Framtiden för Bitcoin

Hittills har 2014 varit en hektisk åktur för Bitcoin, och det digitala valutalandskapet förändras i snabb takt. De naysayers har blivit starkare i sitt skrik av “Bitcoin är död!”, Och även de hängivna supportrarna har gjort det bli osäker om vad som väntar för Bitcoin inom en snar framtid. Men jag är inte alls orolig.

Varför Bitcoin och andra digitala valutor kommer att överleva

De senaste stötar tjänar bara till att stärka Bitcoin motståndskraft. Med Mt. Gox, vilket var den största börsen under större delen av Bitcoins historia, flera små börser avslöjades som bedrägerier, många regeringar skärpningsregler, och flera arresteringar relaterade till Bitcoin-relaterade tjänster verkade det uppenbart för många utomstående att Bitcoin var färdigt. Om Bitcoin var ett företag, som många förvirrade individer verkar tro, skulle den tankeprocessen vara logisk. Bitcoin är dock inte ett företag. Bitcoin är en idé, och idéer kan inte dödas på ett sådant sätt. Det inneboende värdet i blockkedjan och effektiviteten hos decentraliserade nätverk snarare än en tredjepartsverksamhet som hanterar valutaöverföringar gör Bitcoin relativt oövervinnlig. Hemska händelser, som de som tidigare nämnts, kommer att ha motsatt effekt som motståndarna förväntar sig. Dessa frågor kommer att korrigeras, Systemen som interagerar med Bitcoin kommer att utvecklas och nästa generation av börser, handelstjänster och leverantörer kommer att lära sig av sina föregångares misstag.

Vad kommer nästa för Bitcoin?

Förvänta dig att se några fantastiska system komma online eller meddelas under de kommande månaderna. Utbyten kommer att utvecklas för att ge användarna skydd mot stöld, inte bara från hackare utan från själva börsen. Detta kan redan observeras i tvåfaktorautentisering och multi-sig Bitcoin plånböcker.  I tvåfaktorautentisering kan användarens medel endast användas eller flyttas när en sekundär autentiseringskod tillhandahålls, ofta erhållen med Google Authentication. Med m-of-n-transaktioner behövs flera signaturer, m, för att slutföra transaktionen, snarare än bara en med traditionella metoder. Om du till exempel använder en metod för 2-av-3-signaturtransaktioner, skulle ägaren av en enda signatur inte ha möjlighet att flytta pengar. Minst 1 av de återstående 2 signaturerna behövs. Ett utbyte kan ha en enda nyckel för att underteckna transaktioner, medan användaren har en annan, och den sista är i besittning av en betrodd skiljeman, eller till och med besatt av användaren på ett sätt som endast skulle användas i nödsituationer. Generellt skulle användaren tillhandahålla en nyckel, och utbytet den andra, för att auktorisera transaktioner. Om utbytet togs offline av någon anledning kunde användaren dock använda nödnyckeln tillsammans med sin primära nyckel för att få tillgång till sina medel.

Andra metoder för att skydda användare eller ge ytterligare funktionalitet till Bitcoin utvecklas för att öka tillgängligheten för Bitcoin och tillhandahålla ytterligare säkerhetsnivåer som krävs för mainstream-acceptans.

Hur kommer Bitcoin att byggas på? Kommer andra digitala valutor att uppstå från den?

Sidokedjor föreslås, vilket gör det möjligt att bygga nya blockkedjor från den viktigaste Bitcoin-blockkedjan. Dessa kedjor skulle säkerhetskopieras av de Bitcoins de är anslutna till, men möjliggör ändringar av hur bitcoins fungerar inuti dem. Utvecklare kan skapa sidokedjor för snabbare transaktioner, experiment i Bitcoin-funktionalitet eller någon annan idé som en utvecklare kan föreställa sig.

Färgade mynt gör det möjligt för användare att knyta aktier, värdepapper, derivat, biljetter etc. till en bitcoin eller bitcoins, på ett sätt som ger ett bevisbart ägande. Hur detta kan användas är endast begränsat till fantasin hos användaren som vill färga ett mynt. För närvarande är de flesta idéer centrerade kring ekonomi och affärer, men det är inte nödvändigtvis den enda användningen.

Bitcoin är inte död, det kommer inte heller att dö snart. Det kommer att fortsätta växa på ett sätt som inte är möjligt för traditionella system. Öppen källkod, distribuerad och decentraliserad grund för Bitcoin skapar otrolig effektivitet och oändlig möjlighet. Det möjliggör en typ av naturlig utveckling som inte ses i ett företag eller system som styrs av en enskild person eller grupp. Varje idé kan föreslås, utvecklas och släppas, och själva marknaden kommer att avgöra att det är värdet eller bristen på det.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me