A Zcash vásárlása – Kezdő útmutató

A Zcash vásárlása – Útmutató kezdőknek

Mivel az interneten növekszik a névtelenség iránti igény, az emberek a Bitcoinon kívül más megoldásokat keresnek (ami korántsem névtelen). A Zcash (ZEC) az egyik ilyen megoldás, amelyet globálisan adatvédelmi érmékként ismernek. A következő bejegyzésben elmagyarázom, hogy mi a Zcash dióhéjban, és hogyan lehet online megvásárolni.

Hogyan vásárolhat Zcash összefoglalót

Így vásárolhatja meg a Zcash-t 4 egyszerű lépésben:

Ha a CEX.io nem működik az Ön számára, íme néhány további lehetőség a Zcash vásárlásához:

* eToro felhasználók: A lakossági CFD-számlák 75% -a pénzt veszít. A tőkéje veszélyben van

Így lehet dióhéjban megvásárolni a Zcash-t. Ha részletesebb áttekintést szeretne kapni a Zcash-ról és a különféle online vásárlási lehetőségekről, olvassa el a következőket:

1. Mi a Zcash (ZEC)?

ZCash egy olyan projekt, amelynek vezetője Zooko Wilcox, és itt foglalkozik a bitcoin egyik legsürgetőbb kérdésével – a nyomon követhetőséggel.

A Zcash valójában a Bitcoin villája, hozzáadott névtelenséggel. Egyes kutatások azt sugallják, hogy a ZCash névtelensége alapvetően erősebb, mint a többi adatvédelemre összpontosító hálózat, például a Dash vagy a Monero.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Amint lehet, hogy nem, a Bitcoin nem teljesen névtelen. Ennek a kérdésnek a kezelésére a Zcash-nak van egy fő jellemzője a bitcoinon felül, amely teljesen magánügyletek.

Ez azt jelenti, hogy mind a címzettet, mind az elküldött összeget titokban tartják, senki sem ismeri, csak a feladó és a címzett.

Most valószínűleg arra gondolsz: Ha az összegeket titokban tartják, honnan tudhatom, hogy nem keletkeznek új érmék és nem emelik a meglévő érmék mennyiségét?

A választ Zero-Knowledge proofs-nak vagy zk-SNARK-nak hívják.

A zk-SNARK egy módja annak bizonyítására, hogy tud valamiről, anélkül, hogy bármilyen információt adna magáról a dologról. Bár túlságosan technikai jellegű, hogy bekerüljek a bejegyzés körébe, csak annyit mondok, hogy a ZCash-ban használják annak igazolására, hogy a tranzakció érvényes, és nem hoz létre új érméket, anélkül, hogy információkat közölnék az összegekről és a kedvezményezettekről.


2. Hogyan vásárolhat Zcash-t (ZEC)?

1. lépés – Szerezzen be egy Zcash pénztárcát

A Zcash vásárlása előtt először be kell szereznie egy Zcash pénztárcát az érmék tárolásához. A pénztárcáknak két fő típusa van: hardveres és szoftveres pénztárcák.

Zcash Hardvertárcák

A hardveres pénztárcák valószínűleg a legbiztonságosabb módon tárolhatják a Zcash-t, mivel az érmék magánkulcsát offline állapotban tartja az eszköz. Két fő vállalatot kell figyelembe venni, amikor a hardvertárcákról van szó.

Ledger – A Ledger hardvertárcák lehetővé teszik a Zcash tárolását, küldését és fogadását a Ledger Live alkalmazáson keresztül. Az alkalmazás az asztali számítógépen és a mobileszközön keresztül használható. Jelenleg két főkönyvi modell létezik – a Nano S és a Nano X (ez utóbbi bluetooth képességeket biztosít a mobiltelefon használatához). A Főkönyv áttekintésemet itt olvashatja el.

TREZOR – A TREZOR fő modelljei, a TREZOR One és a TREZOR Model T lehetővé teszik a Zcash egyszerű és biztonságos tárolását, küldését és fogadását. A fő különbség a modellek között az, hogy a Model T érintőképernyővel rendelkezik a könnyebb használhatóság és a jobb magánélet érdekében. Itt olvashatja el a TREZOR áttekintésemet.

Zcash szoftver pénztárcák

A szoftveres pénztárcák ingyenesen letölthetők, de kevésbé biztonságosak, mint a hardveres pénztárcák. A szoftveres pénztárcák magánkulcsot tartanak az eszközön (asztali, mobil, táblagép), amely mindig csatlakozik az internethez, és ezért nagyobb a feltörés veszélye..

Coinomi – Az iOS és az Android számára egyaránt elérhető mobil kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a Zcash megtartását. A Coinomi áttekintésemet itt olvashatja el.

Exodus – Egyszerűen használható, kizárólag asztali pénztárca, amely lehetővé teszi a Zcash, valamint számos más kriptovaluta tárolását. Ez a pénztárca rendkívül ajánlott új felhasználók számára, mivel telepítése és kezelése nagyon egyszerű. Itt olvashatja el az Exodus áttekintésemet.

Jaxx – más néven Jaxx Liberty. A Jaxx egy mobil kriptovaluta pénztárca, amelynek asztali verziója is párosítható. A pénztárca támogatja a Zcash-t és számos más altkont. A Jaxx áttekintésemet itt olvashatja el.

