Heti kerekítés: A Bitcoin linkje az eutanáziához, az FBI pénztárcája tréfálkozik és a BitPay új funkciókkal rendelkezik

Péntek van, tehát hetente kerek nap van a Bitcoin Examinernél! Míg a kriptovaluta világa még mindig helyreáll a A Selyemút leállítása és az ebből következő áringadozások amelyek hatással voltak a virtuális érmére, áttérünk más kérdésekre is.

A Dread Pirate Roberts, a Selyemút adminisztrátorának letartóztatása után új vállalkozásokat is megvizsgáltunk, amelyek például már elfogadják a Bitcoint, mint például a Everyday Eclectic, és megmutatjuk, hogy melyek a Bitcoinerek kedvenc operációs rendszerei világszerte. De lássuk a többi hírt, amely a hetet megírta!

Interjú Alex Berkkel, a Black Arrow-tól

A Prospero Bitcoin bányagép és az ASIC „Minion”, Alex Berk, a közelmúltban történő piacra dobása után Fekete nyíl, beszélt a 99Bitcoins-szal. A 2010-ben hongkongi alapítású márka megalapozta jelenlétét Kínában, és most új és erőteljes bányászati ​​fúrótornyaival és chipjeivel akarja meghódítani a Bitcoin világát..

“Azóta is el vagyunk ragadtatva a koncepciótól” – mondta Berk. Az interjú a Black Arrow jelenlegi termékeiről a vállalat jövőbeli projektjeire irányult. Alex Berk elárulta, hogy „amint rendelkezésre áll a 14 nm, kiadunk egy új ASIC-t”, amely „felülmúlja a többi 14 nm-es formatervezést”. Itt tekintheti meg a teljes interjút.

Andreessen szerint a Bitcoin olyan, mint a korai internet

Az Andreessen-Horowitz cég „optimista” és „lelkes” a Bitcoint iránt, Marc Andreessen a napokban a Pando Daily-nek elmondta. A vállalat arra készül, hogy elkezdjen foglalkozni a kriptovalutával, és úgy véli, hogy a Bitcoin végül az Egyesült Államokban elfogadásra és szabályozásra kerül. Andreessen szerint azonban a virtuális érmét „pontosan azért fogják elfogadni, mert azt nem kormányozza – válasszon egy országot -, amelynek rossz politikája van. Jelenleg „az internet egy kicsit ilyen volt az első időkben”.

A Jupiter Bitcoin bányász Atlantában mutatkozik be

A svéd KnCMiner, a Bitcoin bányászati ​​startup, amely a hét elején hatalmas elismerést nyert a világ első 28 nm-es Bitcoin bányászának gyártásáért, bemutatta zászlóshajó Bitcoin ASIC bányagépét, nevű Jupiter, az atlantai Crypto-Currency Con 2013 rendezvényen.

A Bitcoin védelmi alapja segít a Selyemút adminisztrátorának

free-ross-logo-200x200A Selyemút platformjának, Mike Gogulski nevű tagja létrehozta a védelmi alap hogy segítsen Ross William Ulbrichtnek, a Dread Pirate Roberts néven ismert illegális piactér rendszergazdájának, akit az FBI nemrég letartóztatott. “A vádaktól függetlenül mindenkinek buzgó és rendkívül hozzáértő jogi védelemmel kell rendelkeznie, különösen akkor, ha szembesül az ebben az esetben tervezett börtönidővel” – mondta Gogulski.

A letartóztatás után Ulbricht ellen számos bűncselekményt róttak fel, köztük kábítószer-kereskedelem és pénzmosás elkövetésére irányuló összeesküvést. Gyilkossági összeesküvéssel is vádak vannak. Ez azt jelenti A Selyemút ötletgazda életfogytiglani börtönbe kerül, csak a drog vádjával.

Teljes cikk

Amit a Selyemút alapítója megfogott

„A Selyemút felemelkedése és bukása a mozi cucca” – olvasható az alaplap Vice-nál. Az oldal összegyűjtötte azokat a hibákat, amelyeket Ross Ulbricht, az illegális Selyemút piacának vezetésével gyanúsított, és letartóztatta. “Amatőr hibák, amelyeket egy módszeres FBI-vizsgálat kihasznál” – írja az oldal.

A BitPay 150 pénznemet és új nyelveket ad hozzá a Bitcoin pénztárához

BitPay-Bitcoin-MagazineA fizetés feldolgozója BitPay nemrégiben jelentette be, hogy új nyelvekkel bővítette platformjának fizetési élményét. Az angol mellett a BitPay szolgáltatásai holland, dán, spanyol, finn, olasz, japán, koreai, lengyel és orosz nyelven állnak rendelkezésre.

Ez azt jelenti, hogy a nemzetközi ügyfelekkel dolgozó kereskedők mostantól a vevő anyanyelvén mutathatják be a Bitcoin fizetési utasításait, ami különösen fontos lesz a feltörekvő piacokon, ahol a kriptovaluta még mindig új téma. A társaság kibővítette a pénznemek listája a kereskedők használhatják az eladások árainak meghatározását.

