Diversifiera i ädla metaller och Bitcoin

Inom den amerikanska ekonomin och över hela Europa injektion av fiat av det centrala banksystemet som svar på deras konspirerade ekonomiska depressioner har vänt en genomsnittlig medborgares besparingar till kärnan. Många människor sparar inte alls, och de som kan spara lite för framtiden är rädda för att hyperinflation kommer att förstöra deras levande tillgångar.

[tweet_box design = ”default”] Endast i USA är bara 18% av arbetarna övertygade om att de har tillräckligt med rikedom för att gå i pension. [/ tweet_box]

Bara i USA endast 18% av arbetarna är övertygade om att de har tillräckligt med rikedom för att gå i pension. Det är en skrämmande tid vi lever i där ens livssparande kan utrotas genom devalvering av suveräna valutor och dålig bråkdel av bank. Nyckeln till att vara proaktiv genom att skydda dina tillgångar är diversifiering och se till att dina rikedomar skyddar mot otäcka inflationsspiraler som är avsedda att komma.

גידור 1Diversifiering kan hjälpa en person att spara och skydda sig bättre än att spara stora mängder kontanter. Fiat-valuta oavsett vilken styrning du lever under skrivs ut av centralbankregimen som för närvarande nätverkets stora mängder devalverade skuldebrev på ett infall.

Varje dag försämras de nuvarande valutagiganterna Euro, Dollar och den japanska yenen med rekordhastigheter och trampas av andra länder. Nyligen den kinesiska yuanen har blivit den fjärde mest överförda valutan i världen som positionerar sig som kraftverk på grund av sin beroende ekonomi. Den kinesiska marknaden som kan vara en touch “starkare” är dock lika felaktig och kommer att misslyckas med sin användning av att skriva ut pengar till ett infall och manipulera räntor..      

Det finns flera sätt att diversifiera och inkludera kontanter i din portfölj rekommenderas fortfarande eftersom det kan spara längre att spara kontanter i motsats till “siffror” på ett bankkonto. Det finns dock två solida sätt att räcka mot inflationen; spara bitcoins och ädla metaller som konsekvent har fungerat mot devalveringen av lagligt betalningsmedel. Vissa kanske ogillar tanken att Bitcoin ingår i metaller som ett säkringsverktyg eftersom det är ett mycket ungt medium. Bitcoin har visat sig vara ett skydd under tider där regeringar har infört kapitalkontroller på sina medborgare.

bitcoin amerikanska dollar aktier riskkapitalBitcoins har uppfyllt de flesta av ljudpengarnas kvaliteter ungefär som de ädla metaller som människor har sparat som skydd under årtusenden. Valutan är delbar och viktigast av allt knapp 21 miljoner kryptografiskt försäkrade enheter. Det kontrolleras inte av en central enhet och kan inte vara det massat tryckt.

I slutet av 2014 har Bitcoin uppskattat 2–400% per år och 2015, även med att priset når vissa lägsta priser, fortsätter det att växa i värde. Det är en unik teknik som kan handlas direkt i en decentraliserad miljö som inte kan frysas efter myndighetens infall eftersom det inte finns någon. Protokollet är ett säkert ekosystem av sunda pengar som kan säkra mot hyperinflation och devalverade fiat som orsakar obevekliga ekonomiska byst.

Den amerikanska dollarn och euron har varit redo för den ultimata kollapsen ganska länge. Under de senaste 15 åren har många länder lämnat huvudsystemet som håller dollarn flytande petrodollaren. De petrodollar är en affär som gjordes för över 40 år sedan idag som gör det möjligt att prissätta varje export av olja i världen i amerikanska dollar. Detta har hållit överlevnaden hos den uppblåsta militärindustrikomplex och alla dess krig levande och kommer att fortsätta att äta bort människors besparingar. Detta arrangemang har gett dollarn en position som den globala reservvalutan och försvinner långsamt när Ryssland och Kina gör nya drag med Saudiarabien..

Dessutom ökade BRICS-länderna (Brasilien, Kina, Ryssland, Sydafrika och Indien) sitt spel genom att berätta för världen att de skulle arbeta direkt tillsammans i motsats till tratthandel med dollarn. Inom nybildad Bilaterala handelsavtal Under åren tog de anpassade länderna nästa logiska steg genom att skapa Ny utvecklingsbank. All denna åtgärd leder till krig om olja, åtstramningsåtgärder och avskaffande av folkets grundläggande rättigheter av en liten grupp sociopatiska bankeliter.  

179504580Valutakriget har rasat i hundratals år och fortsätter att krossa vanliga människors rikedom. Alla inklusive Ryssland och Kina trycker och döljer så mycket skuld de kan när de står inför ekonomisk oro. Den här sommaren Shanghai Composite och Shenzhen stupade ungefär 30% under två dagar och juli månad visade att den kinesiska marknaden hade tappat cirka 2,36 biljoner i marknadsvärde.

