A Védelmi Minisztérium úgy véli, hogy a Bitcoin potenciálisan terrorista fenyegetést jelent

A közelmúltban hírek jelentek meg arról, hogy az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma tanulmányozni fog Bitcoin, különféle egyéb technológiákkal együtt, mint lehetséges terrorista fenyegetések. A DoD aggódik amiatt, hogy a Bitcoin lehetővé teszi a terrorista tevékenységek egyszerű és titkos lebonyolítását a Bitcoin gyorsasága és névtelensége miatt. Bár a feltevéseknek lehet némi indoklása, a Deep Web kábítószer-piac sikere miatt a Selyemút a terrorizmustól való félelem a legfőbb oka ennek az új vizsgálatnak a Bitcoin ellen.?

Legális a Bitcoin? Természetesen. A Bitcoin-felhasználókat azonban megcélozzák

Mit mond ez az új vizsgálat a Bitcoin felhasználóiról? Ez a hír úgy értelmezhető, hogy a Védelmi Minisztérium terrorizmussá gyanítja a digitális valutát használó személyeket. Mivel a Bitcoin csak egy a sok vizsgálatban szereplő technológia közül, gyanús lehet-e a DoD-vel bárki számára, aki használja ezeket a technológiákat? Ez a következtetés emlékeztet arra, hogy a szövetségi kormány lelkesen védte az NSA kémprogramjait, valamint felháborodásukat Edward Snowden miatt, valamint az NSA minősített dokumentumai nyilvánosságra hozatalát. Mindkét párt politikusai üdvözölték az NSA tevékenységét, hogy megvédik az amerikai érdekeket a terroristáktól. A Nemzetbiztonsági Ügynökség kémkedésének többségét azonban az amerikai állampolgárok ellen követték el.

Ha kormányunk eredetileg biztosította volna, hogy csak a feltételezett terroristákról gyűjtötték az információkat, de akkor Snowden kiszivárogtatása és maga az NSA befogadása mellett azt mondta nekünk, hogy az NSA több éve indokolatlan kémműveléseket hajtott végre ártatlan amerikai állampolgárok ellen, ez mondja el nekünk, hogy az NSA feltételezte, hogy minden amerikai potenciális terrorista. Most a Védelmi Minisztérium ugyanezt csinálhatta a Bitcoinnal, függetlenül magától a Bitcoin törvényességétől.

Ahogy vannak feltételezések, hogy az NSA megfigyelési programját fel lehet használni bármilyen jelentősebb politikai nézeteltérés felszámolására, lehetséges-e, hogy a DoD ezt a vizsgálatot a megfélemlítés eszközeként kívánja felhasználni a terrorizmus megállításának megakadályozására, hanem a terrorizmus megakadályozására. Bitcoin összesen?

A Bitcoin biztonságos és legális, de veszélyt jelent a kormány által kibocsátott pénzre

Amint a kriptovaluták egyre népszerűbbek, lehetséges, hogy csökken a hagyományos, kormány által ellenőrzött pénz iránti kereslet. A kormány pénzének iránti kereslet csökkenése nagyon rossz a kormány számára. A decentralizált pénznem éheztetheti az államot, mivel az államhatalom fő forrása abból adódik, hogy monopolizálni tudja a monetáris rendszert, törvényes fizetőeszközökre vonatkozó törvények kényszerítésével. Mivel a polgárok kénytelenek elfogadni papírpénzét, a kormány végtelenül felfújhatja a pénzkészletet, hogy bármiért fizessen. Ez a korlátlan infláció okozza üzleti ciklusok, ösztönzi a teljes háborút, és elindítja a vagyon tömeges újraelosztását, amely az emberek kis többségét gazdagítja a lakosság többségének rovására. A pénz központosítása a kormányzat terjeszkedésének végső eszköze, ami nagyon jól vezethet zsarnoksághoz. A kormányt alanyaihoz kötő legerősebb lánc elvesztésének veszélye sokkal félelmetesebb az állam számára, mint a külföldi terrorizmus bármely fenyegetése.

A Bitcoin ezt a fejére fordítja. Ez jogi alternatíva a kormány devizáinak, decentralizált természetű, valamint az általuk létrehozott korlátozott mennyiség bányászati, repül szembe a fiat pénznemek kezelésével. A Bitcoin továbbra is legális, és még mindig létezik, egyszerűen azért, mert a világ kormányai figyelmen kívül hagyták, amíg nem lett elég erős ahhoz, hogy ne lehessen olyan könnyen összezúzni. A decentralizált hálózat ezen a ponton túlságosan tágan elterjedt.

Mit jelent ez a Bitcoin jövője és a Bitcoin értéke szempontjából??

Remélhetőleg ez egyáltalán nem fogja befolyásolni a Bitcoin általános elfogadását. A blokklánc technológiája miatt gyakorlatilag lehetetlen visszavezetni a Bitcoin tranzakciókat az eredeti felekhez, amelyek bármilyen cserét folytattak. Ehhez tarthatatlan szintű felügyeletre és pénzköltésre lenne szükség az egyetlen tranzakció résztvevőinek felkutatásához. A Védelmi Minisztérium lényegében nem profitálna egy ilyen program elindításából, annak ellenére, hogy a kormány szereti a pazarló kiadásokat. Ezenkívül olyan projektek, mint pl Sötét pénztárca és a Dark Market fokozza a Bitcoin tranzakciók névtelenségét.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

A Bitcoin lehetséges következményei monumentálisak. Bár sokan nem tekintik másnak, mint egy hűvös kísérletnek a kriptográfiával, a Bitcoin képes arra, hogy teljes mértékben felváltsa az elnyomás rendszerét, amely a központi bank ellenőrzése a pénzkészlet felett. A szövetségi kormány tudja ezt, és fél ettől a lehetőségtől. A pénznem korlátozása a lehetséges Bitcoin mennyiségére bányászták a Bitcoin magprotokoll szerint teljesen elfojtaná az egyén vagyonának manipulálását.

Ez az új vállalkozás a Bitcoin korlátozására valószínűleg egy újabb kísérlet névtelenségének megsemmisítésére és szövetségi ellenőrzés alá vonására. Lehet, hogy a kormány megpróbálja eljátszani az amerikai polgárok félelmét a digitális valuta lebuktatásától, de ez kudarcra van ítélve. E szerző véleménye szerint ez a kísérlet valószínűleg csak pazarló kormányzati kiadásokat és a Bitcoin létezésének fokozott tudatosságát fogja elérni, ami a Bitcoin csereeszközként való elfogadásának növekedéséhez vezet. Aztán, amikor a fiat devizák továbbra is összetett inflációt tapasztalnak, a Bitcoin azonban igen bányászták folyamatosan csökkenő ütemben az asztalok megfordulni kezdenek.

Nehéz meghatározni, hogy mi a kutatás célja ilyen korlátozott információkkal, de a széles kör kissé aggályos. A legjobb eset az, hogy ez csak az idő és a pénz pazarlása, ami önmagában elég rossz. A legrosszabb az, hogy ez valamilyen nagyobb léptékű projekthez kapcsolódik, folytatva a közelmúltbeli „terrorizmus” mint ürügyet a magánélet és a szabadság eróziójára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me