Heti felfelé: Mt. Gox új kudarccal foglalkozik, az US Postal Service szereti a Bitcoin-t, és az Egyesült Államokban a bányászok nincsenek horogon

Míg az új nagy kiskereskedők, mint például a német Parfuemerie.de, elkezdik elfogadni a Bitcoint, a világ leghíresebb kriptovalutájáról az Egyesült Államokban vitatkoznak, mint az ország postai szolgálatának új reményéről. És akkor ott van még az Mt. Gox. Szinte azt mondhatnánk, hogy ez egy vegyes érzés hete a kint lévő Bitcoinerek iránt.

Térjünk át a legújabb hetilapra, amelyet a Bitcoin Examiner hozott Önnek.

A Bitcoin-bányászok és befektetők nem pénzátutalók – mondja a FinCEN

bitcoin-fincen-útmutatásAz Egyesült Államok Pénzügyi Bűnözés Elleni Hálózata (FinCEN) két új közigazgatási határozatot tett közzé, amelyek bejelentették, hogy a Bitcoin bányászok és befektetők nem számítanak pénzátadónak.

A héten kiadott dokumentum tartalmazza a két határozatot. Az első kimondja, hogy „amennyiben a felhasználó létrehozza vagy„ kibányászza ”az átváltható virtuális valutát kizárólag a felhasználó saját céljaira, a felhasználó nem a BSA [banktitokról szóló törvény] értelmében pénzátadó. A második azt állítja, hogy „az a társaság, amely kizárólag a vállalat érdekében vásárol és ad el konvertibilis virtuális valutát befektetésként, nem pénzátutaló”.

Teljes cikk

A játék programozója, John Carmack „óvatosan izgatott” a Bitcoin miatt

A legendás számítógépes játék-programozó, John Carmack a legújabb tweetek sorozatában fejezte ki pozitív véleményét a Bitcoinról, A Coindesk beszámol. Carmack az amerikai Video Game Development cég, az ID Software társalapítója, és leginkább a 3D-s grafika újításairól ismert.

A Robocoin nagykövetei akár 10 000 dollárt is kereshetnek minden egyes eladás után

Andy Clark-ReutersA Bitcoin ATM-gyártó, a Robocoin elindítja új nagyköveti programját, amely a világ minden tájáról kereskedelmi képviselőket gyűjt össze, hogy eladják és népszerűsítsék a vállalat gépeit..

A program szabályai kimondják, hogy a nagykövetek feladata a potenciális Robocoin-üzemeltetők felkutatása és a gép megvásárlásában való segítség. A Bitcoin ATM népszerűsítése a helyi piacon szintén cél. Minden lezárt értékesítés 10 000 dollár kompenzációt eredményez a nagykövet számára, Robocoin garantálja.

Teljes cikk

Hopkins kutatói alternatívát teremtenek a Bitcoin számára

A Johns Hopkins Egyetem drapp számítógépes laboratóriumában egy kutatócsoport olyasmit próbál felépíteni, ami még soha nem létezett: egy digitális pénznemet, amely titokban teljesen gazdát cserél. A neve Zerocoin, írja a The Baltimore Sun.

A követhetetlen valuta célja, hogy versenyezzen más virtuális pénzekkel, mint például a Bitcoin, amelyek alternatívaként hívják fel a figyelmet a vállalkozásokra és a magánszemélyekre, ugyanakkor kritikát is vonnak olyanoktól, akik úgy gondolják, hogy pénzmosást és más bűncselekményeket tesznek lehetővé.

Ismerje meg a Blockr.io-t, az „emberi” altcoin-blokk felfedezőt

1A Blockr.io egy új weboldal neve, amely teljesen elkötelezett a Bitcoin tranzakciós blokkok elemzésének és “emberi és intuitívabb” bemutatásának..

A nemrégiben féléves párolás után egy privát béta szakaszban indított weboldal hozzáféréssel rendelkezik az API-val, és bemutatja az összes fontos statisztikát, könyvjelzőt és grafikont, amelyek szinte minden olyan digitális valutához kapcsolódnak, amely „bitcoind” villán fut. A Blockr.io fejlesztője szerint a projekt célja „a digitális érmék közelebb hozása a nyilvánossághoz”.

Teljes cikk

Winklevosses ügyvédje a SEC-vel folytatott tárgyalásokon a Bitcoin ETF kapcsán

Az ügyvéd, aki elkészítette Cameron és Tyler Winklevoss tervét a tőzsdén kereskedett alapról, amely a Bitcoin virtuális fizetőeszközbe fektet be, elmondta, hogy „párbeszédet folytat” a szabályozókkal a terv felülvizsgálatával kapcsolatban., A Bloomberg a héten számolt be róla.

Kathleen H. Moriarty, a chicagói Katten Muchin ügyvédi iroda partnere szerint valószínűleg két héten belül benyújtják a Winklevoss Bitcoin Trust iránti javaslat módosított változatát, amelyet először július 1-jén nyújtottak be az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez. Rosenman LLP.

