Heti kerekítés: megjelenik a hírszabályozás és az ATM, míg az eBay és a Google sokkal barátságosabbnak tűnik, mint valaha

Határozottan tele volt egy hét a különböző országokban alkalmazott szabályozási újdonságokkal és rengeteg hírrel az új otthonukba érkező Bitcoin ATM-ekről.

A hét egyik legnagyobb leleplezése azonban természetesen a kiszivárgott e-mailek, amelyek a Google Bitcoin integrációval kapcsolatos kísérleteit tárták fel. Még mindig nagy rejtély, de a technológiai óriás már elárult valamit, és a közeljövőben jó hírekkel szolgálhatnak a közösség számára.

Egyelőre itt az ideje felidézni a hét legnagyobb híreit a Bitcoin Examiner heti kerekítésével.

Contents

Az FBI csaknem 30.000 bitcoin értékesítését engedélyezte a Selyemút mellszoborából

512px-FBI-HQ-SignA Szövetségi Nyomozó Iroda zöld utat kapott, hogy eladja a Sötét Út szerverekről elsöpört 29 655 BTC-t a Sötét Web legnagyobb illegális piacának mellszobája alatt..

A hatóságok október óta várják a rejtélyt a kriptovaluta-rejtvény felszámolására, amikor a művelet leállt, sőt még az FBI Bitcoin pénztárcáját megcélzó csínyhullámot is el kellett viselniük. Most azonban a szövetségek felhatalmazást kapnak a jelenleg mintegy 25 millió dollár értékű digitális érmék értékesítésére.

Teljes cikk

A Charity Give közvetlenül elfogadja a Bitcoin-ot

Az a jótékonysági szervezet, amely gazdag szolgáltatást nyújt Kenya és Uganda legszegényebbjeinek, most elfogadja a Bitcoin-ot, a CityAM szerint. A Közvetlenül adni egyedülálló eset, amikor jótékonysági szervezetekről van szó. Készpénzátutalást ad a címzettnek, elvárva, hogy az adomány 93 százalékát a kezükbe adja.

A kétszer élt kriptovaluta: Coinye visszatért

sfCoinye életét nem könnyű követni. Ha az altkoint csak a múlt héten holtnak tekintették, akkor nyilvánvalóan visszatért az életbe, és új „otthona” van a Coinyetheco.in oldalon..

„A népszerű média véleményével ellentétben nem vagyunk halottak. Keményen dolgozunk azon, hogy izgalmas új kiegészítéseket hozzunk nektek! ”- olvasható a weboldal főoldalán.

Teljes cikk

Korea legnagyobb Bitcoin tőzsdéje 400 000 dollárt kap

Dél-Korea első Bitcoin-induló vállalata, a Korbit 400 000 dollár alaptámogatást kapott a Szilícium-völgy befektetőitől. A Korbit – amely egyben Korea legnagyobb Bitcoin-tőzsdéje – több mint 20 000 regisztrált felhasználóval rendelkezik – kevesebb, mint egy év múlva nyereséges, A Verge beszámol.

Az eBay UK engedélyezi a kriptovaluták értékesítését február 10-től

WikimediaNagy változást üdvözölnek az eBay UK felhasználói. A platform apróhirdetések részlege egy dedikált virtuális valuta kategóriát indít el, amely február 10-től minden típusú digitális valuta értékesítését lehetővé teszi, a Bitcoin és a Litecoin is beleértve.

A Apróhirdetések az eBay által biztosított ingyenes platform, ahol az eladók információkat tehetnek közzé egy termékről, és kommunikálhatnak a lehetséges vásárlókkal. Februártól ezek a kereskedők eladhatják a BTC-t és más altcoinokat.

Teljes cikk

A BitSimple értékesítési portál 600 000 dollárt gyűjtött a Bitcoin magkörében

Az Ingóság kriptográfia bejelentette, hogy befejeződött egy 600 000 dolláros, teljes körűen Bitcoin-ban finanszírozott kezdő beruházás. Coindesk szerint, a társaság az alapokat a BitSimple, egy új kriptovaluta értékesítési portál elindítására használja, amelynek célja, hogy megkülönböztesse magát a hagyományos Bitcoin tőzsdéktől..

