Kako koristiti svoj Bitcoin novčanik za besplatne novčiće

Malo je stvari u životu toliko privlačnih kao besplatan novac. Iz tog razloga malo je stvari pokrenulo toliko zvona za uzbunu kao obećanje besplatnog novca! Napokon, ako nešto zvuči predobro da bi bilo istina, vjerojatno je … U redu?

Obično ne objavljujemo ove vrste postova, ali u ovom je slučaju naš tim testirao ponudu besplatnog novca pravi i sigurni! Iznosi u ponudi također vrijede vašeg vremena, pod pretpostavkom da imate priličnu količinu bitcoina.

Metodom 1 (Byteball), možete zaraditi za otprilike 50 USD za svaki puni bitcoin koji posjedujete. Metodom 2 (Školjke), možete zaraditi oko 32 USD za svaku aktivnu Bitcoin, Litecoin ili Dogecoin adresu koju ste posjedovali prije 13. svibnja 2014..

Bilješka: gore spomenuti iznosi ovise o Trenutno Tržišna vrijednost od Byteball (800 USD) i Školjke (6,90 USD), tako da će se vaša precizna nagrada vremenom razlikovati … U oba slučaja možete zadržati svoje besplatne altcoine ili ih odmah pretvoriti u Bitcoin, drugi altcoin ili fiat.

Zvuči li ovo još uvijek predobro da bi bilo istina? Pa, postoji nekoliko maloljetnik žice pričvršćene:

1) Neki upravljani rizik privatnosti koji ćemo vam pokazati kako ublažiti i

2) Izvođenje nekoliko umjereno naprednih funkcija novčanika kroz koje ćemo vas detaljno provesti.

Zašto projekti daju besplatan novac?

Kako je bootstrapping najteži dio lansiranja bilo koje nove kriptovalute, uspješna distribucija kovanica novim korisnicima je presudna. Ako nitko ne koristi novi novčić, onda nije važno ima li nevjerojatno inovativnu tehnologiju, vješte programere ili strastvenu jezgru zajednice.

Metcalfeov zakon navodi da je vrijednost (telekomunikacijske) mreže proporcionalna kvadratu njezinih korisnika, a ovaj se zakon jednako primjenjuje na kriptovalutu.

zakon o metcalfeu

2 korisnika = 1 veza, 5 korisnika = 10 veza, 12 korisnika = 66 veza itd.

Iz gornjeg dijagrama jasno je da je najprometnija mreža najkorisnija, dakle najvrjednija i najvjerojatnije privući sve više korisnika u petlju pozitivnih povratnih informacija. Kako je tržište altcoina izvan zasićenosti – 756 i brojanje – konkurencija za korisnike nevjerojatno je jaka …

Nadam se da počinje imati smisla zašto se pojedini novčići samo poklanjaju – a vaš alarm “predobro da bi bilo istinito” blijedi!

Kao metoda distribucije, poklanjanje količina novog kovanica vlasnicima Bitcoina – pojedincima s dokazanim zanimanjem za kriptovalute – možda je najsigurniji način za izgradnju početne baze receptivnih korisnika. Ako i novi novčić donosi (u smislu tehnologije, ekonomije, kamata i tako dalje), velika je šansa da stekne početnu vuču potrebnu za uspon iznad svojih konkurenata.

Kako doći do besplatnih kovanica pomoću Byteballa

Byteball (GBYTE) objavljen je u rujnu 2016. godine i značajan je po tome što ne koristi blockchain za naručivanje transakcija, već kao Usmjereni aciklički grafikon (GRUPA). Ako ste ikad kopali Ethereum, možda vam je poznat ovaj pojam. Zapravo, Byteball se ponekad reklamira kao ubojica Ethereuma, jer nudi lagane peer-to-peer pametne ugovore. Ovi ugovori omogućuju uvjetna plaćanja, tržišta predviđanja, osiguranja, klađenja i raznih bot-upravljanih tržišta unutar standardnog klijenta. Byteball također pruža sredstvo skrivenih novčića, poznato kao Blackbytes.

dag lanac

Primjer “DAG-lanca” izByteball bijeli papir, G je jedinica postanka.

