Kratka ažuriranja novčića: Prelazak u 2015

Coin Brief je u posljednje vrijeme tih, jer su praznici, zauzeti rasporedi i druge stvari mnoge od nas zaokupljali. Međutim, kako idemo naprijed u 2015. godini, očekujte povratak većem sadržaju. Trenutno imamo nekoliko detaljnih članaka na kojima se radi, a kojima je trebalo dosta vremena, uključujući analizu Paycoina, nedavne događaje oko GAW rudara i objašnjenje naših GAW oglasa (postoji razlog zašto još uvijek postoje). Uz to, postoji nekoliko manjih članaka o pozadini koji će biti dovršeni nakon dovršetka detaljnijih članaka.

Međutim, to nije poanta ovog ažuriranja. Željeli bismo objaviti nekoliko najava i imati nekoliko zahtjeva za naše korisnike, ako je netko voljan pomoći.

Dostupne pozicije autora

Većina naših autora piše za Coin Brief sa strane, istovremeno zadržavajući posao s punim radnim vremenom ili pohađajući školu. Nažalost, zbog toga nekolicina naših prošlih autora više nema vremena za pisanje ili mogu pronaći vremena za pisanje samo u rijetkim prilikama. Iako je Coin Brief uvijek otvoren za prijave za autorska radna mjesta, ovo nedavno usporavanje znači da nam treba nekoliko ljudi koji će ispuniti nekoliko specifičnih uloga.

  • Prvo, trebamo autora s velikim iskustvom u rudarstvu Bitcoin i altcoins, koji također dobro razumije tehničke aspekte tehnologije temeljene na blockchainu. Iskustvo s ozbiljnim danima trgovanja kriptovalutom ili vođenjem / upravljanjem rudarskim bazenom je također plus, ali uopće nije potrebno.
  • Drugo, potreban nam je autor koji može inteligentno pisati o nadolazećim tvrtkama, valutama, sustavima itd. Koji trenutno nisu dobro poznati. Ako ste vrsta osobe koja neprestano traži informacije o najnovijim, najambicioznijim projektima, voljeli bismo imati vas.
  • Napokon, trebamo autora s sposobnošću brzog pisanja kratkih, informativnih članaka o najnovijim vijestima, kako se to događa. Ako vam je pisanje lako, već imate postavke sustava za trenutno slanje svih vijesti vezanih uz kriptovalute i imate fleksibilan raspored, pošaljite nam poruku.

Mi više volimo autore koji govore engleski kao svoj primarni jezik, ali izuzetne pojedince koji su naučili engleski smatrat ćemo drugim (ili kasnijim) jezikom. U svakom slučaju, potrebno je da autor dobro razumije gramatiku i vrijeme, kao i sposobnost odabira prikladnih riječi. Ako odgovarate ovim kriterijima i želite se prijaviti za jedno od tri potrebna mjesta ili jednostavno mislite da biste bili snažan dodatak timu Coin Brief-a, pošaljite nam e-poštu na Kontakt obrazac.

Dolazi nova web stranica sa kratkim informacijama o novcu

Međutim, nedostaje nam dizajner UI / UX-a. Naš primarni web programer može se sam nositi s tim ako je potrebno, a to je činio i do sada. Ipak, uštedjelo bi puno vremena i bilo bi vrlo korisno ako vam se malo pomogne s aspektom dizajna. Velik dio posla je završen, a novo web mjesto već izgleda prilično lijepo, ali želimo ga učiniti što bližim savršenom.

Ako ste iskusni dizajner i želite pomoći u stvaranju sjajnog iskustva za korisnike Coin Brief-a, pošaljite kopiju životopisa i / ili uzorke prethodnog rada na Kontakt obrazac.

Pomozite nam poboljšati trenutnu i buduću web stranicu

Iako je nova web stranica u izradi, željeli bismo poboljšati postojeću. Ako ste voljni pomoći oko toga, molim vas posjetite ovaj Google obrazac i recite nam što mislite. Nijedno pitanje nije potrebno, pa odgovorite na ono malo ili onoliko koliko želite.

#Crypto ExchangeBenefits

1

Binance
Best exchange


VISIT SITE
  • ? The worlds biggest bitcoin exchange and altcoin crypto exchange in the world by volume.
  • Binance provides a crypto wallet for its traders, where they can store their electronic funds.

2

Coinbase
Ideal for newbies


Visit SITE
  • Coinbase is the largest U.S.-based cryptocurrency exchange, trading more than 30 cryptocurrencies.
  • Very high liquidity
  • Extremely simple user interface

3

eToro
Crypto + Trading

VISIT SITE
  • Multi-Asset Platform. Stocks, crypto, indices
  • eToro is the world’s leading social trading platform, with thousands of options for traders and investors.

Naš program za kovanice mijenjat će se i proširivati

Prije nekog vremena pokrenuli smo naš Program predstavnika novčića kao eksperiment. Ovaj program omogućava pojedincima koji su uključeni u bilo koju zajednicu digitalnih valuta da se prijave za predstavnike svoje zajednice. Biti predstavnik omogućio je pojedincu da napiše članke na Coin Brief-u i pošalje ih na objavljivanje. Neke su zajednice poslale više predstavnika, neke su poslale jednog, mnoge nisu poslale nijednog, ali program je u potpunosti uspio. Dok smo aktivno oglašavali, imali smo prilično angažmana od pojedinaca koji su se prijavili.

U procesu smo preuređenja ovog programa, pojednostavljivanja postupka registracije i proširivanja. Uskoro ćemo predstaviti naš novi program koji će omogućiti svima da se prijave za pisanje na Coin Brief, ali na različitim pozicijama. Trenutno je u planu stvaranje predstavnika industrije, predstavnika tvrtki, predstavnika novčića i pozicija “nepovezanih pojedinaca” (naslovi se mogu mijenjati). Sva će ta mjesta imati različite kriterije / pravila za prijavu i pisanje za svaku skupinu.

Također ćemo ispraviti jedan nadzor iz izvornog reprezentativnog programa, a to je nedostatak jasnih oznaka. Članci koje su napisali predstavnici u novom programu bit će jasno identificirani kao takvi, kako bi se izbjeglo zbunjivanje / zavaravanje drugih korisnika.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me