Bit-thereum – A Bitcoin, az Ethereum és az Orisi lehetőségei, második rész

Ban ben első rész elemzésének Bitcoin, Ethereum, és egy új „Bit-thereum” rendszer lehetőségét Orisit csak röviden érintették. Orisi az a közvetítő, amely megteremtheti a hidat a Bitcoin és az Ethereum között, amelyre a Bit-thereum létrehozásához lenne szükség.

Orisi White – Decentralizált választottbírók a Bitcoin, az Ethereum vagy más rendszerek számára

Az elosztott szerződés a tranzakció teljesítése nélkül küldi el mindaddig, amíg a szerződésben rögzített feltételek nem teljesülnek. Olyan hálózaton belül létezik, mint pl Ethereum, saját értékével és információival. Ezután az előre telepített információknak megfelelően hajt végre tranzakciókat. Senki sem rendelkezik teljes szerződéssel. A legtöbb esetben harmadik fél választottbíróra van szükség annak ellenőrzéséhez, hogy a szerződés feltételei teljesülnek-e, általában Oracle néven.

Ez számos potenciális sebezhetőséget tesz lehetővé: feltörhetik az Oracle-t, a feltételek teljesülése ellenére az Oracle kimenetének bizonytalansága, az Oracle eltűnhet a tranzakció befejezése előtt, vagy az Oracle megsérülhet. Orisi úgy látja, hogy az egyetlen szerver megközelítés nem képes megfelelő biztonságot nyújtani. Egy elosztott Oracle-t javasol, amelyet több megbízható fél vezet, egy választottbíró helyett. E csoport többségének meg kell állapodnia a tranzakció véglegesítésének vagy érvénytelenítésének eredményében. Ennek a megközelítésnek rengeteg előnye van, többek között: az Oracle-készletek több mint felének megvesztegetésének nehézsége és költsége, átláthatatlanabb ítélkezési folyamat, a hackelés nehézsége számos tárhelyszolgáltató miatt, valamint a számítógépes hardver és szoftver változása, valamint a szoftver biztonságának javítása a hosszú távú távú közösségi részvétel.

BetMoose – Decentralizáltabb fogadási platform létrehozása

Az Ethereum lehetővé teszi önkényes szerződések könnyű létrehozását, lehetővé téve több személy tulajdonjogát. A szerződés feltételeinek megkötése a szerződéses tulajdonosok által lehetővé tenné a források védelmét, az Orisi Oracle sorozatával párosulva, hogy döntést hozzanak, ha a szerződéses tulajdonosok nem tudnak döntést hozni, és azonnal kialakul egy decentralizált demokratikus rendszer, amely az emberek tisztességét jutalmazza. Ez közvetlenül az online szerencsejáték szférába kerül.

BetMoose társalapítója és vezérigazgatója, Adam King. Ez egy online szerencsejáték-platform, amely lehetővé teszi bárki számára, hogy fogadjon vagy fogadást fogadjon bármilyen témában, legyen szó sportról, politikáról, hírességek pletykáiról, tőzsdei árfolyamairól vagy olajárakról. Minden fogadás nyilvánosan jelenik meg, és a BetMoose nem áll kapcsolatban a webhelyen közzétettekkel annak ellenére, hogy eltávolította a nem megfelelő vagy illegális tartalmat. A magánszerződéseket hamarosan megvalósítani kívánják, hogy az egyénnél jobb, névtelenebb fogadások történjenek. A BetMoose büszke az igazi kapcsolatokra. A hagyományos fogadási tőzsdéket vagy a tőzsde által ellenőrzött főkönyvvel működtetik, amely korlátozza a fogadásokat a helyszíni szabályok vagy a megengedett összeg miatt, vagy magánfogadás egy olyan személyesen élő baráti társaság között, amely nincs erősen érintett. A felhasználóbarátság a BetMoose-nál is nagy hangsúlyt kap, és egy közönséges számológép futtatja a matematikát minden fogadás mögött, amely véleményük szerint a nagyobb átláthatóság miatt több embert csábít fogadásra..

