Heti kerekítés: Schiff és Assange a Bitcoin oldalán, 6 asztali pénztárca áll rendelkezésére és egy új dán csere

Itt található a Bitcoin Examiner legújabb heti összefoglalója az elmúlt hét legfontosabb híreivel.

Az SJ Earthquakes a legújabb Bitcoin-barát profi sportcsapat

wondo_USMNTA San Jose-i földrengések együttműködtek a Coinbase-szel annak érdekében, hogy a világ első olyan profi sportcsapataivá váljanak, akik elfogadják a Bitcoin-fizetéseket a stadionjukban. Az első kriptográfiai élmény ezen a héten történt, amikor az amerikai csapat a Houston Dynamo ellen játszik.

A csapat rajongói a Bitcoint használhatják a Buck Shaw Stadionban való jegyeik kifizetéséhez, de a kriptovalutát az áruházban és a koncessziós standon is elfogadják..

Teljes cikk

Arnhem Bitcoincity: a következő Bitcoin Boulevard Hollandiában

Hága, Hollandia két hónappal ezelőtt játszotta a világ egyik első Bitcoin Boulevard-eseményének központját, és látványos módon hozta össze a kriptovaluta-felhasználókat és a vállalkozásokat.

Egy csoport azt reméli, hogy ezt folytatja az Arnhem Bitcoincity-vel, amelyre Arnhemben kerül sor – Hollandia keleti részén. Május 28-án kerül megrendezésre az Arnhem Bitcoincity (vagy a Bitcoinstad) mintegy 15 bárral, étteremmel és kávézóval, amely elfogadja a nap digitális pénznemét..

Forrás: NewsBTC

A Bitcoin meghódítja az Euro Pacific Peter Schiffjét és Julian Assange-et

471px-Peter_Schiff_by_Gage_SkidmoreValóban nagyszerű nap a bitcoin közösség számára, amikor a befektetési világ ismert szakértője olyan kriptovalutát ölel fel, mint Peter Schiff. A világ legnagyobb nemesfém-kereskedője, az Euro Pacific Precious Metals vezetője a héten jelentette be, hogy cége most elfogadja a Bitcoint a híres BitPay fizetési processzoron keresztül..

Ezzel kapcsolatban egy másik Bitcoin-támogató is úgy döntött, hogy megosztja gondolatait a digitális pénzzel kapcsolatban. Julian Assange, a híres ausztrál újságíró és a Wikileaks főszerkesztője – akit még mindig menedékjogot kapnak a londoni ecuadori nagykövetségen – azt mondta, hogy „a Bitcoin az utóbbi két év legintellektívebb fejleménye”.

Teljes cikk

Roger Ver 20 000 dolláros Bitcoin-jutalma visszakapcsolja a hackert

Roger Ver, a MemoryDealers vezérigazgatója jót tett egy hackernek, aki továbbra is megpróbál beszivárogni a számláiba. Amióta azonban a számítógépes bűnöző letartóztatására kiadta a 37,6 BTC fejdíjat, a hacker visszalépett. A pénz körülbelül 20 000 dollárnak felel meg.

Ver egy tweetet tett közzé, amelyben kijelentette, hogy segítséget szeretne kérni a hacker információinak megszerzéséhez. Képes volt azonosítani, hogy a hacker a „nitrós” Skype nevet használja. A MemoryDealers igazgatója azt is jelezte, hogy a támadó régi Facebook-ját és egy régi e-mailt célzott meg, amelyet Ver már nem használ. Szerencsére a bounty elég volt ahhoz, hogy a hacker felmondja, félve, hogy letartóztatják.

Forrás: CoinReport

Melyik a legjobb Bitcoin asztali pénztárca?

bitcoin-pénztárca_320x245Több mint öt évvel a Bitcoin születése után emberek milliói a világon még mindig azon gondolkodnak, hogy mi ez a fantasztikus újítás, és mit hozhat a világnak. Nos, mielőtt erről elkezdenénk beszélni, és főleg mielőtt elkezdené gondolkodni, mennyi kriptovalutát fog vásárolni, van még valami, amit tudnia kell: melyik a legjobb Bitcoin pénztárca az Ön számára.

