Alex Berk, Black Arrow: „amint rendelkezésre áll a 14 nm, kiadunk egy új ASIC-t”, amely „felülmúlja a többi 14 nm-es formatervezést”

A közelmúlt után a Prospero Bitcoin bányagép és az ASIC „Minion” bevezetése, a cég Fekete nyíl jelenleg a figyelem középpontjában áll. A 2010-ben Hongkongban alapított márka megalapozta jelenlétét Kínában, és most meg akarja hódítani a Bitcoin világának többi részét.

Miután több időt töltött hardverek és beágyazott firmware fejlesztésével több ügyfél számára, a Black Arrow körülbelül egy évvel ezelőtt fedezte fel a kriptovalutákat. “És azóta is el vagyunk ragadtatva a koncepciótól” – árulja el Alex Berk, a vállalat képviselője, aki a Bitcoin Examinerrel beszélgetett.

Interjút készítettünk Berkkel, hogy többet megtudjunk a Black Arrow-ról, és a hírek csodálatosak.

sdf

Jelenleg három Bitcoin bányászati ​​terméket, két Prospero vonalat és a „Miniont” árul. Ez volt a kezdete a Bitcoin kalandjának?

Alex Berk – Igen, három terméken dolgozunk. Azonban nem csak ezeket készítettük a Bitcoin számára. 2013 áprilisától júliusig gyártottunk Lancelot bányászokat. Ezek az XPlx Spartan 6 alapú FPGA Bitcoin bányászlemezek voltak. Célunk az volt, hogy bebizonyítsuk, kiváló minőségű hardvereket tudunk szállítani kiváló áron, ugyanakkor nagyszerű ügyfélszolgálatot kínálunk..

Örülünk, hogy sikeresen teljesíthettük az ígérteket. Most kitűztük célunkat, hogy a leghatékonyabb Bitcoin bányászati ​​megoldást nyújtsuk. Pénzügyileg támogatni fogjuk Lancelot-ügyfeleinket, hogy frissítsenek az új termékeinkre annak érdekében, hogy helyreállhassanak és pénzt kereshessenek befektetéseikkel, ami még soha nem történt meg a Bitcoin iparban.

A fúrótornyok remek árakkal és árakkal rendelkeznek. Ezek az értékek állandóak-e?

Tesszük, de a jelenlegi kedvezmények korlátozottak. Amint fedezzük a mérnöki költségeket, leállítjuk az akciót. Nem az a célunk, hogy az ASIC-k első tételéből profitot szerezzünk, és egyetlen célunk a gyártási költségek fedezése. Mi magunk finanszíroztuk a projekt több mint 70 százalékát. A fennmaradó 30 százalékot különféle befektetőktől szerezhetjük be, de feltételeik megnövelik termékeink árát. Lehetőséget szeretnénk adni ügyfeleinknek, hogy élvezzék az alacsony árakat, miközben elősegítik a projekt befejezését.

Fogadsz a hatékonyságra, ez a fő célod?

Igen, a hatékonyság a fő cél. Szeretnénk, ha ez a chip a lehető leghosszabb ideig hasznos lenne, és úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin bányászversenyt hatékonyság, szolgáltatások, minőség, megbízhatóság és ügyfélszolgálat révén nyerjük meg. Minden gyártónak ugyanaz az ára chipenként, ezért nem a chip költsége a kérdés.

A DIE mérete és az órafrekvencia mindig a második volt fejlesztési célunkban. Mérnökeink legtöbbször a chip magjának optimalizálásán fáradoztak. Elméletileg az ASIC-e 134 Ghash / sec-ig képes felgyorsulni (túlhajtva), míg mi csak 100 Ghash / sec-ot hirdettünk. Ha azonban valaki ilyen gyorsan futtatná, a hatékonyság csökkenne, ezért nem hirdetjük.

Nagyon meghatározott típusú bányászati ​​berendezéseket árul. Melyik a megfelelő minden bányász típushoz?

20130923-Black-Arrow-Bitcoin-Mining-Minion-ASICA kegyenc

Fő termékünk a Minion. Azok számára, akik nem tudják, a csatlós “az, akit nagy becsben tartanak vagy kedvelnek”. A A Minion egy nagy teljesítményű, alacsony fogyasztású 28 nm-es és 100 Ghash Bitcoin ASIC, amelyet a VeriSilicon, a vezető egyedi szilícium-megoldások szolgáltatójával együttműködve fejlesztettek ki..

