Használati feltételek

Üdvözöljük a 99bitcoins.com oldalon (Weboldal”).

A HONLAP HASZNÁLATA

 1. A Weboldalt kizárólag magán- és személyes célokra használhatja. A weboldalt vagy annak bármely tartalmát nem használhatja kereskedelmi célokra.
 2. A weboldalunk használatához legalább 18 évesnek kell lennie. Weboldalunk használatával és a jelen felhasználási feltételek elfogadásával garantálja és kijelenti, hogy Ön legalább 18 éves.
 3. Weboldalunk sütiket használ. Webhelyünk használatával és a jelen felhasználási feltételekkel való egyetértéssel Ön hozzájárul a sütik használatához, az adatvédelmi irányelvünk jelen Feltételeivel összhangban..

FELHASZNÁLÓ TARTALMA

 1. A weboldal lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy megjegyzéseket és tartalmakat küldhessenek be és tegyenek közzé különböző helyeken („Tartalom“). Ön kizárólagos felelősséget vállal a Tartalmáért és a közzététel következményeiért.
 2. A felhasználók által beküldött tartalom nem tükrözi a Weboldal nézeteit. A tartalom közzététele nem garantálja érvényességét, megbízhatóságát, pontosságát, jogszerűségét vagy naprakészségét. 

