John Jones, skapare av BitEnsure: användare kommer att “tjäna pengar på sina mynt utan att lyfta ett finger”

Även om vi alla älskar att spendera våra Bitcoins, väntar vissa av oss fortfarande på den dagen när kryptovalutan kommer att vara värt mycket mer än den gör nu. Medan vi väntar lagrar vi våra mynt i vanliga plånböcker och glömmer dem nästan. Men vad kan det göra för dig förutom att hjälpa dig att samla dammiga Bitcoins? Det finns en lösning för det nu: BitEnsure, det första Bitcoin-sparkontot och räntebärande plånboken som kommer att öka dina kryptosparingar.

Idén att tjäna ränta på våra digitala mynt ser lovande ut, Bitcoin Examiner pratade med John Jones, skaparen av BitEnsure, för att ta reda på mer om den här nya nya tjänsten, född inom handelsgruppen Metaneural Engineering, som ger kundernas räntevinster.

Med möjligheten att tjäna mer pengar på dina Bitcoins och säkerhetsgarantierna från BitEnsure ser den här plånboken ut som ett legitimt sätt att spara dina virtuella mynt för en regnig dag.

 logotyp

En räntebärande Bitcoin-plånbok är något nytt. Hur skulle du beskriva det?

John Jones – Det är en vanlig Bitcoin-plånbok, eftersom mynt kan överföras till en Bitcoin-adress, hållas där och kan dras tillbaka till en annan adress. Den största skillnaden är att medan mynten hålls i plånboken investeras de i våra olika investeringsplattformar för att göra en liten vinst. Vi behåller en procentandel av vinsten och överför en del av den till våra kunder. Våra räntebärande plånböcker liknar insättningsbevis. Insättningsintyg liknar sparkonton genom att de är försäkrade men de skiljer sig från sparkonton genom att inteckningsbeviset har en specifik, fast löptid (ofta månadsvis, tre månader, sex månader eller ett till fem år) och , vanligtvis, en fast ränta.

Vi erbjuder några olika kontotyper: med ett två veckors konto får du 2% ränta, ett månadskonto ger 5% ränta, ett tre månaders konto motsvarar 17% ränta. Medan en term pågår kan användaren inte ta ut sina mynt utan påföljd. Påföljden är lika med den procentuella räntan som står att vinna genom att fullfölja hela löptiden.

Varför skulle Bitcoin-användare hellre använda BitEnsure?

Jag tror att den främsta anledningen till att folk hellre vill använda BitEnsure som en plånbok för att lagra sina mynt är helt enkelt för att det gör att de tjänar pengar på sina mynt utan att lyfta ett finger. Den andra anledningen är att alla våra insättningar är försäkrade av oss, så om webbplatsen är hackad eller om det finns någon annan katastrof kommer de att få de mynt de har rätt till.

Vad kan BitEnsure ge till Bitcoin-världen?

För det första tror vi att BitEnsure uppfyller ett behov, det finns många som hamstrar sina mynt och väntar på att priset på Bitcoins ska gå upp. De söker en plats för att förvara sina mynt som är säkra och det är vår antagande att om de kunde hitta en sådan plats och också tjäna pengar på sina mynt skulle de vara entusiastiska att göra det.

För det andra, särskilt på grund av det senaste Ponzi-schemat som begås av någon som påstår sig vara i Bitcoin-sparekontoverksamhet, tror vi att vi kan ge viss legitimitet till Bitcoin-världen. Det är mycket sällsynt att hitta Bitcoin-gränssnittet med den legitima finansiella investeringsvärlden, men det kan vi tillhandahålla. Varje koppling mellan Bitcoin-världen och vår vanliga värld är enligt min mening ett plus för Bitcoin.

Vad måste folk göra för att skapa en plånbok på BitEnsure?

De kan helt enkelt gå till Bitensure.com, klicka på “registrera” -länken i det övre högra hörnet, välj ett användarnamn och lösenord, ett kontoterm och ange deras e-post. När de väl är inloggade kan de sätta in mynt till en unik genererad adress som de får direkt. När pengarna har deponerats raderas adressen och används aldrig igen för att öka säkerheten. Nu väntar de helt enkelt på att deras löptid har slutförts, samlar in sina Bitcoin-ränteintäkter och väljer att fortsätta med en annan period eller ta ut mynt till en valfri adress.

Några tankar om framtiden för Bitcoin?

Vi är mycket optimistiska om framtiden för Bitcoin och kryptovalutor i allmänhet, det är därför vi har gått in i Bitcoin-affären. Vi tror att kryptovalutor representerar en utveckling i människans tänkande och är inget annat än ett steg in i en ny era: eran med decentralisering av makt, rikedom och information. Hittills har centralbankerna, särskilt Federal Reserve Bank, centraliserat vår valuta och därmed skapat ett monopol på frukterna av våra ansträngningar.

Gör inga misstag! Valuta representerar svett och ansträngning för den vardagliga personen som måste arbeta för att tjäna det, därför har Federal Reserve-systemet bokstavligen skapat en form av modern slaveri. De flesta människor vet inte detta men Federal Reserve Bank är ungefär lika “Federal” som Federal Express, det är ett privatägt företag som inte är en del av den amerikanska regeringen men tar ut den amerikanska regeringens ränta på den valuta de magiskt skapar. Varför måste vi köpa in deras falska system?

Svaret är att vi inte gör det, och människor kommer långsamt till denna insikt. När de gör det kommer Bitcoin och andra kryptovalutor att finnas där som ett alternativ, det är världsförändrande. Sammanfattningsvis tror jag att Bitcoin är ett ljusfyr som leder vägen mot framtiden för vårt finansiella system och följaktligen hur vi sprider frukterna av vårt arbete.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me