Béta áttekintés – Reddcoin közösségi pénztárca a szociális hálózati integrációval

Nemrégiben a Reddcoin fejlesztői csapat bejelentett további fejlemények a POSV rendszer, valamint egy új pénztárca a Reddcoin számára. Ez az új pénztárca integrálja a közösségi hálózatot és az IRC csevegést közvetlenül a pénztárcába, ami okot ad a felhasználóknak arra, hogy hosszabb ideig nyitva tartsák pénztárcájukat. Ez tovább megkülönbözteti a Reddcoin-t más digitális pénznemektől, mint pl Bitcoin, sőt még Dogecoin, amely vegyes sikerrel próbál jótékonysági pénznemről társadalmi valutára váltani.

A Reddcoin közösség aktív tagjaként, valamint olyan emberként, aki gyakran írt cikkeket a Reddcoinról és annak fejlesztéséről, hozzáférést kaptam ennek az új pénztárcának a béta verziójához. Most már egy ideje alkalmam volt használni, és szeretném megosztani a véleményemet arról, hogy mit csinál jól és mi hiányzik.

A Reddcoin Social Wallet funkcióinak áttekintése

Twitter a Reddcoin Social Wallet-ban

Mivel Reddcoin meglehetősen aktív a Twitteren, ez nagyszerű lépés. Jelenleg két fül van a Twitterhez kapcsolódóan, és mindegyiknek egyedi célja van:

1. A „Bejelentés” fül a hivatalos Reddcoin-bejelentésekhez

Ez a fül a @Reddcoin legfrissebb tweetjeit mutatja, és így a felhasználóknak egyszerű módon megnézhetik, mit mond a hivatalos Reddcoin-csapat. Egy tweetre kattintva a felhasználó webböngészője közvetlenül az adott tweetre nyílik meg, ezáltal lehetővé téve a válaszok olvasását, retweetelését vagy saját maguk válaszolását. Elkaptam, hogy elég gyakran kattintok erre, és ez minden bizonnyal növelte @ Reddcoin tweetjeinek mennyiségét, amelyeket olvastam.

Reddcoin Social Wallet közlemények

2. A „Hírek” fül a #Reddcoin általános tweetjeihez

A Hírek fülön két lehetőség áll rendelkezésre, az egyik a Reddit és a Twitter számára. A Twitter kiválasztásakor megjelennek a legfrissebb tweetek, amelyek tartalmazzák a #Reddcoin szolgáltatást. A szociális valuta esetében ez segít betekintést nyerni abba, amiről a közösség beszél, és még egyszer üdvözlöm.

Reddcoin Social Wallet News Twitter

Összességében elmondható, hogy a Twitter integráció meglehetősen zökkenőmentes, és pontosan azt valósítja meg, aminek látszik. A termék bétaverziós, ezért biztos vagyok abban, hogy ezek a funkciók az idő múlásával tovább bővülnek, de az eddigi fejlődés lenyűgözött.

Reddit a Reddcoin közösségi pénztárcában

A Reddit integrációhoz hasonlóan a Reddit integráció a felhasználó számára közvetlen hozzáférést biztosít a Reddcoin subreddithez. Ez a hozzáférés a „Hírek” fül alatt található, a Twitter #Reddcoin hírek mellett. Ez hozzáférést biztosít a subreddit legfrissebb bejegyzéseihez, és a Twitter „Hírek” fülének témájával együtt következik, mivel a Reddcoin közösségének zöme a Redditre és a Twitterre koncentrálódik. Ennél többet nem lehet mondani erről a témáról, mivel úgy gondolom, hogy az alábbi képernyőkép önmagáért beszél.

Reddcoin Social Wallet News Reddit

IRC Chat a Reddcoin Social Wallet-ban

Messze a legnagyobb vonzerő és legimpozánsabb funkció ebben a pénztárcában az, hogy integrálja a Freenode #Reddcoin IRC Chat csatornát. Ha a Csevegés fülre kattint, megjelenik egy képernyő, amely a felhasználót arra kéri, hogy adja meg a csevegés becenevét. Ha azonban a felhasználó ezt kihagyja, akkor az alapértelmezés szerint véletlenszerűen megszámozott „Reddlet” név lesz.