TILTOTT TEVÉKENYSÉGEK

 1. Bármilyen tartalom és információ a Weboldalon (ideértve, de nem kizárólag az adatokat, szöveget, fényképeket, grafikákat, videókat stb.) Tulajdonunkban van. Ön vállalja, hogy más módon nem módosítja a másolást, terjesztést, továbbítást, megjelenítést, előadást, reprodukálást, közzétételt, licencet, származékos művek létrehozását, átadást, eladást, újbóli eladást vagy bármilyen más felhasználást, kivéve a magánolvasást. Ezenkívül vállalja, hogy nem:
 • A Weboldalt vagy annak tartalmát bármilyen kereskedelmi célra felhasználhatja;
 • Bármilyen robot, pók, lehúzó vagy más automatizált eszköz, vagy bármilyen manuális folyamat felhasználása bármilyen célra, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül, hozzáférés, megfigyelés vagy másolás a Weboldalon;
 • Előzetes írásbeli engedélyünk nélkül „keretezhetünk”, „tükrözhetünk” vagy más módon beépíthetjük a Webhely bármely részét bármely más weboldalba.
 • Csökkentik vagy megsértik tulajdonosaink jogait, beleértve a szerzői jogokat és a védjegyeket;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely kockázatot jelent a személyek biztonságára, magánéletére, biztonságára vagy egészségére nézve;
 • Bármely Tartalmat hozzáadhat más személyek azonosításához anélkül, hogy beleegyezését kérné a személyazonosításra alkalmas információk nyilvánosságra hozatalához, vagy kiskorúakra vonatkozna, és azonosítaná őket, személyes adataikat, címüket és elérhetőségeiket;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely törvénytelen, rágalmazó, rágalmazó vagy mások magánéletébe sért;
 • Adjon hozzá zaklató, sértő, fenyegető vagy vulgáris tartalmat;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amelyet rasszizmus jellemez, vagy amely rasszra, származásra, etnikumra, nemzetiségre, vallásra, nemre, foglalkozásra, szexuális beállítottságra, betegségre, testi vagy szellemi fogyatékosságra, hitre, politikai nézetre vagy társadalmi-társadalmi-nemi alapon ill. gazdasági osztály;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely bűncselekménynek minősülő magatartást ösztönöz, vagy polgári jogi felelősségre vonást vagy más pert indít;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely piramis sémákat, láncleveleket vagy zavaró kereskedelmi üzeneteket vagy hirdetéseket hirdet, vagy bármi mást, amelyet a törvény vagy a jelen Feltételek tiltanak;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely promóciókat, politikai kampányokat, reklámokat, versenyeket, tombolákat vagy felkéréseket tartalmaz;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely vírusokat, sérült adatokat vagy más káros, bomlasztó vagy romboló fájlokat tartalmaz;
 • Adjon hozzá olyan tartalmat, amely hamisan kifejezi vagy azt sugallja, hogy az ilyen tartalmat mi szponzoráltuk vagy támogattuk.
 • Bármely olyan tartalom hozzáadása, amely egyedüli megítélésünk szerint (a) sérti a jelen cikk korábbi albekezdéseit, (b) kifogásolható, (c) amely korlátozza vagy gátolja bármely más személyt a Weboldal használatában vagy élvezésében, vagy (d) amely feltárhat minket , leányvállalataink, felhasználóink ​​vagy bárki, aki bármilyen típusú kárhoz vagy felelősséghez kapcsolódik.
 1. Nem vállalunk felelősséget és semmilyen felelősséget nem vállalunk az Ön vagy bármely más harmadik fél által közzétett, tárolt vagy feltöltött tartalomért, vagy annak bármilyen elvesztéséért vagy károsodásáért, és nem vállalunk felelősséget semmilyen hibáért, rágalmazásért, rágalmazásért, becsületsértésért, mulasztásért, hamisságért, trágárság, pornográfia, trágárság vagy bármilyen más kifogásolható tartalom, bármilyen jellegű tartalommal találkozhat.
 2. A Weboldal szolgáltatójaként nem vagyunk felelősek semmilyen nyilatkozatért, kijelentésért vagy Tartalomért, amelyet a felhasználók a Weboldalon nyújtottak. Noha nem vagyunk kötelesek a Webhelyen közzétett vagy azon keresztül terjesztett bármelyik tartalmat átvilágítani, szerkeszteni vagy figyelemmel kísérni, fenntartjuk a jogot és teljes mérlegelési jogkörrel rendelkezünk a Tartalom közzététele előtt vagy után történő megvizsgálására, a nem megfelelő vagy más módon nem megfelelő közzététel megakadályozására. vagy hibás tartalmat, vagy a közzététel után távolítsa el az ilyen tartalmat, amint azt jónak látjuk (még akkor is, ha az ilyen tartalom nem sérti a jelen Feltételeket). Ennek ellenére általában nem élünk a tartalom megfigyelésének jogával, és csak ritkán tesszük ezt.
 3. Meghatározzuk a kizárólagos mérlegelési jogkörünket annak meghatározására, hogy melyik Tartalom kerül közzétételre, annak közzétételének időtartama, helye, kialakítása és a Tartalom weboldalon történő közzétételével kapcsolatos bármely más kérdés. Nem garantáljuk, hogy az összes tartalmat közzétesszük, általában vagy korlátozott ideig.
 4. Ha tudatában van márkájának vagy márkánknak, tartalmának vagy bármely jogának megsértéséről, kérjük, értesítsen minket e-mailben a következő címen: [e-mail védett].
 5. A weboldal bármilyen használata a fentiek megsértésével sérti a jelen Feltételeket, és többek között a Weboldal használatához vagy az azokra való válaszadáshoz való jogainak megszüntetését vagy felfüggesztését vonhatja maga után..

SZOLGÁLTATÁSOK FIZETÉSE ÉS KORLÁTOZOTT SZOLGÁLTATÁSOK

 1. Fenntartjuk a jogunkat, hogy a Weboldal bármely részét vagy szolgáltatást fizetős szolgáltatásgá alakítsuk, és így korlátozzuk a hozzáférést a Webhely egyes területeihez, hacsak nem fizetnek nekünk egy bizonyos díjat (részletesen a Weboldalon)..
 2. Fenntartjuk továbbá a jogot, hogy saját belátásunk szerint korlátozzuk a hozzáférést a Webhely más területeihez vagy az egész Weboldalhoz.

