Heti kerekítés: A Nasdaq blokkláncot alkalmaz, Oroszország leállítja a Bitcoin webhelyek és egyebek blokkolását

Üdvözöljük a 99Bitcoins legújabb heti összefoglalójában, a hét legfontosabb híreivel.

Contents

A Nasdaq a Bitcoin blockchain technológiáját alkalmazza a tőzsdei kereskedelem javítása érdekében

NasdaqAz amerikai Nasdaq tőzsde bejelentette, hogy hatékonyabb és biztonságosabb részvénykereskedelmi rendszer létrehozása érdekében átveszi a Bitcoin alapvető technológiáját.

A digitális óriás IBM és a svájci UBS bank példáit követve a Nasdaq – a fintech űr kedvenc cseréje – szintén tervezi a Bitcoin blokkláncának feltárását egy hétfőn (11.) meghirdetett kísérleti projekt keretében..

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

Inside 21 tervei szerint a Bitcoin tömegeket hoz

A titkos Bitcoin startup 21 Inc. teszteket végzett annak bemutatására, hogy technológiája hogyan teheti lehetővé a gépek közötti Bitcoin tranzakciókat, a 75 millió dolláros C sorozat adománygyűjtése során létrehozott vállalati áttekintés részeként..

Hangmagasságában a 21 Inc, amely még mindig az eredeti 21e6 moniker alatt működött, mind a diákat, mind a videókat bemutatta, amelyek bemutatják, hogy a Bitcoin hogyan használható fel az internet sávszélességének valós idejű piacainak megkönnyítésére. Három proxy felhasználó segítségével egy Vimeo bemutató (most eltávolítva) felvázolja, hogy egy szolgáltatás miként tudja parcellázni a letöltési kapacitását a Bitcoin fizetések használatával.

Forrás: Coindesk.com

Az MIT „kritikus hibákat” hív fel a New York-i BitLicense-ben

Az MIT Digital Currency Initiative igazgatója, Brian Forde új blogbejegyzést adott ki, amelynek célja, hogy felhívja a figyelmet négy „kritikus hibára” a New York állam által a digitális valutaipar szabályozásában eddig alkalmazott megközelítésben..

A darabra egy hónappal a kinevezése után úgy találja, hogy Forde arra törekszik, hogy hangot adjon az Egyesült Államok vezető egyetemének a Bitcoin és a blockchain iránti érdeklődésének, mint olyan technológiáknak, amelyek hozzájárulhatnak a globális javakhoz. A DCI-t áprilisban jelentették be az egyetemen folytatott egyéves további helyi erőfeszítések nyomán.

Forrás: Coindesk.com

A Bank of England és a London School of Economics csatlakozik a Bitcoin fórumhoz

Bitcoin fórumAz olyan nagy pénzintézetek képviselői, mint a Bank of England és a London School of Economics, részt vesznek egy avató Bitcoin-beszélgetésen, amelyet csütörtökön (14-én) rendezett a Social Media Leadership Forum..

’A Bitcoin & Blockchain Leadership Forum – Exploring the Next Generation Internet ’lesz a londoni Allen és Overy. A testület a Bitcoin-ra, a blockchain néven ismert alaptechnológiára fog koncentrálni, valamint arra, hogy a digitális pénz és a pénzügyi innováció hogyan változtatja meg a jelenlegi gazdasági paradigmát.

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

A „tökéletesnek” nevezett Venom VM hiba az NSA számára, vagy a Bitcoins és jelszavak ellopására

A széles körben használt virtualizációs szoftver éppen javított kritikus biztonsági rése ideális kiaknázási célpont az állam által támogatott kémek és bűnözők számára egyaránt, akik jelszavakat, kriptográfiai kulcsokat vagy Bitcoins-t keresnek – mondta az egyik javítást boncolgató kutató..

A hiba, amelyről ismert, hogy hatással van a Xen, a KVM és a natív QEMU virtuális gépek platformjaira és készülékeire, lehetővé teszi a támadók számára, hogy kitörjenek a védett vendégkörnyezetekből, és teljes mértékben átvegyék az irányítást az őket üzemeltető operációs rendszer felett – figyelmeztettek szerdán a biztonsági kutatók. A biztonsági rés szerda reggeli nyilvánosságra hozatalát követő órákban sok biztonsági szakember nyilvánosan kijelentette, hogy a súlyosságát eltúlozzák.

Forrás: ArsTechnica.com

A Coinify Bitcoin platform 34 országra terjeszti a szolgáltatást

A dániai székhelyű Coinify Bitcoin platform bejelentette az egységes eurófizetési térség (SEPA) hálózatán belüli terjeszkedését, lehetővé téve 34 országbeli ügyfelek számára a digitális valuta adásvételét..

A SEPA egy európai uniós (EU) fizetési integrációs rendszer, amelynek célja az euróban denominált banki átutalások megkönnyítése 28 uniós tagállam, valamint Izland, Norvégia, Liechtenstein, Svájc, Monaco és San Marino között.

