Cryptsy hazudik az összes állami törvény betartásáról

A kriptovaluta-csere A Cryptsy már régóta kijelenti, hogy megfelel a tőzsde működésével kapcsolatos minden törvénynek és előírásnak. A tőzsde minden oldalának alján megjelenik egy MSB regisztrációs szám, és a szolgáltatási feltételek megvitatják azt a tényt, hogy ők MSB licencek. A társaság a pénzszolgáltatási vállalkozásokra vonatkozó FinCen irányelvek hatálya alá tartozik, az állami szintű irányelvek, rendeletek és törvények mellett azokon az államokon is, amelyekben működik.

Lábléc a Cryptsy webhelyről

A Cryptsy már régóta nyilvánosan, többféle útvonalon keresztül kijelentette, hogy a vállalat teljes mértékben betartja a pénzváltásra vonatkozó összes vonatkozó törvényt. Az érmékkel kapcsolatos nyomozás megállapította, hogy bár a Cryptsy teljes körűen be van jegyezve a FinCen-be, hogy pénzszolgáltatási üzletet működtessen, az Egyesült Államok többségében nincs megfelelő regisztráció és képességük arra, hogy legálisan működjenek. Az MSB 31000061019575 regisztrációs száma visszatér a Project Investor Inc.-hez, amely Cryptsy néven üzemel..

Cryptsy FinCen regisztráció

A floridai DelRay Beach cég nem válaszolt a Coin Fire többszöri kérésére az állami engedélyszámok megadására, és nem válaszolt többszöri megjegyzéskísérletre sem. A vizsgálat részeként a Coin Fire kutatócsoportja több államban kezdte vizsgálni a Project Investor Inc státuszát annak megállapítása érdekében, hogy hol rendelkeznek megfelelő engedéllyel pénzszolgáltatási tevékenységként. Beszéltünk Adam Atlas ügyvéddel is, aki pénzszolgáltatási vállalkozások jogi szolgáltatásaira és virtuális pénznemű vállalatokra specializálódott, további információkért az Egyesült Államok állami engedélyeiről és regisztrációiról..

Adam Atlas úr, Esquire

Atlas úr vezeti a céget Adam Atlas ügyvéd. Atlas úr a polgári jogi, a közjogi és a politikatudományi diplomát kitüntetéssel szerezte, a McGill Egyetemen, amely egyéves csereprogramot tartalmaz a Szingapúri Nemzeti Egyetemen. Atlas 1998 óta tagja New York állam ügyvédi kamarájának és Quebec tartomány ügyvédi kamarájának. Cége elkészítette a FinCen számára a virtuális valutával kapcsolatos közzétett útmutatásokat. Az olyan cserékhez, mint a Cryptsy, szükség van az MSB regisztráció megszerzésére a FinCen-nél, majd az üzleti tevékenység megkezdése előtt regisztrálniuk kell, és engedélyeket kell biztosítani számukra az egyes államokhoz és területekhez. Míg a társaság számára a FinCen regisztráció viszonylag egyszerű, sok állam engedélyt igényel az ilyen típusú vállalkozások számára. Komoly következményekkel járhat, ha nem rendelkezik ilyen licencekkel, miközben szolgáltatásokat kínál az ügyfeleknek ezekben az államokban. Atlas atya azt mondta a Coin Fire-nek,

„Amikor potenciális MSB vagy, meg kell kérdezned, hogy a szövetségi törvények szerint MSB vagy-e, és fel kell tenned a kérdést az egyes államok banktörvényei szerint is. Van néhány olyan állam, mint Montana, amely nem rendelkezik az MSB licenckövetelményeivel. ” Csak a FinCen-nél történő regisztráció nem teszi hirtelen vállalattá a társaságot arra, hogy minden államban és területen működjön. Atlas úr azt mondja nekünk: „A rövid válasz nem, de a hosszú válasz az, hogy azon államok marokjában, amelyek nem szabályozzák az MSB-ket vagy a VCB-ket megkezdheti működését. ”

Ha egyszerűen megnyitja az internetet a megfelelő licencek nélkül az interneten, sok államban messzemenő következményekkel járhat.

Atlas úr azt mondta: „Ha elhatározta, hogy pénzszolgáltatási vállalkozást működtet az állami törvények szerint alkalmazandó szükséges engedély nélkül, akkor polgári és lehetséges büntetőjogi szankciókkal sújtja mind az állami törvények, mind pedig a szövetségi törvény szerinti rikošet, mert az amerikai törvénykönyv azt mondja, hogy szövetségi bűncselekmény az állami törvények megsértése ”.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Virginia MSB lista

Azokat az államokat, amelyek nem igényelnek engedélyt az MSB vagy VCB működéséhez, mint például Montana, nem vették fel a Coin Fire licenckeresésbe. Minden esetben, amikor az állam vagy terület válaszolt a megkeresésünkre, azt mondták nekünk, hogy a Project Investors és a Crypsty nem engedélyezett az adott területen vagy államban végzett műveletekre egyik név alatt sem. Az egyes államokban vagy területeken az engedélyek hiánya közvetlenül a Cryptsy azon kijelentéseivel szembesül, hogy a vállalat teljes mértékben betartja az Egyesült Államokban tőzsdeként működő összes vonatkozó törvényt és előírást. [táblázat id = 9 /]

Megjegyzés: Az Atlas nem kutatta a Cryptsy-t, hogy megnézze, mely licencekkel rendelkezik és nincs, és nem adott véleményt a kifejezetten a szövetségi vagy az állami törvények betartásáról.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map