Metoda # 1 – Byteball-ova ponuda

Svaki Puni mjesec, dobit ćete besplatne bajtove i crne bajte za sve Bitcoine nad kojima možete dokazati vlasništvo – mogu se računati i razlomci. Sljedeći pad dogodit će se oko 04:07 (UTC), 9. srpnja 2017. Svaki bitcoin zaradit će vam 0,0625 bajta (trenutno vrijedi oko 50 USD) i 0,132 blackbyte-a (trenutno vrijedi oko 2,50 USD).

Ovi padovi bajtova nastavit će se tijekom 2017. i možda do 2018. godine, dok se ne dodijele svi GBYTE. Do sada je distribuirano otprilike 25%, tako da je ovo srednjoročna prilika koja se ponavlja!

Kako potražiti svoje bajtove

Korak 1 – Instalacija novčanika

Preuzmite i instalirajte ispravnu Byteball novčanik za vaš sustav. Podržane su sve glavne platforme, uključujući mobilne. Odlučite se za lagani / brzi novčanik ako se to zatraži. Ako se izvodi na 32-bitnoj verziji sustava Windows, možete isprobati ovo 32-bitna testna verzija klijentskog softvera Byteball.

bajtbol novčanik

Korak 2 – Inicijalizirajte Bota

Nakon instalacije otvorite novčanik i kliknite ovu vezu na stranici Byteball novčanika:

inicijalizirati bota

To će dodati “Prijelazni bot” u vaš Byteball novčanik. Ovaj bot rješava dodjelu novih bajtova i crnih bajtova vašem novčaniku, na temelju vašeg posjedovanja bitcoina (kao i svih postojećih bajtova ili posjedovanja crnih bajtova – ovaj ćemo aspekt pokriti kasnije).

3. korak – razgovarajte s botom

Novčanik će automatski stvoriti početnu adresu. Sad je vrijeme za razgovor s botom!

kartica za chat

Ako prozor bota već nije otvoren, kliknite karticu “Chat”

u donjem desnom kutu sučelja novčanika.

prijelazni bot

Zatim odaberite “Prijelazni bot” kao novog partnera za razgovor

(ne očekujte blistave reparteje, ali možete se veseliti nekim besplatnim novčićima!)

Korak 4 – Povežite bota s adresom za primanje

Sada je pokrenuta interakcija s botom. Prvi je korak, kako bot objašnjava, dati botu vašu Byteball adresu. Ovu je adresu automatski generirao i imenovao vaš novčanik. Kliknite oblačić s elipsom pored trake za unos teksta, a zatim odaberite “Umetni moju adresu …”

botovski chat

Adrese novčanika od 32 znaka zamućene su iz razloga privatnosti. 

Korak 5 – Pripremite se za potpisivanje Bitcoin adresa

Tada bot traži malu Bitcoin uplatu na Bitcoin adresu koju kontrolira Byteball tim. Iako je ovo izvediva metoda za dokazivanje vlasništva, postoji još jedna metoda koja je obje brže i besplatno – potpisivanje poruke.

U ovom trenutku, poznavanje funkcija i značajki vašeg Bitcoin novčanika bit će vam izuzetno korisno. Kako je dostupno toliko Bitcoin novčanika, nemoguće je da ih ovaj vodič pokrije sve. Pokazat ćemo kako se potpisati za adresu pomoću Pun novčanik Bitcoin Core i Lagani novčanik Electrum. Ako upotrebljavate drugačiji Bitcoin novčanik, potražite pomoć u njegovoj dokumentaciji u sljedeća 3 koraka …

Korak 6 – Prikaži ravnoteže adresa

Da biste znali na koje adrese dati bota i potpisati se, potrebno je ispitati sve adrese sadržane u vašim adresama Bitcoin novčanika. Imajte na umu da se takozvane adrese za promjene možda prema zadanim postavkama neće prikazivati ​​u vašem novčaniku.

Ako sva vaša Bitcoin plaćanja nisu primljena na jednu adresu (što se ne preporučuje iz razloga privatnosti), stanje vašeg novčanika sastojat će se od iznosa koji se drže unutar razne adrese pod kontrolom vašeg novčanika.

Potrebno je obavijestiti tranzicijskog bota o svakoj adresi koja sadrži značajnu količinu Bitcoina. Bot će ove iznose zbrojiti kako bi utvrdio koliko bajtova i crnih bajtova ispunjavate uvjete.