Reddcoin Social Wallet Chat Bejelentkezés

A csatlakozásra kattintás után a felhasználó bekerül a Reddcoin IRC csatornára, és szabadon beszélgethet. A Reddcoin csatorna mindig tele van emberekkel, de néha kissé lassú lehet. Arra számítok azonban, hogy ez meglehetősen megváltozik, ha ez a pénztárca elhagyja a bétát, és a Reddcoin standard pénztárcájává válik. Annyi felhasználó számára bemutatják az IRC csevegést, anélkül, hogy a pénztárca két gombjára kattintanunk kellene, csupán az IRC for Reddcoin valószínűleg elég élénk.

Reddcoin Social Wallet Chat

A pénztárca által kínált különféle funkciók közül ez érzi magát a legteljesebbnek. Ez valóban azt az érzetet kelti Reddcoinban, hogy „a szociális valuta”.

Frissített felület a Reddcoin Social Wallet-ban

A régi Reddcoin pénztárca tökéletesen működik, de szinte teljesen ugyanúgy néz ki, mint több száz más érme általános pénztárcája. A Reddcoin Social Wallet új dizájnja elegáns, és személyiséget kölcsönöz a Reddcoin márkának. Ennek példája, itt van néhány frissített képernyő a klasszikus pénztárca-képernyőkhöz képest.

Reddcoin Irányítópult

Reddcoin Social Wallet irányítópult

Reddcoin Normal Dashboard

Reddcoin „Küldés” képernyő

Reddcoin Social Wallet Send

Reddcoin Send

Reddcoin „fogadás” képernyő

Reddcoin Social Wallet Receive

Reddcoin fogadás

Funkcionálisan ezek a frissítések nagyon keveset tesznek. Ezek azonban nagyon esztétikusak, és továbbfejleszthetők annak érdekében, hogy további funkciókat biztosítsanak, amelyek nincsenek jelen a szokásos modelltárcákban.

Kéréseim a Reddcoin Social Wallet szolgáltatásokkal kapcsolatban

Véleményem szerint a Reddcoin Social Wallet összes kiegészítése nagyszerű, de némelyiken sokat lehetne javítani. Természetesen ez a pénztárca béta állapotban van, és tudom, hogy a jövőben jó néhány funkcióval bővül, de itt vannak a frissítések, amelyeket szeretnék látni:

  • Ahelyett, hogy böngészőre lenne szükség a Twitter vagy a Reddit bejegyzések megnyitásához, képesnek kell lennie a pénztárca belső oldalainak megnyitására.
  • A felhasználóknak a pénztárcán keresztül is be kell tudniuk jelentkezni Twitter vagy Reddit fiókjukba.
  • A Facebookot integrálni kell.
  • Ahelyett, hogy csak a Reddcoin oldalaira korlátozódna, adjon a felhasználóknak lehetőséget arra, hogy más profilokat, hashtag-eket, subbreddits-eket stb. Megtekinthessenek. Tudom, hogy ez intuitív módon hangzik egy csapatnak, amely márkát próbál építeni, de miután a felhasználó a pénztárcát használja már érdekli őket a Reddcoin. Az ilyen módon történő nagyobb szabadság valódi okot adna a felhasználóknak arra, hogy ezt ne csak a Reddcoin számára használják, hanem közösségi hálózatokként használják.
  • A borravalót ezeknek a közösségi hálózatoknak és az IRC csatornán kell megvalósítani. Az IRC csevegési csatornán érthető lenne, ha a borravaló a közösségi pénztárcát használó felhasználókra korlátozódna, mivel ez lehetőséget adna arra, hogy a felhasználót pénztárcához kösse, anélkül, hogy közvetítő tipbotra lenne szüksége..

Természetesen ezen kiegészítések nélkül is az új Reddcoin Social Wallet bajnokságokkal megelőzi a versenyt. Nagyon lenyűgözött ez, és a POSV-re váltáskor remekül fog működni. Bár vannak olyan funkcióim, amelyeket szeretnék látni hozzáfűzni, ezek csak habosak lennének a tortán.

Még egyszer Laudney-nak, Hoppipoppipolla-nak (a pénztárca készítőjének) és a Reddcoin csapat többi tagjának tapsolok. Nagyszerű munka. Haladjon előre, és maradjon néhány lépéssel a verseny előtt. Ha ezt sikerül kezelned, akkor azt remélem, hogy Redd-t még jó ideig láthatom.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me