Forrás: Coindesk

Mostantól tippeket adhat a zenészeknek a Bitcoin segítségével a SoundCloud-on, a ChangeTipnek köszönhetően

SoundCloudA ChangeTip egy új borravaló funkciót indított el a SoundCloud-on, amely lehetővé teszi az online audio-terjesztési platform felhasználóinak, hogy a zenészeknek tippeljenek a Bitcoin segítségével.

A fizetések vagy tippek azonnali küldésére és fogadására használt digitális platform a SoundCloud nyílt API-ját (alkalmazásprogram-kezelőfelület) használta az új borravaló opció kiépítéséhez, miután számos kérést kapott a felhasználóktól.

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

A ’CSI: Cyber’ egy Bitcoin fejvadász és hátborzongató bosszúhackeléssel ér véget

CSI: Cyber ​​kettős fejlécű finomsága minden csodálatosan szörnyű ebben az összefüggéstelen, paranoid baloney szendvicsben: Felhúzott melodráma, gargalizált technikai szakzsargon, komikus grafika, elegáns mellények széles skálája, az Oscar-díjas Patricia Arquette pedig tetemesen grimaszol karrier hiba aplombdal.

Nagyon rossz híreket kell közölnöm a CSI egyik alapvető eleméről: a kiberhírességről. Ez az utolsó, amelyet a televízió legagresszívabban képtelen magas rangú szövetségi ügynökének láthatunk. Peter MacNicol már nem fog fizetést fizetni egy olyan karakter eljátszásáért, aki szó szerint semmit sem tett annak érdekében, hogy megérdemelje, és / vagy az írók végül rájöttek, hogy Sifter nem más célt szolgál, mint hogy teljesítse a műsor bezárkózott kvótáját..

Forrás: Gizmodo.com

A Bitcoin Capital több mint 300 befektetőt és 500 000 dollárt vonz az első héten

Új alapot nyitott Max Keizer és Simon Dixon, a BnkToTheFuture.com részvény CrowdFunding platformon, amely lehetővé teszi a befektetők számára, hogy profitáljanak a Crypto Valuta szektor növekedéséből.

A Bitcoin ára csökkent, a professzionális befektetők mégis a Bitcoin-vállalkozásokba tömörülnek. A múlt héten a Goldman Sachs által vezetett befektetői csoport 50 millió dollárt fektetett be a Bitcoin startup – Circle-be, miután egy másik csoport 75 millió dollárt fektetett be a Bitcoin tőzsdére – Coinbase-be, ideértve a New York-i tőzsde befektetését is, így az összes jelentett kockázatitőke-befektetés a szektor meghaladja a 700 millió dollárt, és az előrejelzések szerint hamarosan meghaladja az egymilliárd dollárt.

Forrás: Coindesk.com

Az iGot impostors adathalász támadást indít a Google-fiókok elérése érdekében

iGot adathalász támadásNemrég kaptam egy e-mailt Rick Day-től, Igot alapítójától, vagy legalábbis azt hittem, hogy ő az.

A „Feladó” e-mail cím Rick Day tényleges e-mail címéből származik, és az üzenetben csak egy mondat volt – ez egy YouTube-videó linkje volt.

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

A New York Times úgy véli, hogy titokzatos bitcoin-készítő, Satoshi Nakamoto

A Bitcoin alkotóját, Satoshi Nakamotot körülvevő mítosz nagyobb lehet, mint a valóság. Nakamoto személyazonosságának keresése évek óta tart, számtalan elmélettel, de új bizonyítékok arra utalnak, hogy egy férfi, akit régóta tartanak lehetséges Nakamotónak, valóban feltaláló lehet a Bitcoin mögött.

A New York Times egy új, hosszú formájú darabot tett közzé (amely egy hamarosan megjelenő könyv anyagát tartalmazza) éppen ezt a kérdést és ezt az embert célozza meg..

Forrás: BusinessInsider.com

A Queen rockzenekar az első Bitcoin-eladást hajtja végre Argentína jegyek indulásakor

A klasszikus rockegyüttes, a Queen argentin rajongója lett az első ügyfél, aki jegyet vásárolt Bitcoin-nal az EntradaFan-on keresztül, a cég szerint.

Az áprilisban elindított EntradaFan egy peer-to-peer online jegypiac, amely a piacvezető Ticketek-kel kíván versenyezni. A bejelentés az EntradaFan azon döntését követi, hogy a BitPagos processzorral, egy argentin Bitcoin céggel, amely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy fizetésként fogadják el a Bitcoint, és rendezzék a fiat vásárlásokat a Bitcoin-ban, együttműködve..

Forrás: Coindesk.com

Oroszországban a Bitcoin bíróságok blokádját a helyi bíróság jogellenesnek ítélte

OroszországAz orosz médiahatóság, a Roskomnadzor által januárban blokkolt Bitcoin-oldalak újra online vannak az országban. A Szverdlovszki Obszki Nevjanszkban található regionális bíróság jogellenesnek ítélte a kriptovalutával kapcsolatos információkat tartalmazó webhelyek blokkolását.

