Korta uppdateringar av mynt: Flyttar in i 2015

Coin Brief har varit tyst på senare tid, eftersom semestern, hektiska scheman och andra saker har hållit många av oss upptagna. Men när vi går framåt 2015 förväntar vi oss en återgång till en högre volym innehåll. För tillfället har vi arbetat med några djupgående artiklar som har tagit ganska lång tid att slutföra, inklusive en analys av Paycoin, de senaste händelserna kring GAW Miners och en förklaring av våra GAW-annonser (det finns en anledning till att de är fortfarande kvar). Dessutom finns det några mindre artiklar på bakbrännaren som kommer att slutföras efter att de mer detaljerade artiklarna är färdiga.

Det är dock inte poängen med denna uppdatering. Vi skulle vilja göra några meddelanden och få några förfrågningar till våra användare om någon är villig att hjälpa till.

Författarplatser tillgängliga

De flesta av våra författare skriver för Coin Brief på sidan, samtidigt som de har ett heltidsjobb eller går i skolan. Tyvärr, på grund av detta, har några av våra tidigare författare inte längre tid att skriva, eller kan bara ta sig tid att skriva vid sällsynta tillfällen. Medan Coin Brief alltid är öppet för ansökningar om författarpositioner, betyder den senaste avmattningen att vi behöver några personer för att fylla några specifika roller.

  • Först behöver vi en författare med omfattande erfarenhet av gruvdrift Bitcoin och altcoins, som också har en stark förståelse för de tekniska aspekterna av blockchain-baserad teknik. Erfarenhet av seriös kryptovaluta-dagshandel eller att driva / hantera en gruvpool är också ett plus, men inte nödvändigt alls.
  • För det andra behöver vi en författare som på ett intelligent sätt kan skriva om kommande företag, valutor, system etc. som inte är kända just nu. Om du är den typ av person som ständigt söker information om de senaste, mest ambitiösa projekten, skulle vi gärna ha dig.
  • Slutligen behöver vi en författare med förmågan att snabbt skriva korta, informativa artiklar om de senaste nyheterna när det händer. Om det är enkelt att skriva har du redan systeminställningar för att omedelbart skicka alla kryptovalutarelaterade nyheter till dig och ha ett flexibelt schema, skicka oss ett meddelande.

Vi föredrar författare som talar engelska som sitt främsta språk, men kommer att betrakta exceptionella individer som lärde sig engelska som ett andra (eller senare) språk. I vilket fall som helst är det nödvändigt för en författare att ha en stark förståelse för grammatik och spänning, samt förmågan att välja lämpliga ord. Om du uppfyller dessa kriterier och vill ansöka om en av de tre platserna som behövs, eller bara tror att du skulle vara ett starkt tillskott till Coin Briefs team, vänligen maila oss på Kontaktformulär.

Den nya myntens korta webbplats kommer

Som sagt, vi saknar en UI / UX-designer. Vår primära webbutvecklare kan hantera det själv om det behövs och har gjort det hittills. Ändå skulle det spara mycket tid och vara till stor hjälp att ha lite hjälp med designaspekten. Mycket av arbetet är klart, och den nya webbplatsen ser redan ganska snygg ut, men vi vill göra den så nära perfekt som möjligt.

Om du är en erfaren designer och är intresserad av att skapa en fantastisk upplevelse för Coin Briefs användare, skicka en kopia av ditt CV och / eller exempel på tidigare arbete till Kontaktformulär.

Hjälp oss att förbättra den nuvarande och framtida webbplatsen

Medan den nya webbplatsen är under uppbyggnad vill vi fortfarande förbättra den befintliga webbplatsen. Om du är villig att hjälpa till med detta, tack besök detta Google-formulär och berätta vad du tycker. Ingen av frågorna krävs, så svara på så få eller så många som du vill.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Vårt myntrepresentantprogram kommer att förändras och utvidgas

För en tid sedan lanserade vi vår Myntrepresentantprogram som ett experiment. Detta program gör det möjligt för individer som är inblandade i någon av de digitala valutasamhällena att ansöka om att vara en representant för sin gemenskap. Att vara representant tillät individen att skriva artiklar om Coin Brief och skicka dem för publicering. Vissa samhällen skickade flera representanter, andra skickade en, många skickade ingen, men programmet var en övergripande framgång. Medan vi aktivt annonserade hade vi en hel del engagemang från individerna som ansökte.

Vi håller på att modernisera detta program, förenkla registreringsprocessen och utöka det. Snart kommer vi att avslöja vårt nya program som gör det möjligt för alla att ansöka om att skriva på Coin Brief, men i olika positioner. För närvarande är planen att skapa företrädare för branschen, företagsrepresentanter, myntrepresentanter och positioner som inte är kopplade till enskilda (titlar kan komma att ändras). Alla dessa positioner kommer att ha olika kriterier / regler för tillämpning och skrivning för varje grupp.

Vi kommer också att korrigera en övervakning från det ursprungliga representativa programmet, som var brist på tydliga etiketter. Artiklar skrivna av representanter i det nya programmet kommer tydligt att identifieras som sådana för att undvika att förväxla / vilseleda våra andra användare.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map