Bitcoin jezgra:

Možete prikazati sve svoje jezgrene adrese koje sadrže vrijednost otvaranjem konzole i unosom naredbe listanspent:

prozor za otklanjanje pogrešaka

Kliknite “Pomoć”, a zatim odaberite “Prozor za uklanjanje pogrešaka”.

konzola

Odaberite karticu “Konzola”, a zatim unesite naredbu listanspent.

Core će tada navesti neprazne adrese i njihove vrijednosti. Zabilježite koje adrese sadrže sredstva (kopiranje podataka u tekstualnu datoteku je najlakši način). Ovaj je popis posebno koristan za pronalaženje adresa za promjenu koje Novčanik Core u sustavu automatski ne navodi Korak 8.

Electrum:

kartica adresa

Ako kartica “Adrese” nije vidljiva, kliknite izbornik “Novčanik”, a zatim “Adrese”.

kartica s adresom br. 2 

Provjerite jesu li popisi “Primanje” i “Promjena” prošireni.

Sada možete vidjeti sve adrese na kojima se nalaze vaši bitcoini, a ne samo adrese primanja koje vaš novčanik redovito prikazuje. Ovdje ulazimo ispod haube vašeg Bitcoin novčanika; razumijevanje kako funkcioniraju adrese za promjenu pomoći će vam da poboljšate svoju privatnost u budućnosti.

Korak 7 (neobavezno) – Objedinjavanje višestrukih bitcoin adresa

Kombiniranjem više adresa u jednu adresu možete uštedjeti puno vremena, ovisno o broju adresa za koje se namjeravate prijaviti. Potrebna je oko jedne minute da dovršite postupak potpisivanja svake adrese, pa odlučite u skladu s tim.

Da biste konsolidirali svoje adrese, jednostavno pošaljite sve svoje bitcoine na adresu pod vašom kontrolom. Ovo bi trebala biti nova ili postojeća adresa za primanje u vašem novčaniku.

Oprez: izvedite ovaj korak prije sljedećeg pada bajta – barem tjedan dana unaprijed kako biste bili na sigurnoj strani. Ako vaša konsolidacijska transakcija ne bude potvrđena do trenutka pada, propustit ćete priliku. Pričekajte zatišje u aktivnosti Bitcoin mreže – to se obično događa tijekom vikenda – i potražite informacije o postavljanju odgovarajuće naknade u našem vodiču.

Korak 8 – Potpišite tekstne poruke pomoću svog Bitcoin novčanika

Isti privatni ključ koji se koristi za autorizaciju plaćanja s bitcoin adrese može se koristiti i za stvaranje krivotvorljivog dokaza koji se ne može krivotvoriti koji povezuje taj tekst s tom određenom adresom. Ovaj je postupak poznat kao potpisivanje i potpuno je siguran – pogledajte odjeljak u nastavku, “Napomena o potpisivanju sigurnosnih problema“.

Nažalost, neki osobni novčanici i većina ih razmjenjuju nemojte funkcionalnost potpisivanja značajki. Ako vaš novčanik ne podržava potpisivanje, morat ćete poslati predloženu mikro uplatu na Bitcoin novčanik tranzicijskog bota ili prenijeti svoje bitcoine u novčanik koji podržava potpisivanje.

Ovaj post na forumu BitcoinTalk, iako je malo zastario, pruža puno korisnih informacija o tome koji novčanici podržavaju potpisivanje, kao i kako se s njima potpisati. Evo kako postupak radi, u 3 jednostavna koraka:

1) Ovaj prvi korak zahtijeva malo kopiranja i lijepljenja adresa između vaših bajtova i Bitcoin novčanika.

Byteball bot traži Bitcoin adresu. Dajte mu onaj koji sadrži BTC. Tada će bot zatražiti da potpišete svoju automatski generiranu Byteball adresu, koristeći navedenu Bitcoin adresu.

bajtbol chat

2) Evo kako možete potpisati svoju Byteball adresu pomoću svoje Bitcoin adrese (adresa):

Bitcoin jezgra:

potpisati poruku

Odaberite izbornik “Datoteka”, a zatim alat “Potpiši poruku …”.

zalijepi adresu

Za dio 1, kliknite lijevi gumb za odabir s popisa adresa koje primaju

(popis potrošenih otkrića koja sadrže sredstva).

