Mi a Bitcoin Mining, Hogyan lehet az enyém BTC

Mi a Bitcoin Mining?

Mi a bitcoin bányászat? Egyszerűen elmagyarázva, bitcoin bányászat a tranzakciórekordok felvétele a fő bitcoin főkönyvbe, amely mindenkor elérhető, bárki számára áttekinthető, amikor arra szükség van. Így bárki, aki átnézi az információt, biztosíthatja, hogy ne kapjanak fizetést újból elküldött érmékkel, amelyeket korábban más tranzakciókhoz használtak. A főkönyvek, amelyeket általában blokkláncnak neveznek, mindig pontosak és naprakészek.

Bitcoin nehézség

Van néhány nehéz kérdés, amelyekre általában figyelmet kell fordítani, mielőtt a zökkenőmentes tranzakciós folyamatok megkezdődhetnek. A számítási szempontból nehéz probléma, a nehézségi mutató és a jutalom néhány olyan sürgetőbb platform, amelyekkel ideális esetben a bitcoin telepítési szakaszának elején kell foglalkozni.

  • A számítási szempontból nehéz probléma felveti bitcoin bányászat egy kicsit nagyobb kihívást jelent a blokkfejléc miatt, amelyet először le kell engedni, vagy legalábbis meg kell egyeznie a céllal. Ez az egyetlen módja annak biztosítására, hogy a blokk végül elfogadásra kerüljön a nagyobb bitcoin hálózat és a bitcoin bányászati ​​folyamat részeként. Azok számára, akik csak most kezdenek, elsődleges műveletnek kell lenniük egy bizonyos mennyiségű nullának a hash számára. Új hash valószínűségek generálása gyakran nagyon kihívást jelent, mivel a nullák helyes mennyiségével történő kiindulás általában több kísérlet szükségességét vonja maga után, mielőtt a megfelelő számítást elérnék.
  • A nehézségi mutató egy másik komplikáció, amellyel küzdeni kell, amely magában foglalja egy új blokk keresésének szükségességét. A 2016-os blokkok újraszámolásának és biztosításának állandó szükségessége az előző blokkok értékén tartva unalmas és néha frusztráló gyakorlattá teheti a bitcoin bányászatot. A blokk létrehozásának folyamata kísérletenként általában 10–15 perc, de ez megváltozhat, mivel több bányász vesz részt a gyakorlatban. Az új blokkok létrehozása ezután szisztematikusan lefelé tolódik, mivel kompenzálni kell a beállítandó blokkok beáramlását. Az egész folyamatot nem szabad félvállról venni, mivel bármit, amelyet a bányászok következetlennek vagy rosszindulatúan szabadon bocsátanak, értéktelennek minősítik. Ez általában akkor történik, amikor mások a bitcoin bányászhálózaton elutasítják a blokkokat, mivel az nem felel meg az általános szabályozási célnak.
  • A jutalom, amely tipikusan létrehozza a lökést, alapvetően az is, amit a bitcoin bányászok valóban élvezhetik. Ha létrejön egy blokk, a bitcoin bányász egy bizonyos mennyiségű bitcoint fog kiosztani saját bitcoin számlájára. Ebben általában először a hálózatot használók állapodnak meg. Vannak más élvezetek is, például a tranzakciókat végzők által fizetett díjakból. A bitcoin bányászat jövedelem végül ezekből a díjakból származik.

OLVASSA EL: Mi a Bitcoin

Bitcoin Mining ökoszisztéma

A meglehetősen változatos hardvert általában a specifikációk és a teljesítmény részletei szerint szerzik be, amelyeket gondosan naplóznak az összehasonlítási oldalon.

  • A CPU bányászat egyik módja volt annak, hogy a korai bitcoin felhasználók megalapozták jelenlétüket. Ez végül a GPU használatává vált, mivel a bányászati ​​folyamat a régebbi eszköz révén folyamatosan alacsonyabbá vált.
  • A GPU bányászat sokkal hatékonyabb a feldolgozási módban, így népszerű eszközzé válik.
  • Az FPGA Mining a bányászat végső formája, mivel gyorsaságáról és hatékonyságáról ismert. Kisebb mennyiségű áramot fogyaszt, bár mindig képes biztosítani a magas hash besorolást.
  • Az ASIC Mining elsősorban egy mikrochip, amelyet arra terveztek bitcoin bányászat.
  • A bányászati ​​szolgáltatásokat azok hozzák létre, akik szerződéses alapon meghatározott szolgáltatásokat nyújtanak. Ezek a bányászati ​​teljesítmény szabályozásától a vállalt kockázatok korlátozásáig terjednek.
  • A medencéket bitcoin bányászok alkotják, akik érdekeltek abban, hogy erőfeszítéseik összevonásával jobb piaci részesedést szerezzenek.
  • A történelem az a nyilvános főkönyv, amely mindenki számára lehetővé teszi bitcoin bányászat tranzakciók bármikor láthatóak legyenek.

Mi az a Bitcoin Mining Video

Videohitel: BitcoinMiningCom

A Bitcoin bányászati ​​hardvereinek és összehasonlításainak listája:

https://99bitcoins.com/best-bitcoin-miners-2016-hardware-reviews/

A Bitcoin bányászati ​​szoftverek / alkalmazások / kliensek listája:

https://99bitcoins.com/the-6-best-bitcoin-mining-software/

Bitcoin bányász kalkulátor:

https://99bitcoins.com/bitcoin-mining-calculator/

A Bitcoin Mining Wikik listája:

bitcoin.it/wiki/Bányászat

wikipedia.org/wiki/Bitcoin_protocol

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me