Genesis Mining Review – Legit?

Genesis Bányászati ​​Szemle – Legit?

A Genesis Mining valószínűleg a legrégebbi fennmaradt felhőbányászati ​​társaság. Ebben a bejegyzésben áttekintem a céget és szolgáltatásait, és megtudom, hogy valóban érdemes-e befektetni vele.

A Genesis bányászat összefoglalása

A Genesis Mining lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy részt vegyenek a kriptovaluta bányászatban anélkül, hogy gondot okoznának a bányászati ​​berendezések megvásárlásával és karbantartásával. Amikor azonban elvégzi a matekot, kiderül, hogy a Genesis Mining-be történő befektetés nagy valószínűséggel hosszú távon pénzt veszít.

Ez a Genesis Bányászat dióhéjban. Ha részletesebb áttekintést szeretne kapni a vállalatról, a profitkalkulációkat olvassa tovább. A következőkkel foglalkozom:

1. Mi a felhőbányászat dióhéjban

Röviden, a felhőbányászat olyan vállalatokat jellemez, amelyek bányászati ​​hardvert és bányát bérelnek Önnek. Ön megosztja velük a nyereséget (ráadásul díjat fizet nekik), és elkerüli a drága bányászati ​​berendezések vásárlásának és karbantartásának szükségességét.

Sokat beszéltem a felhőbányászatról a múltban. Az egyik dolog, amit mindig elmondok az embereknek, akik a felhőbányászatról kérdeznek, az az, hogy szerintem a felhőbányászati ​​szolgáltatásokat kínáló vállalatok 99,99% -a valószínűleg átverés.

Ez azt jelenti, hogy valójában nem bányásszák a Bitcoins-t az Ön által adott pénzzel, csak más felhasználók kifizetésére használják, amíg a tulajdonosok el nem fogynak és eltűnnek.

A vállalatok 0,01% -a azonban ténylegesen bányászati ​​hardvereket és bitcoinokat bányász az Ön számára. A Genesis Bányászat ezek közé tartozik.

Ma szeretnék mélyebbre ásni a felhőbányászat üzleti modelljében, és megpróbálnék megválaszolni a kérdést – nyereséges-e felhangolni a Bitcoins bányákat?

Mielőtt nekilátnék, csak azt szeretném megemlíteni Előző írást készítettem ebben az ügyben több mint 4 évvel ezelőtt. Sajnos nem sok minden változott.


2. A Genezis bányászat áttekintése

A Genesis bányászatot 2013-ban alapították, így az egyik legrégebbi Bitcoin vállalat körül. A felhőbányászat terén mindenképpen az egyik legismertebb vállalat.

Webhelye szerint a vállalat több mint 2 millió ügyfelet szolgál ki világszerte több mint 100 országból. A vállalat bányafarmjai távoli, hűvös helyeken találhatók, például Izlandon és Svédországban.

A Genesis nyilvánosan ismert bányafarmot hozott létre Izlandon, amint ez a videó látható:

A gazdaság bányászai képesek a Bitcoin, az Ethereum, a Dash, a Monero, a Litecoin és a Zcash bányászatára.

3. Jövedelmező-e a bányászat a Genesis bányászattal??

A felhőbányászat ötlete nagyon egyszerű: ahelyett, hogy dollárok ezreit költené bányászati ​​hardverekre és az összes támogatáshoz szükséges eszközre, mindent bérelhet valaki mástól, és a nyereséget magának tarthatja.

A bányászokat bérlő cég gondoskodik a karbantartásról és a telepítésük minden gondjáról. A jövedelmezőség megválaszolásához csak néhány számítást kell végrehajtania.

A számításokat a Genesis „Platinum” tervén fogom végezni, amelyet szintén a „legjobb vétel” címkével látnak el..

A Genesis bányászati ​​terve 2019 szept

Ez a szerződés 1544 dollárba kerül, és 35 TH / s bányászati ​​energiát ad nekem, ami nagyon klasszul hangzik. A szerződés 18 hónapig tart, karbantartási díja napi 15 cent / TH.