Belgium központi bankja és pénzügyi hatósága figyelmeztetést ad ki a Bitcoin ellen

450px-Large_Belgian_flag_at_JubelparkHa egy hete Belgium központi bankja nem hivatalosan pozitívan érezte magát a Bitcoin iránt, néhány nap alatt sok minden megváltozott. A Belga Nemzeti Bank (NBB) és a Belga Pénzügyi és Piacfelügyeleti Hatóság (FSMA) nemrég közös nyilatkozatot tett közzé a Bitcoin ellen.

Az üzenet figyelmezteti a befektetőket a kriptovalutákba történő befektetés veszélyeire. Mindkét hatóság aggódik a Bitcoin növekvő népszerűsége miatt, és hangsúlyozza, hogy a digitális pénznek nincs szabályozása vagy hivatalos felügyelete, ez a probléma kiterjed a digitális pénztárcákra és pénzváltókra is.

Teljes cikk

A Bit4coin jó híreket jelent be 2014-re vonatkozóan

Ha egyike voltál azoknak, akik karácsonykor ajándékutalványt kaptak a Bitcoins használatával, a következő információk érdekelhetik Önt. A Bit4coin, az a cég, amely megvalósította ezt az ötletet, december folyamán jelentősen növekedett, és már több mint 1000 ajándékkártyát adott el.

A tevékenység első hónapjaiban az amszterdami székhelyű vállalat becslései szerint az eladott kártyák 60 százalékát ugyanaz a személy vásárolta meg és váltotta be, mivel a fennmaradó 40 százalékot ajándékként ajánlották fel. Az ünnepek után a társaság most tervezi bővítését.

Először is, a Bit4coin csak két új nyelvet adott hozzá a szolgáltatáshoz, a holland és a német, de a cég azt ígéri, hogy továbbra is több lokalizált verziót és fizetési lehetőséget ad hozzá, és partnerséget alakít ki az online áruházakkal és a kiskereskedelmi partnerekkel, amelyek a Bit4coin ajándékkártyákat adják el 2014.

Teljes cikk

Kanada a legtöbb Bitcoin-bankautomatával rendelkezik, a kormány véleménye ellenére

1Mivel Ottawa már rendelkezik egy új Bitcoin ATM-mel, Kanada gyorsan befordul az országba, ahol a legtöbb kriptovaluta-gép működik, bár a kormány éppen egy nyilatkozatot indított, miszerint a Bitcoin nem tekinthető törvényes fizetőeszköznek az országban.

A hivatalos álláspont az ország pénzügyi osztálya által küldött e-mailen alapul. Az üzenet elmagyarázza, hogy „csak kanadai bankjegyeket és érméket ismernek el törvényes fizetőeszközként Kanadában. A Bitcoin digitális „pénznem” nem törvényes fizetőeszköz Kanadában ”.

Teljes cikk

A NYC Bitcoin Center ad otthont első hackathonjának

A NYC Bitcoin Center megtartotta első hackathonját az elmúlt hétvégén. Mint a kriptovaluta oktatási központja, a központ fejlesztői rendezvénynek adott otthont, hogy tovább oktassa a technikailag hajlandóakat az elosztott pénz erejével kapcsolatban., – jelentette a Coindesk ezen a héten.

A Bitcoin nem teljesíti a „készpénztesztet”, és Finnországban árucikknek tekintik

Helsinki, FinnországFinnország központi bankja a Bitcoin-t árucikknek tekinti. A hírt a hatóság tárta fel, miután a digitális érme nem felelt meg a pénznem és az elektronikus fizetési forma meghatározásainak. Azonban Skandinávia nem az egyetlen régió, ahol új szabályozási újdonságok vannak, mivel Olaszország és Izrael a közelmúltban a kriptovalutáról beszéltek (vagy sem).

