Millis March Madness (Tjäna pengar med Bitcoin Kranuppdatering)

Så jag vet att jag är lite sen på marsuppdateringen eftersom jag brukar göra dessa i början av månaden, men här är det ….

Mars var GAL, och på en sekund ser du exakt varför. Jag antar att detta kommer att bli en kortare uppdatering än vanligt, eftersom Milli mognar finns det mindre att lära sig. Men jag lovar dig att det här inlägget kommer att vara lika ögonöppnande som de innan det. Om du är helt ny i serien “Tjäna pengar med Bitcoin-kranar”, kolla in de tidigare inläggen innan du läser vidare:

Milli växte med nästan 400% i mars!

I februari 2016 hade jag 68 825 unika besökare; i mars 2016 hade jag 262065 unika besökare.

Jag har ingen egentlig förklaring till detta annat än att köra min kran utan stillestånd och betala mina kunder i tid. Vad jag menar är att det finns så många amatörkranägare där ute som inte tar hand om sina kunder, att när folk väl har hittat en pålitlig kran kommer de att betala tillbaka genom att få in mer trafik och hålla sig kvar längre. Naturligtvis gör de det inte gratis – de får en remissprovision, men totalt sett är kranen fortfarande lönsam.

Så återigen stod jag inför frågan om att växa ut min server. Efter att ha rådfrågat min utvecklare bestämde jag mig för att flytta till ännu ett webbhotell som är mycket mer lämpligt för skalbarhet – Digital Ocean. i alla fall, om du precis börjat eller inte har någon teknisk kunskap bör du hålla dig borta från dem, eftersom de kräver vissa programmeringskunskaper.

Här är min skärmdump från Google Analytics från början av februari 2016 till slutet av mars 2016

Milli feb-mars 2016

En sak som jag har märkt med att öka min trafik är att när antalet användare växer minskar andra värdefulla mätvärden:

  • Min genomsnittliga sessionstid har sänkts från 20:03 i februari till 15:32 i mars.
  • Min avvisningsfrekvens (antal personer som bara besöker Millis hemsida och sedan flyttar från webbplatsen) ökade från 22,3% till 28,21%. Du vill ha en så låg avvisningsfrekvens som möjligt, eftersom det innebär att människor tittar på mer än en sida på din webbplats. Nu, även om 28,21% fortfarande är en mycket bra avvisningsfrekvens, är jag lite orolig för den uppåtgående trenden.

Så den här nya trafiken (jag har 51% nya besökare i mars i motsats till 33% i februari) är definitivt mindre engagerad i kranen. Min gissning är att när kranen växer börjar fler och fler hänvisa trafik till den, och eftersom de tar med oinriktad trafik är detta resultatet.

Den goda nyheten är att även om trafiken är mindre engagerad får jag fortfarande betalt om de ser / klickar på Adsense-annonser. Så även om jag föredrar en mer engagerad publik kan jag definitivt inte klaga …

Det största problemet när din Bitcoin-kran växer

När Milli blir mer och mer populärt lockar det spammare och hackare. Här är de viktigaste hoten mot kranen som jag ser dem:

Mitt första problem hanteras ganska enkelt – jag lägger bara inte så mycket pengar i min kranplånbok och hoppas att FaucetBox gör ett tillräckligt bra jobb för att säkra mina mynt. För de av er som är nya i det här inlägget är FaucetBox företaget som hanterar betalningarna av min kran.

Min andra oro är osannolik i detta skede, eftersom jag inte ser någon som faktiskt tjänar på att ta ner Milli. Men för att förhindra detta i framtiden har jag lagt till CloudFlare skydd för Milli. CloudFlare är en tjänst som skyddar och också accelererar din webbplats genom så kallad CDN.

Ett CDN (Content Distribution Network) är ett nätverk av datorer runt om i världen som alla har en “kopia” av din webbplats. När någon vill nå din webbplats används den närmaste kopian för att ge dem bästa prestanda. Systemet övervakar också hot och attacker på din webbplats och blockerar alla misstänkta aktiviteter. Här är en fullständig förklaring från VD om du vill veta mer.

Min tredje oro är förmodligen den mest relevanta. Jag har lagt märke till att många människor försöker tömma Milli med olika taktik. Vad de kommer att göra är att antingen använda bots eller någon annan manipulation för att kunna göra anspråk varannan sekund. Vanligtvis kommer de också att göra anspråk på dessa mynt under en huvudreferensadress så att de kommer att tjäna pengar två gånger: en gång från direktanspråket och en gång från hänvisningen.

