Az étel elfogadja a Bitcoin-t a Coinbase-en keresztül

Mi az a Dish?

Az Dish Network egy amerikai műholdas televíziós szolgáltató, hasonló a DirecTV-hez az Egyesült Államokban. Az EchoStars első műholdjának 1995 végén történő elindítása a Dish Networks használatát jelölte meg az EchoStar fogyasztói márkanévként. Ez az indítás létrehozta az EchoStar képességét az előfizetéses televíziós túlélések biztosítására, és a szervezet azóta számos műholdat indított. Formálisan 1996-ban indult, és számos újítást nyújtott a televíziós ipar számára. A céget 2008 elején függetlenné tették az EchoStartól, annak anyavállalatától. A Dish Network távozása ellenére az EchoStar továbbra is a Dish elsődleges technológiai szolgáltatója..

1999-ben Dish kiadta az első HDTV-tunert, amely lehetővé tette az elfogadott normákat jóval meghaladó felbontásokat. 2011-ben a vállalat megvásárolta a gyorsan hanyatló Blockbuster szervezetet. A vállalat az innovatív technológiák erőteljes ereje kíván lenni, új hangsúlyt fektetve a mobil alkalmazásokra. A bevándorló közösség és más fülkék körében népszerűségnek örvend a külföldi műsorszolgáltatás iránti elkötelezettsége miatt, miközben műholdas televíziót, internetet, interaktív televíziót és fizetős szolgáltatásokat is nyújt. A társaság több mint tizennégy millió előfizetőnek nyújt szolgáltatást 2013. harmadik negyedévétől.

A Bitcoin elfogadása

A Bitcoin a közösség lelkesen várta, hogy egy nagy műsorszolgáltató szervezet fogadja el a Bitcoin fizetéseket. A progresszív szórakoztató szolgáltatónak tekintett Netflix volt a várható jelölt. Dish és Coinbase hirtelen együttműködése váratlan volt. 2014. május 29-én jelentették be, hogy a Coinbase a Dish Bitcoin fizetési feldolgozója, egyúttal bejelentette, hogy Dish elfogadta a kriptovalutát.

Úgy vélik, hogy Dish és az egykori Blockbuster egy mikrofizetési modellel állították a piacot a tartalom értékesítésére. A fejlesztés alatt álló pay-per-view rendszer integrálásával a Bitcoinnal és Dishs interaktív televíziós hagyományával új stílust nyújthat a televízió. Ez hihetetlen versenyelőnyt adna Dish-nek, összehasonlítva a Netflix korábbi évek hirtelen növekedésével.

A Coinbase weboldal hivatalos közleményében röviden szerepel,

Örömmel jelentjük be, hogy a DISH elfogadja a bitcoint, és a Coinbase-t választotta bitcoin fizetési processzoruknak. A DISH ma bejelentette, hogy ők a legnagyobb cégek és az első előfizetéses fizetős tévé szolgáltatók, akik elfogadják a bitcoinokat, ami nagy előrelépést jelent az ügyfelek egyre növekvő lendületében, akik a bitcoinban fizetnek a vállalatoknak olyan dolgokért, amelyeket nap mint nap csinálunk, például prémium TV-t nézünk. Örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a DISH csapattal, és kiszolgálhatjuk jelenlegi és új előfizetőiket a Coinbase-vel, mint könnyen használható bitcoin tranzakciós platformjukkal..

Hatás a Bitcoin gazdaságra

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

A bitcoin árának ugrására vonatkozó spekulációk ehhez a közelmúltbeli fejleményhez kötődtek. A Bitcoin az elmúlt hónapban csaknem kétszáz dollárral drágult, és a Dishszel közelmúltbeli bejelentés után a lejtés ugyanazon a mintán folytatódott. A Bitcoin növekvő elfogadottsága a tömegek által nagyméretű, több millió, vagy akár több milliárd dolláros szervezetek befektetéseinek köszönhetően. Ez több elfogadóhoz vezet, azokhoz, akik a bitcoin birtokában vannak az eladási ár emeléséhez, és a teljes ár emelkedik. A Bitcoin egyre erősebb, ami nagyobb érdeklődéshez vezet, ami viszont tovább erősíti. Ez egy olyan ciklus, amely a kriptopénzek normalizálódásába és elfogadásába kerül a közgazdaságtan világméretű szférájában.

A harmadik negyedévben Dishs elfogadja a Bitcoint az előfizetéses televíziós modelljében. A Dish a legnagyobb vállalat, amely integrálta a Bitcoint, teljes bevétele 13,9 milliárd dollárt ért el 2013 harmadik negyedévében. A Dish-nél dolgozó 34 000 alkalmazottat kétségtelenül érinti ez a döntés. Amint Elhalmoz, egy Utah-i székhellyel rendelkező online kiskereskedő bemutatja az alkalmazottaknak a lehetőséget, hogy fizetésük egy részét Bitcoin-ban kapják meg, várhatóan Dish hasonló lehetőségeket kínál. A vállalat akár ösztönzést is kínálhat a Bitcoin kiválasztására, például növelheti teljes fizetésüket ezzel. Ez lehetővé tenné, hogy a Dish alkalmazottai viszonylag könnyedén fizethessék számláikat televíziós szolgáltatójuknak.

A tranzakciók teljesítéséhez nem szükséges dollárra vagy bármilyen más fiatra történő átszámítás. Az azonnali fizetések lehetővé tennék a számlák egyenlegének gyors kiegyenlítését, anélkül, hogy a televíziós szolgáltatók nagy gondot okoznának. Ezeknek az ösztönzőknek a révén a fizetés bitcoinban történő átvétele erősítené a gazdaságot, és az ételek számláinak ily módon történő fizetéséhez szokott alkalmazottak hajlamosabbak lennének más dolgokat bitcoin használatával vásárolni. A Bitcoin kezd függetlenné válni a fiat-tól, és e fejlesztés révén ezrek szemében legitim pénznemként átveszi saját gazdasági jelentőségét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me