Számos digitális pénztárca áll rendelkezésre, amelyek mindegyike speciális funkciókkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy kriptovalutát vásároljanak, eladjanak, cseréljenek és tőzsdén tegyenek. Ezeket a pénztárcákat a bankszámla és az e-mail cím keverékeként írhatjuk le, de mivel ilyen sok van, feltétlenül hasznos elvégezni egy kutatást, mielőtt kiválasztanánk egyet.

Az asztali pénztárcák a legbiztonságosabbak, legalábbis ez az általános vélemény megsokszorozva az egész világon. Nézze meg ezt a hat különböző típusú szoftvert, és döntse el, melyik illik Önnek a legjobban.

Teljes cikk

A Botswana gyermekek jótékonysági szervezete elindítja a Bitcoin fellebbezését

A prominens afrikai bitcoin-kampányos, Alakanini Itireleng a jótékonyságra irányítja a figyelmét, és Bitcoin adományaiért folyamodik Botswana SOS gyermekfalvaihoz..

Az 1980-ban alapított SOS Gyermekfalvak árva, nélkülöző és elhagyott gyermekeket gondoznak. A weboldal szerint ezek a falvak „célja, hogy felelősségteljes és független felnőttekké fejlesszék a gyerekeket, akiknek megvan a belső erejük a jövő kihívásaival való megbirkózáshoz”.

Forrás: Coindesk

A spanyol adóhatóság figyelemmel kíséri a Bitcoin tiltott tevékenységekben történő felhasználását

A spanyol adóhatóság, az Agencia Estatal de Administración Tributaria (AEAT) „figyelemmel kíséri” a digitális pénznemeket annak biztosítása érdekében, hogy ne használják azokat tiltott célokra, például pénzmosásra és adókikerülésre – jelentette ki az ország kormánya.

Talán még érdekesebb, hogy a Bitcoin esetében a bejelentés jelezte, hogy a digitális pénznemeket adózás szempontjából készpénzként, nem pedig áruként lehet kezelni.

Forrás: Coindesk

A dán Bitcoin tőzsde bűncselekmények nélküli kereskedelmet és magasabb biztonsági szintet ígér az egész világon

800px-DannebrogMiután az Mt. A Gox-meghibásodás, a biztonság és a bizalom a bitcoinosok két fő gondjává vált, amikor ideje cserét választani. Pontosan ezért van egy új Bitcoin-tőzsde – amely hamarosan elindul Dániában bűncselekményektől mentes szolgáltatást ígér ügyfeleinek.

A CCEDK Crypto Coins Exchange Denmark ApS célja a maximális biztonság garantálása a felhasználók számára, akik képesek lesznek kereskedni kriptovalutával az egész világon. A tőzsde hivatalos bevezetésének ebben a hónapban kell megtörténnie, és a platform kezdetben lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a Bitcoin és a Litecoin kereskedelmében egymás ellen, valamint dán és norvég korona, angol font, amerikai dollár és euróért cserébe kereskedjenek..

Teljes cikk

A Bitcoin banda 300-as szinthez közelít, amint újabb virtuális valuták sarjadnak

 A digitális valuta klub az új belépők, például a Yin, a Yang, a Speed, a Love és a Szilícium-völgy érméi felé töretlenül közeledik, miközben a piacvezető „bitcoin” helyreáll a szigorúbb szabályozási éberség és a legnagyobb kereskedelmi platform összeomlása után.

A piacon jelenleg forgalomban lévő digitális pénznemek teljes száma elérte a 290-et, míg az elmúlt két hónapban legalább 100 új játékos csatlakozott a klubhoz, és ezeknek a virtuális pénznemeknek a piaci adatait mutatja, amelyek nem kapcsolódnak egyetlen valutához sem. digitális platformokon kereskednek.

Forrás: Economic Times

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me