A Parfuemerie.de német nagykereskedő elfogadja a BTC-t

0060569.jpgNémetországnak már van egy nagy kiskereskedője, amely a Bitcoin világában működik. Az óriási Parfuemerie.de parfümkereskedő február első napján kezdte el elfogadni a Bitcoin-ot.

A több mint 10 000 parfümből és kozmetikai termékből álló „menüt” tartalmazó platform jelenleg a legnagyobb kereskedő, amely a BitPay fizetési processzoron keresztül elfogadja az európai ország kriptovalutáját..

A több mint 40 éves tapasztalattal rendelkező Parfumerie vállalkozásnak több mint 20 fizikai üzlete van Németországban.

Teljes cikk

Az ’500 induló’ a MySpace volt ex-VP-t toborozza a Bitcoin vállalkozások mentorálásához

A Coindesk beszámol hogy a kaliforniai székhelyű 500 Startup gyorsító bejelentette, hogy befektetést tervez a Bitcoinhoz kapcsolódó vállalatokba. A vállalat szintén trombitált, amely kiemelkedő partnert hív fel az erőfeszítés elősegítésére: Sean Percival, a MySpace volt alelnöke és internetes vállalkozó a fogyasztói marketingre összpontosított.

A Bitcoin most egy tengerparti luxuslakást vásárolhat Önnek Cipruson

3A „Bitcoin Resort” név nem hagy kétségeket. Digitális pénzéből most megvásárolhatja saját ötcsillagos luxuslakását a világ első kriptobarát mediterrán tengerparti ingatlanában.

A Thalassa Beach Resort a Kensington Development Group-hoz tartozik, és a sziget északi partján, Bafra ciprusi régiójában található..

Teljes cikk

Coredice.io: megjelenik egy új Bitcoin kockaoldal

A Coredice.io a Bitcoin szerencsejátékkal foglalkozó webhelyek hatalmas óceánjának legújabb kiegészítése. Ez az egyszerű kockajáték nagyon hasonlít a SatoshiDice-re vagy a Just-Dice-re, de lehetővé teszi a Litecoin és a Namecoin fogadását is, a Cryptocoins News szerint. Aki ismeri a Bitcoin kockahelyeket, úgy találja, hogy a Coredice.io kevés egyedi kiegészítést hoz a szokásos játékhoz, de nagyon elegáns dizájnban nyújtja őket.

A CoinTerra weboldala a hardver szállítási folyamat közepette támadt

cointerra-goldstrike1-chipA Bitcoin bányászati ​​hardvergyártó, a CoinTerra állítása szerint biztonsági rést szenvedett el, amelyet rosszindulatú támadás okozott a webhelyén és az e-mail szerverein. A feltörés az elmúlt hétvégén történt, és a vállalat minden hozzáférést megszakított a weboldalán, amint észlelték a behatolást.

A virtuális oldal jelenleg újra működik, néhány óra offline állapotban, míg a CoinTerra kivizsgálta a támadást. „A weboldal biztonsági mentése helyreállt röviddel a jogsértés bekövetkezése előtt, és a 2014. január 31. előtt leadott összes megrendelés sértetlen. Az ügyfelek ismét a BitPay-en és a banki átutaláson keresztül is megrendeléseket adhatnak le, a szokásos módon ”- olvasható az interneten közzétett közleményben.

A támadás röviddel azután következik be, hogy a CoinTerra garantálta, hogy készen áll az ASIC Bitcoin bányászok egy tételének szállítására. Úgy tűnik, hogy a hatékonysági hullámot beárnyékolta az esetleges biztonsági megsértés „kevés olyan ügyfelet érintett, akik január 31-e és február 2-a között fizették a megrendelésüket a Bitcoinnal?.

Teljes cikk

A Bitcoin jótékonysági szervezet elismeri, hogy valaha volt legnagyobb adománya valószínűleg ellopott pénz volt

Egy Bitcoin jótékonysági szervezet vezetője beismerte, hogy nagy névtelen adományt fogadott el, annak ellenére, hogy erősen gyanította, hogy ellopták egy kriptovaluta-tőzsdén végrehajtott rajtaütés során., A Forbes a héten jelentette.

A Rassah néven futó Dmitry Murashchik a Bitcoin 100-at futtatja, amely azért létezik, hogy meggyőzze a meglévő jótékonysági szervezeteket, hogy fogadjanak el adományokat virtuális készpénz segítségével. Tavaly januárban egy névtelen adományozó mintegy 180 BTC értékű adományt adott Rassah szervezetének.