Klikom na desni gumb zalijepit će se bilo koja adresa promjene s koje ste kopirali

naredba listanspent pokrenuta u konzoli novčanika (Korak 6).

Electrum:

zaključiti potpisivanje

Odaberite izbornik “Alati”, a zatim opciju “Potpiši / potvrdi poruku”.

adresa elektrum paste

Zalijepite relevantne adrese i kliknite Potpiši. Sada kopirajte izlaz.

Potpisivanje je korisna operacija, u slučaju da ikada poželite dokazati vlasništvo nad Bitcoin adresom. Međutim, kao što Core novčanik savjetuje, uvijek trebate imenovati i datirati sve izjave koje potpišete, posebno one koje imaju pravne posljedice.

U tom se slučaju vaš potpis može koristiti samo za povezivanje vaših Bitcoin adresa s Byteball adresom. To vam vjerojatno neće stvarati probleme u budućnosti, iako vidite upozorenje sadržano u odjeljku u nastavku, “Napomena o zabrinutosti zbog privatnosti. 

Korak 9 – Pošaljite botu potpisanu poruku

Uzmite potpisanu poruku i zalijepite je u Byteball Transition Bot. Ako sve bude u redu, bot će vas obavijestiti:

poruka s potpisom bota

Bot sada zna da ste vlasnik određene Bitcoin adrese za koju ste se prijavili!

Ako ste koristili konsolidiranu Bitcoin adresu, postupak je sada dovršen! Ako ne, ponovite Koraci do 6 – 9 sve dok svoju Byteball adresu ne potpišete svim bitcoin adresama koje sadrže vrijednost.

Korak 10 – Provjerite svoj ukupni Byteball i Blackball na čekanju

Posjetiti ovo web mjesto i zalijepite svoju Byteball adresu u predviđeno polje. U roku od nekoliko minuta nakon dovršetka postupka potpisivanja, prikazat će se ukupna količina bajtova i crnih bajtova koje možete očekivati ​​u svom Byteball novčaniku kada dođe do pada.

čekajući kap

Pomnožite svoj broj kompletnih bitcoina s očekivanom bajt nagradom i usporedite rezultat sa ukupnim brojem prikazanih na web mjestu. Ako web lokacija prikazuje manje od očekivanog, to može značiti samo da ste zaboravili potpisati se za jednu ili više adresa.

Dobila sam novčiće! Trebam li prodati ili trebam držati?

Nakon što nabavite svoj besplatni GBYTE, morate odlučiti hoćete li ga zadržati ili prodati! Ispod su neke točke koje bi vam mogle pomoći u odluci!

dnevna cijena byteballa

Dnevne cijene Byteballa na Bittrexu, njegovom najvećem tržištu.

Imajte na umu prijelaz do 9. lipnja (prekriženo) i naknadno umakanje i oporavak.

Razlozi za zadržavanje

 • Dosadašnji je obrazac bio da cijena bajtova padne na padu kao postotak novonagrađenih kovanica odmah se prodaje, ali ubrzo oporavlja. To implicira da će cijena rasti, barem dok se ne dodijele konačni novčići.
 • Ako u povezanom novčaniku držite GBYTE-ove, ispunjavate uvjete za bonus od 20% u iznosu koji ćete dobiti (na temelju povezanih bitcoina) u sljedećem krugu distribucije. Sličan bonus odnosi se i na sve crne bajte u vašem posjedu.
 • Byteball još uvijek nije uvršten na glavnu burzu samo altcoin, Poloniex. Skok cijene može se očekivati ​​kad se (ili ako) nađe tamo, ili na bilo kojoj drugoj velikoj burzi.
 • Byteball-ova DAG tehnologija obećava … Podrazumijeva se glatko skaliranje, jednostavni pametni ugovori i brze transakcije. Pregledajte web mjesto i bijelu knjigu za više detalja.
 • Byteball-ova metoda distribucije i relativni nedostatak promidžbene reklame sugeriraju ozbiljan projekt usmjeren ka velikom dugoročnom uspjehu, a ne kratkoročnoj dobiti. To bi predstavljalo dobrodošlu iznimku u altcoin prostoru.

