Heti felfelé: Mt. Gox folyamatos flopja, nagy hete a BitPay és az első Bitcoin ATM-ek számára az Egyesült Államokban

Míg a japán központú Mt. A Gox folyamatosan összeomlik (az ár most 100 dollár alatt van a vállalat honlapján), a Bitcoin ökoszisztéma most normalizálódik.

Íme egy összefoglaló a hétről. Nézze meg a Bitcoin Examiner legújabb heti kerekítését.

Contents

Bill teljesen törvényessé akarja tenni a kriptovalutákat Kaliforniában

Venice beach, KaliforniaKalifornia jelenlegi törvényei szerint a Bitcoin és az összes többi digitális valuta ma már illegálisnak tekinthető az észak-amerikai államban. Ennek megváltoztatására azonban válasz lehet a szenátus banki és pénzügyi intézményi bizottságának nemrégiben elküldött törvényjavaslata.

Az „AB-129 törvényes pénz: alternatív pénznem” című dokumentumot, amely módosítani kívánja a Társaságok Kódexének 107. cikkét, először körülbelül egy hónappal ezelőtt mutatta be Kaliforniában a közgyűlés tagja és a bankügyekkel foglalkozó elnöke, Roger Dickenson. A törvényjavaslat meghatározza, hogy „a jelenlegi törvény, amely tiltja az Egyesült Államok törvényes pénzén kívüli pénz kibocsátását vagy forgalmazását, nem tiltja az alternatív pénznem kibocsátását és használatát”.

Teljes cikk

Az itBit ösztönzi a Bitcoin kereskedőket a tőzsdék váltására

Szingapúri székhelyű it Exchange a közelmúltban kereskedés-specifikus platformot épített a Bitcoin számára, és most kedvezményes promóciót kínál új ügyfelek bevonása érdekében..

A társaságnak nem volt olyan problémája, amelyet más tőzsdék tapasztaltak az utóbbi időben. Valójában az itBit vezérigazgatója, Rich Teo elmondta, hogy a közelmúlt eseményei fokozott érdeklődést mutattak cége platformja iránt, – jelentette a Coindesk.

Thaiföld legnagyobb tőzsdéje folytatja működését; A Bitcoin legális az országban

739px-Ban_Khung_Taphao05Több mint fél évig tartott, de a Bank of Thailand végül visszavonta a 2013. júliusában bejelentett döntést. Más szóval, a Bitcoin már nem illegális az országban, ami azt jelenti, hogy Thaiföld legnagyobb tőzsdéje szabadon visszatérhet a munkába.

A BitLegal online platform ezen a héten frissítette Thaiföld kriptovalutával kapcsolatos álláspontját.

A jó hírt azután jelentették be, hogy az ország legnagyobb tőzsdéje, a Bitcoin.co meglepő levelet kapott a Thaiföldi Banktól január 31-én..

Teljes cikk

Óriási aláírások közzététele Bitcoin könyv üzlet

A Penguin Random House kiadóóriás Brian Patrick Eha újságíróval kötött megállapodást a Bitcoinról és a Selyemútról jövőre megjelenő könyvről. Eha az Entrepreneur.com korábbi segédszerkesztője, és 2012 közepe óta ír a világ leghíresebb kriptovalutájáról..

A könyv munkacíme „A selyemút gyalogolása”, és Eha elbeszélő beszámolója lesz benne, amelynek középpontjában a Selyemút található. azonban, a Coindesk szerint, azt is ígéri, hogy feltárja a Bitcoin globális növekedését és annak a világgazdaságra gyakorolt ​​hatását.

Ukrajna központi bankja a Bitcoin-vállalkozások bejegyzését követeli

800px-Flags_of_EU_and_UkraineAz Ukrán Nemzeti Bank (NBU) úgy döntött, hogy a kriptovaluta-ökoszisztémában fizetési rendszerként vagy fizetési infrastruktúra-szolgáltatásként működő valamennyi vállalkozásnak regisztrálnia kell magát az intézménynél, és be kell tartania az általános törvényt..

