A selyemút-aukció és annak hatása a Bitcoin árára

Az amerikai marsallok bejelentése, hogy árverésre bocsátják a bitcoinok A Selyemút mellszoborában tavaly év végén lefoglalták az elmúlt két hét legnagyobb hírét a Bitcoin-nak. Az aukció híre még kissé beárnyékolta a hatalmas félelmet Ghash.io, a legnagyobb Bitcoin bányászati ​​medence, és 51% -os hasítóerő elérése. Ez az aukció sok spekuláció forrása volt a Bitcoin egészének jövőjével és a Bitcoin árának közvetlenebb jövőjével kapcsolatban. Sok jóslat és „Elemzések” az elmúlt napokban kialakultak, és megpróbálták megérteni, hogy az amerikai marsallok aukciója mit jelent a Bitcoin árában. Még a saját elemzésemet is kidolgoztam (amelyről azt gondolom, hogy sokkal megbízhatóbb módszertant alkalmaz, mint a Reddit és a különböző Bitcoin híroldalak pozitivista trendelemzései) a legutóbbi eseményekkel kapcsolatban, amelyek a Bitcoin árának jelentős csökkenésével kapcsolatosak, és az aukció hatással lesz arra a csökkenő tendenciára – amely azóta ellaposodott.

Az előző Bitcoin árelemzésem összefoglalása

Elemzésem során feltártam azokat a nagy eseményeket, amelyek mind a Bitcoin közösségen belül, mind azon kívül zajlanak, és hogyan járultak hozzá a Bitcoin árának csökkenéséhez. Érdekes kapcsolatot fedeztünk fel a Bitcoin árfolyama és az amerikai tőzsde között, mivel mindkettő hasonlóan reagált az Irakból érkező hírekre. Kiderült, hogy a bitcoin piacok legalábbis ideiglenesen összekapcsolódtak az amerikai tőzsdével. Úgy gondolom, hogy ennek a kapcsolatnak az oka az Edényhálózat közlemény, ami valószínűleg hozott némi pénzt a mainstream kereskedőktől, ami mindenképpen összekapcsolta volna a Bitcoin piacait és a mainstream kereskedési piacokat. Ezenkívül a Silk Road Bitcoin aukció meghirdetése volt felelős a Bitcoin árának jelentős csökkenéséért, amely alig néhány óra alatt történt. Kombináltam ezt a két adatot a Bitcoin áresésének katalizátorával – a Ghash.io félelmével -, hogy megalapozott magyarázatot adjak a Bitcoin árának egy hét jobb részében bekövetkezett csökkenésére..

Elemzésemben kijelentettem, hogy az ár ellaposodik, és esetleg kissé emelkedik, amíg a Selyemút árverés június végén. Eddig elemzésem helyes volt. A Bitcoin árfolyama 580-610 dollár között maradt, mióta elemzésemet a Coin Brief-en tették közzé. Bár a bitcoin ára nem nőtt kissé, ahogy spekuláltam, fenntartom, hogy elemzésem helytálló volt, mivel ezt csak lehetőségként említettem.

Az elemzés azzal a megállapításommal zárult, hogy a Selyemút bitcoinok elárverezése elkerülhetetlenül lenyomja a Bitcoin árát. Feltételeztem, hogy a bitcoinok elárasztják a piacot, ezáltal növelve a kínálatot és csökkentve a Bitcoin árát. Ez a forgatókönyv továbbra is lehetséges; néhány további hír megjelenése miatt azonban úgy tűnik, hogy az aukciónak nincs jelentős negatív hatása a Bitcoin árára.

