Izvršni direktor GAW rudara na KNC-ovom Titanu: “Rudarstvo skripti je moja kuća”

Coin Brief nedavno intervjuirao Josha Garzu, izvršni direktor tvrtke GAW rudari.  Od tada nadgledamo tvrtku, i to je konkurencija, zbog novih događaja ili vijesti. Josh Garza jučer je “bacio rukavicu” kao odgovor na nedavne izjave KNC Rudari.  Međutim, prije nego što dođemo do toga, potrebno je malo povijesti da bismo to stavili u kontekst.

Ratovi za Bitcoin rudarstvo i prijelaz na kriptiranje

The Bitcoin Rudarski ratovi bjesne već godinama, počevši od prvih FPGA-a, a eskalirali su kad je Avalon isporučio prvi Rudarstvo bitcoina SHA-256 ASIC do Jeff Garzik u 2013. Od tog vremena, tvrtke su rasle i padale, pokušavajući postati THE Bitcoin rudarska tvrtka. U nedavnoj prošlosti KNC je, vjerojatno, držao tu krunu.

Međutim, sada Iskopavanje skripti ASIC-ovi, koji omogućuju korisnicima da kopaju mnoštvo valuta, uključujući LitecoinDogecoinReddcoin, i mnogi, mnogi drugi, stigli su. KNC i neke od glavnih tvrtki za rudarstvo bitcoina rade na prijelazu na Scrypt, ali do sada su zaostajali.

Iz ovog kaosa, GAW Miners izrasli su u Scrypt rudarsku elektranu. Iako GAW pruža i ASIC-ove za rudarstvo Bitcoin-a, njihov fokus je Scrypt. Učinkovito su zadovoljili potražnju na tržištu, pridržavajući se točnih rasporeda otpreme, što je bilo loše za mnoge druge rudarske tvrtke zbog kašnjenja i podcjenjivanja vremena razvoja.

KNC’s Scrypt Mining “Titan”

KNC Titan

U ožujku je KNC najavio “Titan”, a to je stroj za rudarstvo Scrypt koji razvijaju. Izvorne su specifikacije navele ga kao 100 MH / s, što je u to vrijeme bilo nevjerojatna snaga raspršivanja, ali sada je dostupno u trenutnim vrhunskim rudarskim strojevima. Međutim, od prve najave, KNC je objavio Ažuriraj,”Uspjeli smo nadograditi Batch Two“ Mini ”Titan na 200 MH / s i“ standardni ”Titan na 400 MH / s, a pritom zadržali što manju potrošnju energije i toplinske smetnje. Također smo postigli velik napredak u smanjenju buke i pakiranju, ciljajući u potpunosti na čvršći proizvod. “

Samo nadograđeni mini Titan, sa 200 MH / s, daleko je veći od svega što je trenutno dostupno. Očekivanih 400 MH / s od Titana nevjerojatan je skok naprijed od trenutnih Scrypt strojeva. Također, krajem lipnja, KNC najavio,”Naš Titan Scrypt Miner napreduje prema očekivanjima i planiramo isporuku u Q3. Početkom lipnja postigli smo uklanjanje Titana s 2284 jezgre i zasad ne vidimo kašnjenja u proizvodnom procesu. ” Trenutno se očekuje da će strojevi vjerojatno biti spremni negdje između sredine kolovoza i početka rujna.

GAW Miners ‘Titan Drobljenje “VaultBreaker”

GAW rudari Vaultbreaker

Od najave Titana, GAW rudari nastavili su rasti i usmjerili su pažnju na KNC. Izvršni direktor GAW rudara, Josh Garza, to je potpuno jasno rekao u prošlosti izjavom: “Do kraja godine osvojit ćemo cjelokupnu industriju skriptiranja. Već smo pobijedili sve u Sjevernoj Americi. Knc je jedini drugi suparnik i oni su sljedeći. ” Idući dalje od toga, prije nego što je VaultBreaker službeno imenovan, nazvao ga je “Titan drobilica“I spomenuli to,” Izgradili smo Vaultbreaker kako bismo u svakom pogledu nadjačali Titan. Cijena, izvedba, stil. I datum izlaska. Naši kupci to prepoznaju. “

VaultBreaker je izvorno najavio sa specifikacijama koje su navodile da će pružiti 500 MH / s, zajedno s mini verzijom koja će nuditi 250 MH / s. Međutim, od tog vremena jesu nadograđena to na 750 MH / s odnosno 375 MH / s. To mini-Vaultbreaker stavlja na gotovo hashrate Titan-a pune veličine, a normalni VaultBreaker gotovo udvostručuje hashrate-a Titan-a, ispunjavajući obećanje da će Titan nadmašiti u smislu cijene i performansi, ako se ispune ažurirane specifikacije.

Trenutni očekivani datum isporuke za Vaultbreaker službeno je kraj Q3 ili početak Q4. Međutim, čini se da je gospodin Garza možda primio neke dobre vijesti, jer su njegove nedavne izjave nagovijestile da bi njihov razvoj mogao ići dalje nego što su dopuštali. Jučer je u postu na društvenim forumima GAW Miner, Hashtrader, izvršni direktor GAW Miner izjavio:

Želim pojasniti nešto o našim VaultBreakersima.

NE postoji scenarij u kojem ću dopustiti KNC-u da nas pobijedi na tržištu. Ako su nekim čudom slučajno spremni otpremiti prije nas. Upotrijebit ću svoj podatkovni centar da zavojim sve vaše VaultBreakers-ove dok ne budu spremni za isporuku (pod pretpostavkom da su isporučene jedinice)

Opet, nema šanse da im dopustim da isporuče snagu raspršivanja prije nego što isporučimo našim kupcima. Ovo je moje opredjeljenje za sve VB kupce. Molim vas, proširite vijest.

Scrypt Mining je moja kuća i neću biti premlaćen u svojoj kući

Josh- izvršni direktor

Tko će pobijediti u rudarskim ratovima?

Iako KNC ima očitu prednost, sa svojim iskustvom i uspjehom u svijetu rudarstva bitcoina, GAW Miners brzo isključuju konkurenciju u rudarstvu Scrypt. Bez obzira na to pobjeđuju li GAW rudari KNC na tržištu ili ne, ako uopće puste VaultBreaker u isto vrijeme kad i KNC izda Titan, a specifikacije za oba stroja čak su donekle precizne, tada će GAW izaći na vrh. Postoje samo dva zamisliva načina da KNC ovo osvoji:

Ne mogu sa sigurnošću reći kako će se to odvijati, ali zasigurno će biti zabavno gledati.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me