasztikus fizetési rendszer létrehozására, és a cikkem kissé pontos volt … de hiányzott néhány fontos információ.

Körülbelül abban az időben, amikor megjelent a Paycoin végleges fehér könyve, alkalmam volt még egyszer interjút készíteni Josh Garzával. Az interjú azonban ezúttal telefonon történt, és jóval több mint egy órán át tartott. Az interjú többnyire nyers átirata. ”Interjú Josh Garzával, a GAW Miners cégtől: Hashlet jövedelmezőség, Coinfire, Paycoin és Paybase,”Címmel a Coin Brief címen jelent meg, hogy bárki átolvashassa, és mert beleegyeztem, hogy nem teszem közzé a felvételt. Ha tudtam volna mindazt, amit most teszek, az interjú néhány egyéb, konkrét kérdést is tartalmazott volna, de elég sok betekintést nyertem abba, hogy Joshhoz beszéltem.

Bár eleinte kissé idegesnek tűnt, valószínűleg a GAW által elkövetett támadások folyamatos támadása miatt, gyorsan fellazult. Őszintén szólva időnként elég karizmatikus volt, és én élveztem a beszélgetés nagy részét. Végül nem voltam teljesen meggyőződve, de elmentem az interjútól, és megnyugodva éreztem, hogy Josh szándékosan nem próbált senkit becsapni. Azonban csak azért, mert meg voltam győződve arról, hogy nem vagyok igazam. Egy dolog mondható el teljes bizonyossággal Josh Garzáról: Tudja, hogyan kell beszélni, és megnyerni egy embert, főleg 1: 1-re. Ez a tulajdonság része annak, hogy sokan nem bíznak benne, mivel ez az a tulajdonság, jellemző a rokonokra … bár sok emberre is jellemző, akik sikeresek az üzleti életben.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Az interjú után tovább kutattam a Paycoin, az egész GAW mögött rejlő ötleteket és az interjú átiratát. Josh beleegyezett, hogy válaszoljon minden további kérdésemre e-mailben, és válaszolt mindarra, amit feltettem neki, kivéve az utolsó kérdéssoromat. A cikk írása közben ismét megkerestem, és azt mondták, hogy elmulasztotta a legutóbbi kérdéssoromat, és elküldtem további kérdéseimet. Miután ezeket elküldtem, folytattam az írást, egészen péntek estig, amikor Josh felajánlotta, hogy beszél velem telefonon. Beszéltem Josh-val és a GAW ügyvezető igazgatójával, Dan Kelley-vel, hogy megpróbáljam értelmesebbé tenni a közelmúltbeli jelentéseket a 350% -os részesedési rátáról, néhány magas szintű GAW-val rendelkező személy bevonásáról és más kérdésekről.

Ebben az esetben nincs átiratom, amelyet meg lehetne osztani, mivel a Google Voice szolgáltatást használom telefonhívások rögzítéséhez, és ez nem a telefonom megfelelő továbbítását hajtotta végre. Ugyanakkor jegyzeteket készítettem, és megemlítek néhány választ a Paycoinhoz kapcsolódó szakaszokban.

Oldalak: 1 2 3

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me