Más szavakkal, 0,15 dollárt * 35 * 18 * 30 = 2835 dollárt fizetek a szerződés időtartama alatt.

Most nézzük meg, mennyi pénzt tudok majd belőle termelni. Ennek megválaszolásához a Bitcoin bányász kalkulátorunkat használom.

A mai nehézség és árfolyam felhasználásával 35 TH / s-ot csatlakoztatok hashrate-ként, és a következő eredményeket kapom:

A Genesis Mining szept. Bevétele

Tehát 1 év után kb. 2 704,64 dollárt keresek. Ez természetesen igaz, ha az ár és a bányászati ​​nehézség állandó marad – ami aligha fordul elő soha.

Az érvelés kedvéért tegyük fel azonban, hogy a szerződés élettartama alatt minden változatlan marad, ami azt jelenti, hogy 18 hónap után összesen 4056,96 dollárt keresek (2 704,64 * 1,5).

Most vonjuk le a költségeket a nyereségem kiszámításához:

4 056,96 (teljes bevétel) – 2 835 (karbantartási díjak) – 1 544 (szerződéses költség) = -322,04 USD

Összegezve: 1544 dollárt fektetnék be, hogy 18 hónap után 322,4 dolláros nyereséget veszítsek.

Mi fog történni, ha a Bitcoin ára emelkedik?

Abban az esetben, ha a Bitcoin ára drámaian emelkedik, akkor számíthat arra, hogy bevételeinek USD összege emelkedni fog, mivel minden BTC többet ér.

A BTC árának emelkedésével azonban egyre több bányász érkezik a fedélzetre, ami viszont megnehezíti a bányászatot. Ez valóban csökkentené a napi keresetét BTC-ben. Hosszú távon a nyereség vagy a veszteség valószínűleg kiegyenlíti a nehézségek növekedését.

Mivel azonban a nehézséget kéthetente igazítják, ha már bányászik, amikor az ár az egekbe szökik, kaphat egy „előnyt” és az enyémet magasabb áron, alacsonyabb nehézséggel.

Mi fog történni, ha a Bitcoin ára csökken?

Az ár csökkenésével ellentétes forgatókönyv szerint az Ön bevételeinek USD összege csökken, azonban a nehézségek valószínűleg csökkenni fognak, mivel a bányászok leállnak.

Ez az eset valójában nem túl kedvező, mivel bár hosszú távon kiegyenlít, rövid távon kevesebb pénzt fog keresni.


4. Genesis bányászat vs közvetlen bányászat

Vegyük fontolóra az alternatívát – az otthoni bányászatot.

Itt nagyon nehéz közvetlen becslést adni, mivel minden embernek eltérő villamosenergia-költségei, szállítási költségei (a bányász számára) és hűtési viszonyai lesznek (a bányászokat hűvösen kell tartani).

Azonban csak azért, hogy ballpark-becslést kapjunk, használjunk szabványos 0,1 USD / KW villamosenergia-arányt (ami nem olcsó), 2% -os bányászati ​​medence díjat (elég standard) és 2900 dolláros hardverköltséget..

Feltételezem, hogy ma megvásárolja a leghatékonyabb bányászot, az Antminer S17 Pro-t, amely akár 62 TH / s-ot is képes előállítani 2790 Watt energiafogyasztással..

Ezt kapom, amikor mindent bedugok a számológépbe:

A bányászat bevétele 2019

Amint láthatja, ha minden állandó marad, egy év után pénzt veszítek. Ha 18 hónapig folytatom ezt a számítást, 476,83 dolláros nyereséget érek el.

Azt mondta, hogy nem vettem figyelembe a következőket:

  • Szállítási költségek a bányász számára
  • Egyedi díjak (ha vannak)
  • Karbantartási költségek (tárolás, hűtés stb.)
  • Szállítási idő

Az otthoni bányászat elég nagy gond. Ez nem egyszerű „plug-n-play” művelet. Összességében tehát nem biztos, hogy megéri a fáradságot.

