A Reddcoin hivatalosan kiadja a POSV-t; Augusztus 2-án kezdődik (most élőben)

Ma a Reddcoin, Laudney, bejelentett a POSV pénztárca 1.3.0.0 hivatalos kiadása.  Reddcoin POSV-ja egy olyan téma, amire korábban már kitértünk, és egy teljesen új bizonyítási rendszer, amelynek ki kell használnia a POS biztonságát, ugyanakkor el kell akadályoznia a felhalmozódást. Ez a bejelentés röviddel a Reddcoin értékének hatalmas emelkedése után jött, amely hónapokig a 3-6 Satoshi tartományban mozgott, majd 29 Satoshi magasságig felrobbant, és most 20 körül stabil..

Arra számítok, hogy ez a bejelentés egy újabb felfelé irányuló lendület kezdete lesz, kizárva minden próbálkozást az ár csökkentéséről, mivel annak megerősítése, hogy a POSV elég jól működött ahhoz, hogy az élő hálózatra vigyék, jó néhány befektetőt a kerítésen tartott. A nyilatkozatból az is kiderült, hogy a váltás pillanatában létező RDD teljes száma valamivel kevesebb lesz, mint 27 milliárd, ami majdnem félmilliárddal kevesebb az eredetileg vártnál.

A bányászati ​​medencéknek és a tőzsdéknek meg kell tévedniük új pénztárcájuk beállításához, mivel ez a változás olyan nagy, hogy a tranzakciók figyelmen kívül hagyását okozhatja, ha a POSV-re való váltás befejeződött. Mivel azonban a Reddcoin csapata szoros kapcsolatban állt a nagy tőzsdék, valamint a nagy bányamedencék tulajdonosával, ennek nem szabad kérdésnek lennie.

Ahelyett, hogy ezt magam is folytatnám, hatékonyabbnak tűnik Laudney üzenetének közvetlen átadása.

[osztó]

Kedves vörös hajúak:

A PoSV hivatalosan megjelent. A PoSV pénztárca v1.3.0.0 verzióját Windows / Linux / Mac rendszerre a következő címen töltheti le: ez a link[1]. A PoSV ekkor kezdődik:blokk 260800 amelyet várhatóan 2014. augusztus 2-án, UTC-ben 19 óra körül győznek le. (Ki lesz a szerencsés?) A PoW fázisban bányászott RDD teljes összege csak kissé félénk, 27 milliárd lesz, ami körülbelül 500 m-rel kevesebb, mint azt eredetileg becsültük.

Minden felhasználó (a bányászati ​​medencék kivételével)

 1. Titkosítsa a meglévő wallet.dat fájlt, mert a tárolás csak titkosított pénztárcákkal lehetséges.
 2. Készítsen biztonsági másolatot wallet.dat
 3. Távolítsa el az összes fájlt és mappát az otthoni mappából, a wallet.dat kivételével
 4. Távolítsa el a régi pénztárcát. Telepítse a pénztárcát v1.3.0.0[2]
 5. Indítsa el a pénztárcát, és szinkronizálja újra a blokkláncot.
 6. Állítsa be a tét = 0 értéket a reddcoin.conf fájlban, ha le szeretné tiltani a tétet (pl. Ha csere- vagy magcsomópont vagy).
 7. Soha ne állítsa be a txindex = 0 értéket (alapértelmezett 1), mert ez akadályozhatja a tétet.
 8. A tét megkezdéséhez csak nyissa ki a pénztárcát, és várja meg a PoSV megérkezését.
 9. Ha forráskódból akar fordítani, git checkout v1.3.0.0 (a git címke nincs ághoz kötve).
 10. Miénkben github repo[3], a master ág most a posv ág.

Bányászati ​​medencék

 1. A ti bányadémon (amely új PoW-blokkokat hoz létre és bejelenti a hálózatnak) v1.2.1.0-n kell lennie(még a v1.2.0.0 sem, amelyet az összes PoSV pénztárca leválaszt.) Ellenkező esetben az új blokkokat a hálózat nem fogadja el.
 2. A ti kifizetési démon (az, amely tranzakciókat hoz létre a bányászok számára a tömbjutalmak kifizetéséhez) frissíteni kell v1.3.0.0-ra mert a PoSV előtti pénztárcák által létrehozott tranzakciókat a PoSV pénztárcák figyelmen kívül hagyják és elvetik, amint a PoSV beindul a 260800 blokkban.

Buli

 1. / u / hoppipoppipolla[4] vendégül látja a (nem) hírességeinket zenés DJ buli nál nél http://plug.dj/reddcoin-com-r-reddcoin/[5]

További információ

 1. Minden csere, blokk felfedező stb. Értesítést kap.
 2. A következő napokban további információkat teszek közzé a PoSV-n. Nyilvános vetélkedő lesz a PoSV számára, a legjobb góllövőknek járó díjakkal.
 3. Kérjük, tegyen fel bármilyen kérdést az alábbiakban, és néhányat hozzáadok ehhez a bejegyzéshez.
 4. Mostantól leállíthatja a testnet összes csomópontját.

Végül hatalmas köszönet mindenkinek, aki segített nekünk a PoSV tesztelésében. Az Ön erőfeszítései és hozzájárulása teszik lehetővé ezt a kiadást.

Üdvözlettel

laudney

[osztó]

Röviden frissítem a saját pénztárcámat, és elkészítek egy lépésenkénti útmutatót azoknak a felhasználóknak, akik tétováznak, ha azonnal erre ugranak. Ennek ma később elérhetőnek kell lennie.

Frissítés: A POSV-re való átállás nagyon simán ment, és a Coin Brief kiadta a váltás oktatóanyagát. A végigjátszások itt érhetők el: Windows Reddcoin POSV pénztárca frissítési útmutató és MAC Reddcoin POSV pénztárca frissítési útmutató.  Továbbá a Reddcoin közösségi pénztárca amelyet korábban áttekintettünk, a nyilvánosság számára elérhető.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me