Det mesta av tiden och pengarna jag spenderade i mars var att hantera Millis säkerhet. Jag kommer inte att beskriva exakt vad jag gjorde här, eftersom jag inte vill att någon bedragare ska veta mina taktiker. Men om du befinner dig utsatt för spammare / hackare, skulle mitt bästa råd vara att anställa en frilansare som vet hur man stoppar dem. Det är vad jag gjorde; det var inte billigt, men det var värt det totalt sett.

Så här påverkades mina utbetalningar av olika skräppostattacker:

Milli-attacker

Tänk på att det inte finns en magisk kula för att stoppa spammare / hackare, så även om jag visade dig vad jag gjorde skulle det inte nödvändigtvis fungera i ditt fall. Varje attack är annorlunda och bör behandlas separat. Var bara redo för det och kom inte i panik när du kommer dit; det är den naturliga utvecklingen av en kran, antar jag.

Ett mycket populärt sätt att minska dessa attacker är att generera någon form av registreringsprocess för din webbplats. Eftersom jag vill att mina användare ska få bästa möjliga upplevelse på webbplatsen har jag bestämt mig för att hålla mig borta från denna taktik för tillfället.

Så hur vet du att du attackeras?

Vissa människor kan fråga, ”Hur kan du vara så säker på att du attackerades av spammare? Kan det inte bara vara så att mer verklig trafik kom in så att kostnaderna växte? ”

Det kan vara fallet, men här är några tips som hjälper dig att veta att du är under en faktisk attack:

  • Din inkomst förblir ungefär densamma men kostnaderna ökar avsevärt
  • Din server visar en ovanlig belastning medan Google Analytics visar samma antal besökare som alltid

Det är viktigt att komma ihåg att Google Analytics bara räknar “riktiga” besökare. Jag har ingen aning om hur de gör det, men de gör det. Så om du attackeras visas den inte i Google Analytics. I andra fall kan ibland en krananvändare köra en annonskampanj av låg kvalitet för din kran och få in mycket verklig trafik av låg kvalitet. I det här fallet kan du se en ökning i Google Analytics men inte i utbetalningarna.

Här är hur mycket jag tjänade i mars 2016

Nu för den roliga delen. Låt oss först titta på Millis Adsense-intäkter för mars:

milli vinster

Så Milli tjänade 1592,45 dollar i mars, vilket är ett GIGANTISK språng från förra månaden (767,22 USD). Du kan dock se att även om jag fyrdubblade min trafik fördubblade jag bara mina intäkter. Detta är återigen ett bevis på att det mesta av den nya trafiken jag får är av lägre kvalitet.

Coinad gav mig Bitcoin-inkomst på 0,84015194BTC, som jag senare kommer att dra av från mina Bitcoin-utgifter:

myntintäkter

Mina utbetalningar för mars månad enligt FaucetBox har varit 2.01893276BTC. Jag har också spenderat cirka 80 $ på förbättrad hosting och 590 $ på att säkra Milli från spammare med en dedikerad frilansare.

Efter att ha dragit av Coinads inkomster från dessa utgifter uppgår detta till de totala utgifterna för Milli i mars till $ 1165. Så den totala vinsten som jag gjorde med Milli i mars var $ 427,3 (en minskning med 4% från förra månaden).

Jag vet att det här inte verkar särskilt spännande, och vissa av er kanske går, “Du berättade för oss allt detta bara för att visa oss samma vinst som förra månaden?!?” För de av er som faktiskt tänker på detta, kom ihåg följande:

99Satoshis är på väg

Sammanfattningsvis känns det för mig att Milli har nått ett något stabilt tillstånd. Så, så sorgligt som det är, kommer detta att vara det sista avsnittet i denna serie av “Hur man tjänar pengar med Bitcoin-kranar”. Från och med nu kommer jag främst att fokusera på att driva mer trafik till Milli och även på den helt nya oberoende kranen jag skapar – 99Satoshis.

99Satoshis är inte i drift ännu, men förhoppningsvis kommer det att vara i slutet av denna månad. Jag ska försöka replikera den framgång Milli hade med denna oberoende kran – vilket betyder att den inte är kopplad till Faucetbox; Jag kommer att hantera utbetalningar på egen hand.

Jag hoppas att du gillade den här serien av inlägg och att den hjälpte dig att skapa din egen kran. Som alltid, om du har några frågor eller kommentarer om Milli eller din egen kran, lämna dem gärna i kommentarsektionen nedan.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me