Bitcoin árfrissítés: Az amerikai marsallok frissítik a selyemút aukciót

A Coindesk beszámolt arról, hogy kapcsolatba léptek az amerikai marsallok képviselőjével, aki naprakész tájékoztatást adott nekik a Selyemút eredményeiről. Bitcoin árverés. A múlt héten az amerikai marsallok elősegítették a 2013 végi Selyemút mellszoborában lefoglalt bitcoinok aukcióját. Ebben az aukcióban körülbelül 30 ezer bitcoin került eladásra a legmagasabb ajánlatot tevőnek. Mivel az aukció zárt volt – vagyis az ajánlatokat zártkörűen nyújtották be – senki sem tudja, hogy mekkora volt az ajánlat, és ki nyerte a bitcoinokat. A Bitcoin közösség azonban türelmesen várja, hogy ezeket az információkat ma valamikor közzétegyék.

Amerikai marsallok zászlóÍrta: Fry1989 [CC BY-SA 3.0], a Wikimedia Commons-on keresztül

A Coindeskszel beszélgető amerikai marsallok képviselője szerint 45 ember vett részt az aukción, és összesen 63 ajánlatot tettek. Bár a képviselő csak ennyit tett közzé, az ügynökség szerint további információk a közeljövőben hozhatók nyilvánosságra; az őrsök azonban nem döntötték el, hogy az aukció nyerteseiről és az ajánlati árakról mennyi információt bocsátanak ki.

Az amerikai marsalloktól:

“A díjazási folyamat folyamatban van, ezért még nincs meg a nyertes ajánlattevők száma.”

Bár az ajánlatok magassága és az aukció nyertese (i) ismeretlenek, mégis sok olyan névről tudunk, amely részt vett ezen a Bitcoin aukción. Körülbelül 40 potenciális ajánlattevő neve véletlenül történt kiszivárgott két hete, és a listán szereplő emberek közül többen megerősítették az aukción való részvételi szándékukat. A SecondMarket egy meglehetősen nagy Bitcoin vállalat, amely megerősítette helyét az aukcióban. A vállalat emellett lehetővé tette néhány ügyfelük közvetett részvételét az aukción, lehetővé téve számukra, hogy 25 és 50 ezer dollár közötti hozzájárulással járuljanak hozzá az összesített ajánlathoz, amelyet a SecondMarket nyújtott be az amerikai marsallokhoz. Újabban, ma konkrétabban, A Wall Street Journal arról számolt be, hogy egy másik nagy Bitcoin-társaság, a Circle, ringbe dobta a kalapját, és licitált a Selyemút-bitcoinokra. A megerősített ajánlattevők listáján szereplő egyéb nevek közé tartozik a Bitcoin Investment Trust (BIT), a BitFury befektető Binary Financial, a Pantera Capital és a Bitcoin Shop.

A Selyemút-aukció következményei a Bitcoin árára

Tekintettel a Selyemút aukción több megerősített ajánlattevő nevére, további információkkal rendelkezünk, amelyekkel jobban elemezhetjük az aukciónak a Bitcoin árára gyakorolt ​​hatását. A fent felsorolt ​​nevek közül több olyan vállalkozás, amely a Bitcoin adásvételével foglalkozik, vagy a Bitcoinhoz kapcsolódó szolgáltatásokat nyújt. Ezekkel az információkkal kellő bizonyossággal elmondhatjuk, hogy ezek a vállalatok azt akarják, hogy ezek a bitcoinok vagy javítsák szolgáltatásaikat, vagy befektetésként tartsák őket. Ez utóbbi a leghatározottabban a Bitcoin Investment Trust és a Binary Financial esetében áll fenn. Ezért ésszerű azt mondani, hogy nagyon valószínű, hogy a nyertes (ek), tekintettel arra, hogy Bitcoin-társaságok, vagy befektetik nyereményüket szolgáltatásaik fejlesztésébe, ami nyereséget jelentene a Bitcoin közösség számára, és vezetne a Bitcoin értékének növekedése, vagy befektetésként fogja tartani az érméket. Az érmék befektetésként tartása nyilvánvalóan megakadályozná őket a piacon, elkerülve ezzel a kínálat hirtelen növekedését és az azt követő Bitcoin árcsökkenést.