Az US Postal Service 36 000 irodája a jövőben Bitcoin-tőzsdéknek adhat otthont

2Az Egyesült Államok Postaszolgálata (USPS) fontolóra veszi a kriptovaluta-tőzsdék felvételét szolgáltatásai körébe. A Főfelügyelői Hivatal a közelmúltban szervezte az „Virtuális pénznemek: a postai szolgáltatók potenciális szerepének feltárása” című online fórumot, amelyen többek között az Egyetemes Postai Unió és a Világbank képviselői vettek részt..

Együtt fedezték fel azokat a lehetőségeket, amelyeket a Bitcoin a világ postáinak kínálhat, és megbeszélték, hogy a jelenlegi postahivatalok fizikai helyszíneken működő tőzsdeként működhetnek-e, vagy a szolgáltatás kiszínezheti az érméket a Bitcoin értékének megtartása érdekében.

Teljes cikk

Marc Andreessen azt jósolja, hogy a Bitcoin örökre megváltoztatja a chip kialakítását

A Szilícium-völgy kockázatitőke-befektetője, Marc Andreessen úgy véli, hogy a digitális pénznemek mindenképpen megváltoztathatják a processzorok tervezését. Az Andreessen Horowitz befektetési cég alapítója a múlt héten az Open Compute csúcstalálkozón beszélt, a Coindesk szerint.

Foglalja le álmai szállodáját a Bitcoinnal a CheapAir.com oldalon

800px-Stonewall_Jackson_Hotel_signA bolygón elterjedt több mint 200 000 szálloda már elérhető azoknak a bitcoinosoknak, akik a CheapAir.com online utazási irodán keresztül szeretnék lefoglalni nyaralásukat..

A platform rejtjelező kalandja még novemberben kezdődött, amikor a weboldal elkezdte elfogadni a Bitcoint a repülőjegyek fizetési lehetőségeként, és az eredmények nem lehetnek jobbak, ezért a vállalat úgy döntött, hogy felveszi a szállodai listáját a kísérletbe. Jeff Klee, a vállalat vezérigazgatója azt állítja, hogy az CheapAir.com több új ügyfelet is meghódított az új fizetési mód hozzáadása miatt.

Teljes cikk

A BiT Capital befektetési vállalkozás 10 millió dollárt köt a Bitcoin ATM indításához

A BiT Capital, egy kanadai bitcoin-befektetési vállalkozás, akár 10 millió dollár elkötelezettséget is elkötelezett az ottawai székhelyű bitcoin ATM induló BitAccess számára, írja a Coindesk. Bár az alapokat az elkövetkező egy-két évben fokozatosan fektetik be, maga a kötelezettségvállalás jelenti az egyik legnagyobb korai fordulójú befektetést, amely egy Bitcoin-hoz kapcsolódó vállalkozásba tartozik.

Mt. A Gox ügyfelei kétségbeesnek, mivel a BTC kivonások nem sikerülnek vagy eltűnnek

A Tibanne vezérigazgatója, Mark Karpeles, az Mt. Gox Bitcoin Exchange és Bitcoin Images alkalmazásbanA japán központú kriptovaluta tőzsde Mt. A Goxnak az elmúlt héten problémái voltak a tranzakciókkal és a kifizetésekkel, amelyek most több száz ügyfelet érintenek.

A Bitcoin ökoszisztéma legnagyobb cseréje, az Mt. Gox jelenleg a dobogó harmadik helyét foglalja el, de ez az eseménylánc végső soron tönkreteheti azt, ami most megmaradt hírnevéből. Január utolsó napjai óta az ügyfelek Bitcoin-kivonásai elhagyták számlájukat, de a legtöbbjük soha nem kapta meg a pénzt.

Bizonyos esetekben a tőzsde arról tájékoztatta az ügyfeleket, hogy a tranzakciók kudarcot vallottak, de az „eltűnés” szót is használják arra, hogy leírják, mi történik a visszavont BTC-vel. Mt. Gox eddig több mint 38 millió dollárt halmozott fel, több mint 41 ezer, még nem teljesített pénzkivonással.

Időközben a tőzsde felkérte ügyfeleit, hogy tartsanak függőben minden kivonást. “Ahhoz, hogy csapatunk megoldhassa a kilépési problémát, átmeneti szünetet kell tartani az összes visszavonási kérelemnél, hogy világos technikai képet kapjunk a jelenlegi folyamatokról” – olvasható a pénteken közzétett új frissítésben.

Teljes cikk

A CoinSummit San Francisco programot jelent be a Bitcoin szakembereinek

A tech-hozzáértésű San Francisco-i város, az Egyesült Államokban, március 25-én és 26-án egy nagy, a Bitcoin-szal kapcsolatos esemény fogadására készül. A csak meghívásos CoinSummit San Francisco több ismert név segítségével vállalkozókat, befektetőket és fedezeti alapok szakembereit fogja összekapcsolni a kriptopénz világából..

A Yerba Buena Művészeti Központ az a helyszín, amelyet az esemény megrendezésére választottak, amelynek programja az igazi Bitcoin-csillagok listája.

Teljes cikk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me