Heti forduló: Kína még mindig gyanús, a ZipZap több ezer új tőzsdét „hoz létre”, és Alderney fizikai bitcoinok verését tervezi

A Bitcoin közösség szorosan követte Kína legutóbbi felfedéseit a Bitcoinról az elmúlt hét nap során. A BtcChina vezérigazgatójának a szabályozókkal folytatott találkozóitól a Kínai Népi Bank által bejelentett döntésig sok minden történt az országban.

Bár nem minden hír teljes mértékben pozitív, a hét arany számmal indult: a BitPay által a Bitcoin Black Friday keretein belül teljesített tranzakciók összessége, amely hatalmas sikert aratott. Ez arany ok volt más okokból is: először a Bitcoin többet ért, mint az arany, ahogy itt láthatja.

És a kriptovalutát most elfogadó új vállalkozások között, külön bejelentést tett a kis Monstercat zenei kiadó. Most már meg lehet vásárolni a zenéjüket a Bitcoin segítségével. Tehát készítsen egy lemezt, és készüljön fel arra, hogy emlékezzen az elmúlt napokban történtekre a Bitcoin Examiner Weekly Round Up segítségével.

A China Telecom részlege elfogadja a Bitcoin alkalmazást a Samsung telefonhoz

sdgfghA Jiangsu Telecom, a China Telecom Jiangsu keleti tartományában működő leányvállalata a héten jelentette be, hogy ügyfelei jüan helyett előrendelhetik az új kagylós Android telefont a Samsung-tól..

Bár a döntés részletei még mindig csekélyek, A Jiangsu Telecom webhelye most a Bitcoin szimbólumot viseli, közvetlenül Jackie Chan színész képe alatt. Lehet, hogy ez csak egy reklámfogás, amint azt sokan mondják, de fontos a piac számára, mert tükrözi azt a hitet, amelyet egy fontos állami vállalat (vagy ebben az esetben annak egyik részlege) kriptovalutába helyez..

Teljes cikk

A többcélú nio kártya Bitcoin funkcióval rendelkezik

A Bluenio nevű brit startup felfedte a világ első Bitcoin fizetési intelligens kártyáját, amelyet márciusban kezdik el szállítani, a GigaOM webhely jelentése.

Bluenio már a közepén van Kickstarter kampány a nio Card számára, amelyet eredetileg biztonsági láncként állítottak be, hogy csökkentse az okostelefonok és pénztárcák elvesztését. De a vállalat azt mondta, hogy egy Bitcoin pénztárca-perjel-fizetési kártya néven is funkcionál, amely „egyetlen érintéssel” képes pénzt átvinni a közeli (NFC) technológia segítségével.

Boston 2014 elején kaphat Bitcoin ATM-et

cím nélküli-1.siVancouver és más kanadai városok után 2014 elején érkezhet egy új Bitcoin ATM, amelyet a Robocoin gyártott, Bostonba (Egyesült Államok). Az eszköz lehetővé teszi a város kriptovaluta közösségének, hogy a fiatot Bitcoinra cserélje és fordítva.

Az a terv, hogy ezt a különböző ATM-et Bostonba hozzák, Alex Peterson, egy Bitcoin alkalmazó és helyi vállalkozó, aki most teljesen engedélyezett pénzátutalóvá akar válni a gép megfelelő kezelése érdekében. Peterson jelenleg azt próbálja eldönteni, hogy hova helyezze a készüléket a Cambridge és a Harvard Square területén.

Teljes cikk

Kínai újságíró felfedi az ASICMiner bányászati ​​létesítményének titkait

Nemrég meghívták Xiaogang Cao újságírót látogasson el az ASICMiner merülőhűtéses bányászati ​​létesítményébe, Hongkongban, és megosztotta tapasztalatait a Bitcointalk.org fórumon, ahol több képet is közzétett. A szerkezet 2013 augusztusa óta létezik, amikor az ASICMiner alapítói „a legjobb hűtőgépeket és szivattyúkat vásárolták Kínából”.

Cao szerint a bányászati ​​létesítmény ipari területen található, és „tucatnyi szabványos állványból áll, amelyeket minden közös adatközpontban megtalálhat. Minden állvány három lezárt folyékony üvegtartályt tartalmaz, a pengék mind csendesen működnek a folyadékban, míg a kapcsolók fent lógnak ”.

Teljes cikk

A CoinJar biztosítja az első nagyobb befektetést Ausztráliában

 dgfA CoinJar Bitcoin-csere- és pénztárcaszolgáltatás most biztosított egy részvénybefektetést, 500 000 AUD értékben, amelyet több prominens ausztrál technológiai befektető adott ki.

A Melbourne-ből irányított és Asher Tan és Ryan Zhou által létrehozott platform lehetővé teszi a felhasználók számára a Bitcoins adásvételét, megkönnyítve a tranzakciókat, és a kereskedőknek is segítséget nyújtva a kriptovaluta elfogadásában. De ez a beruházás megígéri növelje a CoinJar szolgáltatásait, és tegye egyszerűbbé minden Bitcoin-hoz kapcsolódó tranzakciót.