Razlozi za prodaju

 • Ako vam u žurbi stvarno trebaju bitcoin ili fiat, onda je bolje prodati bajtove nego bubreg!
 • Byteball-ov kôd nije bio predmet intenzivne stručne provjere. Može sadržavati tajne bugove ili eksploatacije koje štete sustavu.
 • Koncept DAG, podržan od čvorova svjedoka, također još uvijek neće pregledati i osporiti stručnjaci za kriptovalute. Postoji mogućnost pogrešno postavljene poticajne strukture ili nepoznatog napada (a) koji bi mogli oštetiti ili čak slomiti Byteball-ov sigurnosni model.
 • Stvarna otpornost Byteballa na postojanu račvu – ili čak više istodobnih račvanja – tek treba uspostaviti.

Na pojedincu je da odmjeri gore navedene bodove i donese odluku. Sretno!

Napomena o sigurnosnim problemima

Ovom je autoru palo na pamet da bi, ako je Byteball novčanik posebno lukavi zlonamjerni softver, mogao prevariti korisnike da daju potpise koji bi se mogli koristiti za autorizaciju transakcija iz korisničkih Bitcoin novčanika – i isprazniti ih! Međutim, ovu zabrinutost možemo sigurno odbaciti iz sljedećih razloga:

1) Do sada je dovršeno šest distribucija bajtova, bez izvještaja o takvoj zlonamjernoj aktivnosti.

2) Byteball novčanik generira tekst koji treba potpisati (konkretno, vašu Byteball adresu) prije nego što zatraži bilo kakve potpise s vašeg Bitcoin novčanika. Morao bi izuzetno sofisticirani malware znati koji od vaših

3) Sljedeći razgovor s programerom Bitcoin Core, Gregoryem Maxwellom, u kojem potvrđuje da su u Bitcoin implementirane prevencije protiv takvog napada na potpis:

HeySteve: je li moguće konstruirati poruku koja će biti potpisana bitcoin adresom, tako da potpisana poruka može biti i potpis koji se koristi za autorizaciju transakcije?

gmaxwell: Ako pod pojmom “potpisan bitcoin adresom” mislite na standardnu ​​funkcionalnost poruke znakova, onda je odgovor Ne jer smo vrlo pažljivo konstruirali poruku poruke tako da to nikada ne bi bilo moguće.

Koje transakcije potpisuju je sha2 (sha2 (zamaskirana transakcija)), a koji znakovi poruke sha2 (‘Bitcoin potpisana poruka:’ || poruka)

(Možda sam u krivu u vezi s točnim nizom.)

Mislim da vrlo rani nacrt te funkcionalnosti to nije učinio – npr. sha2 (poruka), a netko (vjerojatno ja ili Peter Todd) istaknuo je da bi vas mogli podvaliti da potpišete nešto što je zapravo hash transakcije.

HeySteve: da, to je bila moja briga. Potpisao sam niz altcoin adresa od 32 znaka koristeći svoje Bitcoin adrese

gmaxwell: Da, pazimo na vas. &# 128578;

Napomena o zabrinutosti zbog privatnosti

Ako slijedite gornji postupak, programer Byteballa i bilo tko s kim dijeli podatke (voljno ili na neki drugi način) moći će povezati vašu IP adresu sa svim Bitcoin adresama za koje ste potpisali. Nadalje, bilo bi moguće da se druge adrese koje posjedujete povežu sa povezanim adresama.

Te probleme možete ublažiti odmah nakon pada, anonimiziranjem svojih bitcoina.

Metoda # 2 – Ponuda CLAM-ova

Školjke / Clamcoin (ŠKOLJKA) je kriptovaluta Proof of Stake pokrenuta u svibnju 2014. Postupak poznat kao “kopanje”, CLAM-ovi se slobodno distribuiraju povijesnim vlasnicima Bitcoina, Litecoina i Dogecoina. Sve adrese značajne vrijednosti, stvorene prije 12. svibnja 2014., ispunjavaju uvjete za kopanje.

