Google felhasználók és Bitcoin: Mikor integrálja a Google a BTC-t?

A Google-felhasználók nagyobb valószínűséggel használják Bitcoin mint az átlag ember. Nem említek azonban minden olyan személyt, aki a Google-t használja az interneten történő keresésre, mivel ez a világ népességének nagyon nagy részét magában foglalná. Amikor azt mondom, hogy Google-felhasználók, akkor egy adott embercsoportra utalok.

Google-felhasználók: kik ők?

A Google felhasználói olyan emberek, akik a technológiai óriás szolgáltatásainak széles skáláját használják. Könnyű felismerni, hogy a Google+, a Google Apps, a Google Drive, a Gmail, a Google Maps és a sok más Google-címkével ellátott szolgáltatás miért lehet elég hasznos. A műszaki hozzáértésű egyének és a vállalkozók (és különösen a hozzáértő vállalkozók) őket használják a termelékenység növelésére, menetrendjük kezelésére és számos más kényelem érdekében. Azok a személyek, akik az Android mellett az iOS-t részesítik előnyben, általában a Google szolgáltatásait használják telefonjaikon, és valószínűleg ezen kívül legalább a Gmailt és a Google Drive-ot használják. Általánosságban elmondható, hogy az évezredes generáció nagyon nagy része úgy nőtt fel, hogy a Google nagy szerepet játszik az életükben, és számukra másodrendű a Google által kínált szolgáltatások használata.

Ez nem egy átfogó Google-felhasználók listája, de ezek a csoportok a szolgáltatások legkézenfekvőbb felhasználói.

Honnan tudhatom, hogy a Google felhasználói nagyobb valószínűséggel használják a Bitcoint?

A vállalkozók nagyobb valószínűséggel használják a Bitcoin-ot, ill potenciált látni benne, aminek van értelme, mivel általában a technológia korai alkalmazói. A technikában jártas emberek nagyobb valószínűséggel használják a Bitcoint … a korai Bitcoin felhasználók fő csoportja fejlesztők, hackerek és szakemberek voltak, akik különböző számítógéppel kapcsolatos területeken dolgoztak. Az ezredfordulók nagyobb valószínűséggel használják a Bitcoint, egyszerűen azért, mert a Millenialek nagyobb valószínűséggel használnak új technológiákat, és igen bizalmatlan a kormány iránt.  Végül az Android-felhasználók nagyobb valószínűséggel preferálják a nyílt forráskódú technológiát, mivel ez az egyik az Android operációs rendszer értékesítési pontjai.  Mindezek a pontok igaznak bizonyultak, ilyen vagy olyan módon, és véletlenül megfigyelhetők a Bitcoin közösség.

Ez azt jelenti, hogy ezekben a csoportokban az egyének többsége használja a Bitcoint? Nem, egyáltalán nem. Ez nagyon valószínűtlen. Mindazonáltal fogadnék, hogy a Bitcoin közösség legalább fele e kategóriák egyikébe tartozik, még akkor is, ha figyelmen kívül hagyja az Android felhasználókat (mivel az Android készülékek rendkívül gyakoriak).

Ha a Google felhasználói támogatják a Bitcoint, akkor miért nem integrálta a Google?

Ez az igazi kérdés. Val vel A Microsoft nemrégiben elfogadta a Bitcoin-ot, utána Time, Inc.., és olyan vállalatok előzték meg, mint pl Elhalmoz, Dell, Tiger Direct, Newegg, Shopify, és sok más, úgy tűnik, hogy a Google elkéshet a buliból. természetesen, A Google kifejezte érdeklődését a Bitcoin iránt a múltban. Újabban a Bitcoin ATM-et telepítettek a Google London campusán.  Mindkét esemény azt mutatja, hogy a Google-nek valamilyen tervei vannak a Bitcoinnal kapcsolatban, és a Google-felhasználók évek óta többször is kérték a Bitcoin integrációját. Sajnos nagyon kevés információt tettek közzé arról, hogy miként használhatják a valutát, sőt ha magukat a Bitcoin-ot is használják.

Nagyon lehetséges, hogy a Google, amely már biztosítja a Google Wallet szolgáltatást, egyszerűen tanulmányozza a Bitcoin-t, hogy megtanulja, hogyan integrálják a valuta előnyeit saját fizetési rendszerükbe. Azonban a legutóbbi kérdésekkel kapcsolatos Apple Pay, együtt A PayPal lassan átveszi a Bitcoin-t, és a Microsoft óriási jóváhagyási bélyegzője, a technológiai óriás számára nehéz lesz tovább állni.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

A Google átfogó Bitcoin lehetősége

Ha a Google holnap kijönne, és nyilvánosan magáévá tenné a Bitcoint, akkor a Google felhasználói örülnének, biztos vagyok benne. Ennek ellenére az örvendezés csak a jéghegy csúcsa lenne. Azok az erőművek, amelyek most a Bitcoinnal dolgoznak, már a sok Bitcoin-kínálat piacának sokszorosát is megérik, de Google nélkül valami nem érzi jól magát. A Google évek óta a futurisztikus technológia vezetője önvezető autók, nak nek félig tudatos algoritmusok.  Az ilyen projektek inspirálják a Google felhasználóit, és befolyásolják az iparágak széles körét. A Bitcoin nyílt támogatása nélkül a techvilág megosztottnak érzi magát.

Tehát Google-felhasználóként szeretnék mondani valamit annak a cégnek, amelyet csodálok, mióta a keresőmotor még gyerekcipőben jár:

Kérjük, fogadja el a Bitcoin-ot. Csatlakozzon hozzánk, és segítsen felépíteni a digitális pénzvilág számára szükséges infrastruktúrát.  

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me