Dark Wallet Alpha 4 Release

Mörk plånbok

De Silkesväg blev den första mycket framgångsrika onlinemarknaden som endast arbetar med kryptovaluta, med en rekord för att tillhandahålla annars otillgängliga artiklar. Oavsett om det är olagligt berusande, de ökande möjligheterna med spel eller olagligt material av vilken typ som helst, den svarta onlinemarknaden har kapacitet att gå in i varje spricka i vårt samhälle. Silk Road använde användarnas plånbok, tillsammans med en mixer, ett ryktsystem, privata meddelanden, säljarsidor och skiljemän. Bitcoin är den primära kryptovalutan som används i sådana onlinetransaktioner, och även om den är privat, kan funktioner som en online-huvudbok orsaka att vissa som vill vara helt osynliga är försiktiga. En grupp kodare, känd som unSystem, släppte Dark Wallet den 1 maj 2014. Dark Wallet är ett program som är utformat för att helt hölja användarnas identitet och aktiviteter på ett sätt som försöker ge Bitcoin-användare den typ av anonymitet Darkcoin’s Darksend ger till Darkcoin användare.

Programmet syftar till att eliminera statlig reglering som kommer att förlita sig på att binda specifika bitcoins till en individ genom sin plånbok. Genom komplex kryptering och blandning av användarbetalningar till ett spårbart vadd, försöker det göra online-kapital helt spårbart. Detta har potential att antändas svarta marknader som Silk Road. Mer allmänt är deras mål att tillhandahålla krypterade verktyg till massorna och öppna upp ett nytt utbud av handelsmöjligheter.

Arkitektur

Dark Wallet använder libbitcoin, ett annat projekt från unSystem-teamet, som sin Bitcoin-standard. Det har varit under utveckling sedan maj 2011. Libbitcoin tillhandahåller asynkron kod som fungerar som en grund för flera andra projekt. Projektet påstår sig vara främst intresserad av Satoshis ursprungliga protokoll, med målet att skapa en utdragbar, skalbar, flexibel arkitektur som gör att Bitcoin kan vara mycket konfigurerbart. Allt detta överensstämmer med lagets fokus på integritet tillsammans med tillväxten av Bitcoin genom att öka flexibiliteten och hålla hela systemet så decentraliserat som möjligt. Dark Wallet använder också Obelisk, en blockchain-fråga. Det är också skalbart och baserat på ekonomiska applikationer. Obelisk har också en helt Python-baserad klient och ett bibliotek som gör det enkelt att portera till flera plattformar, inklusive Android, Windows och Mac. Teamet arbetar också med Javascript-bibliotek för vidare spridning av Dark Wallet, tillsammans med plugins för att ge webbtjänster åtkomst till liknande kryptografiska tekniker. För att dölja transaktioner sänder Broadcaster, en tredjepartsproxy, transaktioner genom att blanda dem med andra plånbokstransaktioner. Det har också kapacitet att ha ett justerbart avgiftsalternativ för hastighet till upptäckt.

Förfarandet som används för att sprida transaktioner kallas Coin Join. Genom att ta bort antagandet att personen i den mottagande änden, från A till B, är densamma som personen som tar emot transaktionens medel, från C till D, då kan B och D förväxlas precis som A och C kan förväxlas, alltså skapa en anonym serie transaktioner mellan de fyra personerna. Varje signatur i en multisignaturtransaktion blir oberoende. Detta gör det möjligt för Bitcoin-användare att välja ett antal ingångar att använda, tillsammans med ett antal utgångar för att ta emot medel. Sedan kan varje transaktion undertecknas oberoende och deras signaturer slås samman. Det kommer dock inte att verifieras förrän varje signatur tillhandahålls. Var och en av nycklarna som är associerade med multikey skulle användas för community-verifiering, och också för att maskera identiteten för den enskilda ägaren till Bitcoin. Användare kan vägra att underteckna en transaktion som de ser problem med. Coin Join skulle användas när flera personer köper från ett visst område eller skickar pengar till ett enskilt konto, så de två eller flera användare skulle samarbeta för integritet och för att underlätta belastningen på nätverket. De sammanfogade transaktionerna skiljer sig inte från en normal transaktion, om detta system blev utbrett skulle även de som inte använde Coin Join få sin integritet ökad eftersom insatsföreningen inte kommer att vara mycket starkt bevis på kontroll över en plånbok. Coin Join är möjligt utan att ändra någon av Bitcoins grundläggande kod.

Effekter på Bitcoin-pris

Genom att driva direkt in på den svarta marknaden och öka säkerheten har Dark Wallet potential att höja Bitcoin-priset betydligt. Att öka säkerheten och därmed öka komforten skulle locka individer på jakt efter annars otillgängliga varor eller som tänker hålla sina finansiella transaktioner hemliga. Detta får dem att köpa mer Bitcoin till högre priser. Hela Bitcoin-värdet skulle fortsätta att stiga och orsaka ytterligare investeringar av dem som diskuterar engagemang i Bitcoin. Detta skulle dra ännu mer uppmärksamhet mot Dark Wallet och potentiellt skapa en subtil cykel som regelbundet skulle bidra till stigande Bitcoin-priser.

Alpha 4-version

Släppt den 13 juni 2014, syftar Alpha 4-versionen av Dark Wallet till att leverera multisignaturautomation, så att manuell signering av multikey är onödig. Den nya utvecklingen avslutar det tidigare besväret med att kopiera och klistra in udda skript för att multisigna-signeringen ska gå igenom. De grundläggande funktionerna i Dark Wallet är nu på plats, därför har utvecklingen utvecklats till ett stadium där säkerhet, stabilisering och användarvänlighet har blivit fokus för utveckling. Ihopkopplingsmekaniken i lobbyn öppnade dörren så att signaturer med flera signaturer automatiskt kan skickas till andra användare, vilket gör att signaturerna kan spridas till andra fondmedlemmar i en specifik plånbok. Nu när medel skapas skickas de också till parade ägare. Dessa kamrater meddelas så att de kan acceptera pengarna, så att plånbokimporten kan ske. De använda medlen förökas sedan för att maskera dem, kamrater kan underteckna medlen och underskrifterna förökas. När tillräckligt många signaturer tas emot av en viss kollega kommer de att sända transaktionen och spridningen stoppas, eftersom medlen framgångsrikt har överförts i hemlighet. Utgåvan av alpha 4 tog längre tid än förväntat på grund av utvecklingen av unSystem-forumen och översättningen av unSystem-wiki-sidorna till farsi och spanska. Betan är avsedd att komma snart, men mycket arbete måste göras.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Utvecklarna uppmuntrar testare att använda testnetmynt, och inte riktiga Bitcoins, med Dark Wallet, tills systemet är helt säkert och testat grundligt.

Fullständiga versioner finns här.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me