Drugim riječima, besplatne CLAM-ove možete zatražiti samo ako:

Dobit ćete 4,6 CLAM-a za svaku prikladnu adresu! Budući da se vrijednost Clams kasno kretala između 5 i 7 USD, to može dovesti do znatnog neprilika! Nažalost, teško je prethodno izračunati očekivanu nagradu CLAM. Međutim, ako ste bili aktivni korisnik Bitcoina sredinom 2014. godine i upoznati ste s postupcima upravljanja novčanikom, tada će se iskapanje školjki vrlo vjerojatno pokazati korisnim!

Kako zatražiti svoje školjke

Korak 1 – Instalacija novčanika

Posjetiti Web mjesto klijenta za školjke za preuzimanje i instaliranje odgovarajućeg grafičkog klijenta za vaš sustav.

Novčanik za školjke

2. korak (nije obavezno) – Preuzmite Blockchain Bootstrap datoteku

Sinkronizacija vašeg Clam novčanika s trenutnom verzijom blockchaina može potrajati dugo, pogotovo ako imate usporenu internetsku vezu. Da biste ubrzali postupak, preuzmite ovaj ~ 1,5 GB blockchain bootstrap kao datoteka ili bujica. Stavite ovu datoteku u istu mapu u kojoj je i Školjke novčanik.dat datoteka – upotrijebite značajku pretraživanja vašeg OS-a da biste pronašli ovu mapu ili se obratite ovoj wiki stranica (zamijenite “Bitcoin” sa “Clam”).

Ovaj neobavezni korak omogućuje Clam klijentu da se sinkronizira prvenstveno s vašeg tvrdog diska, a ne s interneta. Dodatne pojedinosti o ovom procesu mogu se pogledati ovdje.

Korak 3 – Pripremite svoj Bitcoin, Litecoin ili Dogecoin novčanik za kopanje

Za razliku od gore opisanog postupka Byteball, Clams prihvaća potpise adresa – potrebni su vaši sveti privatni ključevi! Kako dijeljenje privatnog ključa adrese omogućuje trošenje tamo sadržanih sredstava, to je toplo se preporučuje da se sva sredstva premjeste u novi novčanik prije izvođenja ovog postupka!

Dijeljenje privatnih ključeva novčanika (čak i sa samim Satoshi Nakomoto) jedina je najopasnija radnja koju bilo koji korisnik kriptovalute može izvršiti – slično dijeljenju podataka za prijavu vašeg mrežnog bankarskog računa.

To je razlog zašto toplo preporučujemo da prvo prebacite sva sredstva unutar “dig wallet” u novi novčanik. Ovo bi bio izvrstan izgovor za ulaganje u sigurnost svog posjeda kriptovaluta kupnjom hardverskog novčanika, ako ga već nemate. Hardverski novčanici zahtijevaju generiranje novog novčanika kako biste sigurno pohranili svoja sredstva.

Ako odgađate kupnju hardverskog novčanika zbog njihovih troškova, Clams smatrajte načinom na koji ga možete dobiti s popustom – ili čak besplatnim!

Nema vremenskog ograničenja za distribuciju školjki, tako da imate dovoljno vremena za istraživanje najboljeg izbora novog novčanika. Ako više volite postojeći novčanik, možda ćete moći stvoriti dodatni novčanik u okviru istog softvera – Electrum nudi ovu funkciju, na primjer.

Što god odlučili – nabaviti hardverski novčanik ili izraditi drugi softverski novčanik – prije uvoza svih sredstava iz starog dig novčanika osigurajte da je vaš novi novčanik pravilno postavljen i zaštićen. Ne zaboravite napraviti sigurnosnu kopiju nove datoteke wallet.dat ili kriptografskog sjemena, plus postaviti i sigurnosnu kopiju lozinke.

Jednom kada je vaš stari novčanik prazan – i ne zaboravite preusmjeriti sve uplate na čekanju na adresu unutar vašeg novog novčanika! – sigurno je nastaviti sa sljedećim korakom.

Korak 4 – Kopanje školjki!

Grafički novčanik čini uvoz vašeg starog BTC / LTC / DOGE dig wallet.dat datoteke (koja sadrži privatne ključeve) jednostavan postupak. Prije izvođenja ove radnje provjerite uvozite li ispravnu datoteku – onu koja pripada vašem starom novčaniku! Ako ne znate gdje se nalazi ova datoteka, pogledajte Korak 2 (i povećajte svijest o sigurnosnoj kopiji novčanika).