5. Genesis bányászat vs Bitcoin vásárlása

Egy másik lehetőség az lenne, ha csak befektetné a tőkéjét Hodlingba (azaz megvásárolná a Bitcoin-ot és megtartaná).

Az elmúlt 6 évben a Bitcoin hatalmas megtérülést hozott csak az ár drágulása révén.

Itt van egy befektetési szimulátor az Ön számára:

ha befektetett

$

ban ben

tovább

Valójában a saját HodlCalc szerint ez a stratégia a Bitcoin létrehozása óta az idő több mint 97% -ában nyereségesnek bizonyult.

Sőt, abban az esetben, ha a Bitcoin összeomlik, akkor is marad a Bitcoins. A Genesis Mining segítségével, ha a Bitcoin összeomlik, akkor leállítja a bevételtermelést, és már nem marad semmi, ha a szerződés 18 hónapja lejárt.

Személy szerint szerintem ez a stratégia a legjobb összességében. Ez azonban a pénze, és felelősségteljesen kell befektetnie, és saját kutatásokat kell végeznie. Ez nem befektetési tanács.


6. A Genesis bányászati ​​vélemények

Több is van BitcoinTalk bejegyzések a cégről. Úgy tűnik, hogy a legtöbben azt állítják, hogy a szerződéseikkel nem lehet nyereséget elérni, bár kevés bizonyíték áll rendelkezésre a tényleges próbálkozásra.

Bittrust mutat néhány vegyes véleményt az emberek fele azt mondja, hogy ez átverés, és mások azt mondják, hogy elégedettek (vannak, akik promóciós kódot is tartalmaznak, szóval vegyék ezt egy szem sóval).

Talán a legriasztóbb vélemények származnak TrustPilot amelyek „rossznak” minősítik a vállalatot. Valamiért még a 4 és 5 csillagos értékelések is arról beszéltek, hogy átverik.

Elolvashatja a hozzászólás megjegyzés szakaszát is, hogy további áttekintést kapjon a cégről.

Ne feledje azonban az alábbiakat – az emberek panaszkodnak, ha őrültek, nem pedig akkor, amikor boldogok. Tehát meglehetősen gyakori, hogy az interneten több negatív, mint pozitív vélemény található.

Azt javaslom, hogy alaposan olvassa el a véleményeket, és döntse el maga, hogy a cég a hibás, vagy talán az illető nem értette, mibe keveredik.

7. Gyakran ismételt kérdések

Hol található a Genesis bányászat?

A Genesis bányafarmok Izlandon és Svédországban találhatók. A cég központja valahol van az APAC-on belül régió (bár nem világos, hogy pontosan hol).

Melyik felhő bányászat a legjobb?

Személy szerint nem javaslom a felhőbányászatot, de ha a legnevesebbeket keresi (bármennyire is jó hírneve van ebben az iparágban), akkor itt van 2 vezető felhőbányászati ​​hely:

  • Genezis bányászat
  • Hashflare

8. Következtetés – A Genesis Mining Legit?

Véleményem szerint a Genesis Mining legitim, de kétlem, hogy ez jó befektetés-e. Úgy tűnik, sokkal jobb lenne, ha csak a pénzemet használnám Bitcoins vásárlására, ahelyett, hogy felhőbányászati ​​szerződésekre használnám.

Ha a Bitcoin ára emelkedik – több pénzt keresnék, és ha csökkenne, akkor kevesebbet veszítenék.

Végül megjegyzem, hogy ez a felülvizsgálat a Genesis Miningről szól, de úgy gondolom, hogy valószínűleg átmásolhatja és beillesztheti annak jellemzőit a legtöbb legális felhőbányászati ​​társasághoz.

A nem annyira legális bányavállalatok valószínűleg nagyobb nyereséget fognak felmutatni, mert általában valamikor abbahagyják a fizetést, és üres kézzel hagynak.

Volt már tapasztalata a Genesis bányászatról? Szívesen hallanék róla az alábbi megjegyzés részben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me