„A fizetési rendszerek és a fizetési rendszerek infrastrukturális szolgáltatásainak üzemeltetői csak akkor jogosultak tevékenységeket folytatni Ukrajnában, miután regisztrálták magukat az Ukrán Nemzeti Banknál” – jelentette be a hatóság.

Teljes cikk

A svéd Safello befektetési készpénzt gyűjt

A svéd székhelyű Safello Bitcoin vállalat 600 000 dolláros befektetési kört vetett fel, amelyet a Bitcoin szószólói Erik Voorhees (a Coinapult Bitcoin társaság társalapítója) és Roger Ver (Angel Investor) vezet. & Bitcoin evangelist), és részt vett benne a Blockchain.info vezérigazgatója, Nicolas Cary és az angyal befektetők, Victor & Győztes, TechCrunch jelentések.

A Hardware Group Bulgaria monitorot hoz létre a valós idejű Bitcoin árfolyamok ellenőrzéséhez

_12 USDA plovdivi bolgár hardverfejlesztők duója létrehozott egy új Bitcoin modult, amely nagy segítség lehet a kriptovalutával foglalkozó bányászok, befektetők és kereskedők számára.

Ez a Bitcoin Miner valós idejű, LCD kijelzővel ellátott monitora figyeli a BTC árfolyamokat olyan tőzsdékről, mint a Bitstamp és az Mt. Gox és támogatja a KNC Miner and Butterfly Labs által gyártott fúrótornyokat. Az eszközhöz azonban, amelyet webes konfigurációs felületének köszönhetően csak egy otthoni útválasztóhoz kell csatlakoztatni, a működéshez Coinbase-fiókkal kell rendelkeznie..

Teljes cikk

A Coinplug dél-koreai tőzsde elindítja az ország első Bitcoin-alkalmazásait

A dél-koreai Bitcoin tőzsdei és kereskedői szoftverfejlesztő Coinplug három olyan alkalmazást adott ki Android-eszközökhöz, amelyek tartalmaznak egy Bitcoin pénztárcát, egy kereskedési alkalmazást és egy kereskedői POS rendszert. Ők az első koreai nyelven elérhető mobil Bitcoin-alkalmazások, a Coindesk szerint.

A BitPay új nyílt forráskódú projektje, a Bitcore segít a Bitcoin alkalmazás fejlesztőknek

2“A BitPay-nél úgy gondoljuk, hogy az új Bitcoin-projekteket fontolgató fejlesztőknek nem kell saját zárt szoftvereket futtató szolgáltatásokon tárolt API-k használatához folyamodniuk”. És pontosan ezért döntött a híres Bitcoin fizetési processzor, hogy nyilvánosan elindítja a Bitcore nyílt forráskódú projektjét.

A BitPay nemrégiben blogbejegyzéssel jelentette be a hírt. A cég szerint mostantól minden fejlesztő hozzáférhet ehhez az eszközhöz, ami megkönnyíti a szoftverek létrehozását, „amelyek közvetlenül kapcsolódnak a valódi Bitcoin hálózathoz”. Más szavakkal, a Bitcore egy nyílt forráskódú JavaScript könyvtár, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte mindent megtegyenek, amit csak el tudnak képzelni a Bitcoin protokollal.

Teljes cikk

A Novacoin ünnepli első születésnapját: a turbulencia és a meglepetések éve

A csalók ártatlanságát bizonyítva a Novacoin első születésnapjára jutott, és ez azt jelenti, hogy ideje visszatekinteni. 2013. február 9-én egy új altcoin, a Novacoin (NVC) néven került fel az internetre, amely fúrótornyokat, cseréket és fórumokat hozott létre. Nemzetközi fejlesztői csapat hozta létre, az új érme a Sunny King’s Peercoin (PPCoin) fejlesztése érdekében jelent meg.

Teljes cikk

Az észak-amerikai talajon elsőként Bitcoin-ban működő ATM-ek érkeztek Seattle-be és Austinba

BN-BC800_bitcoi_EA_20140115200950Az Egyesült Államok arra készül, hogy üdvözölje az ország első Bitcoin bankautomatáit, amelyeket a nevadai székhelyű Robocoin gyárt. A gépek Seattle-ben és Austinban fognak működni.

