A Ripple Implosion

Az alt érme néven ismert Fodrozódás(XRP) komoly csapást mért az értékére, miután az egyik fejlesztő, Jed McCaleb egy fórum üzenőfalán közzétett bejegyzésben jelentette be a Ripple személyes részvényeinek eladásának tervét. McCaleb a kriptovaluta világában ismert személyiség, és a Ripple, egy szilícium-völgyi finanszírozású projekt kezdeti fejlesztője, sokak szerint a legfontosabb versenyző Bitcoin vállalati szervezetek általi tömeges finanszírozás miatt.

Megdöbbentő közleményében McCalebet idézte: „Mivel rendkívül tisztelem a közösség tagjait és átlátható akarok lenni, ezt nyilvánosan bejelentem, mielőtt elkezdeném. Tehát csak fyi. ” A fórum tagjai csalódásukat és megdöbbenésüket fejezték ki, sőt egyesek még a bejelentés valódiságában is kételkedtek. Mr. McCaleb visszatért a fórumra, és kijelentette, hogy kis pénzt fizet egy digitális pénztárcából, az XRP nagyon nagy egyenlegével oly módon, hogy mások aláírás útján ellenőrizhessék. Annak érdekében, hogy eloszlassa a személyazonossággal és a szándékkal kapcsolatos kételyeket, amint az a posztban szerepel.

Ripple – Egyedülálló alt érme potenciállal

Hasonlóan az eredeti decentralizált kriptovalutához, a Bitcoin-hez, a Ripple lehetővé teszi a tranzakciók blokklánc útján történő végrehajtását. De itt végződnek a hasonlóságok összehasonlításban. A Bitcoin drágább és energiaigényesebb folyamatot használ a blokkláncukban lévő összes tranzakció ellenőrzésére azáltal, hogy a bányászok hash rate teljesítményükkel hozzájárulnak a folyamathoz.

A Ripple rendszere ebből a szempontból jelentősen eltér. A harmadik felekkel, például bankokkal, pénzátutalókkal és devizákkal folytatott partnerségük révén kialakított „átjárók” felhasználásával ezek az átjárók hálózatot alkotnak a tranzakciók Ripple felhasználói bázisából történő jóváhagyására. A hullámosság a partnerek és a felhasználók közötti mechanizmus között működik. A tranzakciókat nemzeti pénznemben kijelölt IOU-kra érvényesítik és kereskedik, így a felhasználók szerte a világon olcsón cserélhetnek pénzt anélkül, hogy a nemzetközi bankrendszer nehézkes és időigényes infrastruktúráján keresztül továbbítanák azokat. Ezt a költséghatékonyabb módszert a pénzügyi szektor következő legjobb innovációjának nevezték, ahol sokan csalódottak a globális tranzakciók lebonyolításával járó sokféle és problémás folyamat miatt.

A Ripple egyike azon kevés alt érmének, amelyeknek sikerült elnyerniük a nagybefektetők támogatását és a tőkebefektetési összegeket. A vonzereje olyan kockázati tőkés cégek révén vonzotta a befektetőket, mint a Lightpeed Venture Partners és a Google Ventures, mintegy 6,5 millió dolláros hozzájárulással. Ez nem gyakran ismétlődik más alt érmék esetében, amelyeknek technológiai fejlesztésekre és újszerű fejlesztésekre kell támaszkodniuk, hogy a befektetőket elragadják az átlagos kriptográfus rajongói köréből..

Kárelhárítás

Az éles zuhanás csütörtökön Mr. MacCaleb megdöbbentő bejelentése után a Ripple értékének pusztító 65% -os csökkenése volt.

Az XRP fejlesztőcsapata és projektvezetői szívesen foglalkoznak az XRP befektetőinek elégedetlenségével – sokukat aggasztja, hogy a vállalati jellegű struktúra hogyan dobta el a labdát, amikor eldöntötték, hogy az XRP-t mennyi terjesztette és tartotta olyan kulcsfontosságú tag, mint Jeb McCaleb.

Az XRP egyik társalapítója, Mr. Arthur Britto megpróbálta eloszlatni a helyzetet és csillapítani a befektetők által a vállalat tulajdonában lévő fórum fórumán érzett aggodalmakat..

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

“Hallottuk és megosztottuk aggodalmait az alapítók XRP-kiosztásával kapcsolatban” – írta Britto úr a vállalat nevében tett bejegyzésében. “A mai napig dolgoztunk egy alapító XRP zárolási tervén … Biztos lehet benne, hogy más társalapítóktól ilyen dömpingesemény nem következik be.” Britto úr azt is hozzátette, hogy „az XRP rövid távú ára nem akadályozza a jövőkép megvalósításának képességét. Cégünk jól finanszírozott. Nem vagyunk függenek az XRP-től. ”

Jelenleg nincs megerősítve McCaleb, a kriptográfiai világban keresett tehetség jövőbeli terveivel kapcsolatban. A Ripple mellett Mr. McCaleb köztudottan más szervezetekhez nem kapcsolódó projekteken dolgozik. Ha korábbi eredményei jelzik üzleti érzékét, nyugodtan feltételezhető, hogy új törekvései a jövőben enyhén szólva is jól ismertek lesznek. A Ripple alapítása előtt Mr. McCaleb megalapította az immár hírhedt Bitcoin tőzsdét, az Mt. Gox 2010-ben, amelyet később eladtak Mark Karpelesnek, az elkeseredett vezérigazgatónak, különféle vádak miatt bírósági eljárás előtt áll. Mt. Gox 2013 végén összeomlott, és 2014-ben csődvédelmet nyújtott be.

A különféle kriptográfiával kapcsolatos al-redditeken számos XRP-befektető látott napvilágot, akik más befektetésekbe igyekeztek beugrani, mint pl. Reddcoin, Dogecoin, Karma, sőt Darkcoin. Ezek azok a befektetők, akik úgy érzik, hogy az XRP vezetőinek felügyelete következtében a táskát tartották maguk mögött. Sokan alig várják, hogy meglovagolják a Darkcoin által kedvelt siker hullámait. A Mintpal kriptográfiai tőzsdén 57% -os növekedés sok befektetőt arra késztette, hogy vajon ez a következő nagy vállalkozás a kriptográfia világában.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me