Hur man handlar med Bitcoins och INTE arresteras

Bitcoin är en decentraliserad valuta som kanske inte är fullständigt reglerad av regeringen ännu, men som övervakas i viss utsträckning på grund av dess sårbarhet i systemet. Det är också viktigt att påpeka att med tillväxten av Bitcoin runt om i världen skapas mer tryck och uppmärksamhet på regeringarna för att skapa fler regler för denna valuta.

Men bara för att det inte finns något permanent beslut om Bitcoin av olika regeringar just nu, betyder det inte att du är helt säker på att använda Bitcoin utan att göra några undersökningar om säkra metoder.

Innan jag går för långt i den här artikeln vill jag påpeka det reglerna är olika i alla länder, och även stat-till-stat. Mycket av denna information är användbar för Bitcoin-handlare i USA, men det är också användbart för alla att läsa den här artikeln för att förstå vikten av regler som du kanske eller kanske inte känner till.

Om du gör en enkel Google-sökning om arresteringar med Bitcoin hittar du många fall av personer som arresterats för sina aktiviteter där de använde Bitcoin. Några av dessa exempel är narkotikahandel, olaglig speloperation och underjordiska svartmarknadsnätverk för att flytta pengar. Det här är mer allvarliga brott som borde vara ganska uppenbara för många av oss med vad vi inte ska göra med Bitcoin, eftersom det kommer att komma ikapp dig på ett dåligt sätt.

Här är en ganska skrämmande historia om en man som arresterades i sitt hus för att han inte hade en företagslicens för handel med Bitcoins. Ett annat exempel är naturligtvis berättelsen om Charlie Shrem.

Med många av de uppenbara skälen där ute som kan få dig att gripas med att använda Bitcoin, kommer vi till de inte så uppenbara skälen. I många jurisdiktioner, mer specifikt i USA, kan handel och försäljning av Bitcoin kvalificera dig som “Money Transmitter”. Detta skulle kräva att du enligt lag registrerar dig som ett Money Service-företag även om du inte äger ditt eget företag. Nätverket för ekonomisk brottsbekämpning, annars känt som FinCEN, inför reglerna. FinCEN drivs av United States Department of Treasury.

Efter att du har registrerat dig på denna plattform måste du också registrera dig med BSA-E-Filing System. BSA-E-Filing System är den viktigaste plattformen för arkivering av alla typer av formulär med avseende på din Bitcoin-aktivitet. BSA står för ”Bank Secrecy Act”. Det har skett förändringar genom åren, men vid denna tidpunkt kan du faktiskt ansöka om din Money Service Business License via BSA-E-Filing System på FinCENs webbplats.

Detta kan alla verka väldigt förvirrande, särskilt om du precis börjat, men den här informationen är väldigt viktig för att köra en säker operation även om den är liten. Jag vill också betona igen att denna process är inriktad på USA och att andra länder kommer att ha andra plattformar för detta beteende..

Många användare inklusive jag använder Bitcoin som ett sätt att handla och sälja för en liten vinst. Den mest populära webbplatsen som många Bitcoin-handlare använder är localbitcoins.com. Om du lyckas nog och kan göra tillräckligt med volym kan vissa handlare tjäna mycket stora pengar per dag.

Även om detta inte verkar som en stressig process, kan du en dag bokstavligen vakna upp till FBI som knackar på din dörr och tar dig till förhör. Det låter lite drastiskt, men det har faktiskt hänt några handlare på dessa plattformar eftersom de inte har rapporterat nödvändiga transaktioner och fått sin Money Service Business License.

Nu när jag troligen har skrämt några av er borta från att handla med Bitcoin, låt mig rulla in er igen med några bra saker. För det första har du cirka 90+ dagar sedan din första Bitcoin-handel att registrera dig som Money Service Business. Om du planerar att handla och använda denna metod för att göra några vinster flera gånger, bör du registrera dig så snart som möjligt. Om du upptäcker att det här är en engångs sak som sannolikt inte kommer att hända igen, skulle jag inte slösa bort din tid på att gå igenom den här processen, eftersom du inte helt anses vara ett Money Service-företag.

För dem som faller inom kategorin att vara en pengasändare finns dessa regler införda av goda skäl och är faktiskt för ditt skydd. Tänk dig att du säljer Bitcoin i värde av 2000 dollar till en användare som sedan blir en eftertraktad terrorist? Om du inte rapporterade dina transaktioner och inte registrerades som MSB med din egen BSA / AML-policy på plats, kan du komma i allvarliga problem och göra svårt.