Teljes cikk

A „Bitcoin királya” az új siker az erotikus regények világában

Forró, nem megfelelő a 17 évesnél fiatalabb olvasók számára, kifejezett szexjelenetekkel rendelkezik: az új erotikus regényről beszélünk: „A Bitcoin királya”. A 10 000 szóból álló e-könyvet Kayleen Knight írta, és a 19 éves Atlas Fawkes, egy furfangos Bitcoin-bányász életét és kalandjait követi nyomon, aki 2019-ben képes túlélni a globális pénzügyi összeomlást a Bitcoinba vetett hitének köszönhetően. A történetben milliomos lesz, és – itt nincs spoiler – a „Bitcoin királyává” válik

Teljes cikk

Új Bitcoin fizetési fejlesztés érkezik néhány hónap múlva

9BitcoinA Bitcoin csak néhány hónapra van attól, hogy kereskedőbarát fizetési rendszert szerezzen, amelyet a hivatalos Bitcoin ügyfél támogat. A javulás július óta várható, amikor a fejlesztők bejelentették egy Bitcoin fizetési üzenet specifikáció bevezetését, amely nemrégiben egy Bitcoin Improvement javaslat (BIP) lett..

Miután ebben a szakaszban hivatalos specifikációvá vált – címmel 70. BIP -, a fejlesztés hamarosan elérkezik a Bitcoin-fizetések fokozásához. A jó hír azután következik, hogy Mike Hearn főszereplő szeptemberben a BitcoinTalk fórumon közzétette, hogy a 70-es BIP és két másik fizetéssel kapcsolatos BIP (71 és 72) támogatását a Bitcoin-QT-be hajtották..

Teljes cikk

Fórum A BitcoinTalk.org biztonsági másolatot készít támadás után

Egy nagyobb feltörés után, ami hozott BitcoinTalk.org a fórum a héten újra megnyílt. A platform a szokásos módon működött, de néhány felhasználót továbbra is aggaszt a webhely adatbázisának biztonsága.

A fórum rendszergazdája, az úgynevezett „theymos” bejelentette, hogy a kizsákmányolást megtalálták és a lyukat foltozták, de néhány bitcoinos aggódik olyan biztonsági hibák miatt, amelyek nyilvánvalóan az elmúlt két évben érintették a weboldalt. Időközben a ’theymos’ utalt arra, hogy a hack a Valami Rettenetes fórumból származhatott.

Teljes cikk

Az FBI pénztárcája, amely a Selyemút Bitcoine-jait tartja, tréfálkozik

bitcoin-3-650x0Míg az észak-amerikai szövetségi hatóságok még mindig döntenek arról, hogy mit kezdjenek az illegális Selyemút piactéren lefoglalt 26 000 BTC-vel, a kriptovaluta pénztárcájukat azonosították, és mikrohívásokat kapnak nagyon kreatív üzenetekkel néhány felháborodott Bitcoinstól.

Az FBI címe több, körülbelül 0,00000001 BTC összegű kifizetést kap, „speciális” üzenetekkel.

Teljes cikk

Tizenhárom város kap új Lamassu Bitcoin ATM-et a héten

A startup Lamassu nemrégiben egy csodálatos pillanatot élt át, amikor a vállalat első Bitcoin ATM-et szállított egy atlantai (Georgia, USA) ügyfeléhez. Rövid büszkeség és öröm után azonban Lamassu a hétre tervezett szállítmányokra összpontosított, a gép négy különböző kontinens 13 városát érte el.

Teljes cikk

A BitPay bemutatja három új, all-inclusive árképzési tervét, nulla díjjal

csúszda-mA vezető fizetési feldolgozó BitPay három új, all-inclusive árképzési terv elindítását jelenti be, amelyek nem tranzakciós díjakon, hanem értéken és jellemzőkön alapulnak.

Novembertől a platformmal dolgozó kereskedők kiválaszthatják a szükséges funkciókészletekkel rendelkező tervet, amely lehetővé teszi számukra, hogy korlátlan számú megrendelést dolgozzanak fel tranzakciós díjak nélkül. Csak annyit kell tenniük, hogy havi befizetést teljesítenek és ennyi. A BitPay all-inclusive tervei Professional, Business és Enterprise címet kapnak, és ezekről többet tudhat meg itt.

Teljes cikk

Hogyan emelheti ki az amerikai adósságplafon a Bitcoin eszközosztályként betöltött szerepét

Mivel az Egyesült Államok nehéz helyzetben van, és néhány éven belül másodszor rendez vitákat az adósságplafon felett, a Bitcoin most sztárságot kaphat, mint fő eszközosztály. A The Genesis Block szerint ez a forgatókönyv értékes alkalmat kínálhat a Bitcoin makrogazdasági helyzetben betöltött szerepének megértésére..

