Bitcoin Trader áttekintés – Lehetséges-e a havi 20% -os megtérülés?

FONTOS FRISSÍTÉS!

2014. október 12-től úgy tűnik, hogy a Bitcoin-Trader nem működik. Nem vagyunk biztosak abban, hogy ez mit jelent, de azt tanácsoljuk, hogy ne utaljanak le pénzt számukra. Ahogyan ebben a posztban orogniailag megállapítottuk – ez egy nagy kockázatú program. Ha már fektetett be hozzájuk, akkor azt javasoljuk, hogy próbálja ki a pénzt. Úgy tűnik, hogy jelenleg meglehetősen nehéz forráshoz jutni a BT-től – a frissítések megtalálhatók itt Bitcoin beszélgetés.

2014. október 16-tól a Bitcoin Trader hivatalosan nem működik

Most a következő e-mailt kaptam a postaládámba, a legmélyebb szimpátiámmal mindenkivel szemben, aki veszteségeket szenvedett ettől a gondatlan üzlet miatt. Én személy szerint nem hiszem el, amit ebben az e-mailben írtak, és úgy gondolom, hogy mindez csak átverés volt.

bitcoin kereskedő e-mail

Körülbelül egy hónappal ezelőtt beszéltünk arról, hogyan lehet profitálni a Bitcoin-befektetésekből. Ismertettük a programot BTCJam amely lehetővé teszi a Bitcoins kölcsönzését idegenek számára, és havi kifizetéshez juthat – ami majdnem 20% -os THM-t (éves százalékos arányt) generál. Örömmel mondhatom, hogy a kísérletem ezzel a programmal jól sikerült, és a tervek szerint megkapom a havi kifizetéseimet.

Lehetséges 20% -os MPR (havi százalékos arány) elkészítése ?

Az egyik másik dolog, amit az előző bejegyzéseimben tárgyaltam, a HYIP – High Yield Investment Programs volt. Ezek a programok az úgynevezett a Ponzi-séma. Hatalmas kamatokat fizetnek ki, és a kockázatuk sokkal magasabb. Legtöbbször ezek a programok egyszerű csalások. Úgy tűnik, hogy a ma megvitatott programnak sok jellemzője van a HYIP-nek, de nem voltam meggyőződve arról, hogy valóban így van, ezért úgy döntöttem, hogy mélyebben megnézem.

Úgy tűnik, hogy a Bitcoin Trader majdnem 8 hónapig fizet

A Bitcoin Trader fő gondolata az, hogy akár bányászati ​​medencében, akár kereskedési poolban vásárol részvényeket, és a tulajdonában lévő részvények számának megfelelően kap kifizetést. Tehát olyan, mintha befektetne a cégbe, és cserébe jövőbeni nyereséget szerezne, amelyet a cég kereskedés vagy bányászat útján fog elérni. Az egész elég árnyasnak tűnt számomra, főleg a MyDailyCoin-os tapasztalataim után, ezért úgy döntöttem, hogy kipróbálom magamnak.

Fontos megjegyezni, hogy a Bitcoin Traderrel először az ismertette meg Haroun Kola más néven Bitocin Baba. Haroun kijelentette, hogy 2014 februárja óta dolgozik a Bitcoin Traderrel, és rendszeresen kapott tőlük kifizetéseket.

Az elmúlt 9 napban 7,9% -ot tettem ki a befektetésemből

Kipróbáltam a Bitcoin Tradert kis mennyiségű készpénzzel, így nem fog sokat érdekelni, ha átverésről van szó. Vettem néhány kereskedési részvényt, és vártam, hogy mi fog történni. Teljesen mindegy, melyik részvényt vásárolja, kereskedi vagy bányásztja, mivel az ötlet ugyanaz – befektet egy bizonyos összeget, és ennek az összegnek az előzményét kapja cserébe.

9 nap után örömmel mondhatom, hogy 7,9% -os megtérülést (befektetés megtérülést) értem el, ami valószínűleg a hónap végén körülbelül 16% -os megtérülést ér el. A Bitcoin Trader napi eredményeit a weboldalon is közzéteszi, hogy mindenki láthassa. Ez nagyon klassz, mivel nincs sok olyan hely, amely ilyen kamatlábat adna neked, de a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek látszanak, úgy döntöttem, hogy egy kicsit tovább vizsgálom …

A BitcoinTalk felhasználói megoszlanak a véleményükben a Bitcoin Traderrel kapcsolatban

Az egyik legmegbízhatóbb információforrás szinte bármiről a Bitcoin világában a BitcoinTalk – a legnagyobb és legrégebbi Bitcoin fórum. találtam egy szál a Bitcoin Trader megbeszélése, amely 2013 decemberében indult, és a mai napig folyamatosan frissül. Mivel a szálnak több mint 1300 megjegyzése van, itt van a legfontosabb:

  • Senki sem állítja, hogy nem kapott fizetést a Bitcoin Trader.
  • A legtöbb szkeptikus maga nem próbálta ki a programot.
  • A Bitcoin Trader tulajdonosai többnyire névtelenek (a nevek nyilvánosságra kerülnek, de semmi nem kapcsolható egy tényleges személyhez).
  • Senki nem szabályozza és nem ellenőrzi azt a céget, amely nyitva hagyja az ajtót a Ponzi-séma.
  • A Bitcoin Trader olyan fizetési processzort használ, amelyet köztudottan elfogadnak a HYIP-ek – semmi sem terhelhető vissza.

A Bitcoin Trader is jó befektetés ?

Az egyik dolog, ami csalódást okozott a Bitcoin Traderben, az az, hogy valójában nem fizet ki a Bitcoinsban. Ez azt jelenti, hogy csak a Bitcoins-t használja pénz befizetéséhez, és az érték azonnal USD-vé alakul. Ez véleményem szerint szégyen, mivel szeretnék találni egy módszert a Bitcoins termesztésére, mivel különben csak rakódnak. Ezért a BTCJam jobban megfelel ilyen célra (de a hozam alacsonyabb).

Összefoglalva azt gondolom, hogy a Bitcoin Trader jelenleg életképes befektetési lehetőség, de rendkívül óvatos lennék a használatakor, vagyis:

Azt hiszem, hogy a Bitcoin Trader még nem feltétlenül bizonyult HYIP-nek, és valóban profitálhat belőle, ha jól játszik. Kérjük, ne feledje, hogy nem vagyok pénzügyi szakértő, és minden, amit ezen a blogon írok, az a saját véleményem – szóval egy szem sóval és saját felelősségére veszi. Sok szerencsét!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me