A finn pénzügyi hatóság azt állítja, hogy “ebben a szakaszban [a Bitcoin] jobban hasonlítható egy áruhoz”. Az információt Paeivi Heikkinen, a Finn Bank felügyeletének vezetője helsinki nyilvánosságra hozta.

Teljes cikk

Az első svájci Bitcoin ATM ideiglenesen Zürichben működik

Svájc a következő ország a sorban, amely Bitcoin kriptográfia szolgáltatásait kínálja helyi kriptovaluta közösségének. A gép már működik Zürichben, ahol néhány vállalkozó megpróbálja elérni az érme potenciálját az országban.

Az ATM, egy Lamassu egység, amely csak eurót képes átváltani BTC-re, ideiglenesen a vásárcsarnokban található IM VIADUKT. A készülék e hét végéig elérhető lesz a helyszínen, de pozitív eredmény esetén tavasszal visszatérhet.

Teljes cikk

A Cumbriai Egyetem az Egyesült Királyság első lépése a Bitcoin világában

496px-University_Park_MMB_I7_G érettségiA Cumbriai Egyetem, amelynek kilenc egyeteme és központja az egész Egyesült Királyságban elterjedt, az első állami egyetem a világon, amely elfogadja a Bitcoin-t. Az intézmény a digitális pénzt fizeti meg a kriptovaluták tanulmányozásához kapcsolódó két tanúsító programért.

Ezekkel az új kurzusokkal az egyetem egyben az első ilyen jellegű állami intézmény, amely a digitális pénzzel kapcsolatos tanulási programokban fogad, de Európában nem az első. 2013-ban a ciprusi Nicosia Egyetem meghirdette a digitális pénznemben szerzett tudományos fokozatát, és megkezdte a Bitcoin elfogadását.

Teljes cikk

A Microsoft leállította a Tor automatikus futtatását a botnet-fertőzött rendszereken

A Microsoft elismerte, hogy távolról megakadályozta a Tor anonim webböngésző eszköz futtatását számos felhasználói rendszerén, a Sefnit botnet megsemmisítése érdekében. Wired szerint, egy olyan rosszindulatú programra vonatkozik, amely 2011-ben elhallgatott, majd 2013 júniusában ismét megjelent a Scorpion és Dekadent néven azonosított ukrán és izraeli hackerek kezén..

A Creandum kifejleszti a Bitcoin vállalkozások legnagyobb adatbázisát

bitcoin-részvényA Creandum skandináv kockázatitőke-társaság felépítette a világ legnagyobb és a Bitcoinhoz kapcsolódó vállalkozások legteljesebb adatbázisa, a tőzsdéktől a fizetési feldolgozókig. A platform szerint a The Bitcoin Database már több mint 300 bejegyzett vállalattal rendelkezik.

A cél az, hogy áttekintést nyújtson a Bitcoin rendszerről a hatékony információt kereső vállalkozók és befektetők számára. A Creandum, az olyan nagyvállalkozások jelentős befektetője, mint az online zenei streaming szolgáltatás A Spotify vagy az iZettle fizetési megoldások cége szintén reméli, hogy egy ilyen projekt ösztönözheti az újonnan érkezőket a digitális valuta és piacának fejlesztésére.

Teljes cikk

Két Las Vegas-i kaszinó elfogadja a Bitcoint, de nem a szerencsejáték-teremben

A Bitcoin használata digitális kaszinókban nem igazán új keletű. Ez azonban így van: a való világban két kaszinó, a nevadai Las Vegas belvárosában fogad el digitális pénzt a héten. Az egyik a város legrégebbi kaszinója, a Golden Gate, amely a szálloda recepcióján fogadja el a kriptovalutát, mint például a D Las Vegas.

Amellett, hogy digitális készpénzzel fizetnek a szobáért, a Bitcoin-barát vendégek a két épület belsejében található ajándékboltokban és éttermekben is elkölthetik BTC-jüket, összesen öt helyen. De csak ezt, mivel a Bitcoins használata a játéktéren tilos.