Ez az ASIC minden bányászunk középpontjában áll, és külön értékesítjük, hogy felajánljuk az OEM [eredeti berendezésgyártó] vállalatok számára a saját tervezésük lehetőségét. A végfelhasználók nem aknázhatnak a csupasz ASIC-kkel, ezért távol kell maradniuk ettől.

Két bányászunk beágyazott firmware-t fog tartalmazni, amely a stratum protokollon keresztül automatikusan csatlakozik a bányászati ​​közvélemény-kutatásokhoz, amely a nagysebességű ASIC-ok választott protokollja. Célunk a megbízhatóság, az alacsony karbantartás és a felhasználóbarát felület. Ezeket a termékeket kizárólag munkatársaink fejlesztették ki.

Prospero-X1_resize_px17-xlProspero X1

A Prospero X1 minden ügyfélnek megfelel, aki a legjobb befektetési hozamot szeretné elérni, de nincs helye vagy pénze a Bitcoins bányászatára. Remek hardver lesz otthonában, és reméljük, hogy legalább ki fogja fizetni az otthoni teljes villanyszámlát.

Prospero-X3_resizeProspero X3

A Prospero X3 egy szörnyeteg. A 2000-es Ghash-nál 20 Miniont tartalmaz, és ez lesz az egyik leggonoszabb hasítógép. A Minion alacsony energiafogyasztása lehetővé teszi számunkra, hogy csak egy 2U-os állványtérbe helyezzük el. Ha szeretné, saját otthonában tárolhatja, ha nem bánja a rajongók zaját, amely annyi ASIC hűtéséhez szükséges. Ezért az adatközpontok számára ajánljuk. A komoly bányászok ebből 21-et megvásárolhatnak, és ugyanarra a 42U-os kiszolgálószekrény-állványra ragaszthatják, de 22 kW-ot meg kell adniuk ([e-mail védett]) a hatalom. A ma 21 x X3 által generált bevétel napi 17 300 dollár lenne.

Milyen terveket tervez a jövőre nézve a Black Arrow? Új eszközöket fejleszt??

Ha minden a tervek szerint halad, folytatjuk a bányászok fejlesztését. Amint rendelkezésre áll a 14 nm, 2015-re egy új ASIC-t fogunk kiadni ezzel a technológiával. Mivel van egy trükk a hüvelyünkön, azt várjuk, hogy 14 nm-es ASIC-jünk háromszoros teljesítményt mutat felülmúlva minden más 14 nm-es kivitel esetén. Mint mindig, korábbi ügyfeleinknek is kedvezményes ajánlatokat kínálunk.

A jövőre vonatkozó terveink azonban nem csak a Bitcoin bányászata. A projekt befejezése után elkezdjük a TCP / IP hardver gyártását.

Hogyan látja jelenleg a bányászati ​​piacot?

Az ügyfél viselkedése júniustól megváltozott. Érthető, mert a nehézség annyira megnőtt, és esélyük sem volt a befektetésük megtérülésére. A nehézség növekedése nem véletlenül történt. Az ügyfelek lelkesek voltak, és néhány eladó ezt teljes mértékben kihasználta.

Megértjük, hogy az eladó és az ügyfelek közötti kapcsolatnak mindkét fél számára előnyösnek kell lennie. Ezt azzal próbáljuk megoldani, hogy garantáljuk ügyfeleinknek, hogy mindent megteszünk befektetéseik védelme érdekében. Ezt úgy fogjuk megtenni, hogy a rendelkezésre álló legjobb technológiát, agresszív árképzést kínáljuk, korlátozva az általunk forgalomba hozott ASIC-ek számát annak érdekében, hogy mindenkinek esélyt adjunk befektetésük megtérülésére és pénzkeresésre..

Hogyan látja a Bitcoin jövőjét?

Hiszünk a virtuális világ koncepciójában. A szoftver- és hardvermérnökök megpróbálják utánozni virtuális világunkat, a számítógépek feltalálása óta. Csak idő kérdése volt egy virtuális valuta megjelenése. Örülünk, hogy ezt a valutát virtuálisan átvehetjük és a való világban elkölthetjük.

Nagyszerű, hogy az emberek megtarthatják a pénzüket a személyi számítógépükön, és nem kell másra támaszkodniuk, aki őrzi őket helyettük. Emiatt a kriptovaluták jövőjét nagyon fényesnek látjuk. Úgy gondoljuk, hogy a Bitcoin értéke megnő a hálózati nehézségekkel együtt. Csak abban reménykedhetünk, hogy a jövőben ezt a technológiát nagyobb hasznunkra tudjuk használni.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me