A Selyemúton bitcoinokat használtak gyógyszerek vásárlására segített öngyilkosságokhoz

NembutalAz illegális selyemút vége nem csak magát a Bitcoin-ot, vagy azokat a vásárlókat érintette, akik korábban kábítószereket, például heroint és marihuánát kaptak a platformon keresztül.

Nyilván vannak olyan kegyetlen mellékhatások, amelyek eddig nem jutottak eszünkbe. A Philip Nitschke nevű ausztrál orvos a héten jelentette be, hogy a Selyemút az eutanáziát kérő beteg betegek öngyilkosságának gyakorlásához használt gyógyszerek fontos forrása..

Nitschke szerint néhány ausztráliai beteg Bitcoins-t használt az állatok leterítésére használt Nembutal halálos gyógyszer megvásárlásához, és letöltötte az eutanázia gyakorlására vonatkozó utasításokat tartalmazó „The Peaceful Pill Handbook” nevű e-könyv példányait..

Teljes cikk

Az Egyesült Királyság bűnügyi ügynöksége több millió font értékű Bitcoint foglal le

Összesen nyolc kábítószer-kereskedelem gyanúsítottját tartóztatták le állítólag az illegális Selyemút piaccal kapcsolatban Nagy-Britanniában, Svédországban és az Egyesült Államokban. Éppen az Egyesült Királyságban az ország új Nemzeti Bűnügyi Ügynöksége (NCA) négy embert tartóztatott le, és figyelmeztetést adott: hamarosan újabb drogkereskedők szállnak le.

A brit bűnügyi ügynökség szerint ez a négy letartóztatás csak órákkal azután történt, hogy Ulbricht őrizetbe vették. A hatóságok most elárulják, hogy a gyanúsítottak a Selyemút „jelentős felhasználói” voltak, és hogy több millió font értékű Bitcoint foglaltak le. Három húszas éveiben járó férfi manchesteri, míg a negyedik férfi ötvenéves és devoni származású. Két másik gyanúsítottat az Egyesült Államokban tartóztattak le, az utolsó kettőt pedig Svédországban fogták el.

Teljes cikk

A BitFunder.com minden tevékenységet bezár az Egyesült Államok felhasználói előtt

bitfunder.comA Bitcoin adománygyűjtő és kereskedő platformja, a BitFunder.com minden tevékenységét bezárja az Egyesült Államokban élő felhasználók előtt. A vállalat a weboldalán keresztül jelentette be a hírt, de nem adott valódi magyarázatot, bár könnyen kitalálható, miért döntenek, mivel az ország továbbra is erős nyomást gyakorol minden kriptovalutával kapcsolatos vállalkozásra.

Közleményük első része szerint „október 8-án [múlt kedden] a BitFunder nem fogad el új regisztrációkat az Egyesült Államok bármely személyétől vagy szervezetétől”.

Teljes cikk

A Hive új alkalmazása lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a Bitcoins-t közvetlenül Sean’s Outpostnak adományozzák

A Mac OS X-hez készült Bitcoin pénztárca, a szépen megtervezett Hive készítőinek újdonságai vannak: a csapat kifejlesztett egy új alkalmazást, amely lehetővé teszi, hogy a pénztárca felhasználói könnyedén felajánlhassanak néhány kriptovalutát a jól ismert jótékonysági szervezetnek. Sean előőrs, székhelye Pensacola (Egyesült Államok).

A cél nagyon egyszerű: segítsen a hajléktalanok táplálásában, és támogassa a Sean Outpost csodálatos munkáját. A Hive alkotói a BitcoinTalk.org fórumon és az al-Reddit-en keresztül jelentették be az új alkalmazás elindítását. “[Október 14-én, hétfőn] kezdjük el terjeszteni [az alkalmazást] a Hive-val” – írták.

Teljes cikk

A személyes Bitcoin cserék elterjedtek az egész világon

Coindesk írt a sok személyes Bitcoin-cseréről amelyek folyamatosan szaporodnak a bolygó négy sarkában. New York Citytől – ahová a Satoshi tér 60 embert vonzott – Berlinig a kriptovaluta hódítja meg a világot.

A Selyemút adminisztrátorát áthelyezik és elbírálják New Yorkban

131009-internet-drug-6p.photoblog600Ross Ulbrichtet, a virtuális világban Dread Pirate Roberts néven ismert férfit, aki a Selyemút illegális piactéréért felelős, nem ítélik meg Kaliforniában, ahol letartóztatták. Joseph Spero amerikai bírósági bíró elrendelte Ulbricht átutalását New Yorkba egy nemrégiben San Franciscóban tartott bírósági tárgyaláson..

Az illegális platform lefoglalása után letartóztatott gyanúsítottat „valamikor hamarosan” New Yorkba szállítják, ahol bűnügyi váddal kell szembenéznie, mint kábítószer-kereskedelem összeesküvése, számítógépes hacker-összeesküvés és pénzmosás – mondta ügyvédje és államvédője, Brandon LeBlanc..

Teljes cikk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me