Google-användare och Bitcoin: När kommer Google att integrera BTC?

Google-användare är mer benägna att använda Bitcoin än din genomsnittliga person. Men jag hänvisar inte till varje person som använder Google för att söka på internet, eftersom det skulle omfatta en mycket stor del av världens befolkning. När jag säger Google-användare hänvisar jag till en viss grupp människor.

Google-användare: vem är de??

Google-användare är människor som använder ett stort utbud av teknikjättens tjänster. Det är lätt att se varför, eftersom Google+, Google Apps, Google Drive, Gmail, Google Maps och de många andra Google-märkta tjänsterna kan vara ganska användbara. Tekniskt kunniga individer och entreprenörer (och särskilt tekniskt kunniga företagare) använder dem för att öka produktiviteten, hantera sina scheman och för en mängd andra bekvämligheter. Individer som föredrar Android framför iOS använder i allmänhet Googles tjänster på sina telefoner och använder sannolikt åtminstone Gmail och Google Drive utanför det. I allmänhet har en mycket stor del av årtusendegenerationen vuxit upp med att Google spelar en stor roll i deras liv, och det är en andra natur för dem att använda tjänster som Google erbjuder.

Detta är inte en heltäckande lista över Google-användare, men dessa grupper är några av de mest uppenbara användarna av tjänsterna.

Hur vet jag att Google-användare är mer benägna att använda Bitcoin?

Företagare är mer benägna att använda Bitcoin, eller se potential i det, vilket är vettigt, eftersom de tenderar att vara tidiga tekniker. Tekniskt kunniga människor är mer benägna att använda Bitcoin … kärngruppen av tidiga Bitcoin-användare var utvecklare, hackare och yrkesverksamma som arbetar inom olika datorrelaterade områden. Millennials är mer benägna att använda Bitcoin, helt enkelt för att Millennials är mer benägna att använda ny teknik, och är misstro mot regeringen.  Slutligen är Android-användare mer benägna att föredra öppen källkodsteknik, eftersom det är en av de försäljningsställen för Android-operativsystemet.  Alla dessa punkter har visats vara sanna, på ett eller annat sätt, och kan observeras tillfälligt i Bitcoin-community.

Betyder detta att majoriteten av individerna i dessa grupper använder Bitcoin? Nej inte alls. Det är mycket osannolikt. Jag skulle dock satsa på att minst hälften av Bitcoin-communityn passar in i en av dessa kategorier, även om du ignorerar Android-användare (eftersom Android-enheter är extremt vanliga).

Om Google-användare stöder Bitcoin, varför har inte Google integrerat det?

Det är den verkliga frågan. Med Microsofts senaste acceptans av Bitcoin, följd av Time, Inc.., och föregås av företag som Överlager, Dell, Tiger Direct, Newegg, Shopify, och många andra, det verkar som om Google kan komma sent till festen. Självklart, Google har uttryckt intresse för Bitcoin förr. Mer nyligen har en Bitcoin-bankomat har installerats på Google London-campus.  Båda dessa händelser visar att Google har någon form av planer för Bitcoin, och Google-användare har begärt Bitcoin-integration upprepade gånger i flera år. Tyvärr har det funnits mycket lite information om hur de kan använda valutan, eller till och med om de kommer att använda Bitcoin själv.

Det är mycket möjligt att Google, som redan tillhandahåller Google Wallet, helt enkelt studerar Bitcoin för att lära sig att integrera fördelarna med valutan i sitt eget betalningssystem. Men med de senaste frågorna relaterade till Apple Pay, tillsammans med PayPal antar långsamt Bitcoin, och Microsofts gigantiska godkännandestämpel, blir det svårt för teknikjätten att fortsätta stanna.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Potentialen för Google som omfamnar Bitcoin

Om Google skulle komma ut imorgon och offentligt omfamna Bitcoin, skulle Googles användare glädja sig, jag är säker. Med detta sagt skulle glädjen bara vara toppen av isberget. Kraftstationerna som arbetar med Bitcoin nu är redan värda många, många gånger marknadens tak för hela Bitcoin-utbudet, men utan Google känns något av. I flera år har Google varit ledande inom futuristisk teknik, från självkörande bilar, till halvmedvetna algoritmer.  Projekt som dessa är de som inspirerar Googles användare och påverkar utvecklingen av ett brett spektrum av branscher. Utan deras öppna stöd för Bitcoin känns teknikvärlden splittrad.

Så som Google-användare vill jag säga något till företaget som jag har beundrat sedan sökmotorn var i sin linda:

Snälla acceptera Bitcoin. Gå med oss ​​och hjälp med att bygga den infrastruktur som den digitala valutavärlden behöver.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me