Dish accepterar Bitcoin genom Coinbase

Vad är maträtt?

Dish-nätverket är en amerikansk leverantör av satellit-tv-tjänster, liknande DirecTV, i USA. Lanseringen av EchoStars första satellit i slutet av 1995 markerade användningen av Dish Networks som konsumentvarumärket för EchoStar. Denna lansering skapade möjligheten för EchoStar att tillhandahålla tv-överlevnad, och organisationen har lanserat ett flertal satelliter sedan dess. Formellt lanserades 1996 och fortsatte med att tillhandahålla många innovationer för tv-industrin. Företaget gjordes oberoende av EchoStar, dess ”moderbolag, i början av 2008. Trots Dish’ Networks avgång är EchoStar fortfarande den främsta leverantören av teknik till Dish.

1999 släppte Dish den första HDTV-tunern som möjliggjorde upplösningar som långt överträffade de accepterade normerna. 2011 köpte företaget den snabbt sjunkande Blockbuster-organisationen. Företaget avser att vara en kraftfull kraft för innovativ teknik med ett nytt fokus på mobilapplikationer. Det har utvecklats populärt bland invandrarsamhället och andra nischer för sitt engagemang för att tillhandahålla utländska sändningar, samtidigt som det tillhandahåller satellit-tv, internet, interaktiv tv och pay-per-view-tjänster. Företaget tillhandahåller tjänster till över fjorton miljoner abonnenter från och med det tredje kvartalet 2013.

Accepterar Bitcoin

De Bitcoin samhället har ivrigt väntat på att en stor sändningsorganisation skulle acceptera Bitcoin-betalningar. Netflix, sett på som en progressiv underhållningsleverantör, var den förväntade kandidaten. Det plötsliga samarbetet mellan Dish och Coinbase var oväntat. 29 maj 2014 sågs tillkännagivandet av Coinbase som Bitcoin betalningsprocessor för Dish, samtidigt som Dish godkände kryptovaluta.

Dish och den tidigare Blockbuster spekuleras i att ha hört marknaden med en mikrobetalningsmodell som är utformad för att sälja innehåll. Genom att integrera det pay-per-view-system som utvecklas med Bitcoin och Dishs tradition av interaktiv tv kan en ny stil av innehåll streamas genom tv: n. Detta skulle ge Dish en otrolig konkurrensfördel som kan jämföras med den plötsliga uppgången av Netflix under tidigare år.

Det officiella tillkännagivandet på Coinbase-webbplatsen anger kort,

Vi är glada att meddela att DISH kommer att acceptera bitcoin och har valt Coinbase som deras bitcoinbetalningsprocessor. DISH meddelade idag att de är det största företaget och den första abonnemangsmodellen betal-TV-leverantör som accepterar bitcoin, vilket markerar ett stort steg framåt i det växande momentumet hos kunder som betalar företag i bitcoin för saker vi gör varje dag, som att titta på premium-TV. Vi är glada över att arbeta med DISH-teamet för att betjäna sina nuvarande och nya abonnenter med Coinbase som deras lättanvända bitcoin-transaktionsplattform.

Effekt på Bitcoin Economy

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Spekulationer om hoppet i bitcoinpris har kopplats till den senaste utvecklingen. Bitcoin har stigit i pris nästan två hundra dollar under den senaste månaden, och efter det senaste tillkännagivandet med Dish har lutningen fortsatt enligt samma mönster. Massornas ökande acceptans av Bitcoin drivs av investeringar från stora multimillioner, eller kanske till och med flera miljarder dollarorganisationer. Detta leder till fler användare, de som äger bitcoin för att höja försäljningspriset och det totala priset stiger. Bitcoin blir starkare och starkare, vilket leder till mer intresse, vilket i sin tur stärker det ytterligare. Detta är en cykel som går in i normalisering och acceptans av kryptovalutor till den globala ekonominsfären.

Under det tredje kvartalet kommer Dishs att acceptera Bitcoin för deras prenumerations-tv-modell. Dish är det största företaget som integrerar Bitcoin, och dess totala intäkter uppgick till 13,9 miljarder dollar per kvartal tre 2013. De 34 000 anställda som arbetar för Dish kommer utan tvekan att påverkas av detta beslut. Precis som Överlager, en online-återförsäljare baserad i Utah, presenterar anställda möjligheten att få en del av sin lön i Bitcoin, det förväntas att Dish kommer att ge liknande möjligheter. Företaget kan till och med erbjuda ett incitament att välja Bitcoin, till exempel att öka sin totala lön till det. Detta skulle göra det möjligt för Dish-anställda att betala sina räkningar till sin TV-leverantör relativt lätt.

Ingen konvertering till dollar eller något annat fiat skulle vara nödvändigt för att slutföra dessa transaktioner. Omedelbara betalningar skulle möjliggöra att faktureringsbalanser kan regleras snabbt, utan att mycket av krångliga tv-tjänsteleverantörer är ökända för. Att ta emot betalning i bitcoin genom dessa incitament skulle stärka ekonomin, och anställda som är vana att betala skålräkningar på detta sätt skulle vara mer benägna att köpa andra saker med bitcoin. Bitcoin börjar bli oberoende av fiat och ta sin egen ekonomiska relevans som en legitim valuta i tusentals ögon genom denna utveckling.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me