Teljes cikk

A holland Rabobank „etikai okokból” blokkolta a Bitcoint

A holland hírportálokra kiszivárogtatott ügyféljelentések és banki dokumentumok szerint a Rabobank, Hollandia harmadik legnagyobb lakossági bankja „etikai okokból” blokkolta ügyfeleinek a Bitcoin tőzsdére történő átutalásait..

Coindesk szerint, amikor a blokkokról kérdezték, a Rabobank nyilvánvalóan azt mondta egyes ügyfeleknek, hogy “technikai problémák” vannak az átutalással, de azt mondta másoknak, hogy a bank saját belső Etikai Bizottsága úgy döntött, hogy megtiltja a Bitcoin kereskedését. A Publeaks oldalon közzétett dokumentum megerősíti, hogy az Etikai Bizottság azt tanácsolta fiókjainak, hogy ne könnyítsék meg az ügyfelek számára a Bitcoin kereskedelmet.

A brit sziget a világ első Bitcoin központja akar lenni

térképA La Manche csatornán fekvő kis sziget, Alderney egy Bitcoin-központtá akar válni, és a világ elsődleges célpontjává válik a Bitcoiners számára.

Az apró, három mérföldes kiterjesztésű, mindössze 1900 lakossal rendelkező brit sziget nemrégiben jelentette be azt a tervét, hogy a fizikai Bitcoins pénzverés első joghatósága lesz..

Alderney nyár óta beszél az Egyesült Királyság királyi pénzverdéjével erről a lehetőségről.

Teljes cikk

A BitPay 6296 Bitcoin tranzakciót dolgoz fel a Black Black Friday alatt

A Bitcoin Black Friday volt a felelős a kriptovaluta-tranzakciók valaha volt legmagasabb nyilvántartásáért. A BitPay kereskedői platform novemberben rekordszámú 55.288 Bitcoin kereskedési tranzakciót dolgozott fel, ami 165 százalékos növekedést jelent októberhez képest..

Csak a múlt pénteki (29) különleges esemény során a fizetési processzor 6296 Bitcoin tranzakciót kezelt. A számok teszik ezt a napot a kriptovaluta-kereskedelem eddigi legforgalmasabb dátumává. Mint a BitPay közölte, november 29-én a bitcoin hálózat összes tranzakciójának több mint hat százalékát árukra és szolgáltatásokra költötték ezen a platformon keresztül.

Teljes cikk

Az Auburn hallgató 22 BTC-t kap, ha Bitcoin jelet integet a tévében

bitcoinsign_450_199nh0f-199nh13Az alabamai Auburn University főiskolai hallgatója az ESPN legfrissebb College GameDay-je, egy főiskolai futballműsor sztárja lett, amelyet minden héten más egyetemi campuson forgatnak. Egyszerűen legyintett a tévében egy Bitcoin jelet, amelyen azt írták: „Szia anya, küldj [Bitcoin]” egy Bitcoin logóval és a pénztárca címét képviselő QR kóddal. Néhány óra alatt 22,33 BTC-t kapott.

Miután a srác megjelent a televízióban, néhány Redditor javította a képernyőn a QR-kódot, és azonosította a pénztárcáját. Hamarosan a kép vírusivá vált, és eljutott a Reddit címoldalára, és arra ösztönözte az embereket, hogy adományozzanak Bitcoins-t. A főiskolai hallgató összesen több mint 100 tranzakciót kapott.

Teljes cikk

A Tween szerzői elindítják a „Bitcoin for Kids” könyvsorozatot

A Sabra nővérek – a 13 éves JuJu Sabra, a 12 éves GiGi Sabra és a 10 éves JoJo Sabra – élő bizonyíték arra, hogy az alternatív devizák tartósan befolyásolhatják a világot – jelentette a Coindesk a héten. A nővérek, akik már más nem szépirodalmi címek szerzői voltak, létrehozták a „Bitcoin for Kids” című könyvsorozatot, amelyet hamarosan az Amazon Kindle, a Barnes és a Noble’s Nook Book és még sok más kínálatában lehet értékesíteni..

A BtcChina a szabályozókkal tárgyal a Bitcoin elismertségéért

744px-China.svgA világ legnagyobb Bitcoin tőzsdéje meg akarja változtatni a hatóságok meglátását a Bitcoin felett, legalábbis Kínában, ahol a kriptovaluta az áruk és szolgáltatások fizetésének legális fizetési formájává válhat. Éppen ezért a BtcChina alacsony szintű megbeszéléseket folytatott a szabályozókkal a digitális valuta elismerése érdekében.