Yuan och den kinesiska ekonomin fortsätter att växa i exponentiella priser i motsats till andra ledande länder. Trots Kinas tillväxt är faktum deras regering och samarbetade banker skriver ut pengar som vatten. Med denna injektion av tryckta kontanter lånar de centralbankerna ut till högrisksituationer och ekonomiskt osund infrastruktur såsom fraktionerad bank. Alla fiatpengar oavsett om det är Yuan, Rubel, Dollar eller Yen kommer säkert att kollapsa under några eländiga ekonomiska tider och lämnar bara sunda penninglösningar i kölvattnet..

Ett annat alternativ för att säkra din rikedom är med ädelmetaller (PM) som också är ett lönsamt alternativ till de döende valutorna. Guld och silver har alltid varit ett bra sätt att diversifiera under de senaste 3000 åren. Dessa metaller har behållit sitt värde över tid som en valuta, smycken och kritiska komponenter i många elektronik.

Silver, som är den “prisvärda” ädla metallen hittades efter guld år 4000 f.Kr. och är den mest elektriskt och värmeledande metallen i världen. Alla ädla metaller har behållit sitt värde över tiden eftersom de flesta av dem också håller sig till idealen för sunda pengar. Metaller är också knappa och kan inte massproduceras, vilket gör det möjligt för dess ägare att använda ett bra verktyg mot de inflationsproblem som växer dagligen.

bbva bitcoin blockchain internetpengarBåde Bitcoin och Gold är bra utbytesmedel och kan hjälpa till när det gäller diversifierad säkring. Att spara ädla metaller och digitalt guld som Bitcoin är bara två sätt man kan diversifiera med och det finns flera andra tillgångsvägar som en person kan ta inklusive matlagring och egendom. Poängen är att spara fiat, oavsett om det är i sin hårda fysiska form eller siffror, kan vara “ok” eftersom det i allmänhet är bra att spara.

De greenbacks du håller stöds inte av någonting och kan så småningom misslyckas vid varje given tidpunkt. Att hålla alla dina ägg i en korg har alltid visat sig vara ett dåligt val och diversifiering leder till bättre kapitalförvaltning och mindre risk i slutändan.

Att spara med Bitcoin är nytt och spännande eftersom det erbjuder handelsmetoder som ädelmetaller inte kan ge, till exempel att skicka miljoner över havet på några minuter. Att flytta stora mängder guld eller silver är inte så enkelt, så det kan inte vara bra att hålla alla dina pengar i ädla metaller. Ett annat faktum är att lagra ädelmetaller också kan vara mycket dyrt, särskilt om du har en hel del guld och silver.

En av Bitcoins attribut är att det är en bärbar digital form av knapphet som erbjuder en enklare form av handel än guld. Eftersom Bitcoin är delbart med åtta decimaler och begränsas till 21 miljoner, erbjuder det stor likviditet inom handel som garanterar överföring av ägande och en solid räkneenhet. Guld och silver har hållits som tillgångssäkra tillflyktsort i tusentals år, men Bitcoin visar i sin tidiga tillvaro tecken på storhet redan med sina prestationer som ett medium för utbyte och värdeförråd.

Hur används offentliga nycklar i Bitcoin?Diversifiering av båda dessa enheter erbjuder en av de bästa sakerna i all motekonomi som i sin tur hjälper det övergripande slutspelet att erbjuda val i ett anbud. För närvarande har det varit ett viktigt nedåtgående trend i guldet, Silver och Bitcoin-miljön. Guld körs vid en viktig tidpunkt som kan sänka priset ner till $ 1200 USD vilket ger PM-samlare en möjlighet att säkra några billigare varor.

Detsamma gäller Bitcoin vid den aktuella tiden som har sjunkit i år men har varit stabilt i pris sedan januari och verkar rally uppåt den senaste månaden. Brytpunkten efter $ 250 USD mot $ 260 USD kan inträffa snart när priset svänger mellan 240-250-zonen, men det kan finnas en nedåtgående trend mot 200MA.

Båda dessa tillgångar är på uppenbara låga nivåer, och de som väljer att investera kanske vill undersöka detta intervall. Diversifiering minskar risken för att investera genom att sprida totala investeringar i en mängd olika tillgångar och råvaror. Genom att investera i Bitcoin eller ädelmetaller är avsikten att kompensera den potentiella förlusten på grund av extrem inflation och devalverad valuta som systematiskt förstör besparingarna hos genomsnittliga medborgare. Det nya digitala guldet hindrar också attacker som frysta konton, kapitalkontroller och extrema åtstramningsåtgärder. Från och med nu verkar det som om framtiden kan bli mer solid när man sparar med ärliga och sunda pengar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me