Teljes cikk

Winnipeg februárban kapja meg első Bitcoin ATM-jét; London lehet a következő

headerhq2Ha már Kanada volt az ország, ahol a legtöbb Bitcoin ATM volt, akkor ez a szám még nagyobb lesz. Winnipeg, Manitoba tartomány fővárosa és legnagyobb városa február 15-én kapja meg a saját gépét.

A helyi induló BitTeller azt tervezi, hogy elindítja az eszközt a CoinFest alatt, egy olyan nemzetközi esemény alatt, amely segít az embereknek a Bitcoin ismereteinek oktatásában és az egyre növekvő gazdaság előmozdításában..

Eközben Londonban vannak még mindig három startup versenyez a város első Bitcoin gépének telepítéséért. Valamennyi vállalat a Robocoin és a Lamassu, a kriptovaluta ATM-ek két legnagyobb gyártójától vár szállítmányokat.

Teljes cikk

Marc Andreessen úgy véli, hogy 2014 a Bitcoin éve lesz

Marc Andreessen, az Andreessen Horowitz kockázatitőke-társaság társalapítója a Bitcoin erényeit dicsérte egy esszé a The New York Times kiadta. A „Miért számít a Bitcoin?” Című darabban és idézi a Coindesk, Andreessen felvázolja, mi vonzotta a Bitcoin-hoz, és érdekes kérdéseket vet fel, új kérdésekkel együtt.

Svédország a Bitcoin eszközként történő szabályozását tervezi

800px-Stockholm-Altstadt- (gamla-stan)Svédország valószínűleg elutasítja a Bitcoint mint legitim valutát. A legerősebb skandináv gazdaság azt tervezi, hogy megerősíti a világ legnagyobb kriptovalutáját eszközként, összehasonlítva azt művészettel vagy ékszerekkel, és adóztatva a Bitcoin-t..

Az az ország, amely állítólag egy európai iránymutatásra várt a szabályozás ügyében, most tőkenyereség-adót vezet be a kriptovalutával kapcsolatos minden tranzakció után..

Teljes cikk

A NYC újságos a Bitcoinot választja a hitelkártyák helyett

New York belvárosában található újságos most elfogadja a Bitcoin-ot. A tulajdonos, idézi a Coindesk, szerint ez az első újságos a városban, amely bevette a virtuális valutát. A 34. utcában és a 2. sugárúton található Kay standja tipikus újságos árakat árusít, beleértve a cigarettákat, előre fizetett telefonkártyákat, magazinokat és snackeket.

Prágában áprilisban működő Robocoin ATM lesz

800px-Prague_Castle_from_Vltava_bankA cseh Marlyle vállalat nevezi Prága első Bitcoin ATM-jének telepítését, amelyet a város Smíchov területére terveztek. Az első tranzakcióknak áprilisban kell megtörténniük, de a cég később két másik géppel és további szolgáltatásokkal kívánja bővíteni az ATM-hálózatot.

Marlyle összesen vásárolt három eszköz a Las Vegas-i Robocoin gyártótól, amelynek elsőként Európában kell működnie, valamint a következő hónapokban Londonba érkező készülékekkel.

Teljes cikk

Az e-mail-csere azt sugallja, hogy a Google a közeljövőben igent mondhat a Bitcoin-ra

A Google valójában azt tervezheti, hogy beépítse a Bitcoint a vállalat jövőjébe. Legalábbis ez a legnagyobb következtetés, amelyet levonhatunk néhány e-mailből, amelyet kicseréltek Jarar Malik, a CoinList.me Bitcoin apróhirdetési oldal fejlesztője és a techóriás két képviselője között..

Malik úgy döntött, hogy megkérdezi a világ néhány legnagyobb vállalatát – az Amazon, az Apple és a Google -, hogy megtudja, tervezik-e valamelyikük a kriptovalutát. Miután elküldte e-mailben a főbb vezetőknek a gondolatait, úgy döntött, hogy csökkenti elvárásait. Amíg el nem érte a főnyereményt a Google vezető alelnökével, Vic Gundotrával, aki továbbította az e-mailt egy másik céges képviselőnek. A Malik által kapott válasz meglehetősen pozitív volt.

Teljes cikk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me