A fogadó előnye lehet a fogadásnak is, ha minden kifizetésből elfogad egy bizonyos százalékot, lehetővé téve a BetMoose számára, hogy platformot teremtsen a fantáziasportoktól a részvényopciókig. Egy személyes oldalt meg lehet osztani, hogy összegyűjtsük az egyszerűbb központokat, vagy konfliktusok esetén segítséget nyújtsunk a felhasználók összegyűjtéséhez. Ha valami nem oldódik meg egy bizonyos időkereten belül, a BetMoose beavatkozhat és megoldhatja ezeket a kérdéseket, azonban a moderátorok nem tudják ellenőrizni a vitathatatlan fogadásokat. Azok a fogadások, amelyeknek nincs könnyű megoldása, törölhetők, és az összes pénzt visszaküldik az eredeti tulajdonosoknak. Ezenkívül a BetMoose csak azokat számolja fel díjakért, akik pozitív összeggel fogadnak egy fogadást. A késői szerencsejátékosoknak visszatérítik az alapjaikat, és bányászok díját fizetik.

Egyesek arra tippeltek, hogy a BetMoose vitatott tétek választása helyett az Orisi többszörös Oracle-jéhez hasonló rendszer helyettesítheti. Ez magában foglalja a választottbírák sorozatát, akik eldöntik, hogy a vételnek vitát kell-e folytatnia. Ha a konfliktusban lévők nem tudják ezt rendezni, akkor társaik egy csoportja összegyűlik, akár a BetMoose-on, akár az egyetemes választottbírósági rendszeren keresztül, és a szerződés a többségi szavazással teljesíti a fogadást. Ez az Oracle egyedi felhasználói rangsorolásán alapuló univerzális választottbírósági rendszer, valamint a decentralizáció biztonsága decentralizálná az egész választottbírósági rendszert az interneten, lehetővé téve egy sokkal demokratikusabb és igazságosabb web-szolgáltatást..

A Bitcoin ára legitimitást ad az Open Bazaar és más rendszerek számára

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Olyan környezet megteremtésével, amelyben az egyén nem érzi magát annak veszélyében, hogy a centralizált szervezetek igazságtalanul veszik el tőlük a pénzüket, Bitcoin online piacot biztosít, amely mentes az online piacterek eddig fennálló kockázatának nagy részétől. Teljesen önkényes szabályokkal párosulva, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kiválasszák, milyen korlátokra kívánnak feliratkozni, például Nyissa meg a Bazárt, új fejleményt kezdünk látni a nemzetközi kereskedelem szempontjából.

Létre kell jönnie annak a közösségnek, amely a pénzügyi konfliktusokra azonnal alkalmazandó, a tisztességességen alapuló személyes haszonból fakad. Ez arra ösztönözné a nem Oracle-eket, hogy az igazságosság és az előnyök miatt az egészséges piactér előmozdításával váljanak belőlük. A több emberi Oracle által kínált árnyalat intenzív, megnyitva a kapukat a különböző szabályokkal lebonyolított tranzakciók számára, különböző platformokon, például online szerencsejátékon, részvényeken vagy aukciós házakon, egy könnyen elérhető személyek csoportjával, akik elkötelezettek a helyzet, ha kérdés merül fel. A Bitcoinba történő befektetés sokkal vonzóbbá válhat a kívülállók számára, mivel bebizonyítaná a korábbi tévhiteket, miszerint egy bizonytalan platform olyan nyilvánvalóan helytelen.

Ahelyett, hogy elzárkóznának az online kereskedelemtől, mint sokan, amikor kedvezőtlen döntésekkel találkoztak, az internet növekedése arra késztette az ilyen embereket, hogy alternatívákat keressenek. Ezek az alternatívák megtalálhatók a bitcoin alapú piacokon Bit-thereum stílusú szerződéses rendszerekkel és az Oracle stílusú választottbíráskodással. Egy ilyen idealista modell tehát felvetné Bitcoin ár exponenciálisan, sok új piac felpörgetésével azon vágyakozással, hogy a fogyasztók az ügyetlen online piactér alternatíváját keressék.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me