Dogecoin prihvatio Twitch.tv!

Ranije danas, Twitch.tv najavljeno, putem a twitter post,  da će oni prihvatiti Dogecoin, poznata kripto valuta zasnovana na memu, za njihov plan “Turbo pretplate”. Pretplata na Turbo uklanja dodavanje, dodaje nove značajke chata i povećava pohranu video zapisa za vaše emisije. Plan pretplate, po trenutnim cijenama, košta oko 20 000 Dogecoina.

Twitch.tv je najpopularnija usluga streaminga videa na internetu. Bio je domaćin velikih igara na sreću koje često odjednom pregleda više od 500 000 ljudi. Povrh toga, web lokacija omogućuje svima da streaming videa uživo prenose na svijet. Korisnici vole web stranicu jer mogu komunicirati s streamer-om u stvarnom vremenu, za razliku od YouTubea ili TV-a.

Twitch.tv dom je brojnih profesionalnih mrežnih video streaminga, koji poput svojih YouTube kolega zarađuju za život na web lokaciji. Trenutno im se ne može platiti u Dogecoinu, a Twitch još nije najavio da im to dopušta, ali uvijek postoji mogućnost da će to biti opcija u budućnosti. Ovo je daleko najveća tvrtka koja je ikad prihvatila šaljivu internetsku valutu, Dogecoin. Dogecoin-ova šaljiva i neobavezna zajednica mogla bi imati veliki razlog za to, jer se uklapa u obično mladu i zabavnu demografsku demografsku igru.

Twitch je u vlasništvu gigantskog internetskog trgovca Amazona, jer je Amazon prije dva mjeseca kupio tvrtku za 970 milijuna dolara. Amazon je pozvan da prihvati Bitcoin. ali nije pokazao interes za to. Ovo bi mogla biti tvrtka koja se napokon zagrijava za ideju kripto-valute.

Dogecoin zajednica priprema se za Shibe.tv

“Šibe”, kako se članovi zajednice Dogecoin često nazivaju, to su poludjeli na / r / dogecoin. Redditor, reensport, napisao je „Uspjeli smo, kolege šibe! Budi ponosan: ’)” Drugi redaktor, paxton125, rekao je „To je to za nas. napokon smo dobili veliku stvar koja nas prihvaća. “

Čitav je subreddit bio potaknut vijestima i, u određenoj mjeri, šokiran. Svidjelo im se što mogu potrošiti Dogecoin na uslugu s kojom su mnogi od njih već izgledali upoznati. Redditor, MidnightTide, napisao je: „Zapravo sam platio 3 pretplate s trzajem koristeći Dogecoin. Koštat će vas oko 20.000 po pretplati (platio sam više i manje, sve ovisi o vrijednosti Dogea na dan kada se pretplatite). Svakako sam rekao chatu da sam koristio Dogecoin kad se pojavilo upozorenje za novog pretplatnika. Xsolli treba neko vrijeme da potvrdi vašu kupnju, pa budite strpljivi. ”Nit je slijedio komentar, a mnogi Šibi zahvaljuju mu na konverziji i, naravno, daju mu napojnicu duždu.

To nije bio samo novčani interes, već potencijalni dugoročni utjecaj Cijena Dogecoina je nepoznat. Mnogi su Šibovi bili zainteresirani za pridruživanje Twitch.tv-u i objavljivanje samih streamova. S druge strane, ljudi su govorili o postavljanju vodiča o Twitch streamingu, posebno za Shibes. Šifri bi mogli donijeti svoj okus kriptovalutnog humora i energije na Twitch.tv.

Dogecoin ima velik opseg transakcija za veličinu novčića, jer zajednica koja je izgrađena oko novčića voli davati napojnice. Do sada se to uglavnom zadržavalo na Twitteru, Redditu i forumima, ali to bi se moglo početi mijenjati. Dogetipbot, usluga koja vam omogućuje davanje napojnica Dogecoinu drugim ljudima koji su također prijavljeni, radi za Twitch. Mnogi su Šibovi već razgovarali o ovome i pazili da počnu davati napojnice. Dugo je vremena jedan od slučajeva korištenja kripto-valuta bio davanje napojnica za digitalne sadržaje na Internetu i pružanje pružateljima sadržaja novog protoka prihoda. Iako se ova ideja čini vrlo vjerojatnom, nije bilo velikih slučajeva da se to dogodilo, ali priljev zajednice Dogecoin na Twitch.tv mogao bi biti katalizator za takvo što.

Dogecoin igre

Ovo nije prvi put da je tvrtka za video igre prihvatila Dogecoin. Notch, osnivač studija Mojang i tvorac Minecrafta, objavio je za Dogecoin šaljivu igru ​​nazvanu Cliffhorse. Igra je samo konj koji goni igru ​​u teksturi koja izgleda kao da je izravno iz ranih 2000-ih. Igra je izdana besplatno, ali ljudima je omogućila da je dobiju ranije ako su platili Dogecoinom. Štos je imao malo veze s Notchovim mišljenjem o Dogecoinu, a vjerojatnije je bio prelazak na druge programere, koji sve češće prihvaćaju predbilježbe kako bi platili troškove razvoja.

VoidSpace, to je masivna igra više uloga za više igrača za igranje uloga koja će korisnicima omogućiti da bez ikakvog pristupa dobiju Dogecoin rudarski hardver. Korisnici istražuju ogromni svijet i rude prirodne resurse. Programer igre Nikolas Gauvreau kaže da nije siguran hoće li dogecoini biti resurs koji valute igrači koriste za međusobnu razmjenu resursa, ali igra je još uvijek u razvoju. Igra je dobila zeleno svjetlo za internetsku trgovinu video igara, Steam.

Dogecoin na mjesec!

Cijena Dogecoina porasla je zbog ove vijesti. Jučer je cijena bila 0,0000006 BTC, ali je u vrijeme objavljivanja porasla na 0,0000007. Ova dobra vijest povrh je najave da će SnapCard, procesor plaćanja kriptovalutom, dodati 500 POS terminala na područje San Francisca. Ovi terminali olakšat će transakcije za Bitcoin, Litecoin, Mreškanje, i Dogecoin.

Čini se da ništa ne može spriječiti Dogecoin da dosegne Mjesec!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me