A tőzsde nemrégiben beszélt a Kínai Népi Bank, a kínai banki szabályozási bizottság és a sanghaji kínai értékpapír-szabályozó bizottság képviselőivel. A BtcChina vezérigazgatója, Bobby Lee azonban továbbra is magas szintű találkozók megszervezésére törekszik ezen ügynökségek igazgatóival.

Teljes cikk

A ZipZap az Egyesült Királyság és Oroszország 265 ezer üzletét tőzsdévé teheti

A globális fizetési hálózat ZipZap nemrégiben Londonban bejelentette, hogy most hozzáadja a kriptovalutát üzleti modelljéhez. A kinyilatkoztatás a BitcoinExpo konferencián történt, amely múlt szombaton (30) történt. A ZipZap új projektje azt kívánja átalakítani, hogy az emberek hogyan cserélik fiat pénznemüket Bitcoinra és fordítva.

A konferencia során a hálózat szóvivője elmondta, hogy a ZipZap döntésének köszönhetően az Egyesült Királyságban 25 000 üzlet és Oroszországban 240 000 üzlet válik kis kriptovaluta-tőzsdévé.

Teljes cikk

Satoshit megválaszthatják a The Guardian 2013-as évének személyévé

8y0hZ7iA The Guardian újság új kiadását szervezi Az év személyének választása és van egy ismert név a jelöltek között: Satoshi Nakamoto, a Bitcoin alkotója. A listán csak nyolc személyiség szerepel, az újság írói javasolják, de az olvasók mégis benyújtják javaslataikat.

A jelöltek csoportja főként azokból az emberekből áll, akik az év folyamán hírt adtak, és relevánsak voltak a szakterületükön. Ebben az esetben Satoshi Nakamotot, a kriptovaluta még mindig névtelen „atyját” Charles Arthur, a The Guardian technológiai szerkesztője jelölte.

Teljes cikk

A Trezor januárban szállít fizikai Bitcoin pénztárcákat

A Trezor hardverpénztárca-gyártó megerősítette, hogy a júniusban kezdődött sikeres közösségi finanszírozási kampányt követően a következő hónapban leszállítja első pénztárcacsomagját., A Coindesk a héten számolt be.

A Trezor korábban azt ígérte, hogy októberben teljesíti első megrendeléseit, de úgy döntött, hogy további funkciókat kínál a készülékhez, és januárra halasztotta a teljesítés dátumát. Pavol Rusnak, a Trezor társalapítója most elárulta, hogy az előrendelések zárva vannak.

A KnCMiner 8 millió dollár értékű bányászati ​​felszerelést ad el mindössze 24 óra alatt

transferirA svédországi székhelyű Bitcoin bányászati ​​felszereléseket gyártó KnCMiner új rekordot hozott létre a kriptopénz világában: a társaság múlt hét szerdán 24 óra alatt 8 millió dollár értékben értékesítette új Neptune készülékeit (27)..

Az új egység értékesítésének első öt órájában a gyártó 5 millió dollárt keresett, minden fúrógépet 10 000 dollárért adtak el. Ez óránként egymillió, hátha nem veszi észre. Az ügyfeleknek mostantól 2014 második negyedévéig kell várniuk a bányászati ​​eszközök átvételére.

Teljes cikk

Kína megtiltja a bankoknak a kriptopénz kezelését

A Kínai Népi Bank ezen a csütörtökön hivatalos dokumentumot adott ki (5) az ország kriptovalutájának alapszabályáról. A szabályozó bejelentette, hogy bár nem tartja a Bitcoinot fenyegetésnek az ország pénzügyi rendszerére, és nem fogja tiltani a „hétköznapi emberek” által folytatott kereskedést, mégis úgy véli, hogy a Bitcoin kockázatot jelent a pénzügyi intézmények számára.

Ennek alapján a hatóság úgy döntött, hogy megtiltja a digitális valuta, valamint a kínai bankok és más hasonló intézmények közötti kapcsolatot. A a Kínai Népi Bank honlapján közzétett dokumentum, olvasható, hogy „ebben a szakaszban a pénzügyi és fizetésfeldolgozó intézmények nem kereskedhetnek Bitcoin-nal”.

Teljes cikk

Amerikai kisváros, hogy a rendőrfőnök fizetését fizesse Bitcoin-nal

750px-Hazard_main2006Az észak-amerikai Kentucky államban fekvő Veszélyügyi Rendőrség megtöri a határokat: a városi bizottság nemrégiben jóváhagyott egy új intézkedést, amely lehetővé teszi a helyi rendőrfőkapitánynak, Tony Vaughnnak, hogy fizetését Bitcoins-ban szerezze be..

A viccói városi bizottság vezetője, Claude Branson megerősítette, hogy a helyi tisztviselőknek meg kellett tenniük a házi feladataikat és kutatniuk kellett a Bitcoinról. Hiwever, Branson szerint úgy tűnik, hogy a változással kapcsolatban nincsenek logisztikai vagy jogi kérdések.

Teljes cikk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me