A weboldalakhoz való hozzáférés korlátozásáról szóló kezdeti döntést ugyanaz a bíróság hajtotta végre ez év elején, a Roskomnadzor (a távközlés, az információs technológiák és a tömegkommunikáció területén működő szövetségi felügyeleti szolgálat) döntése nyomán a platformok blokkolására..

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

A Chip Chap segítségével 5000 nagy kiskereskedőtől vásárolhat Bitcoin-t

A Bitcoin hozzáférhetőbbé tétele a mindennapi fogyasztók számára az egyik legnagyobb akadály, amelyet le kell győzni, ha be akarjuk indítani a digitális valuta forradalmát. Ezzel azt akarom mondani, hogy szó szerint betérek egy üzletbe és megvásárolom a Bitcoin-ot helyi fiat valutával. Chip Chap megvalósította ezt az álmot a mexikói lakosok számára, mivel most 5000 tégla és habarcs helyszínen vásárolhatnak Bitcoint.

Ahhoz, hogy a dolgokat egy kicsit perspektívába helyezzük, nem lehet egyszerűen belépni egy részt vevő tégla és habarcs boltba, és pulton kívül megvásárolni a Bitcoin-t. Ennek ellenére a tényleges folyamat nem annyira eltérő és még mindig nagyon felhasználóbarát. Mexikóban meglehetősen gyakori, hogy a kiskereskedők e-pénz konverziós szolgáltatást kínálnak a telephelyükön.

Forrás: InsideBitcoins.com

Fülöp-szigetek meglovagolja a kialakulóban lévő Bitcoin hullámot

A Fülöp-szigeteken gyakorlatilag nem létező induló ökoszisztéma hirtelen életre kelt. A bitcoin forradalomnak köszönhetően az induló vállalkozások, különösen a kriptovalutákkal kapcsolatosak száma az elmúlt pár évhez képest nő. A Fülöp-szigeteki Bitcoin sikere társadalmi és gazdasági tényezőknek tulajdonítható.

A két fő tényező, ami a bitcoin-fellendüléshez vezetett Fülöp-szigeteken: Fülöp-szigeteken hatalmas átutalási piac van. Kínához és Indiához hasonlóan sok filippínó emigráns munkavállaló dolgozik világszerte.

Forrás: NewsBTC.com

Két hongkongi bank webhelye esik a Bitcoin ransomware áldozatává

Hong Kong - WikimediaHongkong két legnagyobb bankját nemrég hackerek célozták meg. A digitális bűnözők kibertámadásokkal fenyegetőztek a Kínai Bank és a Kelet-Ázsiai Bank tulajdonában lévő webhelyek ellen, kivéve, ha az áldozatok váltságdíjat fizetnek Bitcoin-ban..

A helyi hatóságok megerősítették, hogy a bankok bejelentéseket tettek a hongkongi rendőrségen, azt állítva, hogy feltörték honlapjaikat. Az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások instabil szolgáltatást eredményeztek.

Teljes cikk a 99Bitcoins.com oldalon

A Bitcoin Dark Wallet új kihívója van: Samourai

A Dark Wallet első bejelentése óta, 2013 szeptemberében a Bitcoin földalatti pénztárcájává emelte a reflektorfényt. A sötét webes felhasználók és azok számára készült, akik egyébként az online magánélettel foglalkoznak, a felhasználóbarát volt az egyik központi funkció.

De kevesen hiányolták, hogy ezt a pénztárcát azzal a központi céllal hozták létre, hogy személyazonosságát a lehető legmagasabb szinten tartsa, miközben bitcoin tranzakciókat folytat. A Sötét Pénztárca az adatvédelem szószólói által azonnal üdvözölt és a sajtóban egyszerre démonizált, a Bitcoin pénztárcák vitathatatlan rosszfiúja maradt, legalábbis eddig.

Forrás: BraveNewCoin.com

A Dark Net fegyverek mellszobora 17 letartóztatáshoz és 80 000 dolláros Bitcoin lefoglaláshoz vezet

A közelmúltban történt mellszoborok megrendítették a sötét hálós fegyverkereskedelem világát. Az ausztrál és az egyesült államokbeli bűnüldöző szervek hat hónapos közös nyomozása, amelynek során a bűnüldöző szervek fegyverkereskedőként titkoltak voltak, 17 letartóztatást eredményezett nemzetközileg.

2014 szeptemberében az amerikai belbiztonsági vizsgálatok (HSI) egy 33 éves, amerikai lakosú sötét fegyvereladót azonosítottak „világszerte működő ügyfélkörnek” – áll az ausztrál szövetségi rendőrség (AFP) sajtóközleményében..

Forrás: CryptoCoinsNews.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me