A Ripple Jesse Powell lemond

Az események nyomán A pénteki cikk, a kriptográfia egyik kiemelkedő alakja, Jesse Powell, a Ripple igazgatósági tagja bejelentette szándékát, hogy elválik a problémás alt érmétől.

A Ripple a Jed MacCaleb bejelentését magában foglaló fiaskó után egy újabb nagy kudarccal néz szembe a befektetők előtt egy fórumon, ismertetve az XRP-részesedéseinek teljes felszámolására vonatkozó terveit. Az igazgatóság tagja és az XRP úttörő befektetője, Jesse Powell úr most növeli a befektetői aggodalmakat, miután lemondott az igazgatóságról. Az új bajokat a „Ripple-effektusnak” tulajdonították: az XRP értékének viharos csökkenése.

Powell úr nyilvánosságra hozta lemondási határozatát azáltal, hogy közzétette a Ripple subreddit-en. Nagyon személyes álláspontját fejezte ki Jed MacCaleb felszámolási bejelentése kapcsán, valamint az igazgatósági tagságról való lemondásának okait:

„Ma benyújtottam lemondásomat a Ripple Labs igazgatóságától. Bár érdekelnek az ott dolgozók és a legjobbakat kívánom a cégnek, személyesen nem tudom továbbra is támogatni az üzletet. Úgy gondolom, hogy a technológia és a protokoll nagyon ígéretes, és a kezdetektől fogva megvan, ezért voltam a cég első befektetője. Jed távozása óta a vállalat vezetése más irányt vett. Sajnos elveszett Jed és én látomása a projektről az első időkben.

A szolidaritás hiánya

Jesse Powell szavai teljes megdöbbenést mutattak a Ripple megfelelő döntéshozatala hiánya miatt. Különösen az a döntés, amely lehetővé tette az XRP hatalmas mennyiségének a kulcsfontosságú tagok, például Jed MacCaleb birtokában. Powell feltételezte, hogy a kulcsfontosságú tagok gondnoki pozícióban részesültek, és az XRP-stabilitás megteremtésekor vissza fognak térni. De mint most már túl világosan tudjuk, ez nem így volt

Jed MacCaleb.

Powell úr úgy érzi, hogy a gazdaságok ilyen felszámolása oda vezetett, hogy elveszítette bizalmát a Ripple irányában és jövőjében. Mr. Powell ezt egyértelműen hangsúlyozta ezzel a kijelentéssel:

„Már nem vagyok bízva sem a menedzsmentben, sem a vállalat azon képességében, hogy felépüljön az alapítók számára az XRP 20% -ának saját maguk számára megdöbbentő kiosztásából, amiben reménykedtem, hogy a közelmúltig vissza fog térni. Jed távozása előtt a Ripple-től arra kértem az alapítókat, hogy küldjék vissza XRP-jüket a cégnek. Jed beleegyezett, de Chris elutasította – holtpontot hagyva. Ma délután áttekintettem a kiosztási vitát a párral, és újra ott voltam, ahol Jed nyitott volt, Chris ellenséges volt.

Talán utólagos gondolatként Powell úr hozzátette, hogy semmiféle ellenségeskedés vagy rosszakarat nem állt szándékában a Ripple szervezetében dolgozó emberek iránt, és lemondási döntése annak tudható be, hogy nem képes elfogadni és megfelelni a jelenlegi elküldött döntéseknek..

„Befektetőként természetesen remélem, hogy a Ripple Labs legyőzi akadályait és bebizonyítja, hogy a bizalom hiánya van. Sajnos az alapítókkal ellentétben nincs sok XRP-m, amit kidobnék, ha nem gondolom, hogy ez beválna. “

Hullámok és hullámok

A Ripple alapcsapatának nemrégiben bekövetkezett jelentős zavarai miatt a befektetők bizalma és morálja mindig alacsony. A visszahatás nagy részét az XRP-t eszeveszett tempóban és hatalmas mennyiségben dömpingelő befektetők alkotják. Az XRP értéke továbbra is egy szakadékba süllyed, amelybe a befektetők nem bíznak, ha kimásznak. Míg egy kis maroknyi befektető, aki hisz a Ripple technológiai potenciáljában, kitart, a döntő többség attól tart, hogy a Ripple többi kulcsfontosságú tagja követi Jed MacCaleb példáját és a közeljövőben felszámolja részesedéseit.

Jesse Powell kilépése a Ripple-ből csupán a munkakapcsolat végét jelenti. Mr. Powell a kriptovaluta-tőzsde, Kraken vezérigazgatója. Kraken népszerűvé vált a kereskedők körében, és kétségtelen, hogy Jesse Powellnek nem hiányzik a részvétele vagy új befektetési lehetőségei a kriptográfia világában.

Az igazi veszteség a Ripple-é, a befektetők ezt az instabilitás jelének tekinthetik a vállalat magjában. Ha a Ripple túl akarja tartani ezt a próbát, mindent meg kell tennie azért, hogy stabilizálják az XRP értékét, növeljék és végül visszanyerjék befektetőik bizalmát, és visszaszerezzék korábbi versenyzőik pozícióját. Bitcoin.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me