A Zöldek kriptovaluta csatája

Valamilyen megmagyarázhatatlan ok miatt a kannabiszt továbbra is ellentmondásos témának tekintik, annak ellenére, hogy Cheech és Chong nagyjából általánosan elismerten vidám és ártalmatlan. Ennek ellenére a szövetségi szabályozás miatt a bankok nem hajlandók üzletet kötni a marihuána üzletekkel, függetlenül attól, hogy tökéletesen megfelelnek-e az MMJ állami törvényeknek. Rosszabb, hogy még Washington államban és Coloradóban, ahol a marihuánát felnőtt szabadidős célokra legalizálták, a kórházak tulajdonosai továbbra sem használhatják a bankokat, ami miatt nagyon nagy mennyiségű készpénzt kezelhetnek. Továbbá, mivel az ambulanciáknak nem szabad lőfegyvert tartaniuk a helyszínen, tökéletes célpontok a bűnözők számára.

Most egyesek problémának, más emberek ezt lehetőségnek tartják. Ezért van három egymással versengő kriptovaluta, amelyek a legális kannabisz kezdő (szójáték nélküli) piacát kívánják kiszolgálni. Természetesen, amikor azt mondom, hogy „versenyezek”, akkor valójában arra gondolok, hogy hárman léteznek; Potcoin, Dopecoin és Cannacoin. Ma megadom neked az alacsonyabb szintet, és megítélem a túlélési esélyeiket a rendkívül versenyképes kriptopiacon.

Cannacoin

A Cannacoin ez év februárjában jelentette be magát, mint a kannabiszipar jövőjét. A szűkösség elve alapján a fejlesztők úgy döntöttek, hogy 13,1 millió érmére korlátozzák a számot, még kevesebbet is, mint a kriptotitán Bitcoin. A 2014 áprilisában történt debütálás óta a kannakoin piaci felső határa folyamatosan emelkedett, nagyjából 9000 dollárról 20 000 dollárra. Sajnos csak egy tőzsdéből, a Swisscex-től vásárolhatja meg őket, és nem költheti el őket sehová, ami 0,017480-as piaci értéküket (2014.05.27-én 12:02 -ig) kissé gyanúsítja ezt az írót..

Cannacoin

Ami a közösségi média jelenlétét illeti, a subreddit-nek összesen 112 tagja van, Twitter-fiókjuknak pedig 321 követője van, aligha parancsoló jelenlét. Ha azonban ambícióiknak eleget akarnak tenni, akkor nyilvánvaló, hogy meg kell rackelniük a játékukat, hogy valóban versenyzők lehessenek.

Dopecoin

A Dopecoin 2014 januárjában indult el a drogok premier kriptopénzeként, 2014 januárjában indult. A Scrypt / PoW és Kimoto’s Gravity Well használatával (feltehetően a javított verzióval, bár webhelyük nem mondja ezt), és összesen 500 millió érme forgalmazásával , ez a három érme közül a legnagyobb, de a legkisebb piaci sapkával is rendelkezik, mindössze 17 000 dollárral lejjebb az április 19-i 149 000 dolláros csúcsból (komolyan, nem szándékosan csinálom ezeket a szójátékokat)..

Dopecoin

Az egyik dolog, amit nagyon érdekesnek találtam az oldalukon, az a “Hírességek csarnoka” volt, amelynek névsora 10 névből áll. Az írás idején a bővítőhelyek közül csak 5 van elfoglalva, és úgy tűnik, hogy közülük kettőt olyan emberek birtokolnak, akik közreműködtek… dopecoins? Megértem a srácot, aki egy bitcoinral járult hozzá, és azt a személyt, aki adományozott valamilyen dogét, de a dopecoin közreműködői számomra.

Dopecoin-közreműködők táblázat

Meglehetősen elegáns, professzionális weboldaluk van, de a subreddit-nek csak 164 tagja van, köztük én is. Nem érdekelt a Dopecoin használata tiltott tárgyak vásárlásához, csak befektetésként szerettem volna vásárolni néhányat, miközben az ár alacsony volt. Ebből a célból felajánlottam egy ajánlatot a subreddit-re, de a mai napig nem kaptam egyetlen választ sem 29 nap után. A másik két érméhez képest azonban ez egy közösségi média juggernaut, megdöbbentő 7805 Twitter-követővel.

Az ár összeomlásával és a közösségi reagálás hiányával nem hiszem, hogy a Dopecoin sokáig fog tartani, hacsak nem sikerül meggyőzniük a Darknet egyik drogos bazárját, hogy fogadja el őket hivatalos pénznemként. valószínűleg különféle tényezők miatt, különösen az előállítandó érmék rendkívül nagy számában.

Potcoin

(Teljes nyilvánosságra hozatal: Jelenleg kevés potkoint tartok, és néhány bejegyzést tettem a subbredditjükön)

Az első kannabisz témájú rejtjel, a Potcoin jelenleg a nehézsúly világbajnoka. A kőfaragás-barát numerikus témával megdöbbentően 420 millió jön létre, blokkonként 420-mal, és a blokkjutalom felére csökken, kitaláltad, 4,2 év. A 2014 januárjában megjelent zűrzavaros áringadozások jellemezték a kriptovalutákat. Az írás idején a Potcoin piaci felső határa a legnagyobb, közel 400 000 dollárt fektettek bele.

Potcoin

Webhelyük szerint jelenleg hét kereskedő fogadja el ezt a kriptot törvényes fizetőeszközként, ami egyértelműen előnyt jelent a versenyben a Potcoin számára. A subredditről szóló hírek szerint ugyanis a többi kannabisz-kriptóval ellentétben ennek működő ATM-je van, amelyek jelenleg a River Rock Wellness Centerben találhatók, egy denveri, coloradói székhelyű kannabisz-üzletben, két helyen.

A Potcoin subreddit-nek is csaknem 1700 előfizetője van, így a többieket megelőzve. . Most, összehasonlítva a Dogecoin (87 000) vagy a Reddcoin (21 000) értékével, az 1.700 kevésnek tűnik, de itt is meg kell hasonlítanunk az almát az almával. A Twitteren meglehetősen aktív Potcoinnak 2395 követője is van.

Végső soron elég egyértelműnek tűnik, hogy a kriptográfiai táj hirtelen változásainak megakadályozása mellett a Potcoin továbbra is meghatározó erő a kannabisznak a kriptográfiai közösségben való képviseletében..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me