ZEC-QT pénztárca – Mac és Windows számára elérhető, ez a pénztárca teljes csomópont, vagyis a teljes Zcash blokkláncot le kell töltenie a számítógépére. A telepítés után azonnal használhatja a pénztárcát, de az internetkapcsolattól függően nem fogja látni a tranzakciókat, mielőtt hagyná szinkronizálni egy éjszakáig, vagy úgy..

További lehetőségekért tekintse meg a teljes listát A Zcash itt támogatta a pénztárcákat.

Keresse meg Zcash-címét

Ha megvan a pénztárca, itt az ideje megtalálni a Zcash-címét. A Zcash-nak két címformátuma van:

Átlátszó címek – Hasonló a Bitcoinhoz, ahol minden látható a blokkláncon. Ezek a címek „t” betűvel kezdődnek.

Saját cím – az alapok privát, névtelen küldésére. Ezek a címek „z” betűvel kezdődnek.

A tőzsdéről küldött pénzeszközökhöz a „t” címeket kell használnia.


2. lépés – Keressen egy Zcash Exchange-t

Vásárolja meg a Zcash-et az eToro-n keresztül

Az eToro valószínűleg a legegyszerűbb módja a befektetési célú Zcash vásárlásának. Az eToro lehetővé teszi, hogy egyszerű módon, nagyon alacsony díjakkal fektessen be a Zcash-be. Mi a fogás? Az érméihez valójában nem férhet hozzá, csak fiat pénznemre cserélheti vissza őket.

Ez a módszer valószínűleg a legalkalmasabb azoknak a spekulánsoknak a számára, akik az érmébe történő befektetésből profitot akarnak keresni. Ha azonban a Zcash névtelenségét vizsgálja, vagy valaki másnak szeretné elküldeni a tényleges érméket, javasoljuk, hogy kerülje ezt a módszert. A teljes eToro áttekintésemet itt olvashatja el.

Vásárolja a Zcash-t a CEX.io oldalon keresztül

A CEX.io az egyik vezető kriptográfia. Lehetőséget kínál a Zcash (ZEC) megvásárlására közvetítői szolgáltatása, valamint kereskedési platformja révén. A fizetési módok között szerepel egy hitelkártya, amely az egyik legegyszerűbb vásárlási folyamatot teszi lehetővé (bár kicsit drágább, mint az elektronikus átutalás használata). A teljes CEX áttekintésemet itt olvashatja el.

Vásárolja meg a Zcash-t a Coinbase-en keresztül

A Coinbase egy amerikai alapú kriptovaluta-tőzsde, amely számos egyéb szolgáltatást nyújt, beleértve a pénztárcát, a letétkezelő szolgáltatásokat és még sok mást. Megvásárolhatja a Zcash-t a Coinbase-en az ügynöki szolgáltatásukon keresztül (egyszerű, de drágább) vagy a Coinbase Pro kereskedési platformon (haladó felhasználók számára)..

A Coinbase a világ 103 országából fogadja a felhasználókat, fizetési módjai között szerepelnek a betéti kártyák és a belföldi átutalások, például az ACH és a SEPA. A Coinbase teljes áttekintésemet itt olvashatja el.

Vásárolja meg a Zcash-t a Binance-en keresztül

A Binance a legnagyobb titkosítási kriptográfia, és az egyik iparági vezető. Ha Zcash-t szeretne vásárolni, és már rendelkezik egy másik kriptovalutával, akkor a Binanace segítségével cserélhet közöttük. A Binance áttekintésemet itt olvashatja el.

További vásárlási lehetőségek megtekintéséhez a teljes Zcash itt támogatta a cseréket.

3. lépés – Vegye vissza a Zcash-t

Miután megvásárolta érmeit, ideje visszavennie pénztárcájába. Ha otthagyja az érméket a tőzsdén, fennáll annak a veszélye, hogy elveszíti őket, ha a tőzsde feltörik vagy fizetésképtelen lesz. Ne felejtse el elküldeni az érméket a saját pénztárcájába (az 1. lépésben kapott átlátszó cím használatával).

Az átlátszó címét bármely blokkfelfedezőben nyomon követheti, amely a Zcash blokkláncot követi, például ZCha.in egyszerűen beillesztve a címet a keresősávba.


3. Gyakran ismételt kérdések

Mi a Zcash ára?

1 ZEC ára = 84 USD

Hogyan kezdhetem el a Zcash bányászatát?

Az egyes lépések részletes magyarázatát a Zcash bányászati ​​útmutatómban találja meg.

4. Következtetés

Amint az emberek (és a kormányok) rájönnek, hogy a Bitcoin nem nyújt igaz névtelenséget, a magánélet pénzérméinek népszerűsége tovább fog növekedni. Zcash jelenleg a kategória első három versenyzője (a másik kettő Monero és Dash).

Ne feledje, hogy ha valódi névtelenségre vágyik, akkor még az érmék megvásárlása előtt el kell kezdenie a folyamatot. Jól megismerheti, hogyan lehet névtelen maradni az interneten, a kriptovaluták névtelen vásárlására vonatkozó útmutatómból..

“>

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me