A legújabb fejlemények és következményeik a selyemút-aukcióra

Az Egyesült Államok marsalljainak alkalmatlansága alatt az aukció iránt érdeklődő mintegy 40 embert tartalmazó listát véletlenül a Bizottság rendelkezésére bocsátották. nyilvános. A listán szereplő személyek e-mailben történő elküldésével és az aukcióval kapcsolatos információk megadásával az őrszolgálat munkatársa, aki elküldte az e-mailt, véletlenül egy vak másolat helyett elküldte az e-mail másolatát a listán szereplő összes személynek. Ez a hiba mindenki számára láthatóvá tette a neveket, akik megkapták az e-mailt, és valaki készített egy képernyőképet a listán szereplő nevekről, amely aztán az egész Bitcoin közösségen átjutott. A lehetséges aukció résztvevőinek ezen a listáján számos vezető volt kiemelkedő Bitcoin-vállalatokból és befektetési vállalkozások vezetői. Ez az információ azt sugallja, hogy azok az emberek, akik a Silk Road bitcoinok vásárlásában érdekeltek, nem olyan emberek, akik hétköznapi vásárlásra vágynak velük. A befektetési vállalkozások nyilvánvalóan arra törekszenek, hogy befektetésként tartsák az érméket. A Bitcoin vállalat vezetői pedig akár magukra is törekedhetnek, vagy befektetnek rájuk, hogy felhasználhatók legyenek a vállalatok által nyújtott szolgáltatások javítására. Ráadásul az erre az aukcióra költött rengeteg pénz határozottan arra utal, hogy a Bitcoin-aukció nyertese (i) hosszú távú nyereséget várnak befektetéseiktől. Senki sem fog 200 000 dollárt kivenni csak azért, hogy bejusson ennek az aukciónak az ajtajára, hogy azonnal elkölthesse a bitcoinokat sushira.

Az aukció iránt érdeklődők névjegyzékének kiszivárgása egyértelművé teszi, hogy aki megnyeri ezeket a bitcoinokat, valószínűleg nagyon sokáig fogja őket, abban a reményben, hogy a piaci ár jóval magasabb lesz, mint amit az aukción fizettek. Ezért az aukciónak nincs közvetlen hatása a Bitcoin árára. Csak akkor látjuk a Bitcoin árának elmozdulását, amikor ezek az aukciós érmék elkezdik mozgatni a Bitcoin gazdaságát, amikor az aukció nyertese (i) elkezdenek árukat vásárolni a bitcoinokkal, vagy eladnák fiat pénznemért.

A SecondMarket, egy Bitcoin vállalat, amely a Selyemút bitcoinokra pályázik, bejelentése azonban növelheti annak valószínűségét, hogy az árverésre bocsátott érmék előbb-utóbb megjelennek a piacon. A vállalat lehetővé teszi bizonyos ügyfelek számára, hogy egyedi ajánlatokat tegyenek, amelyek összesített ajánlatként szerepelnek, majd ezt követően továbbhaladnak, és megpróbálják megvásárolni a Selyemút legalább egy részét. Ha a SecondMarket megnyeri az érmék bármelyikét, akkor azokat felosztják az egyes ajánlattevők között, nagy valószínűséggel az összesített ajánlatukhoz hozzájáruló összeg arányában. Az aukció tőkeküszöbének csökkentésével sokkal kisebb mennyiségű bitcoin kerül kiosztásra a Marshals által elárverezett teljes bankból. Mivel ezekbe a bitcoinokba történő befektetések sokkal kisebbek lesznek, kissé megnő annak a valószínűsége, hogy a bitcoinok gyorsabban mozognak, ezáltal lenyomva a Bitcoin árát. De a SecondMarket által meghatározott minimális hozzájárulás 25 000 és 50 000 dollár, attól függően, hogy a befizetők milyen kifizetést keresnek. Ez még mindig jelentős pénzösszeg, és a bitcoinokat egy darabig meg kell tartani, mielőtt az ajánlattevők megtérülnek befektetéseiken. Tehát bár kissé megnőhet az érmék azonnali kidobásának az esélye, mégis valószínűbbnek tűnik, hogy tartják őket.

A Bitcoin árelemzésem enyhe módosítása

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Mit jelent ez a jövőbeli Bitcoin ár szempontjából? Az aukció során elkövetett pánikértékesítésektől eltekintve a Bitcoin árát nem szabad jelentősen lenyomni, miután az aukció véget ért. Vagy ez az oldalirányú trend továbbra is fennmarad, ha a pánikértékesítés miatt kismértékű eltérés van, vagy a Bitcoin árfolyama felfelé fordul a Marshals Bitcoin aukciójának nyertesétől (nyerteseitől) érkező pozitív híreket várva.

Összegzésképpen: az aukciónak a Bitcoin árára gyakorolt ​​hatására vonatkozó jóslataim elkerülhetetlenül lefelé bizonytalanná váltak, valószínűsítve az oldalirányú trend folytatódását vagy a Bitcoin árának felfelé fordulását. Elemzésem többi részét szilárdnak tartom; a bitcoin ára valószínűleg az aukcióig változatlan marad, és meglátjuk, mi lesz ezután.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me