A világ első bróker alapú Bitcoin Marketplace a Coinfloor-tól

Amikor fizikai devizákkal foglalkozik, a legtöbb befektető elmondja, hogy két dolog számukra rendkívül fontos: egy tapasztalt bróker és a biztonságos ügyletek garanciája, csalás vagy lopás okozta minimális veszteségi esélyekkel. Várható, hogy a virtuális valutákba befektetőknek is azonos szintű szakértelemre és biztonságra van szükségük, mert végül ez minden pénz.

A fenti igényre válaszul, Coinfloor, London legnagyobb Bitcoin tőzsdéje forradalmi tőzsdei támogatású piacot indít a Bitcoin számára. A neve Coinfloor Market, a Coinfloor Exchange-en alapul, és az Egyesült Királyság befektetőinek biztonságos, peer-to-peer környezetet biztosít, amelyben megvásárolhatja a Bitcoin-t. A MarketWatch szerint a Coinfloor nemrég toborozta az Egyesült Királyság legjobb Bitcoin brókereit, hogy létrehozzák ezt a piacot, valamint felgyorsítsák a Bitcoin valuta bevezetését a mainstream befektetési vállalkozásokban. Mark Lamb, a Coinfloor vezérigazgatója szerint “a Coinfloor az első olyan intézmény a Bitcoin-iparban, amely egy decentralizált közvetítői hálózatot tükröz, amelyet egy központosított tőzsde támogat.” Az elmúlt években a Coinfloor gyorsan a világ egyik legkiszolgáltatottabb font sterling font-piacává nőtte ki magát.

Mit kínál a Coinfloor?

Megerősítették, hogy a Coinfloor biztosítja a befektetők számára az első alapvető fontosságú elemet, amely fontos a befektető számára, de mi van a másodikkal – egy tapasztalt brókerrel, aki a bitcoinba történő befektetést megéri érni? A Coinfloor gondoskodik erről is. A társaság az észt LHV Bankkal együttműködve lehetővé tette számukra a beruházások feldolgozását. Ezenkívül közvetlen kapcsolatot biztosít a Coinfloor Market hozzáértő közvetítőivel. A befektetők megnyugodhatnak, hogy az áttöréses vállalkozásban részt vevő összes brókert személyesen átvizsgálják annak biztosítása érdekében, hogy azok a kifogástalan szabványok szerint tartsák fenn és kereskedjék, amelyekről a Coinfloor ismert. Ezt az ellenőrzési folyamatot folyamatosan finomítják. A Coinfloor a brókerek magánvállalkozásait is vizsgálja, és minden brókerrel személyes kapcsolatot létesít. A Coinfloor Market egyik professzionális brókere, Peter Wood vagy, ismertebb nevén online mint y3peto, megerősítette a Coinfloor Market használatának biztonságát és egyszerűségét, valamint azt, hogy nagyon szívesen alapítja vállalkozását a Coinfloorral együttműködve. Izgatott is a kiválasztása miatt, kijelentve, hogy ez egy Bitcoin brókerként végzett munkájának elismerése. A kiválasztott brókerek a Coinfloor Market 21 alapító tagjává váltak. Aláírtak egy Bitcoin bróker megállapodást is, amelyben elkötelezik magukat a fent tárgyalt szabványok mellett. Ez a megállapodás nagyon hasonlít a Buttonwood-megállapodásra, amely az alapja a New York-i tőzsdének. Ez jelentős, mivel a tőzsde hasonló kihívásokkal nézett szembe, mint a mai Bitcoin piacok.

A Coinfloor Market használatakor a Bitcoin befektetőinek garantálják a következőket:

 • A Coinfloor tőzsde használata a Bitcoin közvetlen átváltási árfolyamok közvetítéséhez, és fordítva
 • A Bitcoin biztonságos tárolása, többszintű titkosított biztonsági és földalatti értéktárak használatával
 • Tisztességes árfolyamok
 • Befektetőbarát, bróker alapú környezet
 • Rendkívül személyre szabott szolgáltatás

A lépések egyszerűek

Bár azt lehetne várni, hogy a folyamat befektetőként bekapcsolódjon ebbe az új rendszerbe, összetett és hosszadalmas lenne, egyáltalán nem ez a helyzet. Csak néhány alapvető lépést kell betartani, és Bob te nagybátyám! A lépéseket röviden a következőképpen lehet meghatározni:

 • Regisztráljon új befektetőként az e-mail címe használatával és egy jelszó kiválasztásával
 • Válasszon egy Bitcoin brókert, akivel úgy érzi, hogy képes lenne erős és megbízható pénzügyi kapcsolatot kiépíteni, különösen, ha ezt a befektetési módot üzleti ügyletei folyamatos részévé kívánja tenni.
 • A megadott e-mail címet meg kell erősíteni
 • A fenti megerősítés elvégzése után kétfaktoros hitelesítést kell beállítania; töltsön fel érvényes személyi igazolvány fényképet és lakóhely igazolást

Most már készen áll arra, hogy befektessen a Bitcoin-ba!

A vásárlási folyamat ugyanolyan egyszerű. Alapvetően a bruttó Bitcoin termék összegét utalja el a bróker bankszámlájára – 20 font a szükséges minimális összeg. Ennek megfelelően nincs szükség nemzetközi átutalással történő befizetésre. Miután átutalta a pénzt, a Coinfloor tőzsdéje közvetlenül a Coinfloor számlájára szerzi be a Bitcoin forrását. Azonban letétben tartják, amíg a bróker nem erősíti meg, hogy megkapta az Ön betétjét, és bebizonyosodik, hogy a tranzakció során más probléma nem merült fel. Ennél könnyebb nem lehet.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me