Hogyan lehet eggyel megemelni a Bitcoin csaptelep nyereségét

A Bitcoin csaptelepekről szóló utolsó bejegyzésemben azt gondoltam, hogy leállítom az ön fejlődésének frissítését. Annyi kérést kaptam azonban, hogy továbbra is tegyem közzé a bevételeimet, úgy döntöttem, hogy havonta frissítem az összes csapomat. Ha lesz valami értékes megosztásom, lesz, és ha nem, akkor csak tájékoztatni fogom a dolgok menetéről.

Mellékjegyzet: Ha Ön teljesen új a Bitcoin csaptelepek koncepciójában, akkor kezdje el ezzel a bejegyzéssel.

A múlt hónapban elindítottam a 99Satoshis-t. Ez egy Milli-hez hasonló Bitcoin csaptelep, egyetlen apró különbséggel – saját házigazdája. Vagyis nem használok olyan harmadik felet, mint a Faucetbox vagy a Paytoshi a fizetéseim kezeléséhez. Kezdetben azt gondoltam, hogy ez csak arra jó, hogy megtakarítsam a webhelyeknek fizetett 2,5% -os díjat, és hogy kevésbé bízzak harmadik felekben, azonban valami sokkal értékesebbet tudtam meg…

A harmadik fél webhelyeivel a dolgok így működnek: Ön befizet pénzt a számlájára, az emberek kis mennyiségű Satoshis-t igényelnek a csaptelepéből, és ezt az összeget levonják a harmadik fél webhelyén lévő egyenlegéből..

azonban!!

Ha például a Faucetbox-ot veszi, akkor csak azoknak a címeknek fizetnek ki, amelyeknél több mint 13 000 Satoshis van. Ez valószínűleg annak tudható be, hogy a hálózaton megengedett minimális Bitcoin tranzakció legyen legalább 5430 Satoshis és néhány más tényező. Tehát mindazok, akik 13K Satoshis-t igényeltek és soha nem fizettek ki, valójában nem kerülnek kifizetésre, de a követeléseiket továbbra is levonják az egyenlegéből, és ez minden különbséget jelent.

A csaptelep birtoklásának rövid ideje alatt megtudtam, hogy a csaptelepek két fő típusa létezik – az energiafelhasználók, akik napi 20 000 Satoshis-t igényelnek, és az ideiglenes felhasználók, akik csak kijönnek a csaptelep kipróbálására többségük még életében sem fogja meghaladni a 10K Satoshis-t.

Például a bejegyzés megírásakor annak ellenére, hogy a 99Satoshis teljes kifizetése 0,27BTC körül van, az elfogadható kifizetések száma (amelyek meghaladják a 13K Satoshis-t) összesen 0,14BTC-t hoznak létre. Tehát a kifizetések majdnem felét nem küldik el. De az összes jogosulatlan felhasználó továbbra is pénzt keres Önnek az Adsense révén, így ebből a forgalomból minden költség nélkül bevételt termel.

Tehát, ha szolgáltatóként harmadik felet használ, akkor megkapja ezeket a tétlen számlákat és a hozzájuk kapcsolódó egyenleget. Ha saját tulajdonában van a saját üzemeltetett csapja, akkor az tiszta haszon az Ön számára. Gondolom, hogy a csaptelepek tulajdonosainak többsége nem gondol erre és jó okkal..

Amikor a saját csapjával kezdi, akkor arra kell összpontosítania, hogy megbizonyosodjon arról, hogy „működik-e a pénzgép”. Ez azt jelenti, hogy ha az egyik végén forgalomban van, akkor a másik végén pénz jön ki. Ezt a lehető leggyorsabban szeretné kipróbálni, és ennek a legjobb módja harmadik fél kódjának használata. Tehát, ha csak a csapot dobja be, akkor is javaslom a Faucetbox használatát. De ahogy növekszik, el kell távolodnia tőlük.

Ne feledje, hogy a saját csapjának otthona nem minden napsütés és szivárvány. Ez azt jelenti, hogy létre kell hoznia saját irányítási rendszerét (és ez pénzbe kerül). Önnek magának is gondoskodnia kell a kifizetésekről, meg kell védenie a csapot a csalóktól és meg kell őriznie a kifizetéseihez használt pénzeszközöket.

Tehát ez az én két centem a csaptelep kezeléséről. És most április beszámolója.

Létrehoztam egy Google-táblázatot, amelyet beágyazok ezekbe a bejegyzésekbe, hogy leleplezzem az összes bevételemet. Ez ugyanaz a lap, amelyet a saját irányításomhoz használok, hogy ne maradjon le semmiről. A tetején láthatja a bevételi forrásaimat USD-ban és BTC-ben, alul a kiadásaimat (USD-ben és BTC-ben is) mutatom. A lényeg a nyereség.

Mindkét csapomhoz más-más oszlop tartozik. Ne feledje, hogy a 99Satoshis a bétában volt az áprilisban aktív két hét alatt, így nem sikerült sok bevételt felhalmoznia. Azt azonban elmondhatom, hogy a következő hónap valószínűleg kellemes meglepetés lesz &# 128578;

Szintén sok ember csodálkozhat azon a bevétel nagyságán, amelyet a „SolveMedia” Captcha szolgáltatás nyújt. Annak ellenére, hogy márciusban és áprilisban igazán nagyszerű eredményeket értek el, a SolveMedia bevételei csökkenni látszanak, és májusban valószínűleg havi 300 dollár körül mozognak, de várunk és meglátjuk.

Májusra tervezem Milli elköltözését a Faucetbox-tól, és a saját házigazdává tételét, akárcsak a 99Satoshis-t. Remélhetőleg ez növeli az általános profitomat a kiadások csökkentése miatt. Mint mindig, ha bármilyen kérdése vagy megjegyzése van, hagyja nyugodtan az alábbi megjegyzés részben.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me