SZERZŐI JOG ÉS SZELLEMI TULAJDON

 1. A Weboldalon és a weboldalon található minden szellemi tulajdonjog, ideértve az összes cikket, szöveget, grafikát és minden egyéb művet, például a szerzői jogokat, a védjegyeket stb., Kizárólagos tulajdonunkban vagy licencben. A weboldalt többek között a 2007. évi izraeli szerzői jogi törvény, a 2006. évi szingapúri szerzői jogi törvény vagy bármely más vonatkozó törvény által előírt rendelkezések védik Izraelben, Szingapúrban és külföldön..
 2. A Weboldal bármely részének bármilyen módon történő másolása, terjesztése, nyilvános megjelenítése, nyilvánosságnak való felajánlása, a nyilvánosság számára történő továbbítása, módosítása, adaptálása, feldolgozása, származékos művek létrehozása, értékesítése, bérbeadása vagy bármilyen más módon történő felhasználása, kivéve a magánszemélyek áttekintését. vagy azt megelőző írásbeli beleegyezésünk nélkül szigorúan tilos.

A FELELŐSSÉG ÉS A GARANCIA KORLÁTOZÁSA

 1. A WEBHELY TARTALMA ÉS A HONLAPON MEGHASZNÁLOTT KAPCSOLÓDÓ INFORMÁCIÓK, TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK PONTATLanságokat vagy hibákat tartalmazhatnak. NEM GARANTÁLJUK EZEK PONTOSSÁGÁT, ÉS NEM MEGTAGADJUK A FELELŐS FELELŐSSÉGET A HÁLÓZATON FELTÜNTETETT INFORMÁCIÓKKAL ÉS LEÍRÁSOKKAL KAPCSOLATOS HIBÁKRA VAGY EGYÉB PONTOSSÁGOKRA Az ilyen hibák és kihagyások minden olyan közösségi szolgáltatásra kiterjednek, amely a felhasználók felhasználóinak posztjain és az általuk szolgáltatott információkon mûködik. A WEBOLDAL „MIKT TARTALMAZZA” FELTÉTELEKET SZÁLLÍTHATÓ NEKED, ÉS NEM FELHASZNÁLHATJÁK SEMMILYEN CÉLRA, AMELYET SZEMÉLYES ÁLTALÁNOS OLVASÁSBÓL KÉSZÜLNEK (KÜLÖNÖSEN NEM BITKOINBAN, BÁRMILYEN TECHNOLÓGIÁBAN, TERMÉKBEN ÉS TERMÉKBETÖLTÉSBEN FOGLALKOZNAK? ).
 2. SEMMILYEN NEM NYILVÁNLJUK A HONLAPON TARTALMAZOTT INFORMÁCIÓK, TARTALOM, ADATOK, TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK ALKALMAZHATÓSÁGÁT BÁRMILYEN CÉLRA, ÉS A TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK BEFOLYÁSOLÁSA VAGY AJÁNLATOK NEM TARTALMAZIK SEMMILYENET VAGY USA-BAN SZOLGÁLTATÁSOK. MINDENKIT BÁRMILYEN GARANCIA NÉLKÜL SZÁRMAZNAK „AMIKÉRT” ÉS „ELÉRHETŐ”. NYILATKOZIK MINDEN GARANCIÁT ÉS FELTÉTELT, HOGY A WEBOLDAL, SZOLGÁLTATÓI VAGY AZ ÖNBŐL NEKÜNK ELKÜLDETT E-mailek mentesek vírusoktól vagy más káros alkatrészektől. MINDEN GARANCIÁT ÉS FELTÉTELT FELTÉTELEK EZEKRE AZ INFORMÁCIÓKRA, SZOFTVEREKRE, TERMÉKEKRE, ADATOKRA, MUNKÁKRA ÉS SZOLGÁLTATÁSOKRA VONATKOZÓAN, BETARTVA AZ ÖSSZES HATÁROZOTT GARANCIÁT, FELTÉTELEKKERESKEDHETŐSÉGET, FELHASZNÁLHATÓSÁGOT, NEMZETKÖZI PURPOSZTIKÁT,.
 3. SEMMILYEN NEM VAGYUNK (TISZTAINK, IGAZGATÓINK ÉS TÁRSADALMAINK) FELELŐSSÉGÉRT SEMMILYEN KÖZVETLEN, NEM FELHASZNÁLHATÓ, FELHASZNÁLHATÓ, VAGY SEMMILYEN KÖZVETLEN KÖZVETLEN, KÖZVETLEN, KÖZVETLEN, BÜNTETŐ, ESETES, KÜLÖNLEGES, VAGY KÖVETKEZŐ KÁROK KÖZÖTT A WEBHELY, A KÖLTSÉG KÉSLELTETÉSE VAGY A KÉPESSÉGNEK KÉPESSÉGE, MEGJELENÍTÉSE ÉS HASZNÁLATA (BETÖLTve, HOGY NEM KORLÁTOZIK A HONLAPON MEGJELENŐ VÉLEMÉNYEINEK BÁRMILYEN SZÁMÁRA; BÁRMILYEN SZÁMÍTÓGÉPES VIRUSZ, INFORMÁCIÓ, SZOFTVER, LINKETT HÁLÓZAT, TERMÉKEK ÉS SZOLGÁLTATÁSOK, A WEBHELY; VAGY MÁSKÉNT A Weboldalhoz való hozzáférésből, megjelenítéséből vagy felhasználásából fakad), HOGY A HAGYMÁNY, A SZERZŐDÉS, A KORLÁTOZÁS, A SZIGORÚ FELELŐSSÉG, VAGY EGYÉB ELMÉLETÉN ALAPULNAK ÉS MÉG, HOGY AZ ÖSSZEHASONLÍTÁSRA VONATKOZOTTAK A POSSI.
 4. MINDEN ESETBEN AZ ÖN EGYEDI JOGORVOSLATÁRA KORLÁTOZIK AZ HIBÁK VAGY MŰKÖDÉSEINEK Kijavítására, valamint a releváns körülmények fényében..
 5. Ezenkívül és a fenti záradéktól való eltérés nélkül nem vállalunk felelősséget semmilyen olyan felelősségért, amely abból ered, hogy Ön a Weboldalon közzétett kereskedelmi információk tartalmára támaszkodik, vagy azzal kapcsolatos..
 6. A felelősségnek ez a korlátozása tükrözi a kockázat felek közötti felosztását. Az ebben a szakaszban meghatározott korlátozások fennmaradnak és érvényesek akkor is, ha a jelen Feltételekben meghatározott korlátozott jogorvoslati lehetőségeket meghibásodtak.

LINKEK ÉS KERESKEDELMI INFORMÁCIÓK A SZOFTVERBEN

 1. A weboldalon beépíthetünk reklámokat és / vagy kereskedelmi jellegű információkat. Az ilyen információk forrása származhat tőlünk vagy harmadik felektől. Nem garantálhatjuk megbízhatóságát vagy pontosságát. Hangsúlyozzuk, hogy a kereskedelmi tartalom általunk történő reklámozása vagy közzététele nem jelent ajánlást vagy bátorítást a hirdetett áruk vagy szolgáltatások beszerzésére..
 2. Amennyiben a weboldal olyan szolgáltatásokra vagy alkalmazásokra mutató linkeket tartalmaz, amelyeket nem mi üzemeltetünk vagy kezelünk, nem vállalunk felelősséget semmiféle felelősségért, amely az Ön ilyen szolgáltatások vagy alkalmazások tartalmára vagy azok által támaszkodott információkra vagy bármely általuk nyújtott információra vonatkozik. beleértve annak teljességét, pontosságát, helyességét vagy naprakészségét. Nem vállalunk felelősséget semmilyen közvetlen vagy közvetett, pénzbeli vagy egyéb kárért, amely a Weboldal linkjein keresztül elért szolgáltatások használatához vagy a szolgáltatások tartalmához való támaszkodásból ered..

A HONLAP MÓDOSÍTÁSAI

 1. Részben vagy teljes egészében, előzetes értesítés kötelezővé tétele nélkül – módosíthatjuk, adaptálhatjuk vagy megváltoztathatjuk a Weboldalt (vagy annak bármely tartalmát), a Weboldal tartalmának terjedelmét és elérhetőségét, valamint a Weboldal. Önnek semmilyen követelése, panasza vagy követelése nem lesz velünk szemben az ilyen változtatások alkalmazásával vagy az ilyen változásokhoz kapcsolódó hibákkal kapcsolatban.

A SZOLGÁLTATÁS MEGSZÜNTETÉSE

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
 • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
 • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
 • Very high liquidity
 • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.
 1. A Weboldal használatát bármikor és bármilyen okból felmondhatja. Ön nem köteles tájékoztatni a Weboldalt az ilyen megszüntetésről.
 2. Bármikor felhatalmazásunk szerint átmenetileg vagy véglegesen bármikor megszüntethetjük a Weboldal nyújtását teljes egészében vagy annak bármely részében. 

IRÁNYULÓ JOG ÉS JOGHATÓSÁG

 1. Ezeket a feltételeket kizárólag a szingapúri törvények szabályozzák, a jogszabályi ütközés elveinek érvénytelenítése nélkül. Bármilyen vita, követelés vagy vita, amely a jelen Feltételekkel, a Webhellyel vagy annak tartalmával kapcsolatban merül fel, kapcsolódik vagy kapcsolódik hozzájuk (bármilyen módon), a szingapúri illetékes bíróság kizárólagos joghatósága alá tartozik..

KORLÁTOZÁSOK

 1. Ha olyan keresetet kíván benyújtani ellenünk, amely a Webhely eléréséből vagy használatából ered, vagy azzal kapcsolatban merül fel, akkor ezt két (2) éven belül meg kell tennie attól a naptól számítva, amikor tudomást szerez az ilyen kereset okáról. Ha nem nyújt be pert a fent említett határidőn belül, az a kereset végleges letiltását eredményezi, korlátozza a keresetét, és a per teljes és végleges megingását jelenti..

TELJES FELTÉTELEK

 1. Ezek a Feltételek, valamint az adatvédelmi irányelveinkkel (amelyeket ezennel beépítünk) együttesen alkotják a teljes és teljes Feltételeket Ön és köztünk a Weboldal használatával kapcsolatban..
 2. Ha a jelen Feltételek bármely részét érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak találják az alkalmazandó jogszabályok, ideértve, de nem kizárólag, a fentiekben meghatározott garanciális nyilatkozatokat és felelősségkorlátozásokat, akkor az érvénytelen vagy végrehajthatatlan rendelkezést hatályos, végrehajtható rendelkezés váltja fel. amely leginkább megfelel az eredeti rendelkezés szándékának, és a jelen Feltételek fennmaradó rendelkezései továbbra is érvényben maradnak. 

FELADAT

 1. Átruházhatunk, alvállalkozásba adhatunk vagy más módon kezelhetjük a jelen Felhasználási Feltételek szerinti jogainkat és / vagy kötelezettségeiket (ezennelÁthelyezve„) Anélkül, hogy értesítették volna Önt, vagy megszerezték volna beleegyezését. Továbbá a Weboldalhoz kapcsolódó bármely Tartalom vagy adatbázis tovább kerülhet az általunk választott harmadik feleknek, és a Webhely használatával Ön elfogadja.

LÉPJEN KAPCSOLATBA VELÜNK

#CRYPTO BROKERSBenefits

1

eToro
Best Crypto Broker

VISIT SITE
 • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
 • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

2

Binance
Cryptocurrency Trading


VISIT SITE
 • ? Your new Favorite App for Cryptocurrency Trading. Buy, sell and trade cryptocurrency on the go
 • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

#BITCOIN CASINOBenefits

1

Bitstarz
Best Crypto Casino

VISIT SITE
 • 2 BTC + 180 free spins First deposit bonus is 152% up to 2 BTC
 • Accepts both fiat currencies and cryptocurrencies

2

Bitcoincasino.io
Fast money transfers


VISIT SITE
 • Six supported cryptocurrencies.
 • 100% up to 0.1 BTC for the first
 • 50% up to 0.1 BTC for the second
 1. A Webhellyel kapcsolatos bármely kérdésével kapcsolatba léphet velünk, a Weboldal „Kapcsolatfelvétel” oldalán vagy ezen e-mail címen keresztül – [e-mail védett]. Minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy az Ön kérdése azonnali legyen.

ADAT VÉDELEM

a weboldalon gyűjtött adatok tekintetében a 99bitcoins.com az adatkezelő.

A személyes adatok védelme.

A 99bitcoins.com komolyan veszi a Személyes adatok védelme és biztonsága kérdését, és ezeket az információkat az alkalmazandó adatvédelmi jogszabályoknak és a jelen Megállapodásnak megfelelően dolgozza fel. A Szolgáltatások nyújtása érdekében a 99bitcoins.com feldolgozhatja a Felhasználók és a Szolgáltatásokhoz hozzáférő személyek személyes adatait.

A Szolgáltatás használatát a 99bitcoins.com Adatvédelmi közleménye is szabályozza. Kérjük, tekintse át adatvédelmi közleményünket, mivel az fontos információkat tartalmaz arról, hogyan gyűjtjük, kezeljük és felhasználjuk az Ön személyes adatait a Szolgáltatásokkal kapcsolatban. Az adatvédelmi közlemény itt érhető el

https://99bitcoins.com.com/privacy-policy/

A „személyes adatok” azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információk.

A SZEMÉLYES ADATOK TÍPUSAI:

 • E-mail és nyilvános Bitcoin-cím
 • Műszaki információk (IP-cím, operációs rendszer és böngésző típusa)

A 99bitcoins.com kinevezhet egy alfeldolgozót (alvállalkozót) a jelen Megállapodás kapcsán kezelt személyes adatok (a Védett adatok) feldolgozására, és gondoskodik arról, hogy bármely alvállalkozóra ugyanazok a kötelezettségek vonatkozzanak az ilyen megállapodásokkal kapcsolatban. A jelen záradékban szereplő védett adatok.

A jelen záradék általános jellegének sérelme nélkül, a 99bitcoins.com-nak a jelen Megállapodás kapcsán nyilvánosságra hozott (és az Ügyfél, az érintettek vagy más módon) közzétett Védett Adatok tekintetében a 99bitcoins.com biztosítja, hogy:

 • a Védett Adatok feldolgozása során teljes mértékben megfelel az adatvédelmi elveknek;
 • a Védett adatokat csak az Ügyfél és / vagy az érintettek által értesített célokból dolgozza fel;
 • olyan eljárásokat és politikákat követ, amelyekben a Felek időről időre megállapodnak;
 • nem szerzi be és nem szerzi be, hogy alvállalkozója megfelelő védelem nélkül nem továbbíthatja a Védett Adatokat (vagy azok bármely részét) az Európai Gazdasági Térségen kívül;
 • megfelelő technikai és szervezési intézkedéseket tart fenn (ideértve, de nem kizárólagosan, az alkalmazottakkal közölt megfelelő irányelveket, a folyamatos megfelelés és hatékony biztonsági intézkedések kezelését és felülvizsgálatát) a személyes adatok megfelelő védelme érdekében a véletlen vagy jogellenes megsemmisítés, elvesztés, megváltoztatás, illetéktelen közzététel, vagy hozzáférés a személyes adatokhoz.

A 99bitcoins.com rendelkezik olyan információbiztonsági programmal („Biztonsági program”), amely adminisztratív, technikai és fizikai biztosítékokkal rendelkezik, amelyek megfelelnek a méretének és összetettségének, tevékenységének jellegének és hatókörének, valamint az itt továbbított vagy fogadott ügyféladatok érzékenységének. e megállapodással kapcsolatban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me