Da biste izbjegli bilo kakvu zabunu, razmislite o preimenovanju direktorija koji sadrži vaš stari novčanik kopanja u nešto poput old_Bitcoin_wallet_backup. Nemojte brisati ni ovu datoteku – nikad ne znate kada bi vam mogla omogućiti da iskoristite drugu distribuciju altcoina!

Prije nastavka provjerite je li se novčanik u potpunosti sinkronizirao.

Sada izvršite sljedeće radnje u svom Clam novčaniku:

Korak uvoza 1 Na izborniku “Datoteka” odaberite “Uvezi novčanik …”

Korak uvoza 2Dođite do mjesta vašeg starog novčanika za kopanje i odaberite ga.

Ako ne možete pronaći datoteku novčanika, konfigurirajte svoj sustav za prikaz skrivenih mapa i datoteka. Novčanik Clams sada će učiniti sve ostalo! Uskoro biste trebali vidjeti kako se pojavljuju vaši svježe iskopani školjke.

uvoz je uspio Novčanik nakon uspješnog iskopavanja.

Trebam li prodati ili trebam držati?

Nakon što nabavite svoje školjke, morat ćete odlučiti što učiniti s njima! Iako je daleko od svojih najviših vremena, poput mnogih altcoina, cijena Clams-a u posljednje vrijeme raste:

Dnevni grafikon školjki 2017

Dnevni grafikon CLAM-BTC za 2017. prikazuje jasan uzlazni trend.

Kao pomoć u vašoj odluci, evo nekoliko pozitivnih i negativnih čimbenika koje treba uzeti u obzir.

Razlozi za zadržavanje

 • Clams je dokazni ulog, tako da ćete držanjem CLAM-a u uvijek otvorenom novčaniku s vremenom zaraditi više kovanica kroz postupak ulaganja.
 • Popularna i dugotrajna Web mjesto za kockanje Just-Dice omogućuje vam ulaganje vaših CLAM-ova u web mjesto, zarađujući dio njegove stalne dobiti. Stranica će vam također dati nagrade za ulaganje uloženih kovanica. Ako neko vrijeme ostanete sami, vaša će se investicija stalno povećavati – više poput bisera!
 • Školjke jesu dostupno za trgovanje (s polugom) na popularnoj burzi altcoin, Poloniex.
 • Iako nije tehnički inovativan, Clams se temelji na provjerenoj blockchain tehnologiji.

Razlozi za prodaju

 • Ako trebate fiat ili bitcoin, vjerojatno vam trebaju više od CLAM-a.
 • Iako su u planu projekti, novčić se ne razvija agresivno.
 • Clam ekonomija usredotočena je na Just-Dice, s trenutno malo drugih aktivnosti.

Sva dodatna pitanja koja imate možda je najbolje postaviti u okvir za chat Just-Dice. Ovo je najaktivniji forum za diskusiju Clams, na kojem ćete vjerojatno moći odgovoriti na pitanje samog sebe dooglusa.

Bonus metoda besplatnog novca – Stellar!

Zvjezdani planira drugu raspodjelu lumena imateljima Bitcoina. Razdoblje distribucije je od 27. lipnja do 27. kolovoza. Ovaj autor nije sudjelovao u prethodnom padu zvijezde, pa ne može komentirati postupak. Dodatni detalji dostupni su na Zvjezdana stranica; u osnovi se treba potpisati za aktivne Bitcoin adrese i osigurati Facebook račun ili držati kovanice na razmjeni koja sudjeluje.

Pravednost distribucije “Bitcoiner Drop”

Učinkovitost nije jedini kriterij za ocjenu raspodjele novčića. Navodi o nepravednoj ili sebičnoj distribuciji mogu dugoročno naštetiti ugledu novčića. Podjela novih kovanica imateljima postojećih kovanica vjerojatno je najpravedniji način distribucije novog kovanica, pod pretpostavkom da su prvobitno držani novčići bili pošteno raspoređeni.

Ako ste i sami isprobali ovu metodu, javite mi svoje iskustvo u odjeljku za komentare u nastavku!

Sretno!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me