Van azonban esély arra, hogy a nyertes, vagy a nyertesek egy része részt vegyen az aukción azzal a szándékkal, hogy a bitcoinokat a piaci ár alatt ragadja meg, majd profitáljon azzal, hogy azokat piaci árfolyamon tőzsdén értékesíti. Ebben az esetben a Bitcoin ára kétségtelenül csökkenne. Ennek az áresésnek a mértéke természetesen a tőzsdéken ténylegesen kidobott bitcoinok mennyiségétől függ. Ez a forgatókönyv volt a vita tárgya a Bitcoin közösségben, és jó okkal; hogy a Selyemút bitcoinokat a piaci ár felett vagy alatt árverésre bocsátották-e vagy sem, az a legfontosabb tényező a Bitcoin árának közvetlen jövőjének meghatározásában.

Több olyan cikket írtam, amelyeknek van elemzik a Selyemút aukciót megelőző Bitcoin ár és megjósolta a Bitcoin árának pályája közvetlenül az aukció után. Elemzésem és jóslataim az árveréshez vezető Bitcoin-árak mozgásával kapcsolatban helytállóak voltak. Úgy tűnik továbbá, hogy az én jóslatom az aukció befejezése után történni is kezdene:

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

„Az aukció során elkövetett pánikértékesítésektől eltekintve a Bitcoin árát nem szabad jelentősen lenyomni, miután az aukció véget ért. Vagy ez az oldalirányú trend továbbra is fennmarad, ha a pánikértékesítés miatt kismértékű eltérés van, vagy a Bitcoin árfolyama felfelé fordul a Marshals Bitcoin aukciójának győztesétől (nyerteseitől) érkező pozitív hírekre számítva. “

A selyemút-aukció előkészítése során az oldalirányú tendencia valóban fennmaradt, és ettől a tendenciától néhány nappal az aukció előtt kis eltérés következett be. A bitcoin árfolyama ekkor felépült ebből a lefelé mutató eltérésből, és az aukció napján visszatért az 580–600 dolláros tartományba. A piac tehát bebizonyította a Citi Groupét jóslat nagyon rossz; azt jósolták, hogy a bitcoin árfolyama a földbe csapódik az aukció során. Nyilvánvalóan nem ez volt a helyzet. Aztán tegnap este a Bitcoin ára végül áttörte a néhány hete létrehozott 600 dolláros korlátot, felfelé lőve a 620 dollárt. Ez a Bitcoin áremelkedés egybeesik azzal a kijelentésemmel, miszerint az ár felfelé emelkedhet a selyemút aukciójának nyertese (i) jó híreit várva.

Érme rövid Bitcoin árdiagram 2014. június 29-re és 30-ra

Most, hogy a Bitcoin ármozgása az aukció után azonnal létrejött, a Bitcoin piacainak sokkal bizonytalanabb jövője felé kell fordulnunk. A Bitcoin árának jövőbeli pályája attól függ, hogy ki nyerte meg az aukciót és mennyibe került a bitcoin, ami meghatározza annak valószínűségét, hogy a győztes (ek) mit csinálnak érmeikkel. Az aukció nyerteseinek cselekedeteit semmilyen módon nem lehet megjósolni, ami feleslegessé teszi annak kipróbálását, hogy mi fog történni a Bitcoin árfolyamával ezután. Vagy a győztesek tartják meg, ami fenntartja a jelenlegi ártendenciát, vagy pedig eldobják nyereményüket a tőzsdéken, ezáltal súlyos lefelé irányuló nyomást gyakorolva a Bitcoin árára. A Coin Brief figyelemmel kíséri és beszámol ezeknek az egyéneknek a cselekedeteiről, valamint azok hatásáról a Bitcoin árára.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map