En BSA / AML-policy kallas i enkla termer en banksekretesslag och en politik mot penningtvätt. Du måste vara registrerad Money Service Business för att ha denna policy på plats. Policyn är en översikt över din verksamhet och hur du fungerar, förstår och tillämpar FinCEN: s och regeringens lagar på din verksamhet.

BSA-E-Filing System skiljer sig från en BSA / AML-policy. Systemet låter dig som näringsidkare fysiskt rapportera alla misstänkta aktiviteter och valutatransaktionsrapporter, och det är verkligen för skydd och säkerhet. Här är några exempel på fall i verkliga livet där handlare greps och åtalas för att de inte har genomfört och följt lagliga förfaranden enligt lag när det gäller Bitcoin.

Även om de flesta av BSA-E-Filing System-formuläret inte krävs för transaktioner under 2000 USD, kan du fortfarande lämna in en misstänkt aktivitetsrapport och ge BSA-systemet alla nödvändiga om du blir lurad eller misstänker att någon använder Bitcoin för olaglig aktivitet. information. Detta skyddar dig som näringsidkare, särskilt om den användaren hamnar i några allvarliga problem med lagen, eller om du helt enkelt vill rapportera deras beteende som bedrägligt.

Nu när du är medveten om några av de saker som händer med handel och försäljning av Bitcoin, kan vi granska steg för steg vad du bör överväga att följa lagen.

1) Se de regler och föreskrifter som fastställs av din jurisdiktion när det gäller Bitcoin eller digital valuta. Ovanstående artikel gäller till exempel mer regler som införts i USA, så om du bor i ett annat land bör du undersöka!

2) Bestäm om dina aktiviteter med Bitcoin kvalificerar dig som penningssändare eller penningtjänstverksamhet.

3) Registrera dig som Money Service-företag med BSA-E-Filing-systemet via FinCEN.

4) Utveckla en BSA / AML-policy. Du bör googla dessa villkor för att bli mer kopplade till deras betydelse. Detta minskar verkligen som en steg för steg-policy som förklarar att du känner till lagar och regler och hur du följer dem som en Money Service-verksamhet. Coinbase och andra utbyten kommer att kräva denna policy när deras team inser att dina aktiviteter tillhör en Money Service-verksamhet.

5) Lär dig mer om de formulär som finns i BSA-E-Filing System. CTR, SAR är de två huvudsakliga formerna för rapportering av transaktioner. Att vara associerad med detta system är verkligen viktigt, eftersom det här är ditt sätt att fungera lagligt som företag. Tänk på att även små handlare kan använda det här verktyget för att fungera när det gäller att rapportera misstänkt aktivitet om någon är bedrägeri eller lurar dig.

I slutet av dagen strävar de flesta av oss verkligen efter att hitta sätt att tjäna lite extra pengar med Bitcoin. Att sälja och handla är en av de mest populära metoderna, och att se till att du arbetar lagligt kommer att göra dig till en mer erkänd näringsidkare som folk vill arbeta med. Detta ämne kan sanningsenligt fortsätta i 40 sidor med detaljer, men varje näringsidkare är annorlunda, därför är en person inte nödvändigtvis densamma för alla. Det är därför jag uppmanar någon att ta reda på deras regler och förordningar i sin egen jurisdiktion.

Om någon har specifika frågor eller behöver vägledning i denna fråga kan du alltid söka en revisor eller en advokat. Det här kan vara väldigt dyrt, så jag har arbetat med en ny webbplatsöversyn som specifikt hjälper Bitcoin-användare i detta ämne utan de vansinnigt höga kostnaderna för att prata med en advokat. Det krävs också att en tredje part granskar dina BSA / AML-policyer, så du kan till och med kontakta mig om det gäller det. Själv var jag tvungen att nå ett annat företag för att få mina policyer granskade och redigerade.

Även om du bara har enkla frågor kan du bara skicka ett mejl via kontaktsidan på den tillfälliga webbplatsen som anges ovan. Du kan också lämna en kommentar på den här sidan också. Om du har ytterligare information om regler i ditt land eller jurisdiktion, vänligen skicka dem! Det är alltid bra att utbilda inte bara mig själv utanför det jag vet, utan också alla andra.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me