Az első készüléket február végén telepítik – jelentette be a gyártó a héten. De a kézbesítés mellett a Robocoin új kriptovaluta-bankautomaták átadását is tervezi Európában és Ázsiában. Bár még mindig nem világos, melyik vállalat kezeli a seattle-i és austini bitcoin-bankautomatákat, az Egyesült Államok nyilvánvalóan megpróbálja megismételni a kanadai szomszédja által „felfedezett” siker receptjét.

Teljes cikk

A Silk Road 2.0 ígéretet tesz arra, hogy 1,7 millió fontot fizet vissza a felhasználóknak a Bitcoin lopása után

Az online feketepiac, a Silk Road 2.0 több mint 1,7 millió font értékű Bitcoins visszafizetését ígérte a szervereiről, amelyeket elloptak a szerverekről a múlt héten..

A Reddit című bejegyzésben nyilatkozva a Silk Road 2.0 moderátora, Defcon elmondta, hogy a weboldal visszatéríti a lopás során ellopott több mint 4000 BTC-t, és nem fizet a munkatársainak mindaddig, amíg a felhasználókat meg nem térítik., Az IBT jelentette.

A Lamassu Bitcoin gép Új-Mexikóba érkezik

Digitális trendekA Robocoin nem az egyetlen gyártó, amely segíti az Egyesült Államokat, hogy még inkább Bitcoin-barátak legyenek. A Lamassu már szállította első gépét az országban, pontosabban Új-Mexikóban.

Az Enchanted Bitcoins cég által kezelt Bitcoin eszköz az Imbibe Nob Ill szivarozóban található Albuquerque-ben, az Új-Mexikói Egyetem közelében..

Teljes cikk

A Bank of Montreal figyelmezteti Cointradert a Bitcoin elleni fellépésre

Kanada, az az ország, ahol a legtöbb Bitcoin ATM található a világon, lehet, hogy mégsem olyan kriptovaluta-barát. A Bank of Montreal állítólag számos, a Bitcoin-hoz kapcsolódó vállalkozással kapcsolatos számlát zár le – mondta a Cointrader.

A tőzsde társalapítója és a CTO, Paul Szczesny közleményt adott ki, amelyben bejelentette, hogy a bank országszerte bezárja az összes Bitcoin-hoz kapcsolódó üzleti számlát. A döntés összhangban áll a Pénzügyminisztérium által a közelmúltban tett lépésekkel és megjegyzésekkel a digitális pénznem piacával kapcsolatban.

Teljes cikk

A Robocoin és a PayMaq által gyártott Bitcoin ATM-ek Dél-Koreát és Spanyolországot érik

screen_shot_2013-10-27_at_13.01.08.siDél-Korea lesz a következő ázsiai ország, ahol az amerikai Robocoin vállalat által gyártott Bitcoin ATM-et fogják üzemeltetni. A hírt nemrég jelentette be a BitcoinAsia, egy új, az országban székhellyel rendelkező kriptovaluta vállalkozás, amely felelős lesz a készülékért.

A gép, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a fiat valutát BTC-vé konvertálják, és fordítva, ezen a héten érkezett meg az országba, és Robocoin további két darabot el kell juttatnia a BitcoinAsia-hoz a következő hónap folyamán.

Nyugatabbra Spanyolország is megkapja az első Bitcoin ATM-et, de ezt nem a két fő gyártó, a Robocoin vagy a Lamassu gyártja. A PayMaq cég bejelentette Cajero Bitcoin nevű gépének megérkezését, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy BTC-t vásároljanak fiat valutával, valamint eladják a digitális érméket és készpénzt kapjanak..

Teljes cikk

Mt. A Gox felhasználói felkészülnek a „több felperes” per benyújtására, mivel a csere folytatja a BTC kivonását

Mt. Gox ígért egy frissítést erre a csütörtökre (20) és kézbesítette, de a nyilatkozat tartalma egyáltalán nem az volt, amire az ügyfelek számítottak.

Szembesülve azzal, hogy a tőzsde nem volt hajlandó bejelenteni a BTC-kivonások folytatásának időpontját, néhány felhasználó azt tervezi, hogy a cége ellen a csoportos keresethez hasonló jogi eljárást vezetnek vissza a pénzük visszaszerzése érdekében..

Teljes cikk

A BitPay támogatja a Bitcoin-barát fejlesztőket a LAUNCH Hackathon-on

montázs0-kicsiA BitPay, a San Francisco-i LAUNCH Hackathon 2014 egyik fő támogatója, most jelentette be, hogy külön „díjat” fog átadni azoknak a fejlesztőknek, akik a fizetési processzor Bitcoin Payment Gateway API-ját vagy a Bitcore nyílt forráskódú könyvtárat valósítják meg. projektek.

Több mint 1000 fejlesztő versenyez 48 óra alatt a San Francisco Design Center-ben, de a BitPay megígéri, hogy külön figyelmet fog szentelni azoknak, akik a cég szoftverére fogadnak.

Teljes cikk

Az észt rendőrség a BTC.ee Bitcoin kereskedési webhelyet célozza meg

– jelentette a Coindesk ezen a héten az észt hatóságok továbbra is szigorúbbak a digitális valuta kereskedelemben. A BTC.ee helyi Bitcoin kereskedési webhely a weboldalán keresztül jelentette be, hogy „az észt rendőrség fenyegetései miatt ideiglenesen leállította a kereskedést”.

A Red Harbinger bemutatja a Dopamine nevű számítógépes házat, amelyet kriptobányászok számára terveztek

20140217185639-magyarázzaA Red Harbinger gyártó a Dopamine piacra dobására készül, az első számítógépes ház, amelyet kifejezetten a kriptopénz bányászatára terveztek – állítja a vállalat..

A szabadtéri alvázzal és hat grafikus kártyahelyiséggel rendelkező készülék tipikus számítógépes házától teljesen eltérõ eszköz jelenleg az Indiegogo közösségi finanszírozási weboldalon igyekszik forrásokat gyűjteni az érdeklõdõ bányászoktól..

Teljes cikk

Winklevoss testvérek indexet kínálnak a Bitcoin árának nyomon követésére

„A tőzsdei kereskedők rendelkeznek a Standardal & Poor’s 500. A Bitcoin fogadóknak meglesz a Winkdex ”, A New York Times a héten számolt be róla. Az új pénzügyi index, amely a Winklevoss testvérektől kapta a nevét, szerdán jelent meg nyilvánosan, és rendszeresen frissített adatokat szolgáltat a Bitcoin áráról, amely virtuális pénznem az elmúlt évben népszerűbbé vált..

Tyler és Cameron Winklevoss bejelentették a Winkdex létrehozását egy szabályozási beadványban, amelyet szerdán nyújtottak be az Értékpapír-és Tőzsdefelügyelethez annak a Bitcoin tőzsdén kereskedett alapnak a kapcsán, amelynek létrehozására először tavaly nyáron érkeztek..

A BitPay új támogatási intézkedések létrehozásával javítja a Bitcoin fizetését

zlTpvuFHa Ön egy Bitcoin-barát kereskedő, aki BitPay-t használ, vagy olyan ügyfél, aki kriptovalutával vásárol valamit, akkor a fizetések csak sokkal könnyebbé váltak, köszönhetően a Bitcoin Payment Protocol hivatalos elindításának..

A BitPay szerint ez az új frissítéskészlet „sok emberi hibát kiküszöböl egy Bitcoin-fizetés során”. Mostantól a „felhasználó egyszerűen rákattinthat egy fizetési linkre, vagy beolvashat egy QR-kódot, és a pénztárca szoftver két egyszerű választási lehetőséget kínál a felhasználónak, fizet vagy nem fizet. A felhasználónak már nem kell lemásolnia a címet és az összeget a pénztárcájába. ”.

Az új támogatási intézkedések magukban foglalják a natív visszatérítési címek támogatását; biztonságos és aláírt fizetési kérelmek; felhasználóbarát QR-kódok; és közvetlen fizetési kommunikáció.

Teljes cikk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me