Gyft megszerezte a FirstData

Első adatok, a fizetési technológiák és szolgáltatási megoldások globális vezetője kulcsfontosságú lépést tett annak érdekében, hogy a fogyasztók számára rugalmasságot biztosítson a kiadások terén, és a vállalkozások Gyft Inc.., a Szilícium-völgy székhelyű vállalat, amely 2012-ben belépett a 100 milliárd dolláros ajándékkártya-piacra, és úttörő szerepet játszott az ajándékkártyák mobil pénztárcájának koncepciójában. A Gyft a vezető digitális platform, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára, hogy mobil eszközökön keresztül vásárolhassanak, küldhessenek, kezelhessenek és válthassanak ajándékkártyákat. Az ügylet pénzügyi feltételeit nem hozták nyilvánosságra. A tranzakció várhatóan a jövő hónapban zárul le a Gyft részvényesek jóváhagyására várva.

A Gyft hatalma kölcsönös előnyöket jelent mind a fogyasztók, mind a kereskedők számára. Mivel egyre több fogyasztó tölt fel ajándékkártyákat okostelefonok mobiltárcájába az egyenlegek ellenőrzése vagy az ajánlatok fogadása érdekében, és a kereskedők új módszereket keresnek az ügyfelek elkötelezettségének ápolására, az ajándékkártya újjá született, digitálisan, a Gyft révén.

Digitális ajándékkártya-platformjának több mint 200 legelismertebb kiskereskedőjével a Gyft egy mobil pénztárca, amely weboldalon keresztül, valamint ingyenes alkalmazásként érhető el iPhone és Android készülékeken. A vállalat aktív és hű felhasználói csoportot hoz létre olyan demográfiai csoportokból, mint az évezredek, akik egyre inkább elvárják a magasan személyre szabott ügyfélélményt. Most a First Data ügyfelei, beleértve a több mint 300 országos kiskereskedelmi előre fizetett ügyfelet, hozzáférhetnek ehhez az új és egyre növekvő terjesztési csatornához, hogy átvegyék az ajándékozás következő szintjét, bővítsék az ajándékkártya lábnyomát és programjaikat, és választási lehetőséget teremtsenek a fogyasztók számára. Ezen túlmenően, hogy ezeket az új eszközöket eljuttassuk azokhoz a kisvállalkozások tulajdonosaihoz, akik átvették a First Data Clover ™ Station alkalmazását, egy elegáns érintőképernyős értékesítési pont megoldást, a Gyft for SMB-k felvétele a Clover App Marketplace-be.

A virtuális és mobil kártyák gyorsan részesedést szereznek a közel 100 milliárd dolláros amerikai ajándékkártya-piacon. A kiskereskedők arról számoltak be, hogy a digitális kártyákra történő átlagos terhelés megháromszorozódott 2012 és 2013 között – derül ki a Mercator Advisory Group éves kiskereskedelmi felméréséből. A First Data kutatásai azt mutatják, hogy az elektronikus ajándékkártya-értékesítés 71% -kal nőtt 2012-től 2013-ig. „A kiskereskedőknek el kell kezdenie a digitális terjesztési csatornák kiaknázását, hogy reagáljanak a korán alkalmazókra és hosszú távon versenyképesek maradjanak” – mondta Ben Jackson, a A Mercator előre fizetett tanácsadó szolgáltatása.

“A Gyft a mobil ajándékozási platformjával, valamint a globális méretével és terjesztési hálózatával rendelkező First Data együttesen felgyorsítja a virtuális előre fizetés növekedését mindenféle méretű kereskedőknek szánt hatékony új eszközökkel, amelyek elmélyítik kapcsolataikat az ügyfelekkel” – mondta Guy Chiarello elnök, First Data. “Ez azt jelenti, hogy a nagy dobozos kiskereskedők által bevezetett robusztus eszközkészlet hamarosan a kis- és középvállalkozásokhoz is eljut, tökéletesen szinkronizálva azzal a küldetésünkkel, hogy innovatív megoldásokat kínáljunk ügyfeleink növekedésének elősegítésére.”

“Csatlakozunk a First Data-hoz, hogy felgyorsítsuk növekedésünket és jelentősen javítsuk az ajándékkártya-élményt mind az ügyfelek, mind a kiskereskedők számára” – mondta Vinny Lingham, a Gyft társalapítója és vezérigazgatója. “A First Data innováció-alapú termékcsomagjának részeként a Gyft felkerül a technológia-vezérelt ajándékmegoldások portfóliójába, amelyek összekapcsolják a fejlett fogyasztói elkötelezettségi technológiát az értékesítési hely üzleti megoldásaival.”

A Gyft kivételes képességei, amelyeket az elmúlt két évben a 200 legnagyobb kiskereskedő megerősített, kombinálva a First Data hosszú távú vezetésével az előre fizetett megoldások terén és a kereskedők millióit kiszolgáló páratlan pozícióval, különálló kombinációt hoz létre a virtuális ajándékkártyák gyorsan növekvő piacán. Az adatelemző és -kezelő eszközök lehetővé teszik az ajándékkártya-kereskedők számára, hogy célzott, költséghatékony, rugalmas kampányokat küldjenek közvetlenül új demográfiai csoportoknak – új piacokat nyitva meg, amelyek korábban nem voltak könnyen elérhetők. A Gyft közösségi médiaplatformjai értelmes vásárlói interakciókat és valós idejű promóciókat kínálnak a kiskereskedőknek, amelyek növelik a bevételt, ösztönzik a közösségi megosztást és növelik a márka ismertségét. Ezenkívül a Gyft az ömlesztett ajándékkártya-értékesítés átfogó motorjaként működik, amely felhasználható ösztönző marketingre és promóciókra a munkaadók és a vállalkozások részéről.

A ma bejelentett megállapodás a First Data által az elmúlt 12 hónapban bevezetett innovatív megoldások sorában a kereskedők és a pénzügyi intézmények növekedésének elősegítése érdekében.

Gyft a bitcoin közösség körében vált ismertté, mert ajándékkártyákat kínált a Bitcoin számára, valamint kedvezményeket és jutalmakat kínált azoknak a felhasználóknak, akik bitcoinral fizetnek. Jelenleg nem tudni, hogy a Gyft hogyan folytatja a bitcoin eladásokat a jövőben a FirstData-val.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me