Jelo prihvaća bitcoin putem Coinbasea

Što je Dish?

Dish network američki je pružatelj satelitskih televizijskih usluga, sličan DirecTV-u, u Sjedinjenim Državama. Lansiranje prvog satelita EchoStars krajem 1995. označilo je upotrebu Dish Networks-a kao potrošačke robne marke EchoStar. Ovim je lansiranjem postavljena sposobnost EchoStara za pružanje pretplatničkih televizijskih usluga, a organizacija je od tada lansirala brojne satelite. Službeno pokrenut 1996. godine, nastavio je pružati brojne inovacije za televizijsku industriju. Tvrtka je postala neovisna od EchoStara, njegove matične tvrtke, početkom 2008. Unatoč odlasku Dish mreže, EchoStar ostaje primarni dobavljač tehnologije za Dish.

1999. Dish je objavio prvi HDTV tuner koji je omogućio rezolucije koje su daleko premašile prihvaćene norme. U 2011. godini tvrtka je kupila brzo propadajuću Blockbuster organizaciju. Tvrtka namjerava biti snažna snaga za inovativne tehnologije, s novim fokusom na mobilne aplikacije. Razvio je popularnost među imigrantskom zajednicom i drugim nišama zbog svoje predanosti pružanju inozemnog emitiranja, istovremeno pružajući satelitsku televiziju, internet, interaktivnu televiziju i usluge plaćanja po pregledu. Tvrtka pruža usluge za više od četrnaest milijuna pretplatnika od trećeg tromjesečja 2013.

Prihvaćanje Bitcoina

The Bitcoin zajednica nestrpljivo je čekala da velika radiodifuzna organizacija prihvati Bitcoin plaćanja. Netflix, kojeg se smatra naprednim dobavljačem zabave, bio je očekivani kandidat. Iznenadna suradnja Dish-a i Coinbase-a bila je neočekivana. 29. svibnja 2014. objavljena je najava Coinbasea koji je bitcoin procesor plaćanja za Dish, istovremeno najavljujući Dish-ovo prihvaćanje kriptovalute.

Nagađa se da su Dish i bivši Blockbuster naputili tržište mikro modelom plaćanja namijenjenom prodaji sadržaja. Integriranjem pay-per-view sustava koji je razvijen s Bitcoin-om i Dishsovom tradicijom interaktivne televizije, novi stil sadržaja može se emitirati putem televizije. To bi Dishu dalo nevjerojatnu konkurentsku prednost usporedivu s naglim porastom Netflixa prethodnih godina.

U službenoj objavi na web mjestu Coinbase kratko se navodi,

Oduševljeni smo što možemo objaviti da će DISH prihvatiti bitcoin i odabrao Coinbase kao svog procesora plaćanja bitcoinom. DISH danas je objavio da su najveća tvrtka i prvi pretplatnički model pay-TV pružatelja usluga koji prihvaća bitcoin, što je veliki korak naprijed u rastućem zamahu kupaca koji tvrtkama plaćaju bitcoin za stvari koje svakodnevno radimo, poput gledanja premium televizije. Drago nam je što surađujemo s DISH timom, kako bismo svojim trenutnim i novim pretplatnicima opslužili Coinbase kao njihovu platformu za bitcoin transakcije koja se lako koristi.

Učinak na bitcoin ekonomiju

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Nagađanja o skoku cijene bitcoina vezana su uz ovaj nedavni razvoj događaja. Bitcoin je poskupio gotovo dvjesto dolara u posljednjih mjesec dana, a nakon nedavne najave s Dishom, nagib se nastavio istim uzorkom. Rastuće prihvaćanje Bitcoina u masama potaknuto je ulaganjem velikih višemilijunskih ili možda čak milijardnih dolarskih organizacija. To dovodi do više onih koji usvajaju, onih koji posjeduju bitcoin za podizanje prodajne cijene, a ukupna cijena raste. Bitcoin postaje sve jači i jači, što dovodi do većeg interesa, što ga pak dodatno jača. Ovo je ciklus koji spiralno ulazi u normalizaciju i prihvaćanje kripto valuta u svjetsku sferu ekonomije.

Treće tromjesečje obilježit će da Dishs prihvati Bitcoin za njihov pretplatnički televizijski model. Dish je najveća tvrtka koja integrira Bitcoin, čiji je ukupni prihod dosegao 13,9 milijardi dolara u trećem tromjesečju 2013. Ova će odluka bez sumnje utjecati na 34.000 zaposlenika koji rade za Dish. Baš kao Prekomjerna zaliha, internetski prodavač sa sjedištem u Utahu, zaposlenicima nudi mogućnost primanja dijela svoje plaće u bitcoinu, očekuje se da će Dish pružiti slične mogućnosti. Tvrtka može čak ponuditi poticaj za odabir Bitcoina, poput povećanja njihove ukupne plaće. To bi zaposlenicima Dish-a omogućilo da s relativno lakoćom plaćaju račune svom televizijskom pružatelju usluga.

Za dovršavanje ovih transakcija neće biti potrebna konverzija u dolare ili bilo koji drugi fiat. Trenutačna plaćanja omogućila bi brzo podmirivanje stanja računa, bez velike gnjavaže zbog koje su pružatelji televizijskih usluga neslavni. Primanje plaćanja u bitcoinima putem ovih poticaja ojačalo bi gospodarstvo, a zaposlenici koji su navikli na takav način plaćati račune za posuđe bili bi skloniji kupnji drugih stvari pomoću bitcoina. Bitcoin se počinje osamostaljivati ​​od fiat-a i poprimati vlastiti ekonomski značaj kao legitimna valuta u očima tisuća kroz ovaj razvoj događaja.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me