Heti felfelé: A Coinbase 75 millió dolláros finanszírozási rekordot ért el, az Ingenico üdvözli a Bitcoint és még sok mást

Üdvözöljük heti körünkben az elmúlt hét legfontosabb híreivel, amelyeket a Bitcoin Examiner hozott Önnek.

A British Bankers Association megpróbálja leküzdeni a Bitcoin növekedését az Egyesült Királyságban

banks_1748486cNem meglepő, hogy a bankok nem különösebben örülnek a Bitcoin növekvő népszerűségének. A legújabb példa az Egyesült Királyságból származik, ahol a British Bankers Association (BBA) beadványt adott ki a Bitcoin ellen.

Az ország pénzügyminisztériumához és a pénzügyminiszterhez eljuttatott dokumentumban a vezető brit bankok csoportja szerint a Bitcoin megkönnyítheti a terroristák munkáját és az Egyesült Királyság titkosszolgálataiba való beszivárgási kísérleteiket. A BBA szerint a kriptovaluta névtelen jellege és peer-to-peer szerkezete egyedülálló lehetőségeket teremt az országban és azon kívül élő bűnözők számára.

Teljes cikk

Bill Gates: A Bitcoin önmagában nem oldja meg a globális fizetési kihívásokat

A Microsoft társalapítója, Bill Gates szerint a digitális pénznemek hatással lehetnek a globális átutalásokra, de azt javasolta, hogy a Bitcoin nem a technológia legjobb alkalmazása.

Gates a Bill és Melinda Gates Alapítvány éves levelének megjelenése előtt a Backchannellel beszélgetve számos témáról beszélt, többek között a mobil technológia szerepéről a fejlődő gazdaságokban és a mesterséges intelligenciáról.

Forrás: Coindesk

A főbb pénzügyi intézmények és személyiségek 75 millió dollárt fektetnek be a Coinbase-be

bitcoin_exchange_rateA Coinbase további 75 millió dollárt gyűjtött a C sorozat finanszírozásában, ezzel új általános finanszírozási rekordot hozva létre. De ez nem a leghatásosabb részlet ebben a történetben, mivel a Bitcoin platformnak sikerült felhívnia a pénzügyi intézmények és személyiségek érdeklődését a pénzügyi világból.

A finanszírozási kört – az eddigi legnagyobb kriptovaluta társaságot érintve – a DFJ Growth vezette, olyan meglévő befektetők részvételével, mint Andreessen Horowitz, Union Square Ventures és Ribbit Capital – írja a Coinbase blogja. „Ezzel összeszedett tőkénk 106 millió dollárra emelkedik” – jelentette be a platform.

Teljes cikk

Az EgoPay Bitcoin fizetési processzor csapást szenved az egóján; megerősíti a hackelést

Nyilván az EgoPay csúnya csapást mért… egójára. A pénzeszközök befagyasztása és a múlt heti működésének átmeneti leállítása után a vállalat megerősítette, hogy hatalmas hackelés áldozata lett, és végül bennfentes gyanúja merül fel. Még decemberben a litvániai központú GOLDUX.com azt állította, hogy a cég valóban hackelés áldozata lett, de az EgoPay nem volt hajlandó támogatni egy ilyen állítást. Mostanáig.

A vállalat nemrégiben megjelent blogbejegyzésében ellenőrizte a feltörést, majd később tovább folytatta az esemény megbeszélését azzal, hogy: „Hamis értékeket tettek elérhetővé a kereskedők platformján, amikor az EgoPay-ben nem adtak át tényleges értéket. Ez a hacker ezt követően egy órás időtartamon belül átváltotta ezt a hamis értéket visszafordíthatatlan pénznemekké. Ezek a kereskedők úgy vélték, hogy ez az érték szerepel az EgoPay-számlájukon, de sajnos nem az volt. ”

Forrás: NewsBTC

A SEC állítólag a Bitcoin induló GAW Miners után kutat

1A kriptográfiai társaság, a GAW Miners és vezérigazgatója, Josh Garza állítólag az Értékpapír és Tőzsde Bizottsága (SEC) nyomozás alatt áll egy online szivárgás szerint.

Az információt először a CoinFire nevű webhely fedte fel, amely azt állítja, hogy „több mint 1000 oldalnyi vizsgálati aktát szerzett egy megerősített bizottsági alkalmazotttól, akinek bombavázlata is van a vállalat elleni esetleges végrehajtási perindításról”. A webhely szerint a SEC dokumentumai – amelyeket a CoinFire nem tett közzé – azt állítják, hogy a vállalkozás jelenleg megsérti az 1933. évi értékpapír-törvény 17. szakaszának a) pontját, egy csalásellenes rendelkezést..

Teljes cikk

Új multi-sig Bitcoin tőzsde Multisigna kínál promóciót

A MultiSigna nevű új Bitcoin-tőzsde, amelyet teljes egészében több aláírású technológiával építettek fel, reményei szerint felhatalmazza a felhasználókat a kriptovaluta adásvételére anélkül, hogy harmadik félben kellene megbízniuk érméik megtartásában.

A tőzsdék felelősek voltak az elmúlt év legrosszabb Bitcoin-híreiért, és könnyű lenne azt állítani, hogy ezek továbbra is a leggyengébb láncszemek a Bitcoin-szolgáltatások teljes ökoszisztémájában. Hackerek és tolvajok több olyan nagy weboldalt is megcéloztak, amelyek lehetővé teszik az emberek számára a BTC és más érmék adásvételét. Akár a Bitstampot, akár a hírhedt Mt.-t célzó hackerek Gox Bitcoin lopás, sok ezer ember veszített érméket, miután megbízta őket ezen webhelyek egyikén.

Forrás: NewsBTC

Európa legnagyobb fizetési processzora, az Ingenico átveszi a Bitcoin-t

bitcoinAz Ingenico ügyfelei már könnyebben elfogadják a Bitcoin-ot. A vállalat, Európa legnagyobb értékesítési pontjainak (POS) megoldás-szolgáltatója, elfogadta a BTC-t, és most lehetővé teszi az európai tégla és habarcs kereskedők számára, hogy elfogadják a világ leghíresebb kriptovalutáját..

Az Ingenico Group a Paymium által kifejlesztett alkalmazást integrálta saját fizetési alkalmazáscsomagjába, a Telium Tetra Marketplace névre. A szoftvert kizárólag az Ingenico POS termináljaihoz fejlesztették ki, és most lehetővé teszi a kiskereskedők számára a Bitcoin elfogadását és a digitális érme azonnali konvertálását euróra.

Teljes cikk

A kolorádói férfi 5 éves börtönbe kerül, mert licenc nélkül vásárolt és eladott BTC-t

Burton Wagner, a Bitcoin kereskedője öt év börtönben van, miután Colorado államban letartóztatták egy engedély nélküli pénzátviteli vállalkozás működtetése miatt. Az Egyesült Államok Kerületi Bíróságához benyújtott beadványában a szövetségi kormány azt állítja, hogy Wagner „tudatosan folytatta, irányította, irányította, felügyelte, irányította vagy birtokolta az engedély nélküli pénzátviteli üzletágat vagy annak egy részét”, és hogy „megfelelő tevékenység nélkül működött”. pénz továbbító engedély olyan államban, ahol az ilyen művelet az állam törvényei szerint vétségként vagy bűncselekményként büntetendő. ”

További állítások szerint „nem tartotta be az Egyesült Államok törvénykönyve 31. címének 5330. §-a szerinti pénzátviteli szabályokat”, és részt vett „olyan pénzeszközök szállításában és továbbításában, amelyekről a vádlott tudta, hogy bűnözőből származik. törvénysértő cselekmény előmozdítására és támogatására